DROPS Delight

Mjuk och spännande superwash-behandlad ull

från:

33kr

per 50 g

Innehåll: 75% Ull, 25% Polyamid
Garngrupp: A (23 - 26 masker) / 4 ply / fingering
Vikt/längd: 50 g = ca. 175 meter
Rekommenderade stickor: 3,5 mm
Stickfasthet: 10 x 10 cm = 23 m x 30 v
Tvättinstruktioner: Fintvätt eller Ulltvätt 40°C / Använd aldrig sköljmedel / Torkas plant

Made in: EU
Råvarans ursprung: Ull från Sydamerika, polyamid från Italien

Detta garn har en Oeko-Tex®-certifiering (certifikatnummer 25.3.0099), Standard 100, Klass I från INNOVATEXT TEXTILE ENGINEERING AND TESTING, HUNGARY. Det betyder att det har testats för skadliga ämnen och är säkert att använda. Klass I är den högsta nivån och det betyder att garnet även är lämpligt för babyartiklar (åldrar 0-3).

Garnsort
Deals från
DROPS Delight
print
38.00 SEK
33.00 SEK

Butiker som säljer detta garn online

Klicka på Beställ knappen så kommer du direkt in på DROPS återförsäljarens egen wehshop, där du kan lägga din order.

Butiknamn Pris
Garn&Barn
Töckfors
33.00 SEK
50g
Beställ
Fridas Fina AB
Webstore
33.00 SEK
50g
Beställ
LindeHobby
Webstore
33.95 SEK
50g
Beställ
Hemslöjden
Lidköping
35.00 SEK
50g
Beställ
Garnaffären
Uddevalla / Webstore
38.00 SEK
50g
Beställ
Glittra
Boden
38.00 SEK
50g
Beställ
Adlibris AB
Webstore
38.00 SEK
50g
Beställ
Creativa
Olofström
38.00 SEK
50g
Beställ
Dittgarn
Mörbylånga
38.00 SEK
50g
Beställ
Eks Lilla Bod
Värnamo
38.00 SEK
50g
Beställ
Garnbutiken Nystvindan
Eskilstuna
38.00 SEK
50g
Beställ
Garnfeber.se
Webstore
38.00 SEK
50g
Beställ
Garnlagret
Webstore
38.00 SEK
50g
Beställ
Hemse Tyg & Garn
Hemse
38.00 SEK
50g
Beställ
Skapamer.se
Webstore
38.00 SEK
50g
Beställ
Staken & Veken
Helsingborg
38.00 SEK
50g
Beställ
Torills Garnbod
Strömstad
38.00 SEK
50g
Beställ

Se om din lokala återförsäljare har det här .

6 Färger i DROPS Delight

utgår
beige/grå/rosa
print 05
rosa/lila
print 06
utgår
höstskog
print 18
utgår
grön/beige
print 08
utgår
plommon/beige/ljung
print 02
grå
print 01

Produktinformation

DROPS Delight är ett 1-trådigt garn av superwashbehandlad ull och förstärkt med polyamid. Ett spännande, färgglatt garn som kan maskintvättas och användas till mycket mer än bara sockor! Förutom dess handspunna struktur med små variationer i tjockleken har det unika mönster och mjuka färgövergångar som skapas av "magic print" tekniken som används vid färgningen, vilket också innebär att man i samma parti kan uppleva både mörkare och ljusare variationer. Detta är inget fel, utan en del av garnets egenskaper.

De stickade proverna i färgkartan är ca 30 cm breda, så garnets melering kommer variera beroende på storleken på ditt projekt.

Läs mer om vårat arbete med hållbarhet här


Vi påminner om att färgerna du ser här kan avvika något från skärm till skärm, på samma vis som färgpartierna ofta avviker lite grann från färgbad till färgbad.

Hur tar jag hand om detta garn?

yarn wash

Fintvätt eller Ulltvätt 40°C / Använd aldrig sköljmedel / Torkas plant

Vad betyder symbolerna?

Läs mer om tvätt av garn

Hur kan jag ersätta detta garn?

Om du vill ersätta detta garn med ett annat DROPS garn kan du välja ett från samma garngrupp, eller prova vår konverterare!

Vilka andra garn kan jag kombinera med detta garn?

Många av våra garn kan kombineras för att få en annan stickfasthet, struktur och uttryck. Här är några idéer på kombinationer som kan inspirera dig.

DROPS Delight 17, hallontårta + DROPS Brushed Alpaca Silk 08, ljung
DROPS Delight 17, hallontårta + DROPS Kid-Silk 13, cerise

Har du en fråga om detta garn?

Se vanliga frågor (FAQ) om våra garn

1) Vilken typ av fibrer består DROPS garn av?

Garn kan göras av ett flera olika naturliga och syntetiska fibrer. DROPS har främst garn gjorda av ull, bomull, alpaca, lin, mohair och silke. Varje fiber har sina egna egenskaper och de blandas ofta för att ta fram det bästa ur varje fiber. Grövre garn har fördelen av att vara starkare och mer hållbara och finare fibrer är mjukare och bekvämare. Nedan följer lite information om de fibrer vi använder:

Alpaca:
Alpacaull är den naturliga fibern från alpacan och den har en liknande struktur som fibrer från fårull. Dess mjukhet beror på fiberns lilla diameter, i likhet med merino-ull. Det är en mjuk, hållbar, lyxig och silkeslen naturlig fiber. Alpacagarn tovas inte så lätt och blir inte så nopprig. Det kan vara lätt eller tungt beroende på hur det är spunnet. Den liknar ull från får men den är varmare, mindre irriterande och har ingen lanolin, vilket gör att den är hypoallergenisk. Alpacan finns i 22 naturliga färger, med fler än 300 nyanser från riktigt blå-svart till brun-svart, brun, vit, silver och grå.

Mohair:
Denna fiber kommer från angorageten och anses vara en lyxig fiber. Mohairgarn är varmt som ull, men väger mycket mindre; det är hållbart, fint att färgaoch svårt att tova. Mohair fibrer har också en speciell lyster som skapas av sättet det reflekterar ljus på. Trots att det är en ganska sträv fiber så spinns den till ett väldigt fluffig och mjukt garn som resulterar i luftiga och glansiga plagg.

Ull:
Ullfibrerna från får är relativt grova fibrer. Två utmärkande drag för denna fiber är dess värmande egenskaper och dess tovnings-egenskaper, vilka beror på fiberns yta. Utseendet på ullen kan variera beroende på fårens ras.
Ull från merinofår anses vara den finaste sortens ull, fibern är fint krusad och mycket mjuk. All merinoull i DROPS garner kommer från Sydamerika och djuren har inte utsatts för mulesing.
Ren, ny ull är ull som kommer direkt från djuren och som inte har återanvänts från existerande plagg. Ull som kan tvättas i maskin är kemiskt behandlad för att minimera det yttre luddiga skiktet på fibrerna, och kan då på grund av det tvättas i maskin (se Superwash).

Silke:
Silkesfibern är en fin sammanhängande fiber som tillverkas av de kokongtrådar som silkesfjärilens larver spinner in sig i. Silkeslarven odlas medan vildsilke eller tussahsilke fås genom ej uppodlade silkeskokonger. Silkesfiber är en av de starkaste naturliga fibrerna och skapar ett fantastiskt garn. Det blandar sig väldigt fint med andra fibrer, speciellt ull. Silkesfibern behåller värme, absorberar fukt och och väldigt stark och stabil när den stickas med och den varken krymper eller utvidgar sig. Silken blir väldigt fint när den färgas med naturliga färger.

Vegetabiliska fibrer:
Det finns flera sorters vegetabiliska fibrer i cellväggarna på plantor och grönsaker. Av alla sorter så finns det två som främst används vid stickning och textiltillverkning. Det är bomull och lin.
Bomull är den fiber som omger fröna på en bomullsplanta, och består av nästan ren cellulosa. Bomull är vanligtvis vit men det finns även gröna och bruna sorter. Bomullsfibern spinns ofta till garn eller tråd och används för att skapa en mjuk textil som andas och som är bra att använda till sommarkläder och tillbehör. Garnet är svagare än silke men starkare än ull.
Merceriserad bomull är bomull som har gått igenom en merceriserings behandling. Behandlingen gör att garnet blir mer glänsande än vanlig bomull. Det blir också starkare, lättare färga samt gör det mer motståndskraftigt mot mögel och minskar luddet. Det kan även göra att bomullen inte krymper eller förlorar sin form lika mycket som ”vanlig” bomull.
Lin är en fiber från stjälken av lin-växten. Linfibern är relativt mjuk, rak och glansig och blir finare med åren. Lin är behagligare än bomull att ha på sig när det är varmt på grund av dess förmåga att absorbera fukt och det torkar även fortare än bomull.

Andra material som används i våra garner innehåller konstgjorda fibrer som akryl, polyamid (nylon) och polyester. Dessa fibrer används mest för att ge ett slitstarkt garn (som vårt sockgarn, DROPS Fabel) eller en speciell struktur på garnet (som vårt blåsgarn, DROPS Air)

2) Vad är polyamid?

Polyamid fibern, vanligen känd som nylon, är en väldigt stark, hållbar, lätt, lättskött (kan tvättas och torkas i maskin) och elastisk, vilket gör att den är perfekt att blanda med andra fibrer för att producera slitstarkt garn som t.ex. sockgarn.

Jämfört med polyester är polyamid mjukare och mer elastiskt, men det absorberar även mer vatten och torkar långsammare.

3) Vilken information hittar jag på DROPS garn etiketter?

Alla DROPS garn etiketter innehåller information om fiber innehåll (ull, bomull osv), vikt i gram och ounces, längd i meter och yards, tvätt instruktioner och symboler (förklaringar här), färgnummer, färgbad och information om garngrupp.

4) Vad är DROPS garngrupper?

Alla DROPS garn är uppdelade i 6 olika grupper efter tjocklek (A to F). Garn som tillhör samma garngrupp har liknande stickfasthet och kan därför användas till samma mönster; längden kan dock variera så när man byter ut ett garn i original-mönstret till ett annat i samma garngrupp måste man alltid beräkna hur många meter man behöver för att kunna beräkna garnåtgången på det andra garnet.

5) Kan jag använda ett annat garn än det som uppges i mönstret?

Ja, så länge garnet har samma stickfasthet. Se alltid till att du får samma antal maskor på bredden och höjden som uppges i mönstret.

Kom ihåg att olika garn med olika struktur ger plagget olika utseende. Längden på garnet kan också skilja så när du byter ut ett garn måste du alltid beräkna hur många meter garn du behöver för att kunna beräkna riktig garnåtgång.

Läs mer om hur du räknar ut garnmängden med ett alternativt garn - och hur du ersättter 1 tråd av ett garn med 2 eller fler av ett annat garn, här.

6) Vad innebär det när det står att garnet är “Superwash”?

En superwash ull är en speciell product som har behandlats eller bearbetats på ett sätt som gör att det kan tvättas i maskin. Många är rädda för att arbeta med ull eftersom det krymper så lätt (vissa krymper det dock med flit) och superwash ull gör att de kan arbeta med ull utan att oroa sig för det. (Läs mer här).

7) Vad betyder “Oeko-Tex® certifierad”?

Oeko-Tex® Standard 100 introducerades i början av 1990-talet som ett svar på allmänhetens behov av textilier som inte var skadliga för hälsan. Oeko-Tex® Standard 100 är ett globalt enhetligt test-och certifierings-system för textilt råvaror, mellan- och slutprodukter i alla produktionsled. Testet för skadliga ämnen omfattar ämnen som är förbjudna eller reglerade av lagar, kemikalier som är skadliga för hälsan och parametrar som inkluderas som en försiktighetsåtgärd för att skydda hälsan.

För mer info,se www.oeko-tex.com.

8) Var produceras DROPS garn?

Du kan läsa om var alla DROPS garn produceras på respektive garns färgkarta och på vår prislista.

9) Varför är era garn så billiga?

Som norra Europas största varumärke för handstickningsgarn och design har vi unika möjligheter att arbeta med det bästa råmaterialet och göra besparingar som gynnar dig. Det är därför du kan köpa DROPS garn 20-30 % billigare än liknande produkter på marknaden!

10) Hur exakta är färgerna på hemsidan?

När vi skapar bilder till färgkartorna gör vi vårt bästa för att uppnå så bra återgivning av färgerna som möjligt. Dessvärre så kan vi inte garantera hur bilderna kommer att se ut på din dataskärm. Varje skärm visar färger olikt, en del färger kan se mörkare ut än vad de är, och vissa färger kan bli mer mättade på en del skärmar. Om du upplever att många av garnfärgerna ser annorlunda ut på skärmen än vad de gör i verkligheten så kan du justera inställningarna på din skärm.

11) Vad är micron? Vad innebär superfine / extra fine?

Finheten på fibrer mäts i micron (tusendels millimeter). Super fine alpaca-ull är 26-28 micron. Fine merino-ull är mindre än 21,5 micron och extra fine merino är under 19,5 micron. Lägre micron ger mjukare och finare garn och högre micron ger strävare garn.

Anledningen till att garnets fibrer är viktigt är för att garnet kommer bli något annat och mjukheten i garnet bestämmer vad vi vill använda det till. Det är därför vi rekommenderar de mjukaste garnen (som Baby Merino) till baby kläder, och vi rekommenderar ett grövre garn som DROPS Snow till sittunderlag eller tofflor.

12) Varför är färgerna i mina nystan av print-garn olika?

Anledningen till att 2 nystan av samma print-garn kan se olika ut kan vara; 1) de har olika partinummer 2) de har färgats genom en teknik som kallas ”magic print” (som används i t.ex. DROPS Delight) vilken skapar unika mönster och jämna färgövergångar på alla nystan, vilket innebär att det även inom samma parti kan förekomma skillnader i nyanser. Detta är inget fel, utan en del av garnets karaktär.

13) Min butik har inte den färgen jag vill ha, vad kan jag göra?

Om din DROPS butik inte har den färgen du vill ha så kan du kontakta en DROPS Super Store (de butikerna med ett guldmärken) – de har ett stort utbud av färger och även om de inte har färgen på lager så ser de till att få tag i den åt dig. Se en lista över alla DROPS butiker här.

14) Hur hittar jag en specifik infärgning på ett nystan?

Prova alltid att ta kontakt med din DROPS återförsäljare först. Om de inte har den infärgning du vill ha, så rekommenderar vi att du tar kontakt med andre stickare och virkare i DROPS Workshop på Facebook eller på Ravelry, där många har olika infärgningar i gömmorna och gärna hjälper varandra genom att skicka till de som behöver.

15) Varför fäller mitt garn?

Garn fäller för att det inte är spunnet tillräckligt för att hålla ihop fibrerna. Allt garn har överskott av fibrer (från produktionen) som kommer fälla mer eller mindre, beroende på hur garnet är spunnet. Borstade garn (och ”långhåriga” garn) som t.ex. DROPS Melody, har mer lösa fibrer än andra garn och fäller därför mer. Det beror också på vad man har på sig över och under sitt stickade plagg, om det är något plagg som drar ut fibrerna. Därför kan man aldrig garantera att ett garn inte kommer att fälla.

Nedanför har vi några tips om hur man får det bästa resultat, när man arbetar med långhåriga garn:

  • När plagget är färdigt (innan du tvättar det) ska det skakas ordentligt så att överskottsfibrerna ramlar av. OBS: Använd inte klädrulle eller borste, det kommer bara att dra ut ännu mer fibrer ur garnet.
  • Lägg plagget i en plastpåse och lägg det i frysen i några timmar - temperaturen kommer få fibrerna att glida från varandra och de lösa fibrerna kommer vara lättare att skaka bort efteråt.
  • Tvätta plagget enligt tvättråden på banderollen. Plagg som är gjorda i långhårigt garn, ska normalt alltid skakas efter tvätt, dels för att få fibrerna att resa sig igen men också för att få bort eventuella lösa fibrer.
Har du problem med ett DROPS garn du har köpt? När du beställer garn från färgkartorna eller mönster på vår sida så köper du inte direkt från DROPS, men från en av de hundratals DROPS butikerna runt om i världen. Det är därför viktigt att du tar kontakt med DROPS butiken du köpt garnet från, och att du tar vara på banderollerna till de nystan du köpt (de är din garanti). DROPS butiken du kontaktar kommer hjälpa dig och ta reklamationen vidare om det är nödvändigt. Se listan över DROPS butiker här.

Kommentarer / Frågor (216)

country flag Sheila Rizzo wrote:

I need one ball of Drops Delight color 02, which is apparently out of stock. Do you have any idea when you might be getting more? I need it finish a jacket.

03.05.2023 - 01:31:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Rizzo, this color is now unfortunately discontinued; you might ask different stores that have this color still in stock or ask other customers in our DROPS Workshop if someone can help you. Happy knitting!

03.05.2023 kl. 08:06:

country flag Hilde wrote:

Hei. Finner færre farger i Delight. Er det stopp på produksjonen av dette garnet? Vil det ikke finnes i alle farger lengre?

15.03.2023 - 14:17:

DROPS Design answered:

Hej Hilde. Ja DROPS Delight kommer dessvärre att utgå. Mvh DROPS Design

16.03.2023 kl. 11:26:

country flag Gabriele Günther wrote:

Liebes Drops Team, kann Drops Delight in der Fair Iles Technik mit Drops Fabel kombiniert werden? Liebe Grüße

22.02.2023 - 17:25:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Günther, ja genau, Modellen mit beiden Garne haben wir auch - wie zum Beispiel diese Mütze. Mit den Farben kann Ihnen gerne Ihr DROPS Händler - auch per Telefon oder per E-Mail weiterhelfen. Viel Spaß beim stricken!

23.02.2023 kl. 15:04:

country flag Helene Ring Teppan wrote:

Hei! Jeg håper virkelig ikke drops delight er i ferd med å bli faset ut? Mitt absolutte favorittgarn! Så mykt og så mange fine farger..

21.02.2023 - 20:04:

country flag Agnieszka wrote:

Dzień dobry :) Czy planujecie Państwo wprowadzenie innej włóczki tak pięknie cieniowanej, z długimi przejściami kolorów, jak włoczka Drops Delight? A może nowa kolorystyka w Drops Delight? Włóczka jest świetna, a kolorystyka zwłaszcza fiolety, niebieskości i zielenie przepiękna.

10.02.2023 - 10:45:

DROPS Design answered:

Witaj Agnieszko, na chwilę obecną nie, ale być może kiedyś się pojawi :) Bardziej prawdopodobne są nowe kolory włóczki Delight. Proszę sprawdzać na stronie. Bardzo dziękujemy za zainteresowanie naszymi włóczkami i pozdrawiamy!

14.02.2023 kl. 14:01:

country flag Pernille Larsen wrote:

Kære jer Jeg har et stærkt ønske om at få farve nr 10 oliven/rust/blomme tilbage Mvh Pernille

05.01.2023 - 10:00:

DROPS Design answered:

Hej Pernille, tak for dit ønske, det er noteret :)

12.01.2023 kl. 15:40:

country flag Sonja wrote:

Hallo, wird die Delight komplett aus dem Programm genommen? Gibt es in naher Zukunft ein anderes oder ähnliches Farbverlaufsgarn? Mit freundlichen Grüßen

02.01.2023 - 22:16:

country flag Anja wrote:

Hallo liebes Drops Design Team, einige Farbvarianten sind leider aus dem Sortiment genommen worden und ich wollte fragen, ob dafür neue Farbenvarianten nachrücken? Oder wird das Garn ganz aus dem Sortiment genommen? Viele Grüße

01.11.2022 - 16:32:

DROPS Design answered:

Liebe Anja, ja richtig, Delight wird aus dem Sortiment genommen. Viel Spaß beim stricken!

07.11.2022 kl. 10:32:

country flag Elizabeth Keatley wrote:

Hi, I can't find US based stores that sell this yarn. The links to US stores all go to UK based stores and the shipping is much higher. Are there any online stores in the US?

30.08.2022 - 16:15:

DROPS Design answered:

Dear Elizabeth, all of the DROPS stores that sell in the US or ship to the US are listed here: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=17&cid=19

30.08.2022 kl. 22:47:

country flag Wollfühlladen wrote:

Ich habe noch fast alle Farben vorrätig. Einfach bei Wollfühlladen bestellen. Die Farben finden Sie auf meiner homepage.

08.08.2022 - 00:54:

country flag Gertrude wrote:

Kan ik 5 bollen Drops Delight Print 19 bij u bestellen?

01.08.2022 - 15:30:

DROPS Design answered:

Dag Gertrude,

Het bestellen van garens gaat via een van de verkooppunten die onze artikelen verkopen; wij verkopen geen garens via de site. Via deze link vind je een lijst met verkooppunten.

16.08.2022 kl. 21:48:

country flag HOSTIER wrote:

La laine Drops Delight coloris 07 va -t-elle revenir à la vente en ligne??? Merci

24.04.2022 - 10:37:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Hostier, ce coloris a été supprimé, il n'est pas prévu d'être remis, je suis désolée; Bon tricot!

25.04.2022 kl. 08:55:

country flag Elzbieta wrote:

Mam DROPS Delight 04I 03 który jest nie produkowany z jakimi odcieniami\r\n\r\n DROPS Brushed Alpaca Silk , DROPS Kid-Silk mogę je połaczyć

03.02.2022 - 05:39:

DROPS Design answered:

Witaj Elu, napisz jaki kolor ma Delight 03 (a najlepiej wyślij zdjęcie na poland@dropsproject.com). Co do DROPS 04: można ją połączyć z np. z Brushed Alpaca kolory 13 i 14 oraz z Kid-Silkiem 28, 39, 26, 43, w zależności od efektu który chcesz otrzymać. Pozdrawiamy!

03.02.2022 kl. 13:56:

country flag Ela wrote:

Z jakim kolorem mogę połączyć 04 DROPS Delight

30.01.2022 - 07:50:

DROPS Design answered:

Witaj Elu, chodzi Ci o tą samą włóczkę, czy o inną? Napisz coś więcej o projekcie, który chcesz wykonać. Pozdrawiamy!

31.01.2022 kl. 14:30:

country flag Magnhild Haugnes wrote:

Hvor får jeg kjøpt Drops Delight i Trondheim?

24.01.2022 - 09:30:

DROPS Design answered:

Hei Magnhild. Se vår oversikt over alle butikker og da de som er i Trondheim. Mange av butikkene har hjemmeside som du kan se hvilke kvaliteter de har. Mvh DROPS Design

25.01.2022 kl. 09:44:

country flag Joan wrote:

Does the wool always winde up the same way ?

19.01.2022 - 11:20:

DROPS Design answered:

Dear Joan, every ball might be slightly different due to the "magic print" technique described in the shade card. Happy knitting!

20.01.2022 kl. 10:02:

country flag Katja wrote:

Die „Variationen in der Fadenstärke“ erwecken auf mich den Eindruck minderwertige Verarbeitung beim Farbwechsel zu sein. So ist das Garn über lange Abschnitte gar nicht gedreht und fällt dadurch einfach auseinander wie nicht versponnene Rohwolle. Und das mitten beim arbeiten. Wie kurzlebig die Teile sind, sie sich doch verstricken ließen, möcht ich mir noch gar nicht vorstellen, schade um die Arbeit und Zeit! Ich bin sehr enttäuscht

05.01.2022 - 21:41:

DROPS Design answered:

Leibe Katja, wenn Sie glauben, daß Ihre Wolle einen Defekt hat, dann teilen Sie dies bitte dem Geschäft mit, in dem Sie sie gekauft haben; dort wird man Ihnen gerne helfen können. Danke im voraus.

06.01.2022 kl. 08:14:

country flag Boxus wrote:

Avanr t de commander, je voudrais voir tous les coloris avec un mélange de couleurs.

20.12.2021 - 12:20:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Boxus, retrouvez tous nos modèles réalisés en DROPS Delight ici - pour toute assistance individuelle au choix d'une couleur, n'hésitez pas à contacter votre magasin DROPS, en Belgique ici. Bon tricot!

20.12.2021 kl. 15:46:

country flag MYEN Marianne wrote:

Bonjour, Quelle couleur de fil KID-SILK puis-je associer au fil DELIGHT Print 13 ? Bien cordialement.

13.12.2021 - 12:48:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Myen, pour toute assistance au choix d'une couleur, merci de bien vouloir contacter votre magasin, il est bien plus simple pour eux de pouvoir vous aider ainsi, même par mail ou téléphone. Bon tricot!

14.12.2021 kl. 08:17:

country flag Michaela Babbs wrote:

Hello - I would like to buy some of this yarn, but can't see what to click on to pick the color. Thank you!

26.11.2021 - 19:48:

DROPS Design answered:

Dear Michaela, this is not a webshop, you can find stores that sell our yarn in the USA or ship them to the USA in the following link: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=17&cid=19

28.11.2021 kl. 18:10:

country flag Ranveig Røstad wrote:

Modell nr:DE 008, er det brukt fabel, pinne 3 og delight, pinne 3,5 . Er det skjedd endringer med garnet etter at oppskriften kom? Ser noen garnbutikker har delight pinne 2,5.

23.11.2021 - 23:05:

DROPS Design answered:

Hei Ranveig. Vi har oppskrifter der du kan bruke DROPS Delight eller DROPS Fabel med pinne 2, 2,5, 3 og 3,5. Det kommer helt an på hva det står i selve oppskriften du skal strikke etter. mvh DROPS Design

30.11.2021 kl. 08:35:

country flag Helen Dias wrote:

I bought 4 balls of Beige plum drops delight from you at Alexandra Palace sewing and stitching show in October. Although advised by you member of staff that I needed 4 balls for the baby jacket, the pattern for a 3-4 year old requires 5 balls. Can I source the same yarn / dye lot from you??

03.11.2021 - 11:08:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Dias, please contact the store where you bought the yarn - or any other store in/shipping to your country if they have this dyelot - you can even try asking other customers in our DROPS Workshop. Happy knitting!

04.11.2021 kl. 07:10:

country flag Erika Abbondati wrote:

Dear Sir/Madam, could you retrieve a few balls of a specific Drops delighted dye lot? I am looking for rainbow print (12) dye lot 1224. thank you very much for your help, Erika

13.10.2021 - 20:59:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Abbondati, please contact the different DROPS stores that carry DROPS Delight to ask them if they do have this dyelot, you can also ask other knitters in ou DROPS Workshop. Happy knitting!

14.10.2021 kl. 09:49:

country flag Monica Carlberg wrote:

Vad betyder ply/fingering

29.09.2021 - 15:17:

DROPS Design answered:

Hej Monica. Det är engelska begrepp för tjockleken/stickfastheten på garnet. Mvh DROPS Design

30.09.2021 kl. 14:24:

country flag Mariana wrote:

Hola hay posibilidades de envió a Argentina? me encantan sus hilados pero acá no se consiguen!!

20.08.2021 - 16:28:

DROPS Design answered:

Hola Mariana. Puedes pedir nuestros productos en las siguientes tiendas con envío internacional: https://www.garnstudio.com/findastore.php?s=w&cid=23

20.08.2021 kl. 18:00:

Sänd en kommentar till DROPS Delight

Vi vill gärna veta vad du har att säga om detta garn!

Om du har en fråga kring den, kom ihåg att välja rätt kategori i menyn under, så får du snabbare svar! Obligatoriska fält är markerade med *.