DROPS Big Delight

Ett spännande ullgarn som kan tovas!

från:

60kr

per 100 g

Innehåll: 100% Ull
Garngrupp: C (16 - 19 masker) / 10 ply / aran / worsted
Vikt/längd: 100 g = ca. 190 meter
Rekommenderade stickor: 5 mm
Stickfasthet: 10 x 10 cm = 17 m x 22 v
Tvättinstruktioner: Handtvätt, max 30°C / Torkas plant / Kan tovas

Made in: EU
Råvarans ursprung: Ull från Sydamerika

Detta garn har en Oeko-Tex®-certifiering (certifikatnummer 25.3.0099), Standard 100, Klass I från INNOVATEXT TEXTILE ENGINEERING AND TESTING, HUNGARY. Det betyder att det har testats för skadliga ämnen och är säkert att använda. Klass I är den högsta nivån och det betyder att garnet även är lämpligt för babyartiklar (åldrar 0-3).

Garnsort
Deals från
DROPS Big Delight
print
77.00 SEK
60.00 SEK

Butiker som säljer detta garn online

Klicka på Beställ knappen så kommer du direkt in på DROPS återförsäljarens egen wehshop, där du kan lägga din order.

Butiknamn Pris
Garnfeber.se
Webstore
60.00 SEK
100g
Beställ
Garn&Barn
Töckfors
60.00 SEK
100g
Beställ
LindeHobby
Webstore
62.95 SEK
100g
Beställ
Garnaffären
Uddevalla / Webstore
65.00 SEK
100g
Beställ
Deisy Design
Webstore
77.00 SEK
100g
Beställ
Hemslöjden
Webstore
77.00 SEK
100g
Beställ
Adlibris AB
Webstore
77.00 SEK
100g
Beställ
Dittgarn
Webstore
77.00 SEK
100g
Beställ
Knittingroom.se
Webstore
77.00 SEK
100g
Beställ
Staken & Veken
Webstore
77.00 SEK
100g
Beställ

Se om din lokala återförsäljare har det här .

1 Färger i DROPS Big Delight

utgår
grå
print 13

Produktinformation

Uppföljaren till DROPS Delight, DROPS Big Delight är spunnet på samma sätt, men är tjockare och i 100 % ull och i 100 grams nystan. Den multifärgade printen med långa och färgrapporter skapar helt unika mönster och spännande färgkombinationer, vilket innebär att det inom samma parti kan förekomma ljusare och mörkare toner. Detta är inget fel, utan en del av garnets karaktär.

DROPS Big Delight har flytande övergångar med små variationer i tjocklek i en läcker ”handspunnen” struktur. Ett underbart garn som inspirerar till kreativitet och som passar väldigt bra att tova. Exempelbilderna i färgkartan visar garnets färger när det stickas med ett mindre antal maskor, vilket innebär att färgerna varierar beroende på plaggets storlek.

Läs mer om vårat arbete med hållbarhet här


Vi påminner om att färgerna du ser här kan avvika något från skärm till skärm, på samma vis som färgpartierna ofta avviker lite grann från färgbad till färgbad.

Hur tar jag hand om detta garn?

yarn wash

Handtvätt, max 30°C / Torkas plant

Vad betyder symbolerna?

Läs mer om tvätt av garn

Hur kan jag ersätta detta garn?

Om du vill ersätta detta garn med ett annat DROPS garn kan du välja ett från samma garngrupp, eller prova vår konverterare!

Vilka andra garn kan jag kombinera med detta garn?

Många av våra garn kan kombineras för att få en annan stickfasthet, struktur och uttryck. Här är några idéer på kombinationer som kan inspirera dig.

DROPS Big Delight 12, jeans blå/teal + DROPS BabyAlpaca Silk 6235, gråblå
DROPS Big Delight 07, soluppgång + DROPS Melody 15, beige
DROPS Kid-Silk 09, ljus lavendel + DROPS Big Delight 02, sommaräng

Vill du tova detta garn?

Se hur garnet ser ut före och efter det är tovat:

Före
Efter

Stickor: 5.00 mm
Före: 17 m x 22 v
Efter: 23 m x 34 v

Läs mer om att tova här

Har du en fråga om detta garn?

Se vanliga frågor (FAQ) om våra garn

1) Vilken typ av fibrer består DROPS garn av?

Garn kan göras av ett flera olika naturliga och syntetiska fibrer. DROPS har främst garn gjorda av ull, bomull, alpaca, lin, mohair och silke. Varje fiber har sina egna egenskaper och de blandas ofta för att ta fram det bästa ur varje fiber. Grövre garn har fördelen av att vara starkare och mer hållbara och finare fibrer är mjukare och bekvämare. Nedan följer lite information om de fibrer vi använder:

Alpaca:
Alpacaull är den naturliga fibern från alpacan och den har en liknande struktur som fibrer från fårull. Dess mjukhet beror på fiberns lilla diameter, i likhet med merino-ull. Det är en mjuk, hållbar, lyxig och silkeslen naturlig fiber. Alpacagarn tovas inte så lätt och blir inte så nopprig. Det kan vara lätt eller tungt beroende på hur det är spunnet. Den liknar ull från får men den är varmare, mindre irriterande och har ingen lanolin, vilket gör att den är hypoallergenisk. Alpacan finns i 22 naturliga färger, med fler än 300 nyanser från riktigt blå-svart till brun-svart, brun, vit, silver och grå.

Mohair:
Denna fiber kommer från angorageten och anses vara en lyxig fiber. Mohairgarn är varmt som ull, men väger mycket mindre; det är hållbart, fint att färgaoch svårt att tova. Mohair fibrer har också en speciell lyster som skapas av sättet det reflekterar ljus på. Trots att det är en ganska sträv fiber så spinns den till ett väldigt fluffig och mjukt garn som resulterar i luftiga och glansiga plagg.

Ull:
Ullfibrerna från får är relativt grova fibrer. Två utmärkande drag för denna fiber är dess värmande egenskaper och dess tovnings-egenskaper, vilka beror på fiberns yta. Utseendet på ullen kan variera beroende på fårens ras.
Ull från merinofår anses vara den finaste sortens ull, fibern är fint krusad och mycket mjuk. All merinoull i DROPS garner kommer från Sydamerika och djuren har inte utsatts för mulesing.
Ren, ny ull är ull som kommer direkt från djuren och som inte har återanvänts från existerande plagg. Ull som kan tvättas i maskin är kemiskt behandlad för att minimera det yttre luddiga skiktet på fibrerna, och kan då på grund av det tvättas i maskin (se Superwash).

Silke:
Silkesfibern är en fin sammanhängande fiber som tillverkas av de kokongtrådar som silkesfjärilens larver spinner in sig i. Silkeslarven odlas medan vildsilke eller tussahsilke fås genom ej uppodlade silkeskokonger. Silkesfiber är en av de starkaste naturliga fibrerna och skapar ett fantastiskt garn. Det blandar sig väldigt fint med andra fibrer, speciellt ull. Silkesfibern behåller värme, absorberar fukt och och väldigt stark och stabil när den stickas med och den varken krymper eller utvidgar sig. Silken blir väldigt fint när den färgas med naturliga färger.

Vegetabiliska fibrer:
Det finns flera sorters vegetabiliska fibrer i cellväggarna på plantor och grönsaker. Av alla sorter så finns det två som främst används vid stickning och textiltillverkning. Det är bomull och lin.
Bomull är den fiber som omger fröna på en bomullsplanta, och består av nästan ren cellulosa. Bomull är vanligtvis vit men det finns även gröna och bruna sorter. Bomullsfibern spinns ofta till garn eller tråd och används för att skapa en mjuk textil som andas och som är bra att använda till sommarkläder och tillbehör. Garnet är svagare än silke men starkare än ull.
Merceriserad bomull är bomull som har gått igenom en merceriserings behandling. Behandlingen gör att garnet blir mer glänsande än vanlig bomull. Det blir också starkare, lättare färga samt gör det mer motståndskraftigt mot mögel och minskar luddet. Det kan även göra att bomullen inte krymper eller förlorar sin form lika mycket som ”vanlig” bomull.
Lin är en fiber från stjälken av lin-växten. Linfibern är relativt mjuk, rak och glansig och blir finare med åren. Lin är behagligare än bomull att ha på sig när det är varmt på grund av dess förmåga att absorbera fukt och det torkar även fortare än bomull.

Andra material som används i våra garner innehåller konstgjorda fibrer som akryl, polyamid (nylon) och polyester. Dessa fibrer används mest för att ge ett slitstarkt garn (som vårt sockgarn, DROPS Fabel) eller en speciell struktur på garnet (som vårt blåsgarn, DROPS Air)

2) Vad är polyamid?

Polyamid fibern, vanligen känd som nylon, är en väldigt stark, hållbar, lätt, lättskött (kan tvättas och torkas i maskin) och elastisk, vilket gör att den är perfekt att blanda med andra fibrer för att producera slitstarkt garn som t.ex. sockgarn.

Jämfört med polyester är polyamid mjukare och mer elastiskt, men det absorberar även mer vatten och torkar långsammare.

3) Vilken information hittar jag på DROPS garn etiketter?

Alla DROPS garn etiketter innehåller information om fiber innehåll (ull, bomull osv), vikt i gram och ounces, längd i meter och yards, tvätt instruktioner och symboler (förklaringar här), färgnummer, färgbad och information om garngrupp.

4) Vad är DROPS garngrupper?

Alla DROPS garn är uppdelade i 6 olika grupper efter tjocklek (A to F). Garn som tillhör samma garngrupp har liknande stickfasthet och kan därför användas till samma mönster; längden kan dock variera så när man byter ut ett garn i original-mönstret till ett annat i samma garngrupp måste man alltid beräkna hur många meter man behöver för att kunna beräkna garnåtgången på det andra garnet.

5) Kan jag använda ett annat garn än det som uppges i mönstret?

Ja, så länge garnet har samma stickfasthet. Se alltid till att du får samma antal maskor på bredden och höjden som uppges i mönstret.

Kom ihåg att olika garn med olika struktur ger plagget olika utseende. Längden på garnet kan också skilja så när du byter ut ett garn måste du alltid beräkna hur många meter garn du behöver för att kunna beräkna riktig garnåtgång.

Läs mer om hur du räknar ut garnmängden med ett alternativt garn - och hur du ersättter 1 tråd av ett garn med 2 eller fler av ett annat garn, här.

6) Vad innebär det när det står att garnet är “Superwash”?

En superwash ull är en speciell product som har behandlats eller bearbetats på ett sätt som gör att det kan tvättas i maskin. Många är rädda för att arbeta med ull eftersom det krymper så lätt (vissa krymper det dock med flit) och superwash ull gör att de kan arbeta med ull utan att oroa sig för det. (Läs mer här).

7) Vad betyder “Oeko-Tex® certifierad”?

Oeko-Tex® Standard 100 introducerades i början av 1990-talet som ett svar på allmänhetens behov av textilier som inte var skadliga för hälsan. Oeko-Tex® Standard 100 är ett globalt enhetligt test-och certifierings-system för textilt råvaror, mellan- och slutprodukter i alla produktionsled. Testet för skadliga ämnen omfattar ämnen som är förbjudna eller reglerade av lagar, kemikalier som är skadliga för hälsan och parametrar som inkluderas som en försiktighetsåtgärd för att skydda hälsan.

För mer info,se www.oeko-tex.com.

8) Var produceras DROPS garn?

Du kan läsa om var alla DROPS garn produceras på respektive garns färgkarta och på vår prislista.

9) Varför är era garn så billiga?

Som norra Europas största varumärke för handstickningsgarn och design har vi unika möjligheter att arbeta med det bästa råmaterialet och göra besparingar som gynnar dig. Det är därför du kan köpa DROPS garn 20-30 % billigare än liknande produkter på marknaden!

10) Hur exakta är färgerna på hemsidan?

När vi skapar bilder till färgkartorna gör vi vårt bästa för att uppnå så bra återgivning av färgerna som möjligt. Dessvärre så kan vi inte garantera hur bilderna kommer att se ut på din dataskärm. Varje skärm visar färger olikt, en del färger kan se mörkare ut än vad de är, och vissa färger kan bli mer mättade på en del skärmar. Om du upplever att många av garnfärgerna ser annorlunda ut på skärmen än vad de gör i verkligheten så kan du justera inställningarna på din skärm.

11) Vad är micron? Vad innebär superfine / extra fine?

Finheten på fibrer mäts i micron (tusendels millimeter). Super fine alpaca-ull är 26-28 micron. Fine merino-ull är mindre än 21,5 micron och extra fine merino är under 19,5 micron. Lägre micron ger mjukare och finare garn och högre micron ger strävare garn.

Anledningen till att garnets fibrer är viktigt är för att garnet kommer bli något annat och mjukheten i garnet bestämmer vad vi vill använda det till. Det är därför vi rekommenderar de mjukaste garnen (som Baby Merino) till baby kläder, och vi rekommenderar ett grövre garn som DROPS Snow till sittunderlag eller tofflor.

12) Varför är färgerna i mina nystan av print-garn olika?

Anledningen till att 2 nystan av samma print-garn kan se olika ut kan vara; 1) de har olika partinummer 2) de har färgats genom en teknik som kallas ”magic print” (som används i t.ex. DROPS Delight) vilken skapar unika mönster och jämna färgövergångar på alla nystan, vilket innebär att det även inom samma parti kan förekomma skillnader i nyanser. Detta är inget fel, utan en del av garnets karaktär.

13) Min butik har inte den färgen jag vill ha, vad kan jag göra?

Om din DROPS butik inte har den färgen du vill ha så kan du kontakta en DROPS Super Store (de butikerna med ett guldmärken) – de har ett stort utbud av färger och även om de inte har färgen på lager så ser de till att få tag i den åt dig. Se en lista över alla DROPS butiker här.

14) Hur hittar jag en specifik infärgning på ett nystan?

Prova alltid att ta kontakt med din DROPS återförsäljare först. Om de inte har den infärgning du vill ha, så rekommenderar vi att du tar kontakt med andre stickare och virkare i DROPS Workshop på Facebook eller på Ravelry, där många har olika infärgningar i gömmorna och gärna hjälper varandra genom att skicka till de som behöver.

15) Varför fäller mitt garn?

Garn fäller för att det inte är spunnet tillräckligt för att hålla ihop fibrerna. Allt garn har överskott av fibrer (från produktionen) som kommer fälla mer eller mindre, beroende på hur garnet är spunnet. Borstade garn (och ”långhåriga” garn) som t.ex. DROPS Melody, har mer lösa fibrer än andra garn och fäller därför mer. Det beror också på vad man har på sig över och under sitt stickade plagg, om det är något plagg som drar ut fibrerna. Därför kan man aldrig garantera att ett garn inte kommer att fälla.

Nedanför har vi några tips om hur man får det bästa resultat, när man arbetar med långhåriga garn:

  • När plagget är färdigt (innan du tvättar det) ska det skakas ordentligt så att överskottsfibrerna ramlar av. OBS: Använd inte klädrulle eller borste, det kommer bara att dra ut ännu mer fibrer ur garnet.
  • Lägg plagget i en plastpåse och lägg det i frysen i några timmar - temperaturen kommer få fibrerna att glida från varandra och de lösa fibrerna kommer vara lättare att skaka bort efteråt.
  • Tvätta plagget enligt tvättråden på banderollen. Plagg som är gjorda i långhårigt garn, ska normalt alltid skakas efter tvätt, dels för att få fibrerna att resa sig igen men också för att få bort eventuella lösa fibrer.
Har du problem med ett DROPS garn du har köpt? När du beställer garn från färgkartorna eller mönster på vår sida så köper du inte direkt från DROPS, men från en av de hundratals DROPS butikerna runt om i världen. Det är därför viktigt att du tar kontakt med DROPS butiken du köpt garnet från, och att du tar vara på banderollerna till de nystan du köpt (de är din garanti). DROPS butiken du kontaktar kommer hjälpa dig och ta reklamationen vidare om det är nödvändigt. Se listan över DROPS butiker här.

Kommentarer / Frågor (146)

country flag Wollfühlladen wrote:

Ich habe noch viele Farben vorrätig. Einfach bei Wollfühlladen bestellen.

08.08.2022 - 00:51:

country flag Miriam wrote:

Hola, sabéis decirme si va a volver a haber disponibilidad de hilos Drops Big Delight y cuándo? Gracias

31.07.2022 - 16:22:

DROPS Design answered:

Hola Miriam, el hilo Drops Big Delight está discontinuado, por lo que no va a haber renovación del stock disponible. Tienes que consultar en tu tienda habitual si tienen unidades de Big Delight aún disponibles.

31.07.2022 kl. 17:01:

country flag Miriam wrote:

Hola, sabrían decirme si los ovillos Drops Big Delight van a volver a estar disponibles? Gracias

26.07.2022 - 18:41:

DROPS Design answered:

Hola Miriam, esta calidad está discontinuada, por lo que lo único que queda disponible de esta lana es el stock restante que tengan las tiendas. Puedes consultar con las propias tiendas si tienen los ovillos que te interesan.

31.07.2022 kl. 17:04:

country flag Elise wrote:

Liebes DROPS-Team, bei diesem Garn ist es sehr schade, dass es das nicht mehr gibt. Kann man da auf ein Revival hoffen? Bitte das oder ein sehr ähnliches wieder ins Sortiment nehmen... :/ Liebe Grüße

28.05.2022 - 10:11:

country flag Christina Næraa wrote:

Hei, vet dere om ihvertfall hvor det er mulig å få tak i et par nøster 16 Bjørnebær?

13.05.2022 - 16:16:

DROPS Design answered:

Hei Christina. DROPS Big Delight farge nr. 16, bjørnebær er helt tomt på hovedlagret, så anbefaler deg å kontakte buttikker/nettbutikker og høre om noen har igjen av denne fargen (vi har ingen oversikt over hvilken butikk). Ellers så kan jeg anbefaler deg å bruke diverse sosiale medier for håndarbeid (f.eks DROPS Workshop), der er det mange brukere som hjelper hverandre med etterlysning av garn (og partinr). mvh DROPS design

16.05.2022 kl. 07:42:

country flag Christina Næraa wrote:

Ufattelig trist at dette utgår, deilig å hekle med, og nydelige farger.

13.05.2022 - 16:13:

country flag Nina Anderdal wrote:

Hei! Skal dette garnet utgå? I tilfelle, kommer det en erstatning?

29.04.2022 - 08:41:

DROPS Design answered:

Hei Nina. Ja, dessverre utgår DROPS Big Deligt. For garntykkelsen kan andre kvaliteter i garngruppe C brukes på DROPS Big Delight oppskrifter. Men får å få fargemiksen kan du bruke 2 tråder av DROPS Delight. Bare husk å starte på samme farge rapport når det brukes 2 nøster DROPS Delight. mvh DROPS Design

02.05.2022 kl. 09:31:

country flag Nomita Chatterjee wrote:

Hallo, ich möchte das Drops- Modell Nr. VE-010, Garngruppe D stricken. Meine Grösse ist XXL ( Brustumfang 120 cm ). Die Wolle dazu würde ich gerne durch euch bestellen. Entweder Big Delight + Baby Alpaca Silk je 1 Faden, oder Fabel + Baby Alpaca Silk je 1 Faden, oder Big Delight " Kid Silk je 1 Faden. Meine Frage ist: wieviel g Wolle von jedem müsste ich bestellen? Danke für eine schnelle Antwort. Freundlicher Gruss, Nomita Chatterjee

16.03.2022 - 15:16:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Chatterjee, hier wird es erklärt, wie man die neue Garnmenge kalkuliert. Gerne wird Ihnen damit Ihr DROPS Laden -auch telefonisch oder per E-Mail- weiterhelfen. Viel Spaß beim stricken!

17.03.2022 kl. 10:05:

country flag Jeannine Verhulst wrote:

Bestaat er rondbreinaalden om sokken te breien? dank u

09.03.2022 - 09:41:

DROPS Design answered:

Dag Jeannine,

Je kunt sokken met een gewone rondbreinaald breien. Neem juist een wat langere rondbreinaald en maak gebruik van de 'magic loop' techniek (waarbij er steeds een stuk draad van de rondbreinaald uit het werk steekt. Bij de video's kun je deze techniek vinden.

24.03.2022 kl. 15:12:

country flag Renia wrote:

Czy pozostałe kolory Big Delight też zostaną wycofane z produkcji? Czy planowane jest wprowadzenie nowych kolorów tej włóczki?

07.03.2022 - 16:42:

DROPS Design answered:

Witaj Reniu, zostały 2 kolory, z tego może wynikać, że ta włóczka zostanie raczej wycofana z produkcji. Pozdrawiam!

10.03.2022 kl. 09:23:

country flag Bodil Bye wrote:

Jeg vil gjerne bestille et nøste Drops Big Delight , farge 20.

15.02.2022 - 15:59:

country flag Teresa Devin wrote:

Hello, is it your intention to discontinue producing Drops Big Delight. It is getting increasingly difficult to source this lovely yarn. I notice on your website there are only 5 colours displayed and 3 are labelled as “discontinued”.

29.01.2022 - 01:11:

DROPS Design answered:

Dear Teresa, we don't have any information about changes in the yarns. But as trends change so do some yarns, which are left behind or discontinued. This also happens with colors usually.

31.01.2022 kl. 00:39:

country flag Rosaura Hexsel wrote:

Vocês enviam a drops big delight para o Brasil?

15.01.2022 - 19:42:

DROPS Design answered:

Querida Rosaura, você pode encontrar as lojas DROPS que enviam para o Brasil no seguinte link:https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=28&w=1&cid=28

05.02.2022 kl. 18:19:

country flag Ruth Arntzen wrote:

Vil bestille, men får beskjed om at jeg enten er en spammer eller har skrevet for mye! Fikk ikke skrevet full adresse. Jeg skal ha 2 nøster Drops Big Delight , 2168, farge 20 (Regnskog) . Kan jeg bestille her? Nettsidene deres er veldig vanskelig å orientere seg i!

10.01.2022 - 10:24:

DROPS Design answered:

Hei Ruth. Om du klikker på: Finn en Butikk! får du en fin oversikt over alle våre forhandlere. Der kan du bestille det du trenger, eller evnt gå inn på nettsiden på den butikken du velger og bestille derfra. Når du har gjort en bestilling, skal du få en bekreftelse. Vi sender ikke garn til privatpersoner, kun til butikker. mvh DROPS Design

14.01.2022 kl. 09:48:

country flag Christiane Klenke wrote:

In meinem Laden sind noch fast alle Farben vorrätig, auch viele, die schon nicht mehr auf der Farbkarte sind. Sie können sie auf meiner homepage ansehen. Einfach bei Wollfühlladen bestellen.

21.12.2021 - 01:48:

country flag DESIREE BOUVARD wrote:

Bonjour, Vous avez de moins en moins de coloris pour le fils Big Delight. Est ce que c'est un fils qui est vous a disparaitre?

07.12.2021 - 19:22:

country flag Tanja wrote:

Schade, dass es nur noch so wenige Farben zur Auswahl gibt. Sind wieder weitere geplant?

04.12.2021 - 14:35:

country flag Elisabeth wrote:

Hej, Skriver då jag är förtjust i det här garnet när det kommer till att göra tovade vantar. Ffa är det så roligt med färgskiftningarna. Nu hittar jag dock bara enstaka färger kvar när jag letar fter det. Ska garnet utgå? Eller är det tillfälligt ? Hälsningar Elisabeth

19.11.2021 - 11:30:

DROPS Design answered:

Hei Elisabeth. Mange farger i DROPS Delight er utgått og det er kun igjen 4-5 farger. Disse vil også utgå, men usikker når. Mange butikker har da desverre ikke dette garnet lengre. mvh DROPS Design

23.11.2021 kl. 07:45:

country flag Karin wrote:

Einen schönen guten Tag, werden die Farben „oliv/rost/Pflaume“, „Schoko-Banane“ und „Herbstwald“ nicht mehr hergestellt? Es waren die einzigen, die ich immer gekauft habe. Meinen Dank für Ihre Mühe.

27.10.2021 - 06:23:

DROPS Design answered:

Liebe Karin, ja, leider ist es so, dass diese Farben nicht mehr produziert werden. Vielleicht finden Sie ja zumindest bei der Sockenwolle DROPS Delight Farbverläufe, die Ihnen gefallen.

27.10.2021 kl. 12:46:

country flag Leferdien Kooiker wrote:

Frage, haben Sie drops big delight 03 dyelot1202 1 noch auf Lager? Grün, braun, beige, grau? Höre gerne

20.10.2021 - 11:41:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Leferdien Kooiker, diese Farbe haben wir jetzt nicht mehr, aber wenden Sie sich bitte an den unterschiedlichen DROPS Laden, vielleicht hat einen noch einige. Viel Spaß beim stricken!

21.10.2021 kl. 07:26:

country flag Hanna Mourino wrote:

Hej! Vänligen, kommer ni utöka big delight-färgerna längre fram? Sortimentet har krympt pö om pö under åren. Jag saknar många av färgerna som fanns tillbuds. Lite tråkigt att det inte finns mer att välja på helt enkelt. Vänligen, utöka nyanserna.

10.10.2021 - 00:51:

DROPS Design answered:

Hei Hanna. DROPS Big Delight er et garn som er på vei ut av vårt sortiment, slik at det ikke vil komme inn nye farger. mvh DROPS design

11.10.2021 kl. 08:20:

country flag Christine Kunzfeld wrote:

Gibt es bei bem Garn Big Delight neue Farben? Das Garn ist so wunderschön. Die Farbauswal nimmt immer mehr ab. Finde ich sehr schade, da Sie für dieses Garn so schöne Anleitungen haben, die nur wirken mit der Originalwolle. Z.B. Modell 203-4, angegebene Farbe 03, minzschokolade.

06.09.2021 - 13:22:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Kunzfeld, vielleicht können Sie auch mal versuchen, eine ähnliche Farbe mit Delight + ein anderes Garn der Gruppe A zusammenzustricken? Ihr DROPS Laden wird Ihnen gerne mit den Farben helfen - auch telefonisch oder per E-Mail. Viel Spaß beim stricken!

07.09.2021 kl. 09:07:

country flag Monika wrote:

Kiedy będzie dostępna włóczka Drops big delight kolor 06, jesienny las.

29.08.2021 - 10:50:

DROPS Design answered:

Witaj Moniko, ten kolor niestety nie jest już w sprzedaży. Popytaj w naszych sklepach, listę znajdziesz TUTAJ, może ktoś jeszcze ją posiada w sprzedaży. Pozdrawiamy!

29.08.2021 kl. 22:26:

country flag Emma wrote:

I love drops big delight (and rely on it for my business!) but it seems like all the shades are being discontinued one by one. Are you planning on introducing new ones?

17.08.2021 - 00:24:

DROPS Design answered:

Dear Emma, some colours are discontinued but we have still available colours. Happy knitting!

18.08.2021 kl. 07:25:

country flag Agneta Löfquist wrote:

Jag undrar om Drops big deligt kommer in i färgen regnskog inom snar framtid ,om v32 står fast ,har väntat en tid och skulle vilja veta om jag ska fortsätta att vänta . Tack på förhand !

11.08.2021 - 09:15:

DROPS Design answered:

Hei Agneta. Farge nr. 20, regnskog er på hovedlagret. Ta kontakt med din butikk og hør om de har lagt den inn i sin ordre evnt når butikken får den inn på sitt lager. mvh DROPS design

16.08.2021 kl. 08:33:

Sänd en kommentar till DROPS Big Delight

Vi vill gärna veta vad du har att säga om detta garn!

Om du har en fråga kring den, kom ihåg att välja rätt kategori i menyn under, så får du snabbare svar! Obligatoriska fält är markerade med *.