DROPS Big Delight

Izgalmas nemezelhető fonal!

ár:

2600Ft

/ 100 g

Összetétel: 100% gyapjú
Fonalcsoport: C (16 - 19 szem) / 10 ply / aran / worsted
Súly/hossz: 100 g = kb. 190 méter
Ajánlott tűméret: 5 mm
Kötéspróba: 10 x 10 cm = 17 szem x 22 sor
Kezelés: kézi mosás, max. 30°C / fektetve szárítás / Nemezelhető

Made in: EU
Nyersanyag származási helye: Gyapjú Dél-Amerikából

Ez a fonal rendelkezik Oeko-Tex ® igazolással (az igazolás száma 25.3.0099) Standard 100 Class I. az INNOVATEXT TEXTILE ENGINEERING AND TESTING, HUNGARY.Ez azt jelenti, hogy bevizsgálák, és ártalmas vegyi anyagoktól teljesen mentesnek találták, és emberi felhasználásra teljesen biztonságos. Az I. osztály a legmagasabb szint, és azt jelenti, hogy kisbabáknak való holmikhoz is megfelelő (0-3 hónapos).

Fonaltípus
Kezdő ár
DROPS Big Delight
print
2600.00 HUF
n/a

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Nordfonal.hu
Webstore
2600.00 HUF
100g
Rendelés
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
2600.00 HUF
100g
Rendelés
Kis kos műhely
Webstore
2600.00 HUF
100g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

1 Színek DROPS Big Delight

Kivonva
szürke
print 13

Termékadatok

A DROPS Big Delight fonal a DROPS Delight folytatása, ugyanúgy fonva, de 100% gyapjúból. A DROPS Big Delight vastagabb is, és 100 grammos gombolyagokban kapható. A többszínű, hosszú átmenetes festés különleges mintázatot és izgalmas színkombinációkat kölcsönöz a fonalnak, ami egyben azt is jelenti, hogy egy festésen belól világosabb és sötétebb változatok is megjelenhetnek. Ez nem hiba a fonalban, hanem a különleges jellegzetessége.

A harmónikus színkombinációk és a hosszú színátmenetek egyedi és izgalmas darabok készítésére nyújtanak lehetőséget. Finom átmenetekkel és enyhe vastagságbéli különbségekkel találkozhatunk a fonalon belül, ami kézzel font érzetet kelt. A színkártyán található minta fotók azt mutatják be, hogy a fonal hogyan mutat egy kisebb holmi készítésekor. A fonal által elért hatás nagyban függ a belőle kötött holmi szélességétől.

A termék fenntarthatóságáról itt olvashat többet.


Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bemutatott színek monitoronként eltérhetnek hasonlóképp, a színek festésenként is eltérhetnek.

How do I care for this yarn?

yarn wash

kézi mosás, max. 30°C / fektetve szárítás

A symbólumok magyarázatát keresse a táblázatban

Tudjon meg többet a fonalak mosásáról.

How can I replace this yarn?

If you are looking to replace this yarn with another DROPS yarn, you can use another yarn within the same yarn group, or try our yarn converter!

What other yarns can I combine this one with?

Many of our yarns can be combined together to get a different tension, texture or feel. Here's a few combination ideas to inspire you.

DROPS Big Delight 12 sz. farmerkék / teal + DROPS Baby Alpaca Silk 6235 sz. szürkéskék szín.
DROPS Big Delight 07 sz. napfelkelte szín + DROS Melody, 15 sz. bézs szín
DROPS Kid-Silk 09, világos levendula + DROPS Big Delight 02, nyári rét

Thinking about felting this yarn?

See how this yarn looks before and after felting:

Utána
Minta

Needles: 5.00 mm
Utána: 17 szem x 22 sor
Minta: 23 szem x 34 sor

Read more about felting here

Do you have a question about this yarn?

See a list of frequently asked questions (FAQ) about our yarns.

1) Milyen elemi szálakból készülnek a DROPS fonalak?

Fonalat sokféle természetes és szintetikusúton előállított elemi szálból készíthetünk. DROPS nagyrészben természetes alapanyagokból, gyapjú, pamut, alpaca, len és selyemszálakból készült fonalakat gyárt. Minden elemi száltípusnak megvannak a sajátos tulajdonságai, és gyakran keverjük is őket, hogy mindenből a legjobbat használjuk ki. A durvább fonalak előnye, hogy erősebbek, tartósabbak, a finomabb szálak pedig puhábbak és kényelmesebbek. Az alábbiakban olvashat a legyakrabban használt elemi szálainkról:

Alpaka:
Az alpaca szösz egy természetes elemi szál, amit az alpaca állatról gyűjtenek be, szerkezetében a báránygyapjúhoz hasonló. Puhaságát a szál kis keresztmetszetének köszönheti, amely a merinóhoz hasonló. Puha, ellenálló, elegáns, selymes természetes szál. Az alpaca szálból készült fonalak nemnemezelődnek, és nem bolyhosodnak könnyen, és a sodrástól függően lehetnek könnyű vagy nehéz súlyúak. Miközben hasonlít a gyapjúra, annál melegebb, nem szúr, nem tartalmaz lanolin, ezért hipoallergén. Az alpakák 22 természetes színben léteznek, 300 természetes árnyalatban, a valódi feketéktől a fekete/ barna / szürke árnyalatokon át a fehér, az ezüst és a rózsaszínes-szürkés árnyalatokig. p>

Mohair:
Ez az elemi szál az angórakecskékről származik, és luxus-alapanyagnak számít. A Mohair fonalak olyan melegek, mint a gyapjúból készültek, de sokkal könnyebbek, könnyen festhetőek, de nehezen nemezelődnek. A mohair szálaknak jellegzetes fénye van, ami attól a különleges módtól származik, ahogyan a szálak visszaverik a fényt. Annak ellenére, hogy elemi szélként keményebb, könnyű levegős fonalakat fonnak belőle, amelyekből könnyed, fényes, elegánsdarabok készülnek.

Gyapjú:
A bárány testéről származó gyapjú viszonylag durvább elemi szál. Két jellegzetes tulajdonsága, a hőtárolás, és a nemezelhetősége. A bárány fajtájától függően a gyapjú megjelenése változó lehet.
A merinói bárányról származó gyapjú a legfinomabb, puha, és finoman hullámos felületű. A DROPS minden merinói gyapjúból készült fonala Dél Amerikából származik olyan bárányoktól, amelyeknél nem alkalmazták a “mulesing” technikát..
A tiszta élő gyapjú közvetlenül az élő állatról levágott gyapjúból készül, és nincs benne korábban elkészült ruhadarabokból származó, újrafeldolgozott gyapjúszál. A géppel mosható gyapjúszálakról kémiai úton eltávolítják a mikroszkopikus méretű pikkelyeket, így azok nem tudnak egymásba kapaszkodni, nemezelődni, ezzel a gyapjú alkalmas less a gépben mosásra. (see Superwash).

Selyem:
A selyemszál a selyemhernyóként ismert molyféle gubójából készült letekert, folyamatos hosszú szál. Ugyan a selyemhernyót tenyésztik is, a Tussah-selyem a vadon élő selyemhernyók gubójából készül. A selyemszál az egyik legerősebb természetes szál, és csodás kötőfonal készíthető belőle. Remekül keverhető más fonalakkal, különösen a gyapjúval. A selyemfonalat természetes anyagokkal is nagyon szépen lehet festeni.

Növényi rostok:
Több növényi rost ismert, amit bizonyos növények vagy zöldségek sejtfalában találhatók. Ezek közül kettő a legismertebb, mint a legfontosabb kötő és más textil-alapanyag a pamut és a len.
Pamut a pamutnövény magját körülvevő elemi szálak, s majdnem tisztán cellulózból állnak. A pamut színe általában fehér, de létezik barna és zöld változat is. A pamutszálakat gyakran sodorják puha fonallá vagy cérnává, amiből puha, légáteresztő textíliákat készítenek, amelyek nyári ruhának, kiegészítőknek is alkalmasak. A fonal a selyemnél vagy a lenfonalnál gyengébb, de a gyapjúnál erősebb.
Mercerizált pamut az a pamut, amely átesett a mercerizálás folyamatán. Ez a folyamat a hagyományos pamutnál simább, fényesebb fonalat eredményez, ami a “sima” pamutnál erősebb, könnyebben festhető, ellenál a penésznek, és a bolyhosodásnak, továbbá kevésbé megy össze, és jobban tartja a formáját. br /> Len ezt az elemi szálat a len-növény szárából nyerik, erősebb és tartósabb bármelyik más elemi szálnál. A len-szál viszonylag puha, fényes, és a korral, a mosásokkal egyre puhább és szebb less. A len kényelmesebb viselet a pamutnál, jobban magába szívja a nedvességet és gyorsabban szárad.

A fonalainkban használt egyéb műszálak között olyanokat találhatunk, mint az akril, viszkóz, poliamid (nejlon) és a poliészter. Ezekkel a a szálakkal erősítjük a fonalainkat (például a DROPS Fabel zoknifonalunkat), vagy különleges szerkezetet kölcsönzünk nekik (például a fújt fonalunknak, a DROPS Air fonalnak).

2) Mi a poliamid?

A poliamid szál, közismert nevén a nejlon rendkívül erős, könnyű súlyú, könnyen kezelhető, rugalmas szál (mosógépben is mosható és szárítható), amely tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy más elemi szálakkal összekeverve tartós fonalakat, pl. zoknifonalakat készítsenek belőle.

A poliészterrel összehasonlítva a poliamid lágyabb, puhább, rugalmasabb szál, ugyanakkor jobban magába szívja a nedvességet és lassabban szárad.

3) Milyen információk találhatók a DROPS fonalak címkéjén?

Minden DROPS fonal címkéjén megtalálhatók az információk alapanyagokról (gyapjú, pamut, etc), a gombolyag súlya grammokban és unciákban, a fonal hossza méterben és yardban, a mosási, kezelési útmutatók és szimbólumok (részletesen itt), a szín száma, a festési szám és a fonalcsoportra vonatkozó adatok.

4) Mik azok a DROPS fonalcsoportok?

Minden DROPS fonalat a vastagsága alapján 6 fonalcsoport egyikébe soroltuk. (A-tól F-ig). Az azonos fonalcsoportba sorolt fonalak kötéspróbája hasonló, ezért a mintákban többé-kevésbé egymással behelyettesíthetőek, azonban az egyes típusok hossza eltérhez, ezért behelyettesítéskor minding ellenőrizzük a szükséges fonalmennyiséget!

5) Használhatok a mintában megadottól eltérő fonalat?

Igen, ha a fonal a mintában megadott kötés / horgoláspróbával köthető / horgolható. Mindig készítsünk kötéspróbát, és ellenőrizzük, hogy ugyanannyi szemünk van egymás mellett és ugyanannyi sorunk egymás fölött, mint ami a mintában szerepel.

Ne feledjük, hogy az eltérő fonalak megkötve is eltérő struktúrájúak lesznek, így a darabunk külseje is más lesz. A fonal hossza is eltérhet, így behelyettesítéskor újra kell számolnunk a szükséges fonalmennyiséget.

Többer olvashat többet arról, hogyan kell kiszámolnia a behelyettesítő fonal mennyiségét, és hogyan helyettesíthet 1 szál fonalat 2 másik, vékonyabbal. here.

6) Mit jelent ha egy fonal „Szupermosott”?

A szupermosott gyapjú egy különleges gyapjútermék, amit úgy kezeltek, hogy mosógépben mosható legyen. Sokan félnek a gyapjútól, mert könnyen összemegy a mosásban (bár ezt a tulajdonságot egyesek kihasználják, és szándékosan mossák kisebbre) a szupermosott gyapjú lehetővé teszik, hogy probléma nélkül használják ezeket a remek anyagokat.(Ezen az oldalon többet is olvashat erről.).

7) Mit jelent az, hogy “Oeko-Tex® bizonyítvánnyal rendelkezik?

Az Oeko-Tex® Standard 100 szabványt az 1990-es évek elején vezették be, mert a vásárlóközönség igényelte az olyan textíliákat, amelyek nem jelentenek egészségügyi veszélyt. Az Oeko-Tex® Standard 100 egy globálisan egységes tesztelési és igazolási rendszer a textiekhez és a nyersanyagokhoz, az alapanyagoktól és végtermékekig a termelés minden állomásán. Tartalmazza még, egészségügyi biztonsági szempontból a törvények által tiltott vagy szabályozott károsanyagok jelenlétét vizsgáló teszteket és a paramétereket.

Még több információt talál a következő oldalakon: www.oeko-tex.com

8) Hol gyártják a DROPS fonalait?

Arról, hogy l gyártják a DROPS fonalait, az egyes fonalak színkártyáinál és árlistájánál olvashat többet.

9) Miért olyan olcsók a fonalak?

Mint Észak-Európalegnagyobb kézi-kötőfonal és minta márkája, különleges lehetőségeink vannak arra, hogy a legjobb nyersanyagokkal dolgozzunk, és olyan módon spóroljunk, amelyek önöknek is hasznos. Ezért lehet a DROPS fonalakat a hasonló termékeknél 20-30%-kal olcsóbban megvenni.

10) Mennyire pontosak a weboldalon található színkártyák színei?

Amikor a színkártyákhoz készítjük a képeket, mindent megteszünk azért, hogy azok a lehető legpontosabban adják vissza a színeket. Sajnos, azonban nem tudjuk garantálni, hogyan jelennek meg ezek a képek az ön számítógépének monitorján. Minden monitor másképp adja vissza a színeket, némely szín a valóságnál sötétebben, mások bizonyos képernyőkön telítettebben jelenhetnek meg. Ha azt veszi észre, hogy sok szín tér el attól, amit a monitorján lát, akkor a monitorbeállításain kell változtatnia.

11) Mi az a micron? Mit jelent a superfine / extrafine megjelölés?

A fonalakhoz használt elemi szálak finomságát micronban mérik (a milliméter ezredrésze). A szuperfinom alpaca 26 – 28 micronos, a finom merinói gyapjú 21,5 micronnál vékonyabb, az extrafinom merinó 19,5 micronnál is vékonyabb. Minél kisebb a micron szám, a szálakból készült fonalunk anál finomabb, annál puhább lesz, minél magasabb a micronszám, annál tartósabb lesz a fonal minősége.

Azért fontos a micronszám, mert a fonal alapanyaga, az elemi szálak átalakulnak, (fonal, kötött anyag, szövet, stb. lesz belőlük), és a finomsága meghatározza, mire a legalkalmasabb felhasználni. Ezért ajánljuk, hogy a legfinomabb fonalat (mint pl a DROPS Baby Merino) pl babaruhákhoz használjuk, a vastagabb elemi szálbóől készült, durvább, de tartósabb fonalakat, pl. a DROPS Snow fonalát ülőpárnákhoz vagy lábbelikhez használjuk).

12) Miért térnek el a mintás fonalak gombolyagainak színei?

Ugyanazon színes fonal gombolyagainak a színe eltérő lehet mert 1) a két gombolyag más festésből származik, más a festési száma. 2) a fonalat az úgynevezett „varázsfestés” technikával festettük (a DROPS Delight fonalnál például ezt használjuk), ami egyedi mintázatot, folyamatos színátmenetet eredményez, ugyanakkor egy festésen belül is előfordulhatnak sötétebb vagy világosabb árnyalatok. Ez nem hiba, hanem a fonal jellegzetessége.

13) Mit tehetek, ha abban a boltban, ahol vásárolni szoktam, nem kapható az a szín, mait szeretnék?

Ha abban a DROPS üzletben nem kapható az a szín, amit szeretne, keressen egy DROPS Superstore (az aranypecséttel ellátott üzletek), ők beszerzik azokat a fonalakat is, amiket épp nem tartanak raktáron. A DROPS üzletek listáját keresse itt..

14) Hol találhatok egy bizonyos színt vagy festést?

Először mindig keresse meg azt a DROPS üzletet, ahol vásárolni szokott. Ha nincs náluk az adott szín / festés, kérdezze meg a többi kézimunkázót a FB DROPS Magyarul vagy a DROPS Workshop in Facebook csoportban, vagy Ravelry oldalon, ahol lehetnek olyanok, akik hajlandók megválniuk a készleteikben megbújó gombolyagoktól.

15) Miért szöszök, bolyhosodik a fonalam?

Egy fonal azért szöszöl / bolyhosodik, mert nincs benne elég sodrat, hogy minden elemi szálat összetartson. Minden fonalban van egy kis plusz elemi szál (a gyártásból adódóan), ami szöszölés, bolyhosodás formájában távozik, ennek mennyisége attól függ, hogyan fonták a fonalat. A „brushed” típusú fonalak (a „szöszösebb” fonalak), mint a DROPS Melody, a többi fonalnál többlaza szálat tartalmaznak, és ezért jobban is szöszölnek. A szöszölés attól is függ, hogy mit viselünk a darab alatt vagy fölött, belekapaszkodik-e az anyag a sálakba, kihúzza-e azokat. Ezért nem garantálható, hogy egy fonal egyáltalán ne szöszöljön

Az alábbiakban néhány tanács, ahhoz, hogyan kaphatja a legjobb eredményt a szőrösebb, szöszösebb fonalakat használva:

  • Amikor elkészült a darabbal, (mielőtt kimosnánk) alaposan rázzuk ki, hogy a laza szálak lepotyogjanak. MEGJEGYZÉS: NE HASZNÁLJUNK szösz-hengert, kefét, vagy olyasmit, ami beleakadhat a szálakba.
  • Tegyük a darabot egy nejlon zacskóba és a fagyasztóba, így a szálak kevésbé tapadnak egymáshoz, és a fölösleges szálak könnyebben kipotyognak. Hagyjuk néhány órára a fagyasztóban és rázzuk ki újra.
  • A fonal címkéjén található utasítások szerint, mossuk ki a darabot. A szöszölősebb fonalakkal készült darabokat mosás és száradás után alaposan ki kell ráznunk, hogy a szálak fellazuljanak, és a fölöslegesek kipotyogjanak.
Have a problem with the DROPS yarn you purchased? When you purchase yarn from the shade cards or patterns on our site, you are not buying directly from DROPS but from one of the hundreds of DROPS stores around the world. It is therefore important that you take contact with the DROPS store where you bought the yarn, and that you save the labels of all the skeins you purchased (they are your warranty). The DROPS store you contact will assist you and escalate the claim if necessary. Find a list of DROPS stores here.

Megjegyzések / Kérdések (146)

country flag Wollfühlladen wrote:

Ich habe noch viele Farben vorrätig. Einfach bei Wollfühlladen bestellen.

08.08.2022 - 00:51:

country flag Miriam wrote:

Hola, sabéis decirme si va a volver a haber disponibilidad de hilos Drops Big Delight y cuándo? Gracias

31.07.2022 - 16:22:

DROPS Design answered:

Hola Miriam, el hilo Drops Big Delight está discontinuado, por lo que no va a haber renovación del stock disponible. Tienes que consultar en tu tienda habitual si tienen unidades de Big Delight aún disponibles.

31.07.2022 kl. 17:01:

country flag Miriam wrote:

Hola, sabrían decirme si los ovillos Drops Big Delight van a volver a estar disponibles? Gracias

26.07.2022 - 18:41:

DROPS Design answered:

Hola Miriam, esta calidad está discontinuada, por lo que lo único que queda disponible de esta lana es el stock restante que tengan las tiendas. Puedes consultar con las propias tiendas si tienen los ovillos que te interesan.

31.07.2022 kl. 17:04:

country flag Elise wrote:

Liebes DROPS-Team, bei diesem Garn ist es sehr schade, dass es das nicht mehr gibt. Kann man da auf ein Revival hoffen? Bitte das oder ein sehr ähnliches wieder ins Sortiment nehmen... :/ Liebe Grüße

28.05.2022 - 10:11:

country flag Christina Næraa wrote:

Hei, vet dere om ihvertfall hvor det er mulig å få tak i et par nøster 16 Bjørnebær?

13.05.2022 - 16:16:

DROPS Design answered:

Hei Christina. DROPS Big Delight farge nr. 16, bjørnebær er helt tomt på hovedlagret, så anbefaler deg å kontakte buttikker/nettbutikker og høre om noen har igjen av denne fargen (vi har ingen oversikt over hvilken butikk). Ellers så kan jeg anbefaler deg å bruke diverse sosiale medier for håndarbeid (f.eks DROPS Workshop), der er det mange brukere som hjelper hverandre med etterlysning av garn (og partinr). mvh DROPS design

16.05.2022 kl. 07:42:

country flag Christina Næraa wrote:

Ufattelig trist at dette utgår, deilig å hekle med, og nydelige farger.

13.05.2022 - 16:13:

country flag Nina Anderdal wrote:

Hei! Skal dette garnet utgå? I tilfelle, kommer det en erstatning?

29.04.2022 - 08:41:

DROPS Design answered:

Hei Nina. Ja, dessverre utgår DROPS Big Deligt. For garntykkelsen kan andre kvaliteter i garngruppe C brukes på DROPS Big Delight oppskrifter. Men får å få fargemiksen kan du bruke 2 tråder av DROPS Delight. Bare husk å starte på samme farge rapport når det brukes 2 nøster DROPS Delight. mvh DROPS Design

02.05.2022 kl. 09:31:

country flag Nomita Chatterjee wrote:

Hallo, ich möchte das Drops- Modell Nr. VE-010, Garngruppe D stricken. Meine Grösse ist XXL ( Brustumfang 120 cm ). Die Wolle dazu würde ich gerne durch euch bestellen. Entweder Big Delight + Baby Alpaca Silk je 1 Faden, oder Fabel + Baby Alpaca Silk je 1 Faden, oder Big Delight " Kid Silk je 1 Faden. Meine Frage ist: wieviel g Wolle von jedem müsste ich bestellen? Danke für eine schnelle Antwort. Freundlicher Gruss, Nomita Chatterjee

16.03.2022 - 15:16:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Chatterjee, hier wird es erklärt, wie man die neue Garnmenge kalkuliert. Gerne wird Ihnen damit Ihr DROPS Laden -auch telefonisch oder per E-Mail- weiterhelfen. Viel Spaß beim stricken!

17.03.2022 kl. 10:05:

country flag Jeannine Verhulst wrote:

Bestaat er rondbreinaalden om sokken te breien? dank u

09.03.2022 - 09:41:

DROPS Design answered:

Dag Jeannine,

Je kunt sokken met een gewone rondbreinaald breien. Neem juist een wat langere rondbreinaald en maak gebruik van de 'magic loop' techniek (waarbij er steeds een stuk draad van de rondbreinaald uit het werk steekt. Bij de video's kun je deze techniek vinden.

24.03.2022 kl. 15:12:

country flag Renia wrote:

Czy pozostałe kolory Big Delight też zostaną wycofane z produkcji? Czy planowane jest wprowadzenie nowych kolorów tej włóczki?

07.03.2022 - 16:42:

DROPS Design answered:

Witaj Reniu, zostały 2 kolory, z tego może wynikać, że ta włóczka zostanie raczej wycofana z produkcji. Pozdrawiam!

10.03.2022 kl. 09:23:

country flag Bodil Bye wrote:

Jeg vil gjerne bestille et nøste Drops Big Delight , farge 20.

15.02.2022 - 15:59:

country flag Teresa Devin wrote:

Hello, is it your intention to discontinue producing Drops Big Delight. It is getting increasingly difficult to source this lovely yarn. I notice on your website there are only 5 colours displayed and 3 are labelled as “discontinued”.

29.01.2022 - 01:11:

DROPS Design answered:

Dear Teresa, we don't have any information about changes in the yarns. But as trends change so do some yarns, which are left behind or discontinued. This also happens with colors usually.

31.01.2022 kl. 00:39:

country flag Rosaura Hexsel wrote:

Vocês enviam a drops big delight para o Brasil?

15.01.2022 - 19:42:

DROPS Design answered:

Querida Rosaura, você pode encontrar as lojas DROPS que enviam para o Brasil no seguinte link:https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=28&w=1&cid=28

05.02.2022 kl. 18:19:

country flag Ruth Arntzen wrote:

Vil bestille, men får beskjed om at jeg enten er en spammer eller har skrevet for mye! Fikk ikke skrevet full adresse. Jeg skal ha 2 nøster Drops Big Delight , 2168, farge 20 (Regnskog) . Kan jeg bestille her? Nettsidene deres er veldig vanskelig å orientere seg i!

10.01.2022 - 10:24:

DROPS Design answered:

Hei Ruth. Om du klikker på: Finn en Butikk! får du en fin oversikt over alle våre forhandlere. Der kan du bestille det du trenger, eller evnt gå inn på nettsiden på den butikken du velger og bestille derfra. Når du har gjort en bestilling, skal du få en bekreftelse. Vi sender ikke garn til privatpersoner, kun til butikker. mvh DROPS Design

14.01.2022 kl. 09:48:

country flag Christiane Klenke wrote:

In meinem Laden sind noch fast alle Farben vorrätig, auch viele, die schon nicht mehr auf der Farbkarte sind. Sie können sie auf meiner homepage ansehen. Einfach bei Wollfühlladen bestellen.

21.12.2021 - 01:48:

country flag DESIREE BOUVARD wrote:

Bonjour, Vous avez de moins en moins de coloris pour le fils Big Delight. Est ce que c'est un fils qui est vous a disparaitre?

07.12.2021 - 19:22:

country flag Tanja wrote:

Schade, dass es nur noch so wenige Farben zur Auswahl gibt. Sind wieder weitere geplant?

04.12.2021 - 14:35:

country flag Elisabeth wrote:

Hej, Skriver då jag är förtjust i det här garnet när det kommer till att göra tovade vantar. Ffa är det så roligt med färgskiftningarna. Nu hittar jag dock bara enstaka färger kvar när jag letar fter det. Ska garnet utgå? Eller är det tillfälligt ? Hälsningar Elisabeth

19.11.2021 - 11:30:

DROPS Design answered:

Hei Elisabeth. Mange farger i DROPS Delight er utgått og det er kun igjen 4-5 farger. Disse vil også utgå, men usikker når. Mange butikker har da desverre ikke dette garnet lengre. mvh DROPS Design

23.11.2021 kl. 07:45:

country flag Karin wrote:

Einen schönen guten Tag, werden die Farben „oliv/rost/Pflaume“, „Schoko-Banane“ und „Herbstwald“ nicht mehr hergestellt? Es waren die einzigen, die ich immer gekauft habe. Meinen Dank für Ihre Mühe.

27.10.2021 - 06:23:

DROPS Design answered:

Liebe Karin, ja, leider ist es so, dass diese Farben nicht mehr produziert werden. Vielleicht finden Sie ja zumindest bei der Sockenwolle DROPS Delight Farbverläufe, die Ihnen gefallen.

27.10.2021 kl. 12:46:

country flag Leferdien Kooiker wrote:

Frage, haben Sie drops big delight 03 dyelot1202 1 noch auf Lager? Grün, braun, beige, grau? Höre gerne

20.10.2021 - 11:41:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Leferdien Kooiker, diese Farbe haben wir jetzt nicht mehr, aber wenden Sie sich bitte an den unterschiedlichen DROPS Laden, vielleicht hat einen noch einige. Viel Spaß beim stricken!

21.10.2021 kl. 07:26:

country flag Hanna Mourino wrote:

Hej! Vänligen, kommer ni utöka big delight-färgerna längre fram? Sortimentet har krympt pö om pö under åren. Jag saknar många av färgerna som fanns tillbuds. Lite tråkigt att det inte finns mer att välja på helt enkelt. Vänligen, utöka nyanserna.

10.10.2021 - 00:51:

DROPS Design answered:

Hei Hanna. DROPS Big Delight er et garn som er på vei ut av vårt sortiment, slik at det ikke vil komme inn nye farger. mvh DROPS design

11.10.2021 kl. 08:20:

country flag Christine Kunzfeld wrote:

Gibt es bei bem Garn Big Delight neue Farben? Das Garn ist so wunderschön. Die Farbauswal nimmt immer mehr ab. Finde ich sehr schade, da Sie für dieses Garn so schöne Anleitungen haben, die nur wirken mit der Originalwolle. Z.B. Modell 203-4, angegebene Farbe 03, minzschokolade.

06.09.2021 - 13:22:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Kunzfeld, vielleicht können Sie auch mal versuchen, eine ähnliche Farbe mit Delight + ein anderes Garn der Gruppe A zusammenzustricken? Ihr DROPS Laden wird Ihnen gerne mit den Farben helfen - auch telefonisch oder per E-Mail. Viel Spaß beim stricken!

07.09.2021 kl. 09:07:

country flag Monika wrote:

Kiedy będzie dostępna włóczka Drops big delight kolor 06, jesienny las.

29.08.2021 - 10:50:

DROPS Design answered:

Witaj Moniko, ten kolor niestety nie jest już w sprzedaży. Popytaj w naszych sklepach, listę znajdziesz TUTAJ, może ktoś jeszcze ją posiada w sprzedaży. Pozdrawiamy!

29.08.2021 kl. 22:26:

country flag Emma wrote:

I love drops big delight (and rely on it for my business!) but it seems like all the shades are being discontinued one by one. Are you planning on introducing new ones?

17.08.2021 - 00:24:

DROPS Design answered:

Dear Emma, some colours are discontinued but we have still available colours. Happy knitting!

18.08.2021 kl. 07:25:

country flag Agneta Löfquist wrote:

Jag undrar om Drops big deligt kommer in i färgen regnskog inom snar framtid ,om v32 står fast ,har väntat en tid och skulle vilja veta om jag ska fortsätta att vänta . Tack på förhand !

11.08.2021 - 09:15:

DROPS Design answered:

Hei Agneta. Farge nr. 20, regnskog er på hovedlagret. Ta kontakt med din butikk og hør om de har lagt den inn i sin ordre evnt når butikken får den inn på sitt lager. mvh DROPS design

16.08.2021 kl. 08:33:

Leave a comment to DROPS Big Delight

Örömmel hallanánk véleményét erről a fonalról.

Ha kérdést szeretne feltenni, ügyeljen arra, hogy a megfelelő kategóriát válassza ki, így fegyorsíthatja a válaszadás folyamatát. Það verður að merkja við svæði merktri með *.