DROPS Big Delight

Een spannend en viltbaar wolgaren!

vanaf:

4.19€

per 100 g

Samenstelling: 100% wol
Garencategorie: C (16 - 19 steken) / 10 ply / aran / worsted
Gewicht/looplengte: 100 g = ca 190 m
Aanbevolen naalddikte: 5 mm
Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 17 steken x 22 naalden
Verzorging: Handwas, max 30°C / Plat laten drogen / Viltbaar

Made in: EU
Oorsprong ruwe materiaal: Wol uit Zuid Amerika

Dit garen heeft een Oeko-Tex® certificaat (certificaat nummer 25.3.0099), Standard 100, Class I van het INNOVATEXT TEXTILE ENGINEERING AND TESTING, HUNGARY. Dit betekent dat het getest is op schadelijke stoffen en veilig beschouwd kan worden voor menselijk gebruik. Klasse I is het hoogste niveau en het betekent dat het garen geschikt is voor babyproducten (0-3 maanden).

Garen type
Deals vanaf
DROPS Big Delight
print
6.95 EUR
4.19 EUR

Verkooppunten die dit garen online verkopen

Klik op de Bestelbutton zodat u doorgestuurd wordt naar de website van het DROPS verkooppunt om uw bestelling te plaatsen.

Winkel naam Online prijs
Wolplein.nl
Webstore
4.19 EUR
100g
Bestel
Breiwebshop
Webstore
4.20 EUR
100g
Bestel
Hobbydoos.nl
Webstore
4.87 EUR
100g
Bestel
LindeHobby
Webstore
5.55 EUR
100g
Bestel
Hartje Winterswijk
Webstore
6.95 EUR
100g
Bestel
Breicafe Het Breipunt
Webstore
6.95 EUR
100g
Bestel
Breiparadijs
Webstore
6.95 EUR
100g
Bestel
Mo and More
Webstore
6.95 EUR
100g
Bestel

Kijk hier of je locale verkooppunt het in voorraad heeft

1 Kleuren in DROPS Big Delight

uit het assortiment
grijs
print 13

Productinformatie

Het vervolg op DROPS Delight, DROPS Big Delight, gesponnen op dezelfde manier, maar dan van 100% wol, wat beschikbaar is in bollen van 100 gram. Het garen is een kleurrijke print, met lange kleurherhalingen creëert unieke patronen en spannende kleurencombinaties. Dit betekent ook dat er lichtere of donkere kleurvariaties kunnen voorkomen binnen hetzelfde verfbad. Dit is geen fout of defect in het garen, maar hoort bij het karakter van dit garen.

DROPS Big Delight heeft vloeiende overgangen met kleine variaties in de dikte in een lekkere handgesponnen textuur. Een heerlijk garen dat creativiteit aanmoedigt en ideaal is voor vilten. De kleurvoorbeelden tonen de overgangen in een kleine lapje stof, zoals bijvoorbeeld voor sokken. Brei of haak je een groter project, dan zal het patroon er anders uitzien.

Read more about our products' sustainability here


Wij maken u erop attent dat de kleuren zoals u ze ziet op het beeldscherm af kunnen wijken van de werkelijke kleuren en dat kleuren licht kunnen variëren van verfbad tot verfbad

Hoe verzorg ik dit garen?

yarn wash

Handwas, max 30°C / Plat laten drogen

Wat betekent de symbolen?

Lees meer over het wassen van de garens

Hoe kan ik dit garen vervangen?

Als u op zoek bent naar een vervanging van dit garen voor een ander DROPS garen, dan kunt u een ander garen gebruiken binnen dezelfde garengroep, of probeer onze garenvervanger!!

Met welke andere garens kan ik deze combineren?

Veel van onze garens kunnen gecombineerd worden om een andere dichtheid, structuur of gevoel te creëren. Ter inspiratie vindt u hier een aantal combinatie ideeën

DROPS Big Delight 12, denimblauw/teal + DROPS BabyAlpaca Silk 6235, grijsblauw
DROPS Big Delight 07, zonsopgang + DROPS Melody 15, beige
DROPS Kid-Silk 09, licht lavendel + DROPS Big Delight 02, zomerheide

Wilt u dit garen graag vilten?

Bekijk hoe dit garen er voor en na het vilten uitziet:

Voor
Na

Naalden: 5.00 mm
Voor: 17 steken x 22 naalden
Na: 23 steken x 34 naalden

Lees hier meer over vilten

Heeft u een vraag over dit garen?

Bekijk de lijst met vaak gestelde vragen (FAQ) over onze garens

1) Welke type vezels bevatten de DROPS garens?

Garens kunnen worden gemaakt van vele soorten natuurlijke en synthetische vezels. DROPS heeft vooral garens gemaakt van wol, katoen, alpaca, linnen, mohair en zijde in het assortiment. Elke vezel heeft zijn eigen kwaliteiten en ze worden vaak gecombineerd om voordeel te hebben van de beste eigenschappen van alle kwaliteiten samen. Grove vezels heeft het voordeel dat het sterker is en slijtvast is en fijnere vezels bieden meer zachtheid en comfort. Hieronder volgt beknopte informatie over de voornaamste vezels die wij gebruiken:

Alpaca:
Alpaca is een natuurlijke vezel afkomstig van de alpaca en heeft een soortgelijke structuur als die van schapenwol. De vezel is zo zacht omdat hij een kleine diameter heeft, net als bij merinoswol. Alpaca is zacht, duurzaam, luxe en zijdeachtig. Garen van alpacavezels vilt en pilt niet zo snel en kan licht of zwaar zijn afhankelijk van hoe het gesponnen is. Hoewel het op schapenwol lijkt, is het warmer, prikt het niet en bevat het geen lanoline (wolvet) zodat alpaca van nature hypoallergeen is. Alpaca’s komen voor in 22 natuurlijke kleuren en met meer dan 300 tinten, van diep blauw tot bruinzwart en bruin en van wit en zilver tot roze-grijs.

Mohair:
Deze vezel is afkomstig van angorageiten en wordt beschouwd als een luxe vezel. Garen van mohair is net zo warm als wol, maar veel lichter; het is duurzaam, laat zich gemakkelijk verven en vilt niet snel. Mohairvezels glazen zacht door de manier waarop ze het licht weerkaatsen. Hoewel mohair een harde vezel is, wordt het meestal gesponnen tot een luchtig garen, zodat kledingstukken kan mohair luchtig en prachtig zijn.

Wol:
Wolvezels komen van de vacht van een schaap en wol is een relatief grove vezel. Twee in het oog springende eigenschappen van wol zijn het feit dat wol warmte vasthoud en dat wol kan vilten – dit komt door de schubben op het oppervlak van de vezels. Afhankelijk van het schapenras kan wol er zeer verschillend uitzien.
Wol van het merinosschaap wordt beschouwd als de fijnste wol, die zacht en krullend is. Alle merinoswol in DROPS garens komt uit Zuid Amerika en de schapen zijn niet blootgesteld aan mulesing.
Pure nieuwe wol is wol die direct gemaakt wordt van de schapenvacht en niet van gerecyclede wol uit kleding. Machinewasbare wol is wol die chemisch behandeld is zodat de buitenste laag van de vezel zo min mogelijk pluist, zodat de wol in de wasmachine gewassen kan worden op een wolwasprogramma (zie Superwash).

Zijde:
Zijde is een fijne en lange vezel die geproduceerd wordt uit de poppen van de motvlinder van zijderupsen. Hoewel de zijderups gecultiveerd is, wordt wilde of tussahzijde geproduceerd uit de poppen van de ongecultiveerde zijderupsen. De zijdevezel is een van de allersterkste natuurlijke vezels en geweldig om breigarens van te maken. Zijde laat zich ook erg goed mengen met andere vezels en vooral met wol. Zijde laat zich ook goed verven met natuurlijke verfstoffen.

Plantaardige vezels:
Er zijn allerlei plantaardige vezels die gewonnen worden uit de celwand van planten. Van alle varianten worden katoen en linnen het vaakst gebruikt voor breigarens.

Katoen
is de vezel die rond de kernen van de katoenplant wordt aangetroffen en het bestaat bijna volledig uit cellulose. Katoen is meestal wit van kleur, maar er zijn ook groene en bruine varianten. De katoenvezel wordt meestal tot (dun) garen gesponnen en er wordt zacht en ademende textiel van gemaakt dat zeer geschikt is voor zomerkleding en accessoires. Het is minder sterk dan zijde of linnen, maar sterker dan wol.

Gemerceriseerde katoen
is katoen die een speciale behandeling heeft ondergaan. Deze behandeling geeft katoen een prachtige glans zodat dit katoen een chiquere uitstaling heeft dan gewone katoen. Het is ook sterker, laat zich gemakkelijker verven en is beter bestand tegen meeldauw. Het is ook meer vormvast dan ‘reguliere’ katoen.

Linnen
is een vezel die gewonnen wordt uit de stelen van de vlasplant en hij is sterker dan de meeste andere vezels. De linnenvezel is relatief zacht, recht en glanzend en wordt steeds mooier als hij ouder wordt. Linnen is nog comfortabeler dan katoen bij hoge temperaturen omdat het vocht goed opneemt en snel weer droogt.

Andere materialen die gebruikt worden in onze garens zijn o.a. synthetische vezels zoals acryl, viscose en polyamide (nylon) en polyester. Deze vezels worden meestal gebruikt om extra sterkte te geven aan het garen (zoals ons sokkengaren DROPS Fabel) of een speciaal soort structuur (zoals ons "blown yarn", DROPS Air).

2) Wat is polyamide?

De polyamidevezel, meer bekend onder de naam nylon, is heel sterk, duurzaam, licht en gemakkelijk in onderhoud (kan gewassen en gedroogd worden in de machine) en elastisch, zodat hij perfect combineert met andere vezels voor het maken van duurzame garens, zoals sokkengaren.

Vergeleken met polyester, is polyamide zachter en flexibeler, maar het neemt ook meer water op en droogt langzamer.

3) Welke informatie vind ik op de garenwikkels van DROPS?

Alle DROPS garenwikkels bevatten informatie over de vezels die het garen bevat (wol, katoen, etc.), het gewicht in grammen en de lengte in meters en yards, wasvoorschriften en wassymbolen (deze worden hier uitgelegd), het kleurnummer, het verfbadnummer en de garengroep waartoe het garen behoort.

4) Wat zijn de DROPS garencategorieën?

Alle DROPS garens zijn ingedeeld in een groep die de dikte aangeeft (A tot en met F). Garens in dezelfde groep hebben (bijna) dezelfde stekenverhouding en kunnen onderling gewisseld worden in de patronen; de looplengte kan wel variëren, dus als u een ander garen kiest, reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

5) Kan ik ook een ander garen gebruiken dan er wordt vermeld in het patroon?

Ja, dat is mogelijk, zolang het garen dezelfde stekenverhouding heeft. Brei daarom altijd een proeflapje en controleer dat u hetzelfde aantal steken in de breedte en naalden in de hoogte heeft als aangegeven staat in het patroon.

Denk erom dat verschillende garen verschillende eigenschappen hebben en het kledingstuk een andere structuur en uitstraling kunnen geven. De looplengte kan ook verschillen, dus reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

lees hiermeer over hoe u de hoeveelheid van een alternatief garen berekent - en hoe u 1 draad van een garen vervangt door 2 of meer draden van een ander garen, .

6) Wat betekent het dat een garen “Superwash” behandeld is?

Superwash wol is een wolproduct dat behandeld is zodat het machinewasbaar is. Veel mensen werken liever niet met wol omdat het kan krimpen bij het wassen (dit kunt u ook expres doen, dan vilt u de wol) en superwash wol kunt u gebruiken zonder deze zorgen. (Lees hier meer (Engelstalig))

7) Wat betekent: “Oeko-Tex® gecertificeerd”?

De Oeko-Tex® Standard 100 is geïntroduceerd aan het begin van de jaren 90 in reactie op de vraag van het publiek naar textiel zonder gezondheidsrisico’s. De Oeko-Tex® Standard 100 is een uniforme en wereldwijde testmethode en certificering voor textielgrondstoffen, halffabricaten en eindproducten. De test op verboden middelen omvat middelen die verboden zijn bij wet en op chemicaliën die schadelijk zijn voor de gezondheid en andere zaken die de gezondheid kunnen schaden.

Voor meer informatie, ga naar www.oeko- tex.com

8) Waar worden de DROPS garens geproduceerd?

U kunt lezen waar de DROPS garens zijn geproduceerd op elke kleurenkaart en op onze prijslijsten.

9) Waarom zijn jullie garens zo goedkoop?

Als het grootste merk in breigarens en patronen van Noord-Europa hebben we de unieke kans om te werken met de beste ruwe materialen en zo kunnen we besparingen maken die u ten goede komen. Daarom kunt u DROPS garens gemiddeld 20-30% goedkoper kopen dan vergelijkbare producten!

10) Hoe accuraat zijn de kleuren op de website?

Als we afbeeldingen selecteren voor de kleurenkaarten, doen we ons uiterste beste om de kleur zo goed mogelijk weer te geven. Helaas kunnen we niet garanderen dat de afbeeldingen op uw computerscherm volledig correct zijn. Elke monitor geeft kleuren anders weer; sommige kleuren zullen donkerder lijken dan in het echt of juist lichter en sommige kleuren zullen meer verzadigd lijken op bepaalde beeldschermen. Als u de ervaring heeft dat de kleuren in het echt vaak afwijken van die op uw beeldscherm, dan kunt u de instellingen van uw monitor aanpassen.

11) Wat is micron? Wat betekent super fijn / extra fijn?

De dikte van garenvezels wordt in micron uitgedrukt (een duizendste van een millimeter). Super fijne alpaca wol is 26-28 micron. Fijne merinowol is minder dan 21,5 micron en extra fijne merinowol is minder dan 19,5 micron. Hoe minder micron des te zachter en fijner de kwaliteit zal zijn, hoe meer micron, hoe slijtvaster de kwaliteit zal zijn.

De reden dat het aantal micron in garenvezels belangrijk zijn, is omdat het garen uiteindelijk iets anders gaat worden en hoe delicaat of grof een garen is bepaalt voor een deel waarvoor we het gebruiken. Dat is de reden waarom we de zachtste garens (zoals DROPS Baby Merino) aanraden voor babykleding, of waarom we een meer korrelig, slijtvaster garen zoals DROPS Snow, voor zitmatjes en sloffen gebruiken.

12) Waarom zijn de kleuren van mijn bollen of print verschillend?

De reden waarom twee bollen van hetzelfde garen er verschillend uit kunnen zien kan zijn 1) dat beide bollen van een verschillend kleurbad zijn; 2) dat de bollen met een andere techniek geverfd zijn, "magic print" genaamd (wat bijvoorbeeld toegepast wordt bij DROPS Delight), wat zorgt voor unieke patronen en zachte kleurovergangen voor elke bol, waar wat tevens inhoudt dat er binnen een verfbad lichtere en donkere variaties kunnen zijn. Dit is geen fout of defect, maar hoort bij het karakter van het garen.

13) Mijn winkel heeft niet de kleur die ik wil hebben, wat kan ik doen?

Als uw DROPS winkel de kleur, die u graag wilt hebben, niet heeft, probeer dan contact op te nemen met een DROPS Super Store (degenen met de gouden badges) - zij zorgen ervoor om de kleur die graag wilt te regelen, zelfs als ze het zelf niet op voorraad hebben. Hier vindt u een lijst van alle DROPS winkels.

14) Waar kan ik een specifiek verbad van een kleur vinden?

Neem altijd eerst contact op met uw DROPS winkel. Als zij niet het verbad hebben dat u wilt, raden we aan om andere breisters en haaksters te vragen in de DROPS Workshop op Facebook of Ravelry, deze hebben misschien het juiste verfbad en willen dit wellicht afstaan.

15) Waarom pluist mijn garen?

Garen pluist omdat het niet genoeg in elkaar gedraaid is om alle vezels samen te houden. Alle garens hebben uitstekende vezels (van de productie) die naar buiten kunnen komen als een lint of door schuren, in verschillende gradaties afhankelijk van hoe het garen gesponnen is. Geborstelde garens (garens die "hariger" zijn) zoals DROPS Melody, hebben meer van deze losse vezels dan andere garens, en gaan daardoor makkelijker pluizen. Het pluizen is tevens afhankelijk van wat eronder gedragen wordt en of dit aan de vezels trekt. Het is daarom niet mogelijk om te garanderen dat het garen niet pluist.

Hieronder vindt u een aantal tips hoe u het beste resultaat krijgt als u met garens werkt die hariger zijn:

  • Als het kledingstuk klaar is (voordat u het wast) schudt u het flink uit, zodat de vezels eruit komen. LET OP: gebruik GEEN lint of roller, borstel of andere methode welke aan de garens trekt.
  • Doe het kledingstuk in een plastic tas en leg het in de vriezer - de temperatuur zorgt ervoor dat de vezels minder aan elkaar vast gaan zitten, en uitstekende vezels makkelijker los komen. Laat een paar uur in de vriezer liggen, voordat u het eruit haalt en opnieuw uitschudt.
  • Was het kledingstuk volgens de instructies op het label. Kledingstukken die met harigere garens zijn gemaakt, moeten meestal uitgeschud worden als ze droog zijn na het wassen, zodat de haren omhoog gaan staan en uitstekende vezels eruit kunnen komen.
Heeft u een probleem met het bestelde DROPS garen? Als u garen besteld vanaf de kleurenkaart of de patronen op onze site dan koopt u niet rechtstreeks bij DROPS, maar van een van de honderden DROPS winkels over de hele wereld. Daarom is het van belang dat u contact opneemt met de DROPS winkel waar u het garen gekocht heeft, en dat u de garenlabels van alle bollen die u besteld heeft bewaard (want deze zijn uw garantie). TDe DROPSwinkel waar u contact mee opneemt zal u helpen om de klacht verder in te dienen, indien nodig. Hier vindt u een lijst met DROPS winkels.

Opmerkingen / Vragen (146)

country flag Wollfühlladen wrote:

Ich habe noch viele Farben vorrätig. Einfach bei Wollfühlladen bestellen.

08.08.2022 - 00:51:

country flag Miriam wrote:

Hola, sabéis decirme si va a volver a haber disponibilidad de hilos Drops Big Delight y cuándo? Gracias

31.07.2022 - 16:22:

DROPS Design answered:

Hola Miriam, el hilo Drops Big Delight está discontinuado, por lo que no va a haber renovación del stock disponible. Tienes que consultar en tu tienda habitual si tienen unidades de Big Delight aún disponibles.

31.07.2022 kl. 17:01:

country flag Miriam wrote:

Hola, sabrían decirme si los ovillos Drops Big Delight van a volver a estar disponibles? Gracias

26.07.2022 - 18:41:

DROPS Design answered:

Hola Miriam, esta calidad está discontinuada, por lo que lo único que queda disponible de esta lana es el stock restante que tengan las tiendas. Puedes consultar con las propias tiendas si tienen los ovillos que te interesan.

31.07.2022 kl. 17:04:

country flag Elise wrote:

Liebes DROPS-Team, bei diesem Garn ist es sehr schade, dass es das nicht mehr gibt. Kann man da auf ein Revival hoffen? Bitte das oder ein sehr ähnliches wieder ins Sortiment nehmen... :/ Liebe Grüße

28.05.2022 - 10:11:

country flag Christina Næraa wrote:

Hei, vet dere om ihvertfall hvor det er mulig å få tak i et par nøster 16 Bjørnebær?

13.05.2022 - 16:16:

DROPS Design answered:

Hei Christina. DROPS Big Delight farge nr. 16, bjørnebær er helt tomt på hovedlagret, så anbefaler deg å kontakte buttikker/nettbutikker og høre om noen har igjen av denne fargen (vi har ingen oversikt over hvilken butikk). Ellers så kan jeg anbefaler deg å bruke diverse sosiale medier for håndarbeid (f.eks DROPS Workshop), der er det mange brukere som hjelper hverandre med etterlysning av garn (og partinr). mvh DROPS design

16.05.2022 kl. 07:42:

country flag Christina Næraa wrote:

Ufattelig trist at dette utgår, deilig å hekle med, og nydelige farger.

13.05.2022 - 16:13:

country flag Nina Anderdal wrote:

Hei! Skal dette garnet utgå? I tilfelle, kommer det en erstatning?

29.04.2022 - 08:41:

DROPS Design answered:

Hei Nina. Ja, dessverre utgår DROPS Big Deligt. For garntykkelsen kan andre kvaliteter i garngruppe C brukes på DROPS Big Delight oppskrifter. Men får å få fargemiksen kan du bruke 2 tråder av DROPS Delight. Bare husk å starte på samme farge rapport når det brukes 2 nøster DROPS Delight. mvh DROPS Design

02.05.2022 kl. 09:31:

country flag Nomita Chatterjee wrote:

Hallo, ich möchte das Drops- Modell Nr. VE-010, Garngruppe D stricken. Meine Grösse ist XXL ( Brustumfang 120 cm ). Die Wolle dazu würde ich gerne durch euch bestellen. Entweder Big Delight + Baby Alpaca Silk je 1 Faden, oder Fabel + Baby Alpaca Silk je 1 Faden, oder Big Delight " Kid Silk je 1 Faden. Meine Frage ist: wieviel g Wolle von jedem müsste ich bestellen? Danke für eine schnelle Antwort. Freundlicher Gruss, Nomita Chatterjee

16.03.2022 - 15:16:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Chatterjee, hier wird es erklärt, wie man die neue Garnmenge kalkuliert. Gerne wird Ihnen damit Ihr DROPS Laden -auch telefonisch oder per E-Mail- weiterhelfen. Viel Spaß beim stricken!

17.03.2022 kl. 10:05:

country flag Jeannine Verhulst wrote:

Bestaat er rondbreinaalden om sokken te breien? dank u

09.03.2022 - 09:41:

DROPS Design answered:

Dag Jeannine,

Je kunt sokken met een gewone rondbreinaald breien. Neem juist een wat langere rondbreinaald en maak gebruik van de 'magic loop' techniek (waarbij er steeds een stuk draad van de rondbreinaald uit het werk steekt. Bij de video's kun je deze techniek vinden.

24.03.2022 kl. 15:12:

country flag Renia wrote:

Czy pozostałe kolory Big Delight też zostaną wycofane z produkcji? Czy planowane jest wprowadzenie nowych kolorów tej włóczki?

07.03.2022 - 16:42:

DROPS Design answered:

Witaj Reniu, zostały 2 kolory, z tego może wynikać, że ta włóczka zostanie raczej wycofana z produkcji. Pozdrawiam!

10.03.2022 kl. 09:23:

country flag Bodil Bye wrote:

Jeg vil gjerne bestille et nøste Drops Big Delight , farge 20.

15.02.2022 - 15:59:

country flag Teresa Devin wrote:

Hello, is it your intention to discontinue producing Drops Big Delight. It is getting increasingly difficult to source this lovely yarn. I notice on your website there are only 5 colours displayed and 3 are labelled as “discontinued”.

29.01.2022 - 01:11:

DROPS Design answered:

Dear Teresa, we don't have any information about changes in the yarns. But as trends change so do some yarns, which are left behind or discontinued. This also happens with colors usually.

31.01.2022 kl. 00:39:

country flag Rosaura Hexsel wrote:

Vocês enviam a drops big delight para o Brasil?

15.01.2022 - 19:42:

DROPS Design answered:

Querida Rosaura, você pode encontrar as lojas DROPS que enviam para o Brasil no seguinte link:https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=28&w=1&cid=28

05.02.2022 kl. 18:19:

country flag Ruth Arntzen wrote:

Vil bestille, men får beskjed om at jeg enten er en spammer eller har skrevet for mye! Fikk ikke skrevet full adresse. Jeg skal ha 2 nøster Drops Big Delight , 2168, farge 20 (Regnskog) . Kan jeg bestille her? Nettsidene deres er veldig vanskelig å orientere seg i!

10.01.2022 - 10:24:

DROPS Design answered:

Hei Ruth. Om du klikker på: Finn en Butikk! får du en fin oversikt over alle våre forhandlere. Der kan du bestille det du trenger, eller evnt gå inn på nettsiden på den butikken du velger og bestille derfra. Når du har gjort en bestilling, skal du få en bekreftelse. Vi sender ikke garn til privatpersoner, kun til butikker. mvh DROPS Design

14.01.2022 kl. 09:48:

country flag Christiane Klenke wrote:

In meinem Laden sind noch fast alle Farben vorrätig, auch viele, die schon nicht mehr auf der Farbkarte sind. Sie können sie auf meiner homepage ansehen. Einfach bei Wollfühlladen bestellen.

21.12.2021 - 01:48:

country flag DESIREE BOUVARD wrote:

Bonjour, Vous avez de moins en moins de coloris pour le fils Big Delight. Est ce que c'est un fils qui est vous a disparaitre?

07.12.2021 - 19:22:

country flag Tanja wrote:

Schade, dass es nur noch so wenige Farben zur Auswahl gibt. Sind wieder weitere geplant?

04.12.2021 - 14:35:

country flag Elisabeth wrote:

Hej, Skriver då jag är förtjust i det här garnet när det kommer till att göra tovade vantar. Ffa är det så roligt med färgskiftningarna. Nu hittar jag dock bara enstaka färger kvar när jag letar fter det. Ska garnet utgå? Eller är det tillfälligt ? Hälsningar Elisabeth

19.11.2021 - 11:30:

DROPS Design answered:

Hei Elisabeth. Mange farger i DROPS Delight er utgått og det er kun igjen 4-5 farger. Disse vil også utgå, men usikker når. Mange butikker har da desverre ikke dette garnet lengre. mvh DROPS Design

23.11.2021 kl. 07:45:

country flag Karin wrote:

Einen schönen guten Tag, werden die Farben „oliv/rost/Pflaume“, „Schoko-Banane“ und „Herbstwald“ nicht mehr hergestellt? Es waren die einzigen, die ich immer gekauft habe. Meinen Dank für Ihre Mühe.

27.10.2021 - 06:23:

DROPS Design answered:

Liebe Karin, ja, leider ist es so, dass diese Farben nicht mehr produziert werden. Vielleicht finden Sie ja zumindest bei der Sockenwolle DROPS Delight Farbverläufe, die Ihnen gefallen.

27.10.2021 kl. 12:46:

country flag Leferdien Kooiker wrote:

Frage, haben Sie drops big delight 03 dyelot1202 1 noch auf Lager? Grün, braun, beige, grau? Höre gerne

20.10.2021 - 11:41:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Leferdien Kooiker, diese Farbe haben wir jetzt nicht mehr, aber wenden Sie sich bitte an den unterschiedlichen DROPS Laden, vielleicht hat einen noch einige. Viel Spaß beim stricken!

21.10.2021 kl. 07:26:

country flag Hanna Mourino wrote:

Hej! Vänligen, kommer ni utöka big delight-färgerna längre fram? Sortimentet har krympt pö om pö under åren. Jag saknar många av färgerna som fanns tillbuds. Lite tråkigt att det inte finns mer att välja på helt enkelt. Vänligen, utöka nyanserna.

10.10.2021 - 00:51:

DROPS Design answered:

Hei Hanna. DROPS Big Delight er et garn som er på vei ut av vårt sortiment, slik at det ikke vil komme inn nye farger. mvh DROPS design

11.10.2021 kl. 08:20:

country flag Christine Kunzfeld wrote:

Gibt es bei bem Garn Big Delight neue Farben? Das Garn ist so wunderschön. Die Farbauswal nimmt immer mehr ab. Finde ich sehr schade, da Sie für dieses Garn so schöne Anleitungen haben, die nur wirken mit der Originalwolle. Z.B. Modell 203-4, angegebene Farbe 03, minzschokolade.

06.09.2021 - 13:22:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Kunzfeld, vielleicht können Sie auch mal versuchen, eine ähnliche Farbe mit Delight + ein anderes Garn der Gruppe A zusammenzustricken? Ihr DROPS Laden wird Ihnen gerne mit den Farben helfen - auch telefonisch oder per E-Mail. Viel Spaß beim stricken!

07.09.2021 kl. 09:07:

country flag Monika wrote:

Kiedy będzie dostępna włóczka Drops big delight kolor 06, jesienny las.

29.08.2021 - 10:50:

DROPS Design answered:

Witaj Moniko, ten kolor niestety nie jest już w sprzedaży. Popytaj w naszych sklepach, listę znajdziesz TUTAJ, może ktoś jeszcze ją posiada w sprzedaży. Pozdrawiamy!

29.08.2021 kl. 22:26:

country flag Emma wrote:

I love drops big delight (and rely on it for my business!) but it seems like all the shades are being discontinued one by one. Are you planning on introducing new ones?

17.08.2021 - 00:24:

DROPS Design answered:

Dear Emma, some colours are discontinued but we have still available colours. Happy knitting!

18.08.2021 kl. 07:25:

country flag Agneta Löfquist wrote:

Jag undrar om Drops big deligt kommer in i färgen regnskog inom snar framtid ,om v32 står fast ,har väntat en tid och skulle vilja veta om jag ska fortsätta att vänta . Tack på förhand !

11.08.2021 - 09:15:

DROPS Design answered:

Hei Agneta. Farge nr. 20, regnskog er på hovedlagret. Ta kontakt med din butikk og hør om de har lagt den inn i sin ordre evnt når butikken får den inn på sitt lager. mvh DROPS design

16.08.2021 kl. 08:33:

Stuur een opmerking over DROPS Big Delight

We willen heel graag weten wat u van dit garen vindt!

Wilt u een vraag stellen, kies dan de juiste categorie in het formulier hieronder om sneller een antwoord te krijgen. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.