DROPS BabyAlpaca Silk

Ihana sekoitus babyalpakkaa ja mulberry silkkiä

alkaen:

6.10€

per 50 g

Sisältö: 70% Alpakkaa, 30% Silkkiä
Lankaryhmä: A (23 - 26 silmukkaa) / 5 ply / sport
Paino/juoksevuus: 50 g = n. 167 m
Puikot: 3,5 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 23 s x 30 krs
Pesuohjeet: Käsinpesu, max 30 C / Tasokuivaus

Made in: Peru
Raaka-aineiden alkuperämaa: Alpakkaa Perusta, silkkiä Kiinasta

Lankatyyppi
Diilit alk.
DROPS BabyAlpaca Silk
uni colour
6.10 EUR
n/a

Liikkeet, jotka myyvät kyseistä lankaa verkossa

Klikkaa Tilaa-nappia, niin pääset suoraan DROPS jälleenmyyjän omaan verkkokauppaan, josta voit tehdä tilauksen.

Liikenimi Nettihinta
Käsityöliike Menita
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Liljan Lankakauppa
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Nappinja
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Tapion Kauppa
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Adlibris.com
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Elämänpuoti
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Kärkkäinen
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Kärkkäinen Oy
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Kärkkäinen Oy
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Kärkkäinen Oy Ii
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Käsityö Pikkulinna, Cellei Oy
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Käsityökauppa Vyyhti
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Käsityöliike Menita
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Käsityöpuoti Silmu&Solmu
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
KuituKeiju Ky
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Lasimäen Linnanrouva
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Poppeli
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Riikka-Piikka Ky
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Skafferi Ett AB/ Valv Ett
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Vörå Handarbetsaffär
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa

Tarkista tästä , löytyykö lanka paikallisliikkeestäsi.

11 Värit DROPS BabyAlpaca Silk

poistuu
valkoinen
uni colour 1101
poistuu
luonnonvalkoinen
uni colour 0100
poistuu
vaaleankeltainen
uni colour 2110
poistuu
vaaleanharmaa
uni colour 8108
poistuu
vaalea roosa
uni colour 3125
poistuu
vaalea vanharoosa
uni colour 3250
poistuu
kanerva
uni colour 4088
poistuu
laivastonsininen
uni colour 6935
poistuu
harmaansininen
uni colour 6235
poistuu
vaalea merenvihreä
uni colour 7402
poistuu
musta
uni colour 8903

Tuotetiedot

DROPS BabyAlpaca Silk -lanka on kehrätty 3 säikeestä, ja langassa yhdistyvät kahden ihanan kuidun parhaimmat ominaisuudet. Lanka koostuu 70 % babyalpakasta (pehmeyden vuoksi) ja 30 % mulberry silkistä (tuo vahvuutta ja kiiltoa). Lanka on käsittelemätön, eli sitä on ainoastaan pesty, sitä ei ole altistettu kemialliselle käsittelylle ennen värjäystä. Tämän ansiosta kuidun parhaimmat ominaisuudet pääsevät esille ja lanka saa paremman muodon ja rakenteen.

DROPS BabyAlpaca Silk sopii todella hyvin vauvaneuleisiin. Vaate tuntuu pehmeältä ihoa vasten, neule on viileä lämpimässä säässä ja lämmittää kylminä päivinä.

Lue lisää tuotteidemme kestävyydestä tässä


Muistutamme vielä siitä että värien sävyt saattavat vaihdella hieman eri tietokoneiden näyttöjen välillä, niinkuin myös eri värjäyskertojen välillä voi usein olla pieniä eroja.

Miten hoidan kyseistä lankaa?

yarn wash

Käsinpesu, max 30 C / Tasokuivaus

Mitä merkit merkitsevät?

Read more about washing yarn

Miten korvaan tämän langan?

Mikäli haluat korvata tämän langan toisella DROPS langalla, voit käyttää samaan lankaryhmään kuuluvan langan, tai kokeile lankamuunnintamme!!

Haluatko katsoa tarkemmin?

Katso lankaa tarkemmin ja näe miltä neulottu esimerkki näyttää tässä videossa:

Mitä muita lankoja voin yhdistää tämän langan kanssa?

Useat langoistamme voidaan yhdistää muiden lankojen kanssa, jolloin neuleen tiheys, pinta tai tuntu muuttuu. Tässä muutama inspiroivaa yhdistelmää.

DROPS BabyAlpaca Silk 2110, vaaleankeltainen + DROPS Kid Silk 29, vanilja
DROPS Big Delight 12, farkunsininen/vedensininen + DROPS BabyAlpaca Silk 6235, harmaansininen
DROPS BabyAlpaca Silk 6235, harmaansininen + DROPS Kid Silk 08, vaalea farkunsininen
DROPS BabyAlpaca Silk 1306, puuteri + DROPS Kid-Silk 01, luonnonvalkoinen

Onko sinulla kysymys tästä langasta?

Katso listaus usein kysytyistä kysymyksistä (FAQ) langoistamme.

1) Minkä tyyppisiä kuituja DROPS langoissa on?

Lankaa voidaan valmistaa suuresta eri määrästä luonnollisia ja synteettisiä kuituja. DROPS langat ovat suuressa määrin valmistettu villasta, puuvillasta, alpakasta, pellavasta, mohairista ja silkistä. Jokaisella kuidulla on omat ominaisuutensa, ja usein niitä yhdistetään, jolloin eri kuitujen parhaimmat ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa. Karkea lanka on vahvempaa ja kestävämpää, kun taas hienommat kuidut ovat pehmeämpiä ja mukavampia. Tässä lisätietoa käyttämistämme kuiduista:

Alpakka:
Alpakka fleece on alpakasta saatava luonnollinen kuitu. Kuitua voidaan rakenteeltaan verrata lampaan villakuituun. Kuidun pehmeys tulee sen pienestä halkaisijasta, joka muistuttaa merinovillaa. Kuitu on pehmeä, kestävä, ylellinen ja silkkinen. Alpakkakuiduista valmistettu lanka ei helposti huovu tai nyppyynny. Lanka voi olla kevyt tai raskas, riippuen siitä miten sitä on kehrätty. Vaikka kuitu muistuttaa lampaan villaa, se on lämpimämpää ja se ei kutita. Kuitu ei sisällä lanoliinia, joten se sopii hyvin allergikoille. Alpakoita on olemassa 22 eri luonnollisena värinä, värejä löytyy yli 300 eri sävyssä esim. sinimusta, ruskeamusta, ruskea, valkoinen, hopea ja harmaa.

Mohairi:
Tämä kuitu tulee angoravuohesta ja sitä pidetään ylellisenä kuituna. Mohairlanka on yhtä lämmintä kuin villa, mutta paljon kevyempää; se on kestävää, imee väriä hyvin eikä se helposti huovu. Mohairkuidulla on myös tunnusmerkillinen kiilto, joka syntyy tavasta jolla se heijastaa valoa. Vaikka kuitu on kova, siitä kehrätään useimmiten hyvin kuohkea lanka. Neuleista tulee ilmavat ja kiiltävät.

Villa:
Villan kuidut tulevat lampaan ihosta ja kuidut ovat melko karkeat. Villan kaksi huomiota herättävää ominaisuutta ovat sen lämpöys ja huopuvuus, jotka johtuvat pinnan suomuista. Villan tyypit vaihtelevat lampaan rodusta riippuen.
Merinolampaiden villaa pidetään yhtenä kaikkein ylellisempänä villana, sen ominaisuuksiin kuuluu hienous ja pehmeys. Kaikki DROPS lankojen merinovilla tulee Etelä-Amerikasta, eläimistä joita ei ole altistettu Mulesingille.
Puhdas uusi villa on villa, joka valmistetaan suoraan lampaan villasta, sitä ei ole kierrätetty jo olemassa olevista villaneuleista. Koneessa pestävä villa on kemiallisesti käsitelty, jotta kuidun pinnasta tulisi tasaisempi (katso Superwash).

Silkki:
Silkkikuitu on hieno pitkä kuitu, jota tuotetaan koiperhosen toukan, eli silkkitoukan, kotelosta. Silkkitoukka on viljelty, mutta villi- tai tussahsilkki tuotetaan villien silkkitoukkien koteloista. Silkkikuitu kuuluu kaikkein kestävimpiin luonnollisiin kuituihin ja siitä tuotetaan kaunis neulelanka. Kuitua voidaan yhdistää toisiin kuituihin, eteenkin villaan, todella kaunein tuloksin. Silkkiä voidaan myös värjätä luonnollisilla väreillä.

Kasviskuidut:
On olemassa useita eri tyyppisiä kasviskuituja, jotka löytyvät taimien tai kasvisten soluseinistä. Näistä kaikista kuitutyypeistä kaksi tunnetaan suurina neule- tai tekstiilikuituna. Nämä ovat puuvilla ja pellava.
Puuvilla on puuvillasiementen ympärillä olevat kuidut, ja se on melkein täyttä selluloosaa. Puuvilla on enimmäkseen valkoista, mutta vihreitä ja ruskeita vaihtoehtoja löytyy myös. Puuvillakuitu kehrätään useimmiten langaksi ja neuleista tulee pehmeät ja hengittävät. Puuvilla sopii hyvin kesävaatteisiin ja -asusteisiin. Lanka on silkki- ja pellavalankaa heikompaa, mutta villaa vahvempaa.
Merseroitu puuvilla on puuvillaa, jota on käsitelty merseroimalla. Tämä käsittely antaa puuvillaneuleille ja -langoille tavallista enemmän kiiltoa. Puuvilla on myös vahvempaa, se imee väriä hieman paremmin, neule ei myöskään homehdu yhtä helposti eikä se helposti nukkaannu. Neuleet eivät kutistu tai menetä muotoaan yhtä helposti kuin ”tavallisesta” puuvillasta tehdyt neuleet.
Pellava on kuitu, jota saadaan pellavataimenen varresta, pellava on kaikkia muita kuituja vahvempi. Pellavakuitu on melko pehmeä, suora ja kiiltävä ja se tulee iän myötä vain kauniimmaksi. Pellava on puuvillaa mukavampi kuitu kuumassa, koska se imee kosteutta paremmin ja kuivuu nopeammin .

Muut langoissamme käytetyt materiaalit ovat ym. synteettiset kuidut kuten akryyli, viskoosi, polyamidi (nailon) ja polyesteri.

2) Mikä on polyamidi?

Polyamidikuitu, tai nailon, on hyvin vahva, kestävä, kevyt, helposti hoidettava (voidaan pestä pesukoneessa ja kuivattaa kuivausrummussa) ja joustava. Tämän ansiosta kuitu voidaan yhdistää muihin kuituihin, jolloin saadaan todella kestäviä lankoja kuten esim. sukkalankoja .

3) Minkä tyyppistä tietoa DROPS vyötteistä löytyy?

Kaikista DROPS lankojen vyötteistä löytyy seuraavat tiedot: kuitusisältö (villa, puuvilla jne.), paino (g), juoksevuus (m), pesuohjeet ja merkit (selitetään tässä), värinumero, eränumero ja lankaryhmä.

4) Mitkä ovat DROPS lankaryhmät?

Kaikki DROPS langat luokitellaan 6 eri paksuusryhmään (A-F). Samaan lankaryhmään kuuluvilla langoilla on sama neuletiheys, joten niitä voidaan käyttää toistensa lankavaihtoehtoina. Lankojen juoksevuus voi kuitenkin vaihdella, joten käyttäessäsi lankavaihtoehtoa, laske aina neuleeseen tarvittava metrimäärä.

5) Voinko käyttää lankavaihtoehtoja?

Kyllä, kunhan langassa on oikea neuletiheys. Tee aina mallitilkku ja tarkista, että leveyssuunnassa on oikea määrä silmukoita ja että korkeussuunnassa on oikea määrä kerroksia.

Ota huomioon, että eri lankojen rakenteet antavat neuleelle erilaiset pinnat. Lankojen juoksevuudet voivat myös vaihdella, joten käyttäessäsi lankavaihtoehtoa, laske aina tarvittava metrimäärä.

Lue lisää siitä, miten lasket korvaavan langan metrimäärän - ja miten korvaat 1-kertaisen langan esim. 2-kertaisella toisella langalla, tästä.

6) Mitä tarkoittaa “Superwash” käsitelty?

Superwash villa on erityinen villatuote, jota on käsitelty koneessa pestäväksi. Usein ihmiset välttävät villalankojen käyttämistä, koska neuleet kutistuvat helposti (jotkut kuitenkin kutistavat villaa tahallaan). Kun villa on superwash käsitelty, neuleet eivät kutistu. (Lue lisää tästä).

7) Mitä tarkoittaa “Öko-Tex® sertifiointi”?

Öko-Tex® Standardi 100 esiteltiin 1990-luvun alussa. Tämä on myrkytön vaihtoehto, joka ei vaaranna terveyttä. Öko-Tex® Standardi 100 on maailmanlaajuinen tekstiilien raaka-aineiden testaus- ja sertifiointijärjestelmä kaikissa tuotantoprosessin vaiheissa. Haitta-aineiden testaus käsittää aineita, joita on kielletty tai säädetty lain mukaisesti, kemikaaleja joita tiedetään olevan terveydelle haitallisia sekä rajoituksia joita sisällytetään varotoimina terveyden ylläpitämiseksi.

Lisätietoja löydät tästä www.oeko-tex.com

8) Missä DROPS langat valmistellaan?

Nämä tiedot löytyvät hinnastomme eri värikartoista.

9) Miksi lankanne ovat niin halpoja?

Pohjois-Euroopan laajimpana neulelankojen ja neulemallien tuottajana meillä on ainutlaatuinen tilaisuus työskennellä kaikkein parhaimmilla raaka-aineilla ja tehdä sinua hyödyntäviä säästöjä. Tästä syystä voit ostaa DROPS langat 20-30% muita samankaltaisia tuotteita halvemmalla!

10) Miten tarkat verkkosivujenne värit ovat?

Kun laadimme värikarttojen värit, pyrimme saavuttamaan mahdollisimman tarkat värit. Valitettavasti emme pysty takaamaan miten värit esiintyvät näytölläsi. Jokainen näyttö näyttää värejä eri tavalla, jotkut värit voivat esiintyä tummempina kuin ne ovat todellisuudessa, ja jotkut näytöt voivat näyttää värejä himmeämpinä. Mikäli huomaat, että useat lankavärit erottuvat näytölläsi todellisesta väristä, voit muuttaa näyttösi asetuksia.

11) Mikä on microni? Mitä tarkoittaa super fine / extra fine?

Langan hienous mitataan microneissa (tuhansissa millimetreissä). Super fine alpakkavilla on 26-28 micronia. Fine merinovilla on vähemmän kuin 21,5 micronia ja extra fine merinovilla on alle 19,5 micronia. Mitä vähemmän microneja, sitä pehmeämpi ja hienompi lanka yleensä on. Mitä enemmän microneja langassa on, sitä kestävämpi lanka on.

12) Miksi liukuvärjättyjen kerien sävyt eivät ole samanlaiset?

Kaksi samaan värinumeroon kuuluvaa lankakerää voivat poiketa toisistaan eri syistä. Syyt voivat olla seuraavat: 1) Kerät eivät kuulu samaan värierään; 2) kerät on värjätty käyttämällä tekniikkaa nimeltään ”magic print” (kyseistä tekniikkaa käytetään esimerkiksi DROPS Deligt-langan värjäyksessä). Tämän tekniikan ansiosta jokainen kerä saa ainutlaatuisen värisävyn ja värit liukuvat kauniisti toisiinsa, tällöin samassa värierässä voi kuitenkin esiintyä vaaleampia ja tummempia sävyjä. Tämä ei ole virhe tai puute, vaan tunnusomaista kyseiselle langalle.

13) Lankaliikkeestäni ei löydy haluamaani väriä, mitä teen?

Mikäli DROPS liikkeestäsi ei löydy haluamaasi väriä, ota yhteyttä DROPS Super Store liikkeeseen (kultaisella merkillä varustetut liikkeet) - he hankkivat sinulle kyseisen värin, vaikka sitä ei löytyisi heidän omasta varastostaan. Katso listaus kaikista DROPS liikkeistä tässä.

14) Mistä löydän tietyn värin tietyn värierän?

Ota aina ensin yhteyttä DROPS liikkeeseesi. Mikäli heiltä ei löydy tarvitsemaasi värierää, voit kysyä muilta neulojilta ja virkkaajilta DROPS Työpajassa Facebookissa tai Ravelryssa onko heillä kyseistä värierää kotonaan ja ovatko he valmiita luopumaan siitä.

15) Miksi langasta irtoaa karvaa

Langasta irtoaa karvaa, koska sitä ei ole kierretty niin tiukasti, että kaikki kuidut pysyisivät kiinnittyneinä toisiinsa. Kaikissa langoissa on ylimääräisiä kuituja (tuotannollisista syistä), jotka irtoavat karvana tai nukkana. Riippuen siitä, miten lanka on kierretty, siitä irtoaa joko enemmän tai vähemmän karvaa. Harjatuissa langoissa (”karvaisemmissa” langoissa) kuten DROPS Melody-langassa, näitä irtonaisia kuituja on enemmän kuin muissa langoissa, ja tästä syystä siitä irtoaa myös enemmän karvaa. Riippuen siitä, minkä vaatteen puet neuleen alle, neuleesta voi irrota enemmän karvaa, esim. jos alla oleva vaate hankaa neuletta. Tästä syystä emme voi taata, ettei neuleesta irtoaisi karvaa.

Alta löydät vinkkejä siitä, kuinka saat parhaimman lopputuloksen, kun työskentelet karvaisemman langan kanssa:

  • Kun neule on valmis (ennen pesua), ravistele vaatetta kunnolla, jotta irtonaisemmat karvat irtoavat. HUOM: Älä käytä nukkarullaa, harjaa tai jotain muuta työvälinettä, joka vetää langasta.
  • Aseta neule muovipussiin ja laita se pakastimeen - alhaisemman lämpötilan vuoksi kuidut irtoavat paremmin toisistaan. Jätä neule muutamaksi tunniksi pakastimeen, poista se pakastimesta ja ravistele sitä uudestaan.
  • Pese vaate lankavyötteen ohjeen mukaisesti. Karvaista neuletta ravistellaan sen kuivuttua, jotta karvat nousevat pystyyn ja ylimääräiset kuidut irtoavat.
Onko sinulla ongelmia ostettujen DROPS lankojen kanssa? Kun tilaat lankoja verkkosivujemme värikartasta tai ohjeesta, et tilaa suoraan DROPSilta, vaan jostakin sadoista maan DROPS liikkeistä. Tästä syystä sinun tulee säästää kerien vyötteet, ne ovat takuusi, kun otat yhteyttä DROPS liikkeeseen, josta ostit langat. DROPS liike, johon otat yhteyttä, auttaa sinua ja tekee tarvittaessa korvausvaatimuksen puolestasi. Katso listaus DROPS liikkeistä tässä.

Kommentit / Kysymykset (253)

country flag Joanna wrote:

Wird ein ähnliches Garn ins Sortiment eingeführt? Also Wolle und Seide?

22.11.2022 - 19:22:

DROPS Design answered:

Liebe Joanna, zur Zeit ist nichts geplannt aber später vielleicht. Viel Spaß beim stricken!

23.11.2022 kl. 16:14:

country flag Lena wrote:

Sehr schade, dass das Garn aus dem Sortiment verschwindet :( Ich habe meine ersten Strickprojekte damit gemacht (trage sogar gerade eines davon) und finde das Garn so angenehm. Drops sollte solche Infos wirklich in einem Newsletter ausschicken (Oder gibt es das schon? Hätte das jedenfalls noch nicht wo gesehen) Habe bereits mehrmals schmerzlich erfahren (und das zu spät), dass Garne oder Farben aus dem Sortiment verschwinden.

16.11.2022 - 12:14:

country flag Nathalie wrote:

Bonjour, S’il vous plaît, laissez-nous cette si belle laine, elle est si fantastique pour nos bébés !! Please, Please, Please....

12.11.2022 - 19:48:

country flag Lieselotte wrote:

Es ist wirklich ein Jammer, dass diese Wolle aus dem Sortiment genommen worden ist. Das war eines der tollsten Garne, die ich bisher verwendet habe und das zu einem fairen Preis. Man kann nur hoffen, dass die Entscheidung noch einmal überdacht wird... Wirklich traurig!

05.11.2022 - 22:48:

country flag Hanna Mourino wrote:

Hej! Detta garn är så flott och fint, snälla, plocka inte bort den från produktion. 🙁 Jag har använt den till många projekt.

23.10.2022 - 22:11:

country flag Jane wrote:

I'm so upset. I didn't know this yarn would be discontinued, and I planned to use it for two different future projects but haven't bought it yet, and now I can't because it's already unavailable in my country. This yarn was fantastic, please, please, reconsider.

23.10.2022 - 15:34:

country flag Elsebeth Norshald wrote:

Baby Alpaca Silk er bare sådan et dejligt blødt og supert garn. I må venligst ikke lade det gå ud af produktion 🙏

20.10.2022 - 14:26:

country flag Anne wrote:

Er det virkelig slik at dette garnet går ut av produksjon??? 🙈. Min «dropsbutikk» hadde ikke hørt det…trodde bare det var endel farger på vei ut…????

19.10.2022 - 23:28:

DROPS Design answered:

Hei Anne. DROPS BabyAlpaca Silk er nok dessverre på vei ut fra vårt sortiment. mvh DROPS Design

24.10.2022 kl. 14:40:

country flag Wollfühlladen wrote:

Können Sie die deutschen Kunden, die nach dem Garn fragen nicht einfach an mich verweisen? Ich habe noch fast alle Farben vorrätig.

18.10.2022 - 23:48:

country flag Ada wrote:

Please bring back this yarn or at least say its gonna be replaced with similar one... Its my favourite to knit with

12.10.2022 - 14:10:

country flag Andrea Högenauer wrote:

Please bring back Baby Alpaca Silk in yiur program - this is such a fantastic yarn to work with and to wear - would so much appreciate having this yarn back in program even with enlarged colourrange - e.h. beige, camel, light brown, flamingo, apricot, coral - woulc be nice colours in this quality pistacchio, berry Think it over please please - thank you very much

12.10.2022 - 04:11:

country flag Gabriele wrote:

Please think over your decision about putting the yarn out of your program, it is my favorite yarn to knit with. That was a bad decision.

07.10.2022 - 13:32:

country flag Lia wrote:

Please bring back this yarn, it is by far my favourite and a real joy to work!

06.10.2022 - 16:19:

country flag Inge wrote:

Please, bring back the BabyAlpaca Silk and the Alpaca Silk lace yarn! Why oh why are they being discontinued?

30.09.2022 - 15:20:

country flag Anne Wirth wrote:

Bitte behalten Sie dieses wunderschöne Garn im Sortiment!!! Es ist mein absoluter Favorit: kuschelig weich, mit schönem Glanz, wunderbar leicht. Es wäre unglaublich Schade, wenn es dieses Garn nicht mehr gäbe!!!

28.09.2022 - 22:42:

country flag Ewelina wrote:

I'm sooooo disapointed. Why did you decided to discontinued this awesome yarn? So beautifull colours and fabulous composition. It's too bad! Maby you will change your decision?

24.09.2022 - 11:30:

country flag Katja Berden wrote:

Is ist possible that you are discontinuing Baby Alpaca Silk?! That is a pitty, really. Are the 5 colours staying?

14.09.2022 - 10:00:

country flag Arlene wrote:

I am sooooo disappointed to hear that Baby Alpaca Silk is being discontinued. It is by far my most favourite yarn that you carry. Why?????

31.08.2022 - 15:42:

country flag Susan wrote:

Hallo, kratzt die Wolle? Kann man Info bekommen wieviel Mikron das Garn hat? Danke !

22.08.2022 - 14:51:

DROPS Design answered:

Liebe Susan, our Baby Alpaca Silk ist 21,5/22,5 mikron. Gerne wird Ihnen Ihr DROPS Laden damit helfen, die beste passende Wolle zu finden. Viel Spaß beim stricken!

26.08.2022 kl. 09:51:

country flag Wollfühlladen wrote:

Ich habe noch fast alle Farben vorrätig, auch die, die nicht mehr im Sortiment sind. Bestellen Sie einfach bei Wollfuehlladen.

21.08.2022 - 00:20:

country flag Jette wrote:

Is it true that Drops Baby Alpaca Silk will be discontinued? 😱 I hope not - it’s my favorite yarn 🙌🏻😍 All the colors are disappearing on your website..😢 Thank you 😊

19.08.2022 - 15:01:

DROPS Design answered:

Dear Jette, yes, Baby Alpaca Silk is being discontinued.

21.08.2022 kl. 20:04:

country flag Patrizia wrote:

Vi prego...non sospendete i colori di questo filato... sono così belli!!!

03.08.2022 - 09:16:

country flag Lynn wrote:

Hello, I'm looking for drops baby alpaca and silk: 1. 4313 (lavender) 2. light grey with lavender tone, colour # unknown can you help? Thanks very much

19.06.2022 - 00:36:

DROPS Design answered:

Dear Lynn, 4313 is discontinued. 8108 may be the second colour you are looking for and should still be in stock. We recommend you contact our DROPS stores to see if they have any stock left of 4313, as well as if 8108 is available in their store.

19.06.2022 kl. 16:47:

country flag Josie wrote:

Bonjour j'aimerais réaliser une petite mariniere blanche et bleu marine pour le un p'tit gars en taille 12/18, combien dois-je commander de laine en baby alpaca silk ? Merci beaucoup et bonne journée et surtout Bon courage avec les températures extrêmes que nous avons actuellement.

14.06.2022 - 13:31:

DROPS Design answered:

Bonjour Josie, cela va dépendre de différents facteurs: votre tension, la forme exacte du pull, etc... vous pourrez retrouver ici tous nos modèles de pulls en taille 12/18 mois, y compris quelques uns avec des rayures, et tricotés avec une laine du groupe A (utilisez le convertisseur si besoin). Bonne inspiration et bon tricot!

15.06.2022 kl. 09:31:

country flag Sandra wrote:

I love to knit precious baby garments from Drops alpaca silk. It knits up beautifully in lacy matinee jackets and cardigans and is so soft and warm for baby. I have found it to wash well and can be passed down for years. Perfect for heirloom garments.

05.06.2022 - 10:42:

Lisää kommentti ohjeeseen DROPS BabyAlpaca Silk

Haluamme mielellämme kuulla mielipiteesi tästä langasta!

Mikäli haluat esittää kysymyksen, valitse oikea kategoria alla olevasta valikosta - tällä tavoin saat vastauksen nopeammin. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä *.