DROPS BabyAlpaca Silk

Een heerlijke combinatie van babyalpaca en moerbeizijde

vanaf:

4.99€

per 50 g

Samenstelling: 70% alpaca, 30% zijde
Garencategorie: A (23 - 26 steken) / 5 ply / sport
Gewicht/looplengte: 50 g = ca 167 m
Aanbevolen naalddikte: 3,5 mm
Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 23 steken x 30 naalden
Verzorging: Handwas, max 30°C / Plat laten drogen

Made in: Peru
Oorsprong ruwe materiaal: Alpaca uit Peru, zijde uit China

Garen type
Deals vanaf
DROPS BabyAlpaca Silk
uni colour
6.00 EUR
4.99 EUR

Verkooppunten die dit garen online verkopen

Klik op de Bestelbutton zodat u doorgestuurd wordt naar de website van het DROPS verkooppunt om uw bestelling te plaatsen.

Winkel naam Online prijs
Breiwebshop
Webstore
4.99 EUR
50g
Bestel
Hartje Winterswijk
Webstore
6.00 EUR
50g
Bestel
LindeHobby
Webstore
6.00 EUR
50g
Bestel
Wolplein.nl
Webstore
6.00 EUR
50g
Bestel
Breicafe Het Breipunt
Webstore
6.00 EUR
50g
Bestel
Breiparadijs
Webstore
6.00 EUR
50g
Bestel

Kijk hier of je locale verkooppunt het in voorraad heeft

9 Kleuren in DROPS BabyAlpaca Silk

uit het assortiment
wit
uni colour 1101
uit het assortiment
lichtgrijs
uni colour 8108
uit het assortiment
lichtroze
uni colour 3125
uit het assortiment
licht oudroze
uni colour 3250
uit het assortiment
heidekruid
uni colour 4088
uit het assortiment
marineblauw
uni colour 6935
uit het assortiment
grijsblauw
uni colour 6235
uit het assortiment
licht zeegroen
uni colour 7402
uit het assortiment
zwart
uni colour 8903

Productinformatie

DROPS BabyAlpaca Silk is gesponnen van 3 draden in een combinatie van de beste van twee vezels, namelijk een mix van 70% babyalpaca (voor de zachtheid) en 30% moerbeizijde (voor de sterkte en een glanzend uiterlijk). De vezels zijn onbehandeld, wat betekent dat ze alleen zijn gewassen en niet blootgesteld zijn aan chemische behandelingen voor het verven. Zo blijven de natuurlijke eigenschappen van het garen zichtbaar en heeft het garen tevens een mooie vorm en textuur.

DROPS BabyAlpaca Silk is geweldig voor babybreiwerk. Het voelt zacht aan, verkoelt als het warm is en verwarmt als het koud is.

Read more about our products' sustainability here


Wij maken u erop attent dat de kleuren zoals u ze ziet op het beeldscherm af kunnen wijken van de werkelijke kleuren en dat kleuren licht kunnen variëren van verfbad tot verfbad

Hoe verzorg ik dit garen?

yarn wash

Handwas, max 30°C / Plat laten drogen

Wat betekent de symbolen?

Lees meer over het wassen van de garens

Hoe kan ik dit garen vervangen?

Als u op zoek bent naar een vervanging van dit garen voor een ander DROPS garen, dan kunt u een ander garen gebruiken binnen dezelfde garengroep, of probeer onze garenvervanger!!

Wilt u het garen van dichter bij bekijken?

Bekijk het garen van dichtbij en bekijk hoe een gebreid proeflapje eruit ziet, in deze video:

Met welke andere garens kan ik deze combineren?

Veel van onze garens kunnen gecombineerd worden om een andere dichtheid, structuur of gevoel te creëren. Ter inspiratie vindt u hier een aantal combinatie ideeën

DROPS BabyAlpaca Silk 2110, zacht geel + DROPS Kid-Silk 29, vanille
DROPS Big Delight 12, denimblauw/teal + DROPS BabyAlpaca Silk 6235, grijsblauw
DROPS BabyAlpaca Silk 6235, grijsblauw + DROPS Kid-Silk 08, licht denimblauw
DROPS BabyAlpaca Silk 1306, poeder + DROPS Kid-Silk 01, naturel

Heeft u een vraag over dit garen?

Bekijk de lijst met vaak gestelde vragen (FAQ) over onze garens

1) Welke type vezels bevatten de DROPS garens?

Garens kunnen worden gemaakt van vele soorten natuurlijke en synthetische vezels. DROPS heeft vooral garens gemaakt van wol, katoen, alpaca, linnen, mohair en zijde in het assortiment. Elke vezel heeft zijn eigen kwaliteiten en ze worden vaak gecombineerd om voordeel te hebben van de beste eigenschappen van alle kwaliteiten samen. Grove vezels heeft het voordeel dat het sterker is en slijtvast is en fijnere vezels bieden meer zachtheid en comfort. Hieronder volgt beknopte informatie over de voornaamste vezels die wij gebruiken:

Alpaca:
Alpaca is een natuurlijke vezel afkomstig van de alpaca en heeft een soortgelijke structuur als die van schapenwol. De vezel is zo zacht omdat hij een kleine diameter heeft, net als bij merinoswol. Alpaca is zacht, duurzaam, luxe en zijdeachtig. Garen van alpacavezels vilt en pilt niet zo snel en kan licht of zwaar zijn afhankelijk van hoe het gesponnen is. Hoewel het op schapenwol lijkt, is het warmer, prikt het niet en bevat het geen lanoline (wolvet) zodat alpaca van nature hypoallergeen is. Alpaca’s komen voor in 22 natuurlijke kleuren en met meer dan 300 tinten, van diep blauw tot bruinzwart en bruin en van wit en zilver tot roze-grijs.

Mohair:
Deze vezel is afkomstig van angorageiten en wordt beschouwd als een luxe vezel. Garen van mohair is net zo warm als wol, maar veel lichter; het is duurzaam, laat zich gemakkelijk verven en vilt niet snel. Mohairvezels glazen zacht door de manier waarop ze het licht weerkaatsen. Hoewel mohair een harde vezel is, wordt het meestal gesponnen tot een luchtig garen, zodat kledingstukken kan mohair luchtig en prachtig zijn.

Wol:
Wolvezels komen van de vacht van een schaap en wol is een relatief grove vezel. Twee in het oog springende eigenschappen van wol zijn het feit dat wol warmte vasthoud en dat wol kan vilten – dit komt door de schubben op het oppervlak van de vezels. Afhankelijk van het schapenras kan wol er zeer verschillend uitzien.
Wol van het merinosschaap wordt beschouwd als de fijnste wol, die zacht en krullend is. Alle merinoswol in DROPS garens komt uit Zuid Amerika en de schapen zijn niet blootgesteld aan mulesing.
Pure nieuwe wol is wol die direct gemaakt wordt van de schapenvacht en niet van gerecyclede wol uit kleding. Machinewasbare wol is wol die chemisch behandeld is zodat de buitenste laag van de vezel zo min mogelijk pluist, zodat de wol in de wasmachine gewassen kan worden op een wolwasprogramma (zie Superwash).

Zijde:
Zijde is een fijne en lange vezel die geproduceerd wordt uit de poppen van de motvlinder van zijderupsen. Hoewel de zijderups gecultiveerd is, wordt wilde of tussahzijde geproduceerd uit de poppen van de ongecultiveerde zijderupsen. De zijdevezel is een van de allersterkste natuurlijke vezels en geweldig om breigarens van te maken. Zijde laat zich ook erg goed mengen met andere vezels en vooral met wol. Zijde laat zich ook goed verven met natuurlijke verfstoffen.

Plantaardige vezels:
Er zijn allerlei plantaardige vezels die gewonnen worden uit de celwand van planten. Van alle varianten worden katoen en linnen het vaakst gebruikt voor breigarens.

Katoen
is de vezel die rond de kernen van de katoenplant wordt aangetroffen en het bestaat bijna volledig uit cellulose. Katoen is meestal wit van kleur, maar er zijn ook groene en bruine varianten. De katoenvezel wordt meestal tot (dun) garen gesponnen en er wordt zacht en ademende textiel van gemaakt dat zeer geschikt is voor zomerkleding en accessoires. Het is minder sterk dan zijde of linnen, maar sterker dan wol.

Gemerceriseerde katoen
is katoen die een speciale behandeling heeft ondergaan. Deze behandeling geeft katoen een prachtige glans zodat dit katoen een chiquere uitstaling heeft dan gewone katoen. Het is ook sterker, laat zich gemakkelijker verven en is beter bestand tegen meeldauw. Het is ook meer vormvast dan ‘reguliere’ katoen.

Linnen
is een vezel die gewonnen wordt uit de stelen van de vlasplant en hij is sterker dan de meeste andere vezels. De linnenvezel is relatief zacht, recht en glanzend en wordt steeds mooier als hij ouder wordt. Linnen is nog comfortabeler dan katoen bij hoge temperaturen omdat het vocht goed opneemt en snel weer droogt.

Andere materialen die gebruikt worden in onze garens zijn o.a. synthetische vezels zoals acryl, viscose en polyamide (nylon) en polyester. Deze vezels worden meestal gebruikt om extra sterkte te geven aan het garen (zoals ons sokkengaren DROPS Fabel) of een speciaal soort structuur (zoals ons "blown yarn", DROPS Air).

2) Wat is polyamide?

De polyamidevezel, meer bekend onder de naam nylon, is heel sterk, duurzaam, licht en gemakkelijk in onderhoud (kan gewassen en gedroogd worden in de machine) en elastisch, zodat hij perfect combineert met andere vezels voor het maken van duurzame garens, zoals sokkengaren.

Vergeleken met polyester, is polyamide zachter en flexibeler, maar het neemt ook meer water op en droogt langzamer.

3) Welke informatie vind ik op de garenwikkels van DROPS?

Alle DROPS garenwikkels bevatten informatie over de vezels die het garen bevat (wol, katoen, etc.), het gewicht in grammen en de lengte in meters en yards, wasvoorschriften en wassymbolen (deze worden hier uitgelegd), het kleurnummer, het verfbadnummer en de garengroep waartoe het garen behoort.

4) Wat zijn de DROPS garencategorieën?

Alle DROPS garens zijn ingedeeld in een groep die de dikte aangeeft (A tot en met F). Garens in dezelfde groep hebben (bijna) dezelfde stekenverhouding en kunnen onderling gewisseld worden in de patronen; de looplengte kan wel variëren, dus als u een ander garen kiest, reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

5) Kan ik ook een ander garen gebruiken dan er wordt vermeld in het patroon?

Ja, dat is mogelijk, zolang het garen dezelfde stekenverhouding heeft. Brei daarom altijd een proeflapje en controleer dat u hetzelfde aantal steken in de breedte en naalden in de hoogte heeft als aangegeven staat in het patroon.

Denk erom dat verschillende garen verschillende eigenschappen hebben en het kledingstuk een andere structuur en uitstraling kunnen geven. De looplengte kan ook verschillen, dus reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

lees hiermeer over hoe u de hoeveelheid van een alternatief garen berekent - en hoe u 1 draad van een garen vervangt door 2 of meer draden van een ander garen, .

6) Wat betekent het dat een garen “Superwash” behandeld is?

Superwash wol is een wolproduct dat behandeld is zodat het machinewasbaar is. Veel mensen werken liever niet met wol omdat het kan krimpen bij het wassen (dit kunt u ook expres doen, dan vilt u de wol) en superwash wol kunt u gebruiken zonder deze zorgen. (Lees hier meer (Engelstalig))

7) Wat betekent: “Oeko-Tex® gecertificeerd”?

De Oeko-Tex® Standard 100 is geïntroduceerd aan het begin van de jaren 90 in reactie op de vraag van het publiek naar textiel zonder gezondheidsrisico’s. De Oeko-Tex® Standard 100 is een uniforme en wereldwijde testmethode en certificering voor textielgrondstoffen, halffabricaten en eindproducten. De test op verboden middelen omvat middelen die verboden zijn bij wet en op chemicaliën die schadelijk zijn voor de gezondheid en andere zaken die de gezondheid kunnen schaden.

Voor meer informatie, ga naar www.oeko- tex.com

8) Waar worden de DROPS garens geproduceerd?

U kunt lezen waar de DROPS garens zijn geproduceerd op elke kleurenkaart en op onze prijslijsten.

9) Waarom zijn jullie garens zo goedkoop?

Als het grootste merk in breigarens en patronen van Noord-Europa hebben we de unieke kans om te werken met de beste ruwe materialen en zo kunnen we besparingen maken die u ten goede komen. Daarom kunt u DROPS garens gemiddeld 20-30% goedkoper kopen dan vergelijkbare producten!

10) Hoe accuraat zijn de kleuren op de website?

Als we afbeeldingen selecteren voor de kleurenkaarten, doen we ons uiterste beste om de kleur zo goed mogelijk weer te geven. Helaas kunnen we niet garanderen dat de afbeeldingen op uw computerscherm volledig correct zijn. Elke monitor geeft kleuren anders weer; sommige kleuren zullen donkerder lijken dan in het echt of juist lichter en sommige kleuren zullen meer verzadigd lijken op bepaalde beeldschermen. Als u de ervaring heeft dat de kleuren in het echt vaak afwijken van die op uw beeldscherm, dan kunt u de instellingen van uw monitor aanpassen.

11) Wat is micron? Wat betekent super fijn / extra fijn?

De dikte van garenvezels wordt in micron uitgedrukt (een duizendste van een millimeter). Super fijne alpaca wol is 26-28 micron. Fijne merinowol is minder dan 21,5 micron en extra fijne merinowol is minder dan 19,5 micron. Hoe minder micron des te zachter en fijner de kwaliteit zal zijn, hoe meer micron, hoe slijtvaster de kwaliteit zal zijn.

De reden dat het aantal micron in garenvezels belangrijk zijn, is omdat het garen uiteindelijk iets anders gaat worden en hoe delicaat of grof een garen is bepaalt voor een deel waarvoor we het gebruiken. Dat is de reden waarom we de zachtste garens (zoals DROPS Baby Merino) aanraden voor babykleding, of waarom we een meer korrelig, slijtvaster garen zoals DROPS Snow, voor zitmatjes en sloffen gebruiken.

12) Waarom zijn de kleuren van mijn bollen of print verschillend?

De reden waarom twee bollen van hetzelfde garen er verschillend uit kunnen zien kan zijn 1) dat beide bollen van een verschillend kleurbad zijn; 2) dat de bollen met een andere techniek geverfd zijn, "magic print" genaamd (wat bijvoorbeeld toegepast wordt bij DROPS Delight), wat zorgt voor unieke patronen en zachte kleurovergangen voor elke bol, waar wat tevens inhoudt dat er binnen een verfbad lichtere en donkere variaties kunnen zijn. Dit is geen fout of defect, maar hoort bij het karakter van het garen.

13) Mijn winkel heeft niet de kleur die ik wil hebben, wat kan ik doen?

Als uw DROPS winkel de kleur, die u graag wilt hebben, niet heeft, probeer dan contact op te nemen met een DROPS Super Store (degenen met de gouden badges) - zij zorgen ervoor om de kleur die graag wilt te regelen, zelfs als ze het zelf niet op voorraad hebben. Hier vindt u een lijst van alle DROPS winkels.

14) Waar kan ik een specifiek verbad van een kleur vinden?

Neem altijd eerst contact op met uw DROPS winkel. Als zij niet het verbad hebben dat u wilt, raden we aan om andere breisters en haaksters te vragen in de DROPS Workshop op Facebook of Ravelry, deze hebben misschien het juiste verfbad en willen dit wellicht afstaan.

15) Waarom pluist mijn garen?

Garen pluist omdat het niet genoeg in elkaar gedraaid is om alle vezels samen te houden. Alle garens hebben uitstekende vezels (van de productie) die naar buiten kunnen komen als een lint of door schuren, in verschillende gradaties afhankelijk van hoe het garen gesponnen is. Geborstelde garens (garens die "hariger" zijn) zoals DROPS Melody, hebben meer van deze losse vezels dan andere garens, en gaan daardoor makkelijker pluizen. Het pluizen is tevens afhankelijk van wat eronder gedragen wordt en of dit aan de vezels trekt. Het is daarom niet mogelijk om te garanderen dat het garen niet pluist.

Hieronder vindt u een aantal tips hoe u het beste resultaat krijgt als u met garens werkt die hariger zijn:

  • Als het kledingstuk klaar is (voordat u het wast) schudt u het flink uit, zodat de vezels eruit komen. LET OP: gebruik GEEN lint of roller, borstel of andere methode welke aan de garens trekt.
  • Doe het kledingstuk in een plastic tas en leg het in de vriezer - de temperatuur zorgt ervoor dat de vezels minder aan elkaar vast gaan zitten, en uitstekende vezels makkelijker los komen. Laat een paar uur in de vriezer liggen, voordat u het eruit haalt en opnieuw uitschudt.
  • Was het kledingstuk volgens de instructies op het label. Kledingstukken die met harigere garens zijn gemaakt, moeten meestal uitgeschud worden als ze droog zijn na het wassen, zodat de haren omhoog gaan staan en uitstekende vezels eruit kunnen komen.
Heeft u een probleem met het bestelde DROPS garen? Als u garen besteld vanaf de kleurenkaart of de patronen op onze site dan koopt u niet rechtstreeks bij DROPS, maar van een van de honderden DROPS winkels over de hele wereld. Daarom is het van belang dat u contact opneemt met de DROPS winkel waar u het garen gekocht heeft, en dat u de garenlabels van alle bollen die u besteld heeft bewaard (want deze zijn uw garantie). TDe DROPSwinkel waar u contact mee opneemt zal u helpen om de klacht verder in te dienen, indien nodig. Hier vindt u een lijst met DROPS winkels.

Opmerkingen / Vragen (264)

country flag Lila wrote:

It's the most beautiful, elegant, the softest and warmest yarn . Why is it discontinued? Is it going to be replaced with similar one?

12.01.2023 - 22:35:

DROPS Design answered:

Dear Lila, our yarns are continuously being renewed as time passes. There may be a replacement yarn coming out to replace BabyAlpaca Silk.

15.01.2023 kl. 09:48:

country flag Line wrote:

Ja har prøvet DROPS Alpaca, DROPS Flora og DROPS Nord intet måler sig med blødheden og letheden i dette garn ?

12.01.2023 - 16:13:

DROPS Design answered:

Hei Lina. Prøv også DROPS Baby Merino (100% ull), veldig mykt og godt garn. Har noen meter lengre løpelengde, så er ørlite lettere, det samme gjelder for både DROPS Flora og DROPS Nord (lengre løpelengde). Men disse kvalitetene har ikke samme innhold som DROPS BabyAlpaca Silk, og siden DROPS BabyAlpaca Silk utgår er det disse alternativene vi kan tilby. mvh DROPS Design

16.01.2023 kl. 07:48:

country flag Anna wrote:

It's the best, softest and warmest yarn for babies and children. Why is it discontinued?

10.01.2023 - 13:39:

DROPS Design answered:

Dear Anna our yarns are continuously being renewed as time passes. There may be a replacement yarn coming out to replace BabyAlpaca Silk.

15.01.2023 kl. 09:48:

country flag Line wrote:

Hvilket alternativ vil i anbefale i stedet for, nu når denne type udgår 😭?

04.01.2023 - 12:52:

DROPS Design answered:

Hej Line, Har du prøvet DROPS Alpaca, DROPS Flora eller DROPS Nord ?

12.01.2023 kl. 15:40:

country flag Emma wrote:

So sad and disappointed that you are discontinuing this very special yarn. It was so beautiful, soft, light, warm and luxurious. I wanted to make a lot more projects using it, but won't be able to now.

03.01.2023 - 17:21:

country flag Lynn wrote:

Is it gone for good? Please don't get rid of this lovely yarn! One of my most favorite tops ever is knitted with this.

29.12.2022 - 07:48:

country flag Anna Bahriantseva wrote:

Ich fand dieses Garn auch nicht in meinem Shop erhältlich. Ich bin so sauer. Ich traf sie zum ersten Mal im Sommer und wollte mehr kaufen. Bitte bringen Sie es wieder in die Produktion! Dies ist ein großartiges Produkt und so viele Kunden lieben es. Oder erstellen Sie etwas Ähnliches 🙏

28.12.2022 - 09:12:

country flag Caro wrote:

Je suis tellement déçue que cette qualité de fil s’arrête, je l’utilise pour tous mes pulls et j’en suis très contente!

18.12.2022 - 07:36:

country flag Elizabeth Gibbons wrote:

I am very disappointed that Drops Baby Alpaca Silk appears to have been discontinued. It is the best yarn I have ever knitted with, and the completed garments hold their shape beautifully as well as being extremely comfortable to wear.

17.12.2022 - 07:49:

country flag Jenny wrote:

Det kan ikke være sant at dere slutter med dette garnet ?? Det er mitt absolutte favorittgarn 😱 det er mykt, varmt, lunt og ikke minst kløfritt !!! Vær så snill og start produksjonen igjen❤️

09.12.2022 - 09:13:

country flag Marta wrote:

Please don't withdraw this one! Its perfect for kid and not only for them! This yarn is so elegant! Loved this one and do!

30.11.2022 - 14:11:

country flag Joanna wrote:

Wird ein ähnliches Garn ins Sortiment eingeführt? Also Wolle und Seide?

22.11.2022 - 19:22:

DROPS Design answered:

Liebe Joanna, zur Zeit ist nichts geplannt aber später vielleicht. Viel Spaß beim stricken!

23.11.2022 kl. 16:14:

country flag Lena wrote:

Sehr schade, dass das Garn aus dem Sortiment verschwindet :( Ich habe meine ersten Strickprojekte damit gemacht (trage sogar gerade eines davon) und finde das Garn so angenehm. Drops sollte solche Infos wirklich in einem Newsletter ausschicken (Oder gibt es das schon? Hätte das jedenfalls noch nicht wo gesehen) Habe bereits mehrmals schmerzlich erfahren (und das zu spät), dass Garne oder Farben aus dem Sortiment verschwinden.

16.11.2022 - 12:14:

country flag Nathalie wrote:

Bonjour, S’il vous plaît, laissez-nous cette si belle laine, elle est si fantastique pour nos bébés !! Please, Please, Please....

12.11.2022 - 19:48:

country flag Lieselotte wrote:

Es ist wirklich ein Jammer, dass diese Wolle aus dem Sortiment genommen worden ist. Das war eines der tollsten Garne, die ich bisher verwendet habe und das zu einem fairen Preis. Man kann nur hoffen, dass die Entscheidung noch einmal überdacht wird... Wirklich traurig!

05.11.2022 - 22:48:

country flag Hanna Mourino wrote:

Hej! Detta garn är så flott och fint, snälla, plocka inte bort den från produktion. 🙁 Jag har använt den till många projekt.

23.10.2022 - 22:11:

country flag Jane wrote:

I'm so upset. I didn't know this yarn would be discontinued, and I planned to use it for two different future projects but haven't bought it yet, and now I can't because it's already unavailable in my country. This yarn was fantastic, please, please, reconsider.

23.10.2022 - 15:34:

country flag Elsebeth Norshald wrote:

Baby Alpaca Silk er bare sådan et dejligt blødt og supert garn. I må venligst ikke lade det gå ud af produktion 🙏

20.10.2022 - 14:26:

country flag Anne wrote:

Er det virkelig slik at dette garnet går ut av produksjon??? 🙈. Min «dropsbutikk» hadde ikke hørt det…trodde bare det var endel farger på vei ut…????

19.10.2022 - 23:28:

DROPS Design answered:

Hei Anne. DROPS BabyAlpaca Silk er nok dessverre på vei ut fra vårt sortiment. mvh DROPS Design

24.10.2022 kl. 14:40:

country flag Wollfühlladen wrote:

Können Sie die deutschen Kunden, die nach dem Garn fragen nicht einfach an mich verweisen? Ich habe noch fast alle Farben vorrätig.

18.10.2022 - 23:48:

country flag Ada wrote:

Please bring back this yarn or at least say its gonna be replaced with similar one... Its my favourite to knit with

12.10.2022 - 14:10:

country flag Andrea Högenauer wrote:

Please bring back Baby Alpaca Silk in yiur program - this is such a fantastic yarn to work with and to wear - would so much appreciate having this yarn back in program even with enlarged colourrange - e.h. beige, camel, light brown, flamingo, apricot, coral - woulc be nice colours in this quality pistacchio, berry Think it over please please - thank you very much

12.10.2022 - 04:11:

country flag Gabriele wrote:

Please think over your decision about putting the yarn out of your program, it is my favorite yarn to knit with. That was a bad decision.

07.10.2022 - 13:32:

country flag Lia wrote:

Please bring back this yarn, it is by far my favourite and a real joy to work!

06.10.2022 - 16:19:

country flag Inge wrote:

Please, bring back the BabyAlpaca Silk and the Alpaca Silk lace yarn! Why oh why are they being discontinued?

30.09.2022 - 15:20:

Stuur een opmerking over DROPS BabyAlpaca Silk

We willen heel graag weten wat u van dit garen vindt!

Wilt u een vraag stellen, kies dan de juiste categorie in het formulier hieronder om sneller een antwoord te krijgen. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.