DROPS BabyAlpaca Silk

En herlig blanding af baby alpca og mulberry silke.

fra:

24.75kr

per 50 g

Indhold: 70% Alpaca, 30% Silke
Garngruppe: A (23 - 26 masker) / 5 ply / sport
Vægt/længde: 50 g = ca. 167 meter
Anbefalede pinde: 3,5 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 23 m x 30 p
Vaskeanvisning: Håndvask, max 30°C / Tørres fladt

Made in: Peru
Oprindelse af råvarer: Alpaca fra Peru, silke fra Kina

Garntype
Deals fra
DROPS BabyAlpaca Silk
uni colour
44.00 DKK
24.75 DKK

Butikker som sælger dette garn online

Klik på Bestil knappen, så kommer du direkte ind på DROPS forhandlerens egen webshop, hvor du kan bestille.

Butiksnavn Pris
Svinninge Garn
Webstore
24.75 DKK
50g
Bestil
Strikkenyheder.dk
Silkeborg
24.75 DKK
50g
Bestil
Fiksefingre
Webstore
24.75 DKK
50g
Bestil
Smykkesten og Fritid
Frederiksværk
29.00 DKK
50g
Bestil
Fasters Garn
Silkeborg
34.00 DKK
50g
Bestil
MARISTA Garn & Strikkebutik
Varde
35.00 DKK
50g
Bestil
Naturlic
Vejle
38.00 DKK
50g
Bestil
YarnLiving
Webstore
39.95 DKK
50g
Bestil
Centrum Garn
Webstore
44.00 DKK
50g
Bestil
Enghoff Garn
Webstore
44.00 DKK
50g
Bestil
Netgarn
Webstore
44.00 DKK
50g
Bestil
Nicoline
Webstore
44.00 DKK
50g
Bestil
Garn på Landet
Webstore
44.00 DKK
50g
Bestil
Garn&Krea på THY´sk
Webstore
44.00 DKK
50g
Bestil
Garnbixen
Webstore
44.00 DKK
50g
Bestil
Garnshoppen
Webstore
44.00 DKK
50g
Bestil
Godt Billigt Garn
Webstore
44.00 DKK
50g
Bestil
Håndlavet Sorgenfri
Webstore
44.00 DKK
50g
Bestil
Hobbygarn.dk
Webstore
44.00 DKK
50g
Bestil
Knit By Buur
Webstore
44.00 DKK
50g
Bestil
Kukuk.dk
Webstore
44.00 DKK
50g
Bestil
The Corner
Webstore
44.00 DKK
50g
Bestil
Yarnmania.dk
Webstore
44.00 DKK
50g
Bestil
Yarno.dk
Webstore
44.00 DKK
50g
Bestil

Se om din lokale forhandler har det her .

9 Farver i DROPS BabyAlpaca Silk

udgår
hvid
uni colour 1101
udgår
lys grå
uni colour 8108
udgår
lys rosa
uni colour 3125
udgår
lys gammelrosa
uni colour 3250
udgår
lyng
uni colour 4088
udgår
marineblå
uni colour 6935
udgår
gråblå
uni colour 6235
udgår
lys søgrøn
uni colour 7402
udgår
sort
uni colour 8903

Produkt information

DROPS BabyAlpaca Silk er spundet af 3 tråde som kombinerer det bedste af to fantastiske fibre, en miks af 70% babyalpaca (for blødhed) og 30% mulberry silke (for styrken og den skinnende glans). Garnfibrene er ubehandlet, det betyder at de kun er vasket, og ikke udsat for nogen kemisk behandling før farvning. Dette fremhæver de bedste af garnets naturlige egenskaber.

DROPS BabyAlpaca Silk er godt egnet til babystrik. Den er ekstra mild mod huden, afkølende når det er varmt, og varmende når det er koldt.

Læs mere om vores produkters bæredygtighed her


Vi minder om at farverne du ser her kan afvige noget fra skærm til skærm, på samme måde som farvepartierne ofte afviger lidt fra farvebad til farvebad.

Hvordan passer jeg på dette garn?

yarn wash

Håndvask, max 30°C / Tørres fladt

Hvad betyder symbolerne?

Læs mere om vask af garn

Hvordan kan jeg erstatte dette garn?

Hvis du vil erstatte dette garn med et andet DROPS garn, kan du vælge et fra samme garngruppe, eller prøve vores garn omregner!

Vil du se nærmere på det?

Se nærmere på garnet og se hvordan en strikkeprøve ser ud i denne video:

Hvilke andre garner kan jeg kombinere med dette?

Mange af vore garner kan kombineres for at få en anden strikkefasthed, struktur, fornemmelse og udtryk. Her er nogle ideer til kombinationer som kan inspirere.

DROPS BabyAlpaca Silk 2110, lys gul + DROPS Kid-Silk 29, vanilje
DROPS Big Delight 12, jeans blå/teal + DROPS BabyAlpaca Silk 6235, gråblå
DROPS BabyAlpaca Silk 6235, gråblå + DROPS Kid-Silk 08, lys jeansblå
DROPS BabyAlpaca Silk 1306, powder + DROPS Kid-Silk 01, off white

Har du spørgsmål om dette garn?

Se ofte stillede spørgsmål (FAQ) om vores garn.

1) Hvilke fibre bliver der brugt i DROPS garn?

Garn kan producers af mange naturlige og syntetiske fibre. DROPS fører hovedsagelig garn fra uld, bomuld, alpaca, hør, mohair og silke. Hver fiber type har sine egenskaber og de bliver ofte blandet for at udnytte de bedste egenskaber fra hver og en. Grove garner har den fordel at de er stærkere og mere holdbare og finere fibre bliver bløde og komfortable. Her er lidt om de fibre vi hovedsagelig fører:

Alpaca:
Alpacauld er en naturlig fiber som kommer fra Alpacaen og den har en struktur som ligner fåreuld. Dens blødhed kommer fra den lille diameter af fiberen som ligner merinouldens. Det er en blød, slidstærk, luksuriøs og silkeagtig naturfiber. Garn lavet af Alpaca fibre er ikke let at filte og nopper ikke så let, den kan være let eller tung alt efter hvor hårdt den er spundet. Sammenligner man med fåreuld så er den varmere blødere og indeholder ingen lanolin hvilket gør den hypoallergen. Alpaca findes i 22 naturlige farver med mere end 300 nuancer fra blå-sort til brun-sort, brun, hvid, sølv, og grå.

Mohair:
Mohair kommer fra Angora geder og anses som en luksuriøs fiber. Mohair garn er varm som uld, men meget lettere, den er slidstærk og svær at filte. Mohair fibre har en karakteristisk glans skabt af den måde den reflekterer lyset på. Trods at det fra starten er en grov fiber er mohair normalt spundet til et meget blødt og let garn, hvilket resulterer I luftige og glansfulde modeller.

Uld:
Uldfibrene kommer fra fårene og er relativt grove fibre. To slående egenskaber er uldens modtagelighed overfor varme og dens evne til at filte, som kommer af overfladen af fibrene. Udseendet på ulden varierer afhængig af rase på fåret.
Uld fra Merino fåret anses som den fineste type uld, den er blød og pænt krøllet. Alt Merino uld i DROPS garnsortiment kommer fra Sydamerika og stammer fra får som ikke har været udsat for Mulesing.
Ren ny uld er lavet direkte af dyreuld og er ikke genbrugt fra eksisterende uldtøj. Uld som kan vaskes I vaskemaskine er kemisk behandlet for at reducere krøllerne på det yderste lag af fibrene, og er derfor egnet for maskinvask (Se Superwash).

Silk:
Silke er et fint og sammenhængende fiber lavet af tråde fra kokonen som silkelarven spinder. Mens silkelarven er dyrket, er vild- eller tussah silken hentet fra vildmarken. Silkefiber er et af de stærkeste naturlige fibre og bliver til et flot og rustikt garn. Det er fint at kombinere med andre fibre, specielt uld. Silke holder på varmen, absorberer fugt og er meget stærk og stabil når det er strikket, det hverken krymper eller vokser. Silken bliver meget smuk når den farves med naturlige farvestoffer.

Vegetabilske fibre:
Der findes flere varianter af vegetabilske fibre I cellevæggen på planter og grøntsager. Af alle varianter er der to som er kendt som de store strikke- eller tekstilfibre; bomuld og hør.
Bomuld er et blødt fiber som vokser rundt om frøene på bomuldsplanten og består af næsten ren cellulose. Bomuld er for det meste hvidt, men det findes også i grønne og brune varianter. Bomuldsfibre er ofte spundet i garn eller tråde som bruges til at lave et blødt, luftig tekstil som er godt egnet som sommertøj og tilbehør. Det er svagere end silke og hør, men mere slidstærk end uld.
Merceriseret bomuld er bomuld som har været igennem en merceriseret behandling. Behandlingen giver trådene mere glans og gør fibrene stærkere samtidig som de lettere tager imod farvestof og gør garnet mere slidstærk. Behandlingen gør også at tøjet lettere vil holde formen samtidig som det ikke vil krympe i samme udstrækning som almindelig bomuld kan gøre.
Hør er et fiber fra stilken af hørplanten, som er stærkere end noget andet fiber. Hørfiber er blødt og glansfuldt og bliver pænere med årene. Hør er mere komfortabelt at gå med I varmt vejr end bomuld, det er fordi den absorberer fugt bedre og tørrer hurtigere.

Andre materialer som bruges I vore garner, er syntetiske fibre som acryl, viscose, polyamid (nyon) og polyester. Disse fibre bruger vi mest for at tilføre slidstyrke i et garn (som feks vores strømpegarn DROPS Fabel) eller som et garn med en speciel konstruktion, som vores blow yarn DROPS Air, hvor nettet i polyamid holder fibrene på plads

2) Hvad er polyamid?

Polyamid fibre, bedre kendt som nylon, er meget slidstærk, let at holde (kan vaskes I maskine og tørres I tumbler) og elastisk, som gør den perfekt at blande med andre fibre når man producerer slidstærkt garn som for eksempel sokkegarn.

Sammenlignet med polyester er polyamid blødere og mere elastisk, men det absorberer også mere vand og tørrer lidt mere langsomt.

3) Hvilken information kan jeg finde på DROPS banderolerne?

Alle DROPS banderoler indeholder information om fiberindhold (uld, bomuld, osv), vægt I gram ounce, længde I meter og yards, vaskeanvisninger og symboler ( forklaret her ), farvenummer og partinummer og information om garngruppe.

4) Hvad betyder DROPS garngrupper?

Alle DROPS garner er delt ind i 6 forskellige grupper baseret på tykkelse og strikkefasthed (A til F). Garn I samme gruppe har samme strikkefasthed, og kan derfor bruges til samme opskrifter; men løbelængden i nøglet varierer, beregn derfor altid hvor mange meter du skal bruge til opskriften før du erstatter garnet.

5) Kan jeg bruge et andet garn end det som er brugt i opskriften?

Ja, så længe du kan bruge samme strikke-/hæklefasthed. Lav altid en prøve så du er sikker på at du får samme antal masker i bredden og i højden på 10 cm som vi skriver i opskriften.

Husk at forskellige garner giver forskellige strukturer, og det færdige resultat vil også se anderledes ud. Løbelængden i nøglet kan også være anderledes, så når du erstatter et garn, skal du altid regne garnforbruget ud for at kunne bestille det rigtige antal nøgler.

Du kan læse mere om hvordan du beregner garnforbruget til et garnalternativ - og hvordan du erstatter 1 tråd fra en garngruppe med 2 eller flere tråde fra andre garngrupper, her.

6) Hvad betyder det at et garn er ”Superwash”-behandlet?

Superwash uld er et specielt uldprodukt som er blevet behandlet på en måde så det kan vaskes I maskine. Mange er bange for at vaske uld i vaskemaskine da det let filter (derfor er der andre som gerne bruger uld når de vil at det skal filte) men med Superwash-behandlet uld kan man vaske tøjet i maskine uden at være bange for at det kryber eller filter. (Læs mere her).

7) Hvad betyder “Oeko-Tex® certificeret”?

Oeko-Tex® Standard 100 blev introduceret I begyndelsen af 1990-erne som et svar på efterspørgslen af tekstiler uden helbreds-risiko. Oeko-Tex® Standard 100 er en globalt test- og certificerings system for råmateriale, mellemprodukter og slutprodukter i alle produktionsfaser. Testen for skadelige stoffer omfatter stoffer som er forbudt eller reguleret ved lov, kemikalier som er kendt for at være skadelig for helbred og parameter som indgår som et forebyggende tiltag for at bevare helbredet.

For mere information gå til www.oeko-tex.com

8) Hvor er DROPS garn produceret?

Du kan læse mere om hvor alle DROPS garner er produceret på hvert enkelt farvekort og i vores prisliste.

9) Hvorfor er DROPS garn så billig?

Som Nord- Europas største mærke indenfor garn, håndstrik og design, har vi unikke muligheder til at arbejde med de absolut bedste råvarer, samt gøre besparelser som kommer dig til gode. Derfor kan du købe DROPS garn som er 20-30% billigere end lignende produkter på markedet!

10) Hvor nøjagtige er farverne I farvekortet på hjemmesiden?

Når vi laver billeder til farvekortet gør vi vort absolut bedste for at opnå højeste farvenøjagtighed. Desværre kan vi ikke garantere hvordan billederne vil se ud på din skærm. Hver enkel skærm viser farver forskelligt, nogle farver kan se mørkere ud end hvad de i virkeligheden er, og nogle farver kan være mere mættede på nogle skærme. Hvis du oplever at mange af garnfarverne ser anderledes ud på skærmen end de rent faktisk gør på nøglerne, kan du justere indstillingen på skærmen.

11) Hvad er micron? Hvad betyder super fine / extra fine?

Garnfibrenes finhed måles i micron (tusinder af millimeter). Super fine alpacauld er 26-28 micron. Fine merinould er mindre end 21,5 micron og extra fine merino er under 19,5 micron. Jo færre micron, jo blødere og mere delikat vil en kvalitet være, jo flere micron, jo grovere og mere slidstærk vil kvaliteten være.

Årsagen til, at micron i garnets fibre er vigtige, er at garnet let kan blive noget andet end hvad man regner med. Hvor fint og delikat eller hvor groft det er, afgør hvad vi bruger det til. Derfor anbefaler vi det blødeste garn (som DROPS Baby Merino) til babytøj, og et grovere garn (som DROPS Snow) som er mere slidstærkt til bla tøfler, siddeunderlag og interiør.

12) Hvorfor er farverne i mine nøgler med printfarver forskellige?

Anledningen til at to nøgler med printfarver fra samme indfarvning er forskellige kan være; 1) At nøglerne kommer fra forskellige farvepartier. 2) At nøglerne er blevet farvet med teknikken "magic print" (som feks DROPS Delight), hvilket betyder at der er forskellige mønstre og bløde farveovergange i hvert nøgle, det betyder også at der kan forekomme både lyse og mørke partier i samme indfarvning. Dette er ikke en fejl men en del af garnets egenskaber.

13) Min butik har ikke farven jeg ønsker, hvad gør jeg?

Hvis din DROPS forhandler ikke har den farve du ønsker, så prøv at tage kontakt med en DROPS Super Store (de butikker med guldroset ud for navnet i forhandlerlisten) - de fører alle farver i sortimentet, og hvis den skulle være udsolgt, så vil den være bestilt og på vej hjem. Se DROPS forhandlerliste her.

14) Hvor finder jeg en specifik indfarvning på et nøgle?

Prøv altid at tage kontakt med din DROPS forhandler først. Hvis de ikke har den indfarvning du skal bruge, så vil vi anbefale at du tager kontakt med andre strikkere og hæklere i DROPS Workshop på Facebook eller på Ravelry, hvor mange har forskellige indfarvninger i gemmerne og gerne hjælper hinanden, ved at sende til de som behøver.

15) Hvorfor fælder mit garn?

Garn fælder fordi det ikke er spundet nok for at holde fibrene sammen. Alt garn har overskud af fibre (fra produktionen) som vil fælde mere eller mindre, afhængig af hvordan garnet er spundet. Børstede garner (og "langhårede" garner) som feks DROPS Melody, har flere af disse løse fibre end andre garner og fælder derfor mere. Det kommer også an på hvad man har på over og under sit strikketøj, om det er noget tøj som trækker fibrene ud. Derfor vil det aldrig være muligt at garantere at et garn ikke vil fælde.

Nedenfor har vi nogle tips om hvordan man får det bedste resultat, når man arbejder med langhårede garner:

  • Når tøjet er færdigt (inden du vasker det) skal det rystes godt så overskudsfibre falder af. NB: Brug IKKE tøjrulle eller børste, det vil trække endnu flere fibre ud af garnet.
  • Læg tøjet i en plasticpose og put det i fryseren i nogle timer - temperaturen vil få fibrene til at glide fra hinanden og de løse fibre vil efterfølgende lettere kunne rystes af.
  • Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen. Tøj som er lavet i langhåret garn, skal normalt altid rystes efter vask, dels for at få fibrene til at rejse sig igen men også for at fjerne eventuelle løse fibre.
Har du et problem med et DROPS garn du har købt? Når du bestiller garn fra et farvekort eller fra en opskrift på vores hjemmeside, så handler du ikke direkte fra DROPS, men fra en af de mange DROPS butikker rundt omkring i landet. Det er derfor vigtigt at du gemmer banderolerne som sidder på nøglerne, de er din garanti, når du skal tage kontakt med den DROPS butik hvor du har købt garnet. DROPS butikken du tager kontakt med, hjælper dig med en eventuel reklamation og de tager den videre om nødvendigt. Se listen over DROPS butikker her.

Kommentarer / Spørgsmål (264)

country flag Lila wrote:

It's the most beautiful, elegant, the softest and warmest yarn . Why is it discontinued? Is it going to be replaced with similar one?

12.01.2023 - 22:35:

DROPS Design answered:

Dear Lila, our yarns are continuously being renewed as time passes. There may be a replacement yarn coming out to replace BabyAlpaca Silk.

15.01.2023 kl. 09:48:

country flag Line wrote:

Ja har prøvet DROPS Alpaca, DROPS Flora og DROPS Nord intet måler sig med blødheden og letheden i dette garn ?

12.01.2023 - 16:13:

DROPS Design answered:

Hei Lina. Prøv også DROPS Baby Merino (100% ull), veldig mykt og godt garn. Har noen meter lengre løpelengde, så er ørlite lettere, det samme gjelder for både DROPS Flora og DROPS Nord (lengre løpelengde). Men disse kvalitetene har ikke samme innhold som DROPS BabyAlpaca Silk, og siden DROPS BabyAlpaca Silk utgår er det disse alternativene vi kan tilby. mvh DROPS Design

16.01.2023 kl. 07:48:

country flag Anna wrote:

It's the best, softest and warmest yarn for babies and children. Why is it discontinued?

10.01.2023 - 13:39:

DROPS Design answered:

Dear Anna our yarns are continuously being renewed as time passes. There may be a replacement yarn coming out to replace BabyAlpaca Silk.

15.01.2023 kl. 09:48:

country flag Line wrote:

Hvilket alternativ vil i anbefale i stedet for, nu når denne type udgår 😭?

04.01.2023 - 12:52:

DROPS Design answered:

Hej Line, Har du prøvet DROPS Alpaca, DROPS Flora eller DROPS Nord ?

12.01.2023 kl. 15:40:

country flag Emma wrote:

So sad and disappointed that you are discontinuing this very special yarn. It was so beautiful, soft, light, warm and luxurious. I wanted to make a lot more projects using it, but won't be able to now.

03.01.2023 - 17:21:

country flag Lynn wrote:

Is it gone for good? Please don't get rid of this lovely yarn! One of my most favorite tops ever is knitted with this.

29.12.2022 - 07:48:

country flag Anna Bahriantseva wrote:

Ich fand dieses Garn auch nicht in meinem Shop erhältlich. Ich bin so sauer. Ich traf sie zum ersten Mal im Sommer und wollte mehr kaufen. Bitte bringen Sie es wieder in die Produktion! Dies ist ein großartiges Produkt und so viele Kunden lieben es. Oder erstellen Sie etwas Ähnliches 🙏

28.12.2022 - 09:12:

country flag Caro wrote:

Je suis tellement déçue que cette qualité de fil s’arrête, je l’utilise pour tous mes pulls et j’en suis très contente!

18.12.2022 - 07:36:

country flag Elizabeth Gibbons wrote:

I am very disappointed that Drops Baby Alpaca Silk appears to have been discontinued. It is the best yarn I have ever knitted with, and the completed garments hold their shape beautifully as well as being extremely comfortable to wear.

17.12.2022 - 07:49:

country flag Jenny wrote:

Det kan ikke være sant at dere slutter med dette garnet ?? Det er mitt absolutte favorittgarn 😱 det er mykt, varmt, lunt og ikke minst kløfritt !!! Vær så snill og start produksjonen igjen❤️

09.12.2022 - 09:13:

country flag Marta wrote:

Please don't withdraw this one! Its perfect for kid and not only for them! This yarn is so elegant! Loved this one and do!

30.11.2022 - 14:11:

country flag Joanna wrote:

Wird ein ähnliches Garn ins Sortiment eingeführt? Also Wolle und Seide?

22.11.2022 - 19:22:

DROPS Design answered:

Liebe Joanna, zur Zeit ist nichts geplannt aber später vielleicht. Viel Spaß beim stricken!

23.11.2022 kl. 16:14:

country flag Lena wrote:

Sehr schade, dass das Garn aus dem Sortiment verschwindet :( Ich habe meine ersten Strickprojekte damit gemacht (trage sogar gerade eines davon) und finde das Garn so angenehm. Drops sollte solche Infos wirklich in einem Newsletter ausschicken (Oder gibt es das schon? Hätte das jedenfalls noch nicht wo gesehen) Habe bereits mehrmals schmerzlich erfahren (und das zu spät), dass Garne oder Farben aus dem Sortiment verschwinden.

16.11.2022 - 12:14:

country flag Nathalie wrote:

Bonjour, S’il vous plaît, laissez-nous cette si belle laine, elle est si fantastique pour nos bébés !! Please, Please, Please....

12.11.2022 - 19:48:

country flag Lieselotte wrote:

Es ist wirklich ein Jammer, dass diese Wolle aus dem Sortiment genommen worden ist. Das war eines der tollsten Garne, die ich bisher verwendet habe und das zu einem fairen Preis. Man kann nur hoffen, dass die Entscheidung noch einmal überdacht wird... Wirklich traurig!

05.11.2022 - 22:48:

country flag Hanna Mourino wrote:

Hej! Detta garn är så flott och fint, snälla, plocka inte bort den från produktion. 🙁 Jag har använt den till många projekt.

23.10.2022 - 22:11:

country flag Jane wrote:

I'm so upset. I didn't know this yarn would be discontinued, and I planned to use it for two different future projects but haven't bought it yet, and now I can't because it's already unavailable in my country. This yarn was fantastic, please, please, reconsider.

23.10.2022 - 15:34:

country flag Elsebeth Norshald wrote:

Baby Alpaca Silk er bare sådan et dejligt blødt og supert garn. I må venligst ikke lade det gå ud af produktion 🙏

20.10.2022 - 14:26:

country flag Anne wrote:

Er det virkelig slik at dette garnet går ut av produksjon??? 🙈. Min «dropsbutikk» hadde ikke hørt det…trodde bare det var endel farger på vei ut…????

19.10.2022 - 23:28:

DROPS Design answered:

Hei Anne. DROPS BabyAlpaca Silk er nok dessverre på vei ut fra vårt sortiment. mvh DROPS Design

24.10.2022 kl. 14:40:

country flag Wollfühlladen wrote:

Können Sie die deutschen Kunden, die nach dem Garn fragen nicht einfach an mich verweisen? Ich habe noch fast alle Farben vorrätig.

18.10.2022 - 23:48:

country flag Ada wrote:

Please bring back this yarn or at least say its gonna be replaced with similar one... Its my favourite to knit with

12.10.2022 - 14:10:

country flag Andrea Högenauer wrote:

Please bring back Baby Alpaca Silk in yiur program - this is such a fantastic yarn to work with and to wear - would so much appreciate having this yarn back in program even with enlarged colourrange - e.h. beige, camel, light brown, flamingo, apricot, coral - woulc be nice colours in this quality pistacchio, berry Think it over please please - thank you very much

12.10.2022 - 04:11:

country flag Gabriele wrote:

Please think over your decision about putting the yarn out of your program, it is my favorite yarn to knit with. That was a bad decision.

07.10.2022 - 13:32:

country flag Lia wrote:

Please bring back this yarn, it is by far my favourite and a real joy to work!

06.10.2022 - 16:19:

country flag Inge wrote:

Please, bring back the BabyAlpaca Silk and the Alpaca Silk lace yarn! Why oh why are they being discontinued?

30.09.2022 - 15:20:

Send en kommentar til DROPS BabyAlpaca Silk

Vi glæder os til at høre, hvad du har at sige om dette garn!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.