DROPS BabyAlpaca Silk

Een heerlijke combinatie van babyalpaca en moerbeizijde

vanaf:

3.60€

per 50 g

Samenstelling: 70% alpaca, 30% zijde
Garencategorie: A (23 - 26 steken) / 5 ply / sport
Gewicht/looplengte: 50 g = ca 167 m
Aanbevolen naalddikte: 3,5 mm
Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 23 steken x 30 naalden
Verzorging: Handwas, max 30°C / Plat laten drogen

Made in: Peru
Oorsprong ruwe materiaal: Alpaca uit Peru, zijde uit China

Garen type
Deals vanaf
DROPS BabyAlpaca Silk
uni colour
6.00 EUR
3.60 EUR
n/a

Verkooppunten die dit garen online verkopen

Klik op de Bestelbutton zodat u doorgestuurd wordt naar de website van het DROPS verkooppunt om uw bestelling te plaatsen.

Winkel naam Online prijs
Breiwebshop
Webstore
3.60 EUR
50g
Bestel
Hartje Winterswijk
Webstore
3.60 EUR
50g
Bestel
Hobbydoos.nl
Webstore
3.60 EUR
50g
Bestel
LindeHobby
Webstore
3.60 EUR
50g
Bestel
Wolplein.nl
Webstore
3.60 EUR
50g
Bestel
Breicafe Het Breipunt
Webstore
3.60 EUR
50g
Bestel
Breiparadijs
Webstore
3.60 EUR
50g
Bestel
Mo and More
Webstore
3.60 EUR
50g
Bestel

Kijk hier of je locale verkooppunt het in voorraad heeft

15 Kleuren in DROPS BabyAlpaca Silk

uit het assortiment
wit
uni colour 1101
uit het assortiment
naturel
uni colour 0100
uit het assortiment
zacht geel
uni colour 2110
uit het assortiment
poeder
uni colour 1306
lichtgrijs
uni colour 8108
uit het assortiment
grijs
uni colour 8465
uit het assortiment
lichtroze
uni colour 3125
uit het assortiment
licht oudroze
uni colour 3250
uit het assortiment
heidekruid
uni colour 4088
marineblauw
uni colour 6935
grijsblauw
uni colour 6235
licht zeegroen
uni colour 7402
uit het assortiment
pistache
uni colour 7219
uit het assortiment
groen
uni colour 7820
zwart
uni colour 8903

Productinformatie

DROPS BabyAlpaca Silk is gesponnen van 3 draden in een combinatie van de beste van twee vezels, namelijk een mix van 70% babyalpaca (voor de zachtheid) en 30% moerbeizijde (voor de sterkte en een glanzend uiterlijk). De vezels zijn onbehandeld, wat betekent dat ze alleen zijn gewassen en niet blootgesteld zijn aan chemische behandelingen voor het verven. Zo blijven de natuurlijke eigenschappen van het garen zichtbaar en heeft het garen tevens een mooie vorm en textuur.

DROPS BabyAlpaca Silk is geweldig voor babybreiwerk. Het voelt zacht aan, verkoelt als het warm is en verwarmt als het koud is.

Read more about our products' sustainability here


Wij maken u erop attent dat de kleuren zoals u ze ziet op het beeldscherm af kunnen wijken van de werkelijke kleuren en dat kleuren licht kunnen variëren van verfbad tot verfbad

Hoe verzorg ik dit garen?

yarn wash

Handwas, max 30°C / Plat laten drogen

Wat betekent de symbolen?

Lees meer over het wassen van de garens

Hoe kan ik dit garen vervangen?

Als u op zoek bent naar een vervanging van dit garen voor een ander DROPS garen, dan kunt u een ander garen gebruiken binnen dezelfde garengroep, of probeer onze garenvervanger!!

Wilt u het garen van dichter bij bekijken?

Bekijk het garen van dichtbij en bekijk hoe een gebreid proeflapje eruit ziet, in deze video:

Met welke andere garens kan ik deze combineren?

Veel van onze garens kunnen gecombineerd worden om een andere dichtheid, structuur of gevoel te creëren. Ter inspiratie vindt u hier een aantal combinatie ideeën

DROPS BabyAlpaca Silk 2110, zacht geel + DROPS Kid-Silk 29, vanille
DROPS Big Delight 12, denimblauw/teal + DROPS BabyAlpaca Silk 6235, grijsblauw
DROPS BabyAlpaca Silk 6235, grijsblauw + DROPS Kid-Silk 08, licht denimblauw
DROPS BabyAlpaca Silk 1306, poeder + DROPS Kid-Silk 01, naturel

Heeft u een vraag over dit garen?

Bekijk de lijst met vaak gestelde vragen (FAQ) over onze garens

1) Welke type vezels bevatten de DROPS garens?

Garens kunnen worden gemaakt van vele soorten natuurlijke en synthetische vezels. DROPS heeft vooral garens gemaakt van wol, katoen, alpaca, linnen, mohair en zijde in het assortiment. Elke vezel heeft zijn eigen kwaliteiten en ze worden vaak gecombineerd om voordeel te hebben van de beste eigenschappen van alle kwaliteiten samen. Grove vezels heeft het voordeel dat het sterker is en slijtvast is en fijnere vezels bieden meer zachtheid en comfort. Hieronder volgt beknopte informatie over de voornaamste vezels die wij gebruiken:

Alpaca:
Alpaca is een natuurlijke vezel afkomstig van de alpaca en heeft een soortgelijke structuur als die van schapenwol. De vezel is zo zacht omdat hij een kleine diameter heeft, net als bij merinoswol. Alpaca is zacht, duurzaam, luxe en zijdeachtig. Garen van alpacavezels vilt en pilt niet zo snel en kan licht of zwaar zijn afhankelijk van hoe het gesponnen is. Hoewel het op schapenwol lijkt, is het warmer, prikt het niet en bevat het geen lanoline (wolvet) zodat alpaca van nature hypoallergeen is. Alpaca’s komen voor in 22 natuurlijke kleuren en met meer dan 300 tinten, van diep blauw tot bruinzwart en bruin en van wit en zilver tot roze-grijs.

Mohair:
Deze vezel is afkomstig van angorageiten en wordt beschouwd als een luxe vezel. Garen van mohair is net zo warm als wol, maar veel lichter; het is duurzaam, laat zich gemakkelijk verven en vilt niet snel. Mohairvezels glazen zacht door de manier waarop ze het licht weerkaatsen. Hoewel mohair een harde vezel is, wordt het meestal gesponnen tot een luchtig garen, zodat kledingstukken kan mohair luchtig en prachtig zijn.

Wol:
Wolvezels komen van de vacht van een schaap en wol is een relatief grove vezel. Twee in het oog springende eigenschappen van wol zijn het feit dat wol warmte vasthoud en dat wol kan vilten – dit komt door de schubben op het oppervlak van de vezels. Afhankelijk van het schapenras kan wol er zeer verschillend uitzien.
Wol van het merinosschaap wordt beschouwd als de fijnste wol, die zacht en krullend is. Alle merinoswol in DROPS garens komt uit Zuid Amerika en de schapen zijn niet blootgesteld aan mulesing.
Pure nieuwe wol is wol die direct gemaakt wordt van de schapenvacht en niet van gerecyclede wol uit kleding. Machinewasbare wol is wol die chemisch behandeld is zodat de buitenste laag van de vezel zo min mogelijk pluist, zodat de wol in de wasmachine gewassen kan worden op een wolwasprogramma (zie Superwash).

Zijde:
Zijde is een fijne en lange vezel die geproduceerd wordt uit de poppen van de motvlinder van zijderupsen. Hoewel de zijderups gecultiveerd is, wordt wilde of tussahzijde geproduceerd uit de poppen van de ongecultiveerde zijderupsen. De zijdevezel is een van de allersterkste natuurlijke vezels en geweldig om breigarens van te maken. Zijde laat zich ook erg goed mengen met andere vezels en vooral met wol. Zijde laat zich ook goed verven met natuurlijke verfstoffen.

Plantaardige vezels:
Er zijn allerlei plantaardige vezels die gewonnen worden uit de celwand van planten. Van alle varianten worden katoen en linnen het vaakst gebruikt voor breigarens.

Katoen
is de vezel die rond de kernen van de katoenplant wordt aangetroffen en het bestaat bijna volledig uit cellulose. Katoen is meestal wit van kleur, maar er zijn ook groene en bruine varianten. De katoenvezel wordt meestal tot (dun) garen gesponnen en er wordt zacht en ademende textiel van gemaakt dat zeer geschikt is voor zomerkleding en accessoires. Het is minder sterk dan zijde of linnen, maar sterker dan wol.

Gemerceriseerde katoen
is katoen die een speciale behandeling heeft ondergaan. Deze behandeling geeft katoen een prachtige glans zodat dit katoen een chiquere uitstaling heeft dan gewone katoen. Het is ook sterker, laat zich gemakkelijker verven en is beter bestand tegen meeldauw. Het is ook meer vormvast dan ‘reguliere’ katoen.

Linnen
is een vezel die gewonnen wordt uit de stelen van de vlasplant en hij is sterker dan de meeste andere vezels. De linnenvezel is relatief zacht, recht en glanzend en wordt steeds mooier als hij ouder wordt. Linnen is nog comfortabeler dan katoen bij hoge temperaturen omdat het vocht goed opneemt en snel weer droogt.

Andere materialen die gebruikt worden in onze garens zijn o.a. synthetische vezels zoals acryl, viscose en polyamide (nylon) en polyester. Deze vezels worden meestal gebruikt om extra sterkte te geven aan het garen (zoals ons sokkengaren DROPS Fabel) of een speciaal soort structuur (zoals ons "blown yarn", DROPS Air).

2) Wat is polyamide?

De polyamidevezel, meer bekend onder de naam nylon, is heel sterk, duurzaam, licht en gemakkelijk in onderhoud (kan gewassen en gedroogd worden in de machine) en elastisch, zodat hij perfect combineert met andere vezels voor het maken van duurzame garens, zoals sokkengaren.

Vergeleken met polyester, is polyamide zachter en flexibeler, maar het neemt ook meer water op en droogt langzamer.

3) Welke informatie vind ik op de garenwikkels van DROPS?

Alle DROPS garenwikkels bevatten informatie over de vezels die het garen bevat (wol, katoen, etc.), het gewicht in grammen en de lengte in meters en yards, wasvoorschriften en wassymbolen (deze worden hier uitgelegd), het kleurnummer, het verfbadnummer en de garengroep waartoe het garen behoort.

4) Wat zijn de DROPS garencategorieën?

Alle DROPS garens zijn ingedeeld in een groep die de dikte aangeeft (A tot en met F). Garens in dezelfde groep hebben (bijna) dezelfde stekenverhouding en kunnen onderling gewisseld worden in de patronen; de looplengte kan wel variëren, dus als u een ander garen kiest, reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

5) Kan ik ook een ander garen gebruiken dan er wordt vermeld in het patroon?

Ja, dat is mogelijk, zolang het garen dezelfde stekenverhouding heeft. Brei daarom altijd een proeflapje en controleer dat u hetzelfde aantal steken in de breedte en naalden in de hoogte heeft als aangegeven staat in het patroon.

Denk erom dat verschillende garen verschillende eigenschappen hebben en het kledingstuk een andere structuur en uitstraling kunnen geven. De looplengte kan ook verschillen, dus reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

lees hiermeer over hoe u de hoeveelheid van een alternatief garen berekent - en hoe u 1 draad van een garen vervangt door 2 of meer draden van een ander garen, .

6) Wat betekent het dat een garen “Superwash” behandeld is?

Superwash wol is een wolproduct dat behandeld is zodat het machinewasbaar is. Veel mensen werken liever niet met wol omdat het kan krimpen bij het wassen (dit kunt u ook expres doen, dan vilt u de wol) en superwash wol kunt u gebruiken zonder deze zorgen. (Lees hier meer (Engelstalig))

7) Wat betekent: “Oeko-Tex® gecertificeerd”?

De Oeko-Tex® Standard 100 is geïntroduceerd aan het begin van de jaren 90 in reactie op de vraag van het publiek naar textiel zonder gezondheidsrisico’s. De Oeko-Tex® Standard 100 is een uniforme en wereldwijde testmethode en certificering voor textielgrondstoffen, halffabricaten en eindproducten. De test op verboden middelen omvat middelen die verboden zijn bij wet en op chemicaliën die schadelijk zijn voor de gezondheid en andere zaken die de gezondheid kunnen schaden.

Voor meer informatie, ga naar www.oeko- tex.com

8) Waar worden de DROPS garens geproduceerd?

U kunt lezen waar de DROPS garens zijn geproduceerd op elke kleurenkaart en op onze prijslijsten.

9) Waarom zijn jullie garens zo goedkoop?

Als het grootste merk in breigarens en patronen van Noord-Europa hebben we de unieke kans om te werken met de beste ruwe materialen en zo kunnen we besparingen maken die u ten goede komen. Daarom kunt u DROPS garens gemiddeld 20-30% goedkoper kopen dan vergelijkbare producten!

10) Hoe accuraat zijn de kleuren op de website?

Als we afbeeldingen selecteren voor de kleurenkaarten, doen we ons uiterste beste om de kleur zo goed mogelijk weer te geven. Helaas kunnen we niet garanderen dat de afbeeldingen op uw computerscherm volledig correct zijn. Elke monitor geeft kleuren anders weer; sommige kleuren zullen donkerder lijken dan in het echt of juist lichter en sommige kleuren zullen meer verzadigd lijken op bepaalde beeldschermen. Als u de ervaring heeft dat de kleuren in het echt vaak afwijken van die op uw beeldscherm, dan kunt u de instellingen van uw monitor aanpassen.

11) Wat is micron? Wat betekent super fijn / extra fijn?

De dikte van garenvezels wordt in micron uitgedrukt (een duizendste van een millimeter). Super fijne alpaca wol is 26-28 micron. Fijne merinowol is minder dan 21,5 micron en extra fijne merinowol is minder dan 19,5 micron. Hoe minder micron des te zachter en fijner de kwaliteit zal zijn, hoe meer micron, hoe slijtvaster de kwaliteit zal zijn.

De reden dat het aantal micron in garenvezels belangrijk zijn, is omdat het garen uiteindelijk iets anders gaat worden en hoe delicaat of grof een garen is bepaalt voor een deel waarvoor we het gebruiken. Dat is de reden waarom we de zachtste garens (zoals DROPS Baby Merino) aanraden voor babykleding, of waarom we een meer korrelig, slijtvaster garen zoals DROPS Snow, voor zitmatjes en sloffen gebruiken.

12) Waarom zijn de kleuren van mijn bollen of print verschillend?

De reden waarom twee bollen van hetzelfde garen er verschillend uit kunnen zien kan zijn 1) dat beide bollen van een verschillend kleurbad zijn; 2) dat de bollen met een andere techniek geverfd zijn, "magic print" genaamd (wat bijvoorbeeld toegepast wordt bij DROPS Delight), wat zorgt voor unieke patronen en zachte kleurovergangen voor elke bol, waar wat tevens inhoudt dat er binnen een verfbad lichtere en donkere variaties kunnen zijn. Dit is geen fout of defect, maar hoort bij het karakter van het garen.

13) Mijn winkel heeft niet de kleur die ik wil hebben, wat kan ik doen?

Als uw DROPS winkel de kleur, die u graag wilt hebben, niet heeft, probeer dan contact op te nemen met een DROPS Super Store (degenen met de gouden badges) - zij zorgen ervoor om de kleur die graag wilt te regelen, zelfs als ze het zelf niet op voorraad hebben. Hier vindt u een lijst van alle DROPS winkels.

14) Waar kan ik een specifiek verbad van een kleur vinden?

Neem altijd eerst contact op met uw DROPS winkel. Als zij niet het verbad hebben dat u wilt, raden we aan om andere breisters en haaksters te vragen in de DROPS Workshop op Facebook of Ravelry, deze hebben misschien het juiste verfbad en willen dit wellicht afstaan.

15) Waarom pluist mijn garen?

Garen pluist omdat het niet genoeg in elkaar gedraaid is om alle vezels samen te houden. Alle garens hebben uitstekende vezels (van de productie) die naar buiten kunnen komen als een lint of door schuren, in verschillende gradaties afhankelijk van hoe het garen gesponnen is. Geborstelde garens (garens die "hariger" zijn) zoals DROPS Melody, hebben meer van deze losse vezels dan andere garens, en gaan daardoor makkelijker pluizen. Het pluizen is tevens afhankelijk van wat eronder gedragen wordt en of dit aan de vezels trekt. Het is daarom niet mogelijk om te garanderen dat het garen niet pluist.

Hieronder vindt u een aantal tips hoe u het beste resultaat krijgt als u met garens werkt die hariger zijn:

  • Als het kledingstuk klaar is (voordat u het wast) schudt u het flink uit, zodat de vezels eruit komen. LET OP: gebruik GEEN lint of roller, borstel of andere methode welke aan de garens trekt.
  • Doe het kledingstuk in een plastic tas en leg het in de vriezer - de temperatuur zorgt ervoor dat de vezels minder aan elkaar vast gaan zitten, en uitstekende vezels makkelijker los komen. Laat een paar uur in de vriezer liggen, voordat u het eruit haalt en opnieuw uitschudt.
  • Was het kledingstuk volgens de instructies op het label. Kledingstukken die met harigere garens zijn gemaakt, moeten meestal uitgeschud worden als ze droog zijn na het wassen, zodat de haren omhoog gaan staan en uitstekende vezels eruit kunnen komen.
Heeft u een probleem met het bestelde DROPS garen? Als u garen besteld vanaf de kleurenkaart of de patronen op onze site dan koopt u niet rechtstreeks bij DROPS, maar van een van de honderden DROPS winkels over de hele wereld. Daarom is het van belang dat u contact opneemt met de DROPS winkel waar u het garen gekocht heeft, en dat u de garenlabels van alle bollen die u besteld heeft bewaard (want deze zijn uw garantie). TDe DROPSwinkel waar u contact mee opneemt zal u helpen om de klacht verder in te dienen, indien nodig. Hier vindt u een lijst met DROPS winkels.

Opmerkingen / Vragen (238)

country flag Ewelina wrote:

I'm sooooo disapointed. Why did you decided to discontinued this awesome yarn? So beautifull colours and fabulous composition. It's too bad! Maby you will change your decision?

24.09.2022 - 11:30:

country flag Katja Berden wrote:

Is ist possible that you are discontinuing Baby Alpaca Silk?! That is a pitty, really. Are the 5 colours staying?

14.09.2022 - 10:00:

country flag Arlene wrote:

I am sooooo disappointed to hear that Baby Alpaca Silk is being discontinued. It is by far my most favourite yarn that you carry. Why?????

31.08.2022 - 15:42:

country flag Susan wrote:

Hallo, kratzt die Wolle? Kann man Info bekommen wieviel Mikron das Garn hat? Danke !

22.08.2022 - 14:51:

DROPS Design answered:

Liebe Susan, our Baby Alpaca Silk ist 21,5/22,5 mikron. Gerne wird Ihnen Ihr DROPS Laden damit helfen, die beste passende Wolle zu finden. Viel Spaß beim stricken!

26.08.2022 kl. 09:51:

country flag Wollfühlladen wrote:

Ich habe noch fast alle Farben vorrätig, auch die, die nicht mehr im Sortiment sind. Bestellen Sie einfach bei Wollfuehlladen.

21.08.2022 - 00:20:

country flag Jette wrote:

Is it true that Drops Baby Alpaca Silk will be discontinued? 😱 I hope not - it’s my favorite yarn 🙌🏻😍 All the colors are disappearing on your website..😢 Thank you 😊

19.08.2022 - 15:01:

DROPS Design answered:

Dear Jette, yes, Baby Alpaca Silk is being discontinued.

21.08.2022 kl. 20:04:

country flag Patrizia wrote:

Vi prego...non sospendete i colori di questo filato... sono così belli!!!

03.08.2022 - 09:16:

country flag Lynn wrote:

Hello, I'm looking for drops baby alpaca and silk: 1. 4313 (lavender) 2. light grey with lavender tone, colour # unknown can you help? Thanks very much

19.06.2022 - 00:36:

DROPS Design answered:

Dear Lynn, 4313 is discontinued. 8108 may be the second colour you are looking for and should still be in stock. We recommend you contact our DROPS stores to see if they have any stock left of 4313, as well as if 8108 is available in their store.

19.06.2022 kl. 16:47:

country flag Josie wrote:

Bonjour j'aimerais réaliser une petite mariniere blanche et bleu marine pour le un p'tit gars en taille 12/18, combien dois-je commander de laine en baby alpaca silk ? Merci beaucoup et bonne journée et surtout Bon courage avec les températures extrêmes que nous avons actuellement.

14.06.2022 - 13:31:

DROPS Design answered:

Bonjour Josie, cela va dépendre de différents facteurs: votre tension, la forme exacte du pull, etc... vous pourrez retrouver ici tous nos modèles de pulls en taille 12/18 mois, y compris quelques uns avec des rayures, et tricotés avec une laine du groupe A (utilisez le convertisseur si besoin). Bonne inspiration et bon tricot!

15.06.2022 kl. 09:31:

country flag Sandra wrote:

I love to knit precious baby garments from Drops alpaca silk. It knits up beautifully in lacy matinee jackets and cardigans and is so soft and warm for baby. I have found it to wash well and can be passed down for years. Perfect for heirloom garments.

05.06.2022 - 10:42:

country flag Maieli Claudine wrote:

Je voudrai 150 gr Drop babAlpaga SIlk 6235 bleu gris et je ne trouve pas comment les commander par correspondense Je souhaiterai l associer à la drop Silk que je viens de recevoir

13.05.2022 - 15:04:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Maieli, vous pouvez vous adresser au même magasin où vous aviez commandé votre Kid-Silk / ou Brushed Alpaca Silk peut-être, ou bien simplement cliquez sur le bandeau "Commander" avec le petit caddie pour afficher la liste des magasins DROPS, puis choisissez votre magasin et cliquez sur "commander" à droite de son nom pour ouvrir sa boutique en ligne. Bon tricot!

13.05.2022 kl. 16:31:

country flag Christel Grube wrote:

Ich stricke gerade für eine Taufe mit Baby Alpaca Silk in Merinoblau , Farbe 6935, Partie 519289. Meine Hände sind inzwischen auch blau, die Wolle färbt stark. Ist das ein Produktionsfehler? Was kann ich tun?

12.05.2022 - 18:01:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Grube, es ist ja typisch mit solchen Farben und andere dunklen Farben, daß sie zusätschlichen Farbe haben. Am besten waschen Sie diese Farben separat. Es ist wichtig, dass das Kleidungsstück so lange ausgespült wird, bis das Wasser klar ist. Damit vermeidet man, dass die überschüssige Farbe andere Farben des Strickstücks beeinträchtigt. Viel Spaß beim stricken!

13.05.2022 kl. 13:44:

country flag Laura Barbacci wrote:

Cosa vuol dire colore sospeso? In babyalpacasilk sono sospesi 5 colori su 17, per un filato così prezioso sarebbe bello avere più scelta di colori. Grazie!

06.05.2022 - 21:29:

DROPS Design answered:

Buonasera Laura, i colori sospesi purtroppo sono fuori produzione. Inoltriamo la sua richiesta al settore design. Buon lavoro!

07.05.2022 kl. 16:54:

country flag Krystyna Dukat wrote:

Potrzebuję włóczki Drops baby alpaca silk

02.05.2022 - 21:09:

DROPS Design answered:

Witaj Krystyno, listę sklepów prowadzących sprzedaż włóczki DROPS w Polsce znajdzie Pani TUTAJ. Pozdrawiamy!

05.05.2022 kl. 08:58:

country flag Emmanuelle Aurousseau wrote:

Baby alpaca silk est une merveille de douceur et de finesse! Les mailles sont bien dessinées! Très agréable à tricoter!

29.04.2022 - 02:40:

country flag Catharina Danckwardt-Lillieström wrote:

Hej, Jag har ett jättegammalt mönster (1950-talet) till en barntröja i Pingouin Alpin eller Chainette Pingouin med masktäthet 13 m x 30 v på stickor nr 3. Vilket garn kan jag använda istället. Helst med ull i som ovanstående garn Med vänlig hälsning Catharina Danckwardt-Lillieström

28.04.2022 - 09:25:

DROPS Design answered:

Hei Catharina. Ojj, dette er noen gamle kvalitetter jeg ikke kjenner til, og med en strikkefasthet på 13 masker på pinne 3, må det jo strikkes utrolig løst. De kvalitetene (se garngruppe A) vi har som strikkes på pinne 3 har en masketetthet på 23/24 masker. Så her har DROPS ingen kvalitet som kan erstatte Pingouin Alpin eller Chainette Pingouin . mvh DROPS Design

02.05.2022 kl. 09:25:

country flag Siv Grip wrote:

Ni rekommenderar stickor 3,5mm till detta garn men då jag stickar (stickar hårt) behöver jag ha 3mm. 3,5 blir för glest. I de mönster ni har, som jag tittat på är det också 3mm. Varför 3,5 på banderollen? / Bästa hälsningar Siv

19.03.2022 - 06:05:

DROPS Design answered:

Hei Siv. Pinne str. er kun veilledende /anbefalt. Det viktigste er å overholde den strikkefastheten som er oppgitt i den oppskriften du skal strikke. mvh DROPS Design

21.03.2022 kl. 09:22:

country flag Sara wrote:

Hej. På bilder av babyalpacka silk med blå nyanser så är det ett längst bak ser ut som kornblått. Vilket nr har den färgen?

14.03.2022 - 20:59:

DROPS Design answered:

Hei Sara. Det er DROPS BabyAlpaca Silk farge 6935, marineblå (bakerste nøste og den mørkeste fargen på bildet). mvh DROPS Design

21.03.2022 kl. 09:12:

country flag Birthe Holmqvist wrote:

Er det rigtigt at Baby Alpaca Silk udgår?

08.03.2022 - 10:33:

DROPS Design answered:

Hei Birthe. Foreløpig er det bare farge 3609 rød som utgår. mvh DROPS Design

14.03.2022 kl. 08:28:

country flag Magda Neřoldová wrote:

Dobrý den, bohužel jsem si vyhlédla vzor na svetr na anglických stránkách a na českých není dostupný. Bylo by možné ho pro české pletařky přeložit? Jedná se o vzor Penny z příze Baby Alpaca Silk. Velmi děkuji. Magda

22.02.2022 - 09:33:

DROPS Design answered:

Dobrý den, Magdo, překlady návodů publikujeme pravidelně, sledujte, prosím, naše stránky, určitě se na na svetr také dostane. Hodně zdaru!

23.04.2022 kl. 08:16:

country flag Anne Cathrine Fischel wrote:

Hvor mange nøster trenger jeg til en kort jakke str 38 av Baby alpaca silk?

05.02.2022 - 20:38:

DROPS Design answered:

Hei Anne Cathrine. Det kommer helt an på jakken, f.eks er det A-fason, innsving, lange ermer, 3/4 lange ermer osv. Er det i glattstrikk, hullmønster, rillestrikk osv. Men rundt 350 gram +/-. mvh DROPS Design

07.02.2022 kl. 09:50:

country flag Svetlana wrote:

How can I order? Do you deliver in Moldova?

30.01.2022 - 19:22:

DROPS Design answered:

Dear Svetlana, here you can find DROPS stores with international shipping: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=19&w=1&cid=19

31.01.2022 kl. 00:30:

country flag Karin Fridlund wrote:

Hej Jag undrar om baby alpaca silk går att filta?

25.01.2022 - 17:50:

DROPS Design answered:

Hei Karin. Silken i Baby AlpacaSilk tover ikke, slik at det kan bli et ujevnt resultat dersom du tover dette garnet. mvh DROPS Design

31.01.2022 kl. 11:42:

country flag Edeltraud Eck, Berlin wrote:

Würde gerne die Wolle Drops Baby Alpaka, Silk weiß unicolor 1101 600gr á 50 gr. auf Rechnung bestellen. Meine Rechnungsanschrift lautet: Edeltraud Eck Müggelschlößchenweg 34 12559 Berlin, Deutschland Tel.Nr. 030/65482226. Ich bedanke mich im Voraus, freundliche Grüße Edeltraud

28.12.2021 - 14:47:

country flag Gilda wrote:

Sarebbe possibile ricevere dei campioni (non necessariamente gratuiti) dei filati? É successo più di una volta che il colore online non fosse quello che mi aspettavo e vorrei un modo di scegliere i colori con più sicurezza

25.12.2021 - 10:00:

DROPS Design answered:

Buonasera Gilda, purtroppo non è possibile ricevere campioni di filati, ma può chiedere al suo rivenditore DROPS di fiducia di inviarle delle foto dei filati per poter fare la scelta più adatta. Buon lavoro!

26.12.2021 kl. 22:34:

Stuur een opmerking over DROPS BabyAlpaca Silk

We willen heel graag weten wat u van dit garen vindt!

Wilt u een vraag stellen, kies dan de juiste categorie in het formulier hieronder om sneller een antwoord te krijgen. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.