DROPS Delight

Een zacht en spannend superwash behandeld wolgaren!

vanaf:

2.75€

per 50 g

Samenstelling: 75% wol, 25% polyamide
Garencategorie: A (23 - 26 steken) / 4 ply / fingering
Gewicht/looplengte: 50 g = ca 175 m
Aanbevolen naalddikte: 3,5 mm
Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 23 steken x 30 naalden
Verzorging: Fijne was of wolwas 40ºC / Gebruik geen wasverzachter / Plat laten drogen

Made in: EU
Oorsprong ruwe materiaal: Wol uit Zuid Amerika, polyamide uit Italië

Dit garen heeft een Oeko-Tex® certificaat (certificaat nummer 25.3.0099), Standard 100, Klasse I van het INNOVATEXT TEXTILE ENGINEERING AND TESTING, HUNGARY. Dit betekent dat het getest is op schadelijke stoffen en veilig beschouwd kan worden voor menselijk gebruik. Klasse I is het hoogste niveau en het betekent dat het garen geschikt is voor babyproducten (0-3 maanden).

Garen type
Deals vanaf
DROPS Delight
print
3.45 EUR
2.75 EUR

Verkooppunten die dit garen online verkopen

Klik op de Bestelbutton zodat u doorgestuurd wordt naar de website van het DROPS verkooppunt om uw bestelling te plaatsen.

Winkel naam Online prijs
Wolplein.nl
Webstore
2.75 EUR
50g
Bestel
LindeHobby
Webstore
2.77 EUR
50g
Bestel
Hobbydoos.nl
Webstore
2.90 EUR
50g
Bestel
Breiwebshop
Webstore
2.95 EUR
50g
Bestel
Hartje Winterswijk
Winterswijk
3.45 EUR
50g
Bestel
Breiparadijs
Leeuwarden
3.45 EUR
50g
Bestel
De Wolkast
Webstore
3.45 EUR
50g
Bestel
Finlandia Import
Bergen
3.45 EUR
50g
Bestel

Kijk hier of je locale verkooppunt het in voorraad heeft

6 Kleuren in DROPS Delight

uit het assortiment
beige/grijs/roze
print 05
roze/paars
print 06
uit het assortiment
herfstbos
print 18
uit het assortiment
groen/beige
print 08
uit het assortiment
pruim/beige/heide
print 02
grijs
print 01

Productinformatie

DROPS Delight is een enkeldraads garen, gemaakt van Superwash behandelde wol en versterkt met polyamide. Het is kleurrijk, machinewasbaar en geweldig garen voor meer dan alleen sokken! Daarnaast heeft het een mooie handgesponnen textuur met kleine variaties in dikte. DROPS Delight heeft een uniek patroon en zachte kleurovergangen door de "magic print", wat gebruikt is om het garen te verven. Dit betekent ook dat er binnen een verfbad lichtere of donkere variaties voorkomen. Dit is geen fout of defect, maar hoort bij het karakter van het garen.

De kleurvoorbeelden van de proeflapjes zijn ongeveer 30 cm in de breedte. De kleurovergangen zullen anders zijn in proeflapjes of kledingstukken van een andere breedte.

Read more about our products' sustainability here


Wij maken u erop attent dat de kleuren zoals u ze ziet op het beeldscherm af kunnen wijken van de werkelijke kleuren en dat kleuren licht kunnen variëren van verfbad tot verfbad

Hoe verzorg ik dit garen?

yarn wash

Fijne was of wolwas 40ºC / Gebruik geen wasverzachter / Plat laten drogen

Wat betekent de symbolen?

Lees meer over het wassen van de garens

Hoe kan ik dit garen vervangen?

Als u op zoek bent naar een vervanging van dit garen voor een ander DROPS garen, dan kunt u een ander garen gebruiken binnen dezelfde garengroep, of probeer onze garenvervanger!!

Met welke andere garens kan ik deze combineren?

Veel van onze garens kunnen gecombineerd worden om een andere dichtheid, structuur of gevoel te creëren. Ter inspiratie vindt u hier een aantal combinatie ideeën

DROPS Delight 17, frambozentaart + DROPS Brushed Alpaca Silk 08, heide
DROPS Delight 17, frambozentaart + DROPS Kid-Silk 13, pink

Heeft u een vraag over dit garen?

Bekijk de lijst met vaak gestelde vragen (FAQ) over onze garens

1) Welke type vezels bevatten de DROPS garens?

Garens kunnen worden gemaakt van vele soorten natuurlijke en synthetische vezels. DROPS heeft vooral garens gemaakt van wol, katoen, alpaca, linnen, mohair en zijde in het assortiment. Elke vezel heeft zijn eigen kwaliteiten en ze worden vaak gecombineerd om voordeel te hebben van de beste eigenschappen van alle kwaliteiten samen. Grove vezels heeft het voordeel dat het sterker is en slijtvast is en fijnere vezels bieden meer zachtheid en comfort. Hieronder volgt beknopte informatie over de voornaamste vezels die wij gebruiken:

Alpaca:
Alpaca is een natuurlijke vezel afkomstig van de alpaca en heeft een soortgelijke structuur als die van schapenwol. De vezel is zo zacht omdat hij een kleine diameter heeft, net als bij merinoswol. Alpaca is zacht, duurzaam, luxe en zijdeachtig. Garen van alpacavezels vilt en pilt niet zo snel en kan licht of zwaar zijn afhankelijk van hoe het gesponnen is. Hoewel het op schapenwol lijkt, is het warmer, prikt het niet en bevat het geen lanoline (wolvet) zodat alpaca van nature hypoallergeen is. Alpaca’s komen voor in 22 natuurlijke kleuren en met meer dan 300 tinten, van diep blauw tot bruinzwart en bruin en van wit en zilver tot roze-grijs.

Mohair:
Deze vezel is afkomstig van angorageiten en wordt beschouwd als een luxe vezel. Garen van mohair is net zo warm als wol, maar veel lichter; het is duurzaam, laat zich gemakkelijk verven en vilt niet snel. Mohairvezels glazen zacht door de manier waarop ze het licht weerkaatsen. Hoewel mohair een harde vezel is, wordt het meestal gesponnen tot een luchtig garen, zodat kledingstukken kan mohair luchtig en prachtig zijn.

Wol:
Wolvezels komen van de vacht van een schaap en wol is een relatief grove vezel. Twee in het oog springende eigenschappen van wol zijn het feit dat wol warmte vasthoud en dat wol kan vilten – dit komt door de schubben op het oppervlak van de vezels. Afhankelijk van het schapenras kan wol er zeer verschillend uitzien.
Wol van het merinosschaap wordt beschouwd als de fijnste wol, die zacht en krullend is. Alle merinoswol in DROPS garens komt uit Zuid Amerika en de schapen zijn niet blootgesteld aan mulesing.
Pure nieuwe wol is wol die direct gemaakt wordt van de schapenvacht en niet van gerecyclede wol uit kleding. Machinewasbare wol is wol die chemisch behandeld is zodat de buitenste laag van de vezel zo min mogelijk pluist, zodat de wol in de wasmachine gewassen kan worden op een wolwasprogramma (zie Superwash).

Zijde:
Zijde is een fijne en lange vezel die geproduceerd wordt uit de poppen van de motvlinder van zijderupsen. Hoewel de zijderups gecultiveerd is, wordt wilde of tussahzijde geproduceerd uit de poppen van de ongecultiveerde zijderupsen. De zijdevezel is een van de allersterkste natuurlijke vezels en geweldig om breigarens van te maken. Zijde laat zich ook erg goed mengen met andere vezels en vooral met wol. Zijde laat zich ook goed verven met natuurlijke verfstoffen.

Plantaardige vezels:
Er zijn allerlei plantaardige vezels die gewonnen worden uit de celwand van planten. Van alle varianten worden katoen en linnen het vaakst gebruikt voor breigarens.

Katoen
is de vezel die rond de kernen van de katoenplant wordt aangetroffen en het bestaat bijna volledig uit cellulose. Katoen is meestal wit van kleur, maar er zijn ook groene en bruine varianten. De katoenvezel wordt meestal tot (dun) garen gesponnen en er wordt zacht en ademende textiel van gemaakt dat zeer geschikt is voor zomerkleding en accessoires. Het is minder sterk dan zijde of linnen, maar sterker dan wol.

Gemerceriseerde katoen
is katoen die een speciale behandeling heeft ondergaan. Deze behandeling geeft katoen een prachtige glans zodat dit katoen een chiquere uitstaling heeft dan gewone katoen. Het is ook sterker, laat zich gemakkelijker verven en is beter bestand tegen meeldauw. Het is ook meer vormvast dan ‘reguliere’ katoen.

Linnen
is een vezel die gewonnen wordt uit de stelen van de vlasplant en hij is sterker dan de meeste andere vezels. De linnenvezel is relatief zacht, recht en glanzend en wordt steeds mooier als hij ouder wordt. Linnen is nog comfortabeler dan katoen bij hoge temperaturen omdat het vocht goed opneemt en snel weer droogt.

Andere materialen die gebruikt worden in onze garens zijn o.a. synthetische vezels zoals acryl, viscose en polyamide (nylon) en polyester. Deze vezels worden meestal gebruikt om extra sterkte te geven aan het garen (zoals ons sokkengaren DROPS Fabel) of een speciaal soort structuur (zoals ons "blown yarn", DROPS Air).

2) Wat is polyamide?

De polyamidevezel, meer bekend onder de naam nylon, is heel sterk, duurzaam, licht en gemakkelijk in onderhoud (kan gewassen en gedroogd worden in de machine) en elastisch, zodat hij perfect combineert met andere vezels voor het maken van duurzame garens, zoals sokkengaren.

Vergeleken met polyester, is polyamide zachter en flexibeler, maar het neemt ook meer water op en droogt langzamer.

3) Welke informatie vind ik op de garenwikkels van DROPS?

Alle DROPS garenwikkels bevatten informatie over de vezels die het garen bevat (wol, katoen, etc.), het gewicht in grammen en de lengte in meters en yards, wasvoorschriften en wassymbolen (deze worden hier uitgelegd), het kleurnummer, het verfbadnummer en de garengroep waartoe het garen behoort.

4) Wat zijn de DROPS garencategorieën?

Alle DROPS garens zijn ingedeeld in een groep die de dikte aangeeft (A tot en met F). Garens in dezelfde groep hebben (bijna) dezelfde stekenverhouding en kunnen onderling gewisseld worden in de patronen; de looplengte kan wel variëren, dus als u een ander garen kiest, reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

5) Kan ik ook een ander garen gebruiken dan er wordt vermeld in het patroon?

Ja, dat is mogelijk, zolang het garen dezelfde stekenverhouding heeft. Brei daarom altijd een proeflapje en controleer dat u hetzelfde aantal steken in de breedte en naalden in de hoogte heeft als aangegeven staat in het patroon.

Denk erom dat verschillende garen verschillende eigenschappen hebben en het kledingstuk een andere structuur en uitstraling kunnen geven. De looplengte kan ook verschillen, dus reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

lees hiermeer over hoe u de hoeveelheid van een alternatief garen berekent - en hoe u 1 draad van een garen vervangt door 2 of meer draden van een ander garen, .

6) Wat betekent het dat een garen “Superwash” behandeld is?

Superwash wol is een wolproduct dat behandeld is zodat het machinewasbaar is. Veel mensen werken liever niet met wol omdat het kan krimpen bij het wassen (dit kunt u ook expres doen, dan vilt u de wol) en superwash wol kunt u gebruiken zonder deze zorgen. (Lees hier meer (Engelstalig))

7) Wat betekent: “Oeko-Tex® gecertificeerd”?

De Oeko-Tex® Standard 100 is geïntroduceerd aan het begin van de jaren 90 in reactie op de vraag van het publiek naar textiel zonder gezondheidsrisico’s. De Oeko-Tex® Standard 100 is een uniforme en wereldwijde testmethode en certificering voor textielgrondstoffen, halffabricaten en eindproducten. De test op verboden middelen omvat middelen die verboden zijn bij wet en op chemicaliën die schadelijk zijn voor de gezondheid en andere zaken die de gezondheid kunnen schaden.

Voor meer informatie, ga naar www.oeko- tex.com

8) Waar worden de DROPS garens geproduceerd?

U kunt lezen waar de DROPS garens zijn geproduceerd op elke kleurenkaart en op onze prijslijsten.

9) Waarom zijn jullie garens zo goedkoop?

Als het grootste merk in breigarens en patronen van Noord-Europa hebben we de unieke kans om te werken met de beste ruwe materialen en zo kunnen we besparingen maken die u ten goede komen. Daarom kunt u DROPS garens gemiddeld 20-30% goedkoper kopen dan vergelijkbare producten!

10) Hoe accuraat zijn de kleuren op de website?

Als we afbeeldingen selecteren voor de kleurenkaarten, doen we ons uiterste beste om de kleur zo goed mogelijk weer te geven. Helaas kunnen we niet garanderen dat de afbeeldingen op uw computerscherm volledig correct zijn. Elke monitor geeft kleuren anders weer; sommige kleuren zullen donkerder lijken dan in het echt of juist lichter en sommige kleuren zullen meer verzadigd lijken op bepaalde beeldschermen. Als u de ervaring heeft dat de kleuren in het echt vaak afwijken van die op uw beeldscherm, dan kunt u de instellingen van uw monitor aanpassen.

11) Wat is micron? Wat betekent super fijn / extra fijn?

De dikte van garenvezels wordt in micron uitgedrukt (een duizendste van een millimeter). Super fijne alpaca wol is 26-28 micron. Fijne merinowol is minder dan 21,5 micron en extra fijne merinowol is minder dan 19,5 micron. Hoe minder micron des te zachter en fijner de kwaliteit zal zijn, hoe meer micron, hoe slijtvaster de kwaliteit zal zijn.

De reden dat het aantal micron in garenvezels belangrijk zijn, is omdat het garen uiteindelijk iets anders gaat worden en hoe delicaat of grof een garen is bepaalt voor een deel waarvoor we het gebruiken. Dat is de reden waarom we de zachtste garens (zoals DROPS Baby Merino) aanraden voor babykleding, of waarom we een meer korrelig, slijtvaster garen zoals DROPS Snow, voor zitmatjes en sloffen gebruiken.

12) Waarom zijn de kleuren van mijn bollen of print verschillend?

De reden waarom twee bollen van hetzelfde garen er verschillend uit kunnen zien kan zijn 1) dat beide bollen van een verschillend kleurbad zijn; 2) dat de bollen met een andere techniek geverfd zijn, "magic print" genaamd (wat bijvoorbeeld toegepast wordt bij DROPS Delight), wat zorgt voor unieke patronen en zachte kleurovergangen voor elke bol, waar wat tevens inhoudt dat er binnen een verfbad lichtere en donkere variaties kunnen zijn. Dit is geen fout of defect, maar hoort bij het karakter van het garen.

13) Mijn winkel heeft niet de kleur die ik wil hebben, wat kan ik doen?

Als uw DROPS winkel de kleur, die u graag wilt hebben, niet heeft, probeer dan contact op te nemen met een DROPS Super Store (degenen met de gouden badges) - zij zorgen ervoor om de kleur die graag wilt te regelen, zelfs als ze het zelf niet op voorraad hebben. Hier vindt u een lijst van alle DROPS winkels.

14) Waar kan ik een specifiek verbad van een kleur vinden?

Neem altijd eerst contact op met uw DROPS winkel. Als zij niet het verbad hebben dat u wilt, raden we aan om andere breisters en haaksters te vragen in de DROPS Workshop op Facebook of Ravelry, deze hebben misschien het juiste verfbad en willen dit wellicht afstaan.

15) Waarom pluist mijn garen?

Garen pluist omdat het niet genoeg in elkaar gedraaid is om alle vezels samen te houden. Alle garens hebben uitstekende vezels (van de productie) die naar buiten kunnen komen als een lint of door schuren, in verschillende gradaties afhankelijk van hoe het garen gesponnen is. Geborstelde garens (garens die "hariger" zijn) zoals DROPS Melody, hebben meer van deze losse vezels dan andere garens, en gaan daardoor makkelijker pluizen. Het pluizen is tevens afhankelijk van wat eronder gedragen wordt en of dit aan de vezels trekt. Het is daarom niet mogelijk om te garanderen dat het garen niet pluist.

Hieronder vindt u een aantal tips hoe u het beste resultaat krijgt als u met garens werkt die hariger zijn:

  • Als het kledingstuk klaar is (voordat u het wast) schudt u het flink uit, zodat de vezels eruit komen. LET OP: gebruik GEEN lint of roller, borstel of andere methode welke aan de garens trekt.
  • Doe het kledingstuk in een plastic tas en leg het in de vriezer - de temperatuur zorgt ervoor dat de vezels minder aan elkaar vast gaan zitten, en uitstekende vezels makkelijker los komen. Laat een paar uur in de vriezer liggen, voordat u het eruit haalt en opnieuw uitschudt.
  • Was het kledingstuk volgens de instructies op het label. Kledingstukken die met harigere garens zijn gemaakt, moeten meestal uitgeschud worden als ze droog zijn na het wassen, zodat de haren omhoog gaan staan en uitstekende vezels eruit kunnen komen.
Heeft u een probleem met het bestelde DROPS garen? Als u garen besteld vanaf de kleurenkaart of de patronen op onze site dan koopt u niet rechtstreeks bij DROPS, maar van een van de honderden DROPS winkels over de hele wereld. Daarom is het van belang dat u contact opneemt met de DROPS winkel waar u het garen gekocht heeft, en dat u de garenlabels van alle bollen die u besteld heeft bewaard (want deze zijn uw garantie). TDe DROPSwinkel waar u contact mee opneemt zal u helpen om de klacht verder in te dienen, indien nodig. Hier vindt u een lijst met DROPS winkels.

Opmerkingen / Vragen (216)

country flag Sheila Rizzo wrote:

I need one ball of Drops Delight color 02, which is apparently out of stock. Do you have any idea when you might be getting more? I need it finish a jacket.

03.05.2023 - 01:31:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Rizzo, this color is now unfortunately discontinued; you might ask different stores that have this color still in stock or ask other customers in our DROPS Workshop if someone can help you. Happy knitting!

03.05.2023 kl. 08:06:

country flag Hilde wrote:

Hei. Finner færre farger i Delight. Er det stopp på produksjonen av dette garnet? Vil det ikke finnes i alle farger lengre?

15.03.2023 - 14:17:

DROPS Design answered:

Hej Hilde. Ja DROPS Delight kommer dessvärre att utgå. Mvh DROPS Design

16.03.2023 kl. 11:26:

country flag Gabriele Günther wrote:

Liebes Drops Team, kann Drops Delight in der Fair Iles Technik mit Drops Fabel kombiniert werden? Liebe Grüße

22.02.2023 - 17:25:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Günther, ja genau, Modellen mit beiden Garne haben wir auch - wie zum Beispiel diese Mütze. Mit den Farben kann Ihnen gerne Ihr DROPS Händler - auch per Telefon oder per E-Mail weiterhelfen. Viel Spaß beim stricken!

23.02.2023 kl. 15:04:

country flag Helene Ring Teppan wrote:

Hei! Jeg håper virkelig ikke drops delight er i ferd med å bli faset ut? Mitt absolutte favorittgarn! Så mykt og så mange fine farger..

21.02.2023 - 20:04:

country flag Agnieszka wrote:

Dzień dobry :) Czy planujecie Państwo wprowadzenie innej włóczki tak pięknie cieniowanej, z długimi przejściami kolorów, jak włoczka Drops Delight? A może nowa kolorystyka w Drops Delight? Włóczka jest świetna, a kolorystyka zwłaszcza fiolety, niebieskości i zielenie przepiękna.

10.02.2023 - 10:45:

DROPS Design answered:

Witaj Agnieszko, na chwilę obecną nie, ale być może kiedyś się pojawi :) Bardziej prawdopodobne są nowe kolory włóczki Delight. Proszę sprawdzać na stronie. Bardzo dziękujemy za zainteresowanie naszymi włóczkami i pozdrawiamy!

14.02.2023 kl. 14:01:

country flag Pernille Larsen wrote:

Kære jer Jeg har et stærkt ønske om at få farve nr 10 oliven/rust/blomme tilbage Mvh Pernille

05.01.2023 - 10:00:

DROPS Design answered:

Hej Pernille, tak for dit ønske, det er noteret :)

12.01.2023 kl. 15:40:

country flag Sonja wrote:

Hallo, wird die Delight komplett aus dem Programm genommen? Gibt es in naher Zukunft ein anderes oder ähnliches Farbverlaufsgarn? Mit freundlichen Grüßen

02.01.2023 - 22:16:

country flag Anja wrote:

Hallo liebes Drops Design Team, einige Farbvarianten sind leider aus dem Sortiment genommen worden und ich wollte fragen, ob dafür neue Farbenvarianten nachrücken? Oder wird das Garn ganz aus dem Sortiment genommen? Viele Grüße

01.11.2022 - 16:32:

DROPS Design answered:

Liebe Anja, ja richtig, Delight wird aus dem Sortiment genommen. Viel Spaß beim stricken!

07.11.2022 kl. 10:32:

country flag Elizabeth Keatley wrote:

Hi, I can't find US based stores that sell this yarn. The links to US stores all go to UK based stores and the shipping is much higher. Are there any online stores in the US?

30.08.2022 - 16:15:

DROPS Design answered:

Dear Elizabeth, all of the DROPS stores that sell in the US or ship to the US are listed here: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=17&cid=19

30.08.2022 kl. 22:47:

country flag Wollfühlladen wrote:

Ich habe noch fast alle Farben vorrätig. Einfach bei Wollfühlladen bestellen. Die Farben finden Sie auf meiner homepage.

08.08.2022 - 00:54:

country flag Gertrude wrote:

Kan ik 5 bollen Drops Delight Print 19 bij u bestellen?

01.08.2022 - 15:30:

DROPS Design answered:

Dag Gertrude,

Het bestellen van garens gaat via een van de verkooppunten die onze artikelen verkopen; wij verkopen geen garens via de site. Via deze link vind je een lijst met verkooppunten.

16.08.2022 kl. 21:48:

country flag HOSTIER wrote:

La laine Drops Delight coloris 07 va -t-elle revenir à la vente en ligne??? Merci

24.04.2022 - 10:37:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Hostier, ce coloris a été supprimé, il n'est pas prévu d'être remis, je suis désolée; Bon tricot!

25.04.2022 kl. 08:55:

country flag Elzbieta wrote:

Mam DROPS Delight 04I 03 który jest nie produkowany z jakimi odcieniami\r\n\r\n DROPS Brushed Alpaca Silk , DROPS Kid-Silk mogę je połaczyć

03.02.2022 - 05:39:

DROPS Design answered:

Witaj Elu, napisz jaki kolor ma Delight 03 (a najlepiej wyślij zdjęcie na poland@dropsproject.com). Co do DROPS 04: można ją połączyć z np. z Brushed Alpaca kolory 13 i 14 oraz z Kid-Silkiem 28, 39, 26, 43, w zależności od efektu który chcesz otrzymać. Pozdrawiamy!

03.02.2022 kl. 13:56:

country flag Ela wrote:

Z jakim kolorem mogę połączyć 04 DROPS Delight

30.01.2022 - 07:50:

DROPS Design answered:

Witaj Elu, chodzi Ci o tą samą włóczkę, czy o inną? Napisz coś więcej o projekcie, który chcesz wykonać. Pozdrawiamy!

31.01.2022 kl. 14:30:

country flag Magnhild Haugnes wrote:

Hvor får jeg kjøpt Drops Delight i Trondheim?

24.01.2022 - 09:30:

DROPS Design answered:

Hei Magnhild. Se vår oversikt over alle butikker og da de som er i Trondheim. Mange av butikkene har hjemmeside som du kan se hvilke kvaliteter de har. Mvh DROPS Design

25.01.2022 kl. 09:44:

country flag Joan wrote:

Does the wool always winde up the same way ?

19.01.2022 - 11:20:

DROPS Design answered:

Dear Joan, every ball might be slightly different due to the "magic print" technique described in the shade card. Happy knitting!

20.01.2022 kl. 10:02:

country flag Katja wrote:

Die „Variationen in der Fadenstärke“ erwecken auf mich den Eindruck minderwertige Verarbeitung beim Farbwechsel zu sein. So ist das Garn über lange Abschnitte gar nicht gedreht und fällt dadurch einfach auseinander wie nicht versponnene Rohwolle. Und das mitten beim arbeiten. Wie kurzlebig die Teile sind, sie sich doch verstricken ließen, möcht ich mir noch gar nicht vorstellen, schade um die Arbeit und Zeit! Ich bin sehr enttäuscht

05.01.2022 - 21:41:

DROPS Design answered:

Leibe Katja, wenn Sie glauben, daß Ihre Wolle einen Defekt hat, dann teilen Sie dies bitte dem Geschäft mit, in dem Sie sie gekauft haben; dort wird man Ihnen gerne helfen können. Danke im voraus.

06.01.2022 kl. 08:14:

country flag Boxus wrote:

Avanr t de commander, je voudrais voir tous les coloris avec un mélange de couleurs.

20.12.2021 - 12:20:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Boxus, retrouvez tous nos modèles réalisés en DROPS Delight ici - pour toute assistance individuelle au choix d'une couleur, n'hésitez pas à contacter votre magasin DROPS, en Belgique ici. Bon tricot!

20.12.2021 kl. 15:46:

country flag MYEN Marianne wrote:

Bonjour, Quelle couleur de fil KID-SILK puis-je associer au fil DELIGHT Print 13 ? Bien cordialement.

13.12.2021 - 12:48:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Myen, pour toute assistance au choix d'une couleur, merci de bien vouloir contacter votre magasin, il est bien plus simple pour eux de pouvoir vous aider ainsi, même par mail ou téléphone. Bon tricot!

14.12.2021 kl. 08:17:

country flag Michaela Babbs wrote:

Hello - I would like to buy some of this yarn, but can't see what to click on to pick the color. Thank you!

26.11.2021 - 19:48:

DROPS Design answered:

Dear Michaela, this is not a webshop, you can find stores that sell our yarn in the USA or ship them to the USA in the following link: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=17&cid=19

28.11.2021 kl. 18:10:

country flag Ranveig Røstad wrote:

Modell nr:DE 008, er det brukt fabel, pinne 3 og delight, pinne 3,5 . Er det skjedd endringer med garnet etter at oppskriften kom? Ser noen garnbutikker har delight pinne 2,5.

23.11.2021 - 23:05:

DROPS Design answered:

Hei Ranveig. Vi har oppskrifter der du kan bruke DROPS Delight eller DROPS Fabel med pinne 2, 2,5, 3 og 3,5. Det kommer helt an på hva det står i selve oppskriften du skal strikke etter. mvh DROPS Design

30.11.2021 kl. 08:35:

country flag Helen Dias wrote:

I bought 4 balls of Beige plum drops delight from you at Alexandra Palace sewing and stitching show in October. Although advised by you member of staff that I needed 4 balls for the baby jacket, the pattern for a 3-4 year old requires 5 balls. Can I source the same yarn / dye lot from you??

03.11.2021 - 11:08:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Dias, please contact the store where you bought the yarn - or any other store in/shipping to your country if they have this dyelot - you can even try asking other customers in our DROPS Workshop. Happy knitting!

04.11.2021 kl. 07:10:

country flag Erika Abbondati wrote:

Dear Sir/Madam, could you retrieve a few balls of a specific Drops delighted dye lot? I am looking for rainbow print (12) dye lot 1224. thank you very much for your help, Erika

13.10.2021 - 20:59:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Abbondati, please contact the different DROPS stores that carry DROPS Delight to ask them if they do have this dyelot, you can also ask other knitters in ou DROPS Workshop. Happy knitting!

14.10.2021 kl. 09:49:

country flag Monica Carlberg wrote:

Vad betyder ply/fingering

29.09.2021 - 15:17:

DROPS Design answered:

Hej Monica. Det är engelska begrepp för tjockleken/stickfastheten på garnet. Mvh DROPS Design

30.09.2021 kl. 14:24:

country flag Mariana wrote:

Hola hay posibilidades de envió a Argentina? me encantan sus hilados pero acá no se consiguen!!

20.08.2021 - 16:28:

DROPS Design answered:

Hola Mariana. Puedes pedir nuestros productos en las siguientes tiendas con envío internacional: https://www.garnstudio.com/findastore.php?s=w&cid=23

20.08.2021 kl. 18:00:

Stuur een opmerking over DROPS Delight

We willen heel graag weten wat u van dit garen vindt!

Wilt u een vraag stellen, kies dan de juiste categorie in het formulier hieronder om sneller een antwoord te krijgen. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.