DROPS BabyAlpaca Silk

Ihana sekoitus babyalpakkaa ja mulberry silkkiä

alkaen:

5.80€

per 50 g

Sisältö: 70% Alpakkaa, 30% Silkkiä
Lankaryhmä: A (23 - 26 silmukkaa) / 5 ply / sport
Paino/juoksevuus: 50 g = n. 167 m
Puikot: 3,5 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 23 s x 30 krs
Pesuohjeet: Käsinpesu, max 30 C / Tasokuivaus

Made in: Peru
Raaka-aineiden alkuperämaa: Alpakkaa Perusta, silkkiä Kiinasta

Lankatyyppi
Diilit alk.
DROPS BabyAlpaca Silk
uni colour
6.10 EUR
5.80 EUR

Liikkeet, jotka myyvät kyseistä lankaa verkossa

Klikkaa Tilaa-nappia, niin pääset suoraan DROPS jälleenmyyjän omaan verkkokauppaan, josta voit tehdä tilauksen.

Liikenimi Hinta
Poppeli
Ikaalinen
5.80 EUR
50g
Tilaa
Adlibris.com
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Elämänpuoti
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Kärkkäinen
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Kärkkäinen Oy
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Kärkkäinen Oy
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Kärkkäinen Oy Ii
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Käsityö Pikkulinna, Cellei Oy
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Käsityökauppa Vyyhti
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Käsityöliike Menita
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Käsityöliike Menita
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Käsityöpuoti Silmu&Solmu
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
KuituKeiju Ky
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Lasimäen Linnanrouva
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Liljan Lankakauppa
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Nappinja
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Riikka-Piikka Ky
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Skafferi Ett AB/ Valv Ett
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Tapion Kauppa
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa
Vörå Handarbetsaffär
Webstore
6.10 EUR
50g
Tilaa

Tarkista tästä , löytyykö lanka paikallisliikkeestäsi.

16 Värit DROPS BabyAlpaca Silk

valkoinen
uni colour 1101
poistuu
luonnonvalkoinen
uni colour 0100
poistuu
vaaleankeltainen
uni colour 2110
poistuu
puuteri
uni colour 1306
vaaleanharmaa
uni colour 8108
poistuu
keskiharmaa
uni colour 8465
poistuu
vaalea harmaanlila
uni colour 1760
vaalea roosa
uni colour 3125
vaalea vanharoosa
uni colour 3250
kanerva
uni colour 4088
laivastonsininen
uni colour 6935
harmaansininen
uni colour 6235
vaalea merenvihreä
uni colour 7402
poistuu
pistaasi
uni colour 7219
poistuu
vihreä
uni colour 7820
musta
uni colour 8903

Tuotetiedot

DROPS BabyAlpaca Silk -lanka on kehrätty 3 säikeestä, ja langassa yhdistyvät kahden ihanan kuidun parhaimmat ominaisuudet. Lanka koostuu 70 % babyalpakasta (pehmeyden vuoksi) ja 30 % mulberry silkistä (tuo vahvuutta ja kiiltoa). Lanka on käsittelemätön, eli sitä on ainoastaan pesty, sitä ei ole altistettu kemialliselle käsittelylle ennen värjäystä. Tämän ansiosta kuidun parhaimmat ominaisuudet pääsevät esille ja lanka saa paremman muodon ja rakenteen.

DROPS BabyAlpaca Silk sopii todella hyvin vauvaneuleisiin. Vaate tuntuu pehmeältä ihoa vasten, neule on viileä lämpimässä säässä ja lämmittää kylminä päivinä.

Lue lisää tuotteidemme kestävyydestä tässä


Muistutamme vielä siitä että värien sävyt saattavat vaihdella hieman eri tietokoneiden näyttöjen välillä, niinkuin myös eri värjäyskertojen välillä voi usein olla pieniä eroja.

Miten hoidan kyseistä lankaa?

yarn wash

Käsinpesu, max 30 C / Tasokuivaus

Mitä merkit merkitsevät?

Read more about washing yarn

Miten korvaan tämän langan?

Mikäli haluat korvata tämän langan toisella DROPS langalla, voit käyttää samaan lankaryhmään kuuluvan langan, tai kokeile lankamuunnintamme!!

Haluatko katsoa tarkemmin?

Katso lankaa tarkemmin ja näe miltä neulottu esimerkki näyttää tässä videossa:

Mitä muita lankoja voin yhdistää tämän langan kanssa?

Useat langoistamme voidaan yhdistää muiden lankojen kanssa, jolloin neuleen tiheys, pinta tai tuntu muuttuu. Tässä muutama inspiroivaa yhdistelmää.

DROPS BabyAlpaca Silk 2110, vaaleankeltainen + DROPS Kid Silk 29, vanilja
DROPS Big Delight 12, farkunsininen/vedensininen + DROPS BabyAlpaca Silk 6235, harmaansininen
DROPS BabyAlpaca Silk 6235, harmaansininen + DROPS Kid Silk 08, vaalea farkunsininen
DROPS BabyAlpaca Silk 1306, puuteri + DROPS Kid-Silk 01, luonnonvalkoinen

Onko sinulla kysymys tästä langasta?

Katso listaus usein kysytyistä kysymyksistä (FAQ) langoistamme.

1) Minkä tyyppisiä kuituja DROPS langoissa on?

Lankaa voidaan valmistaa suuresta eri määrästä luonnollisia ja synteettisiä kuituja. DROPS langat ovat suuressa määrin valmistettu villasta, puuvillasta, alpakasta, pellavasta, mohairista ja silkistä. Jokaisella kuidulla on omat ominaisuutensa, ja usein niitä yhdistetään, jolloin eri kuitujen parhaimmat ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa. Karkea lanka on vahvempaa ja kestävämpää, kun taas hienommat kuidut ovat pehmeämpiä ja mukavampia. Tässä lisätietoa käyttämistämme kuiduista:

Alpakka:
Alpakka fleece on alpakasta saatava luonnollinen kuitu. Kuitua voidaan rakenteeltaan verrata lampaan villakuituun. Kuidun pehmeys tulee sen pienestä halkaisijasta, joka muistuttaa merinovillaa. Kuitu on pehmeä, kestävä, ylellinen ja silkkinen. Alpakkakuiduista valmistettu lanka ei helposti huovu tai nyppyynny. Lanka voi olla kevyt tai raskas, riippuen siitä miten sitä on kehrätty. Vaikka kuitu muistuttaa lampaan villaa, se on lämpimämpää ja se ei kutita. Kuitu ei sisällä lanoliinia, joten se sopii hyvin allergikoille. Alpakoita on olemassa 22 eri luonnollisena värinä, värejä löytyy yli 300 eri sävyssä esim. sinimusta, ruskeamusta, ruskea, valkoinen, hopea ja harmaa.

Mohairi:
Tämä kuitu tulee angoravuohesta ja sitä pidetään ylellisenä kuituna. Mohairlanka on yhtä lämmintä kuin villa, mutta paljon kevyempää; se on kestävää, imee väriä hyvin eikä se helposti huovu. Mohairkuidulla on myös tunnusmerkillinen kiilto, joka syntyy tavasta jolla se heijastaa valoa. Vaikka kuitu on kova, siitä kehrätään useimmiten hyvin kuohkea lanka. Neuleista tulee ilmavat ja kiiltävät.

Villa:
Villan kuidut tulevat lampaan ihosta ja kuidut ovat melko karkeat. Villan kaksi huomiota herättävää ominaisuutta ovat sen lämpöys ja huopuvuus, jotka johtuvat pinnan suomuista. Villan tyypit vaihtelevat lampaan rodusta riippuen.
Merinolampaiden villaa pidetään yhtenä kaikkein ylellisempänä villana, sen ominaisuuksiin kuuluu hienous ja pehmeys. Kaikki DROPS lankojen merinovilla tulee Etelä-Amerikasta, eläimistä joita ei ole altistettu Mulesingille.
Puhdas uusi villa on villa, joka valmistetaan suoraan lampaan villasta, sitä ei ole kierrätetty jo olemassa olevista villaneuleista. Koneessa pestävä villa on kemiallisesti käsitelty, jotta kuidun pinnasta tulisi tasaisempi (katso Superwash).

Silkki:
Silkkikuitu on hieno pitkä kuitu, jota tuotetaan koiperhosen toukan, eli silkkitoukan, kotelosta. Silkkitoukka on viljelty, mutta villi- tai tussahsilkki tuotetaan villien silkkitoukkien koteloista. Silkkikuitu kuuluu kaikkein kestävimpiin luonnollisiin kuituihin ja siitä tuotetaan kaunis neulelanka. Kuitua voidaan yhdistää toisiin kuituihin, eteenkin villaan, todella kaunein tuloksin. Silkkiä voidaan myös värjätä luonnollisilla väreillä.

Kasviskuidut:
On olemassa useita eri tyyppisiä kasviskuituja, jotka löytyvät taimien tai kasvisten soluseinistä. Näistä kaikista kuitutyypeistä kaksi tunnetaan suurina neule- tai tekstiilikuituna. Nämä ovat puuvilla ja pellava.
Puuvilla on puuvillasiementen ympärillä olevat kuidut, ja se on melkein täyttä selluloosaa. Puuvilla on enimmäkseen valkoista, mutta vihreitä ja ruskeita vaihtoehtoja löytyy myös. Puuvillakuitu kehrätään useimmiten langaksi ja neuleista tulee pehmeät ja hengittävät. Puuvilla sopii hyvin kesävaatteisiin ja -asusteisiin. Lanka on silkki- ja pellavalankaa heikompaa, mutta villaa vahvempaa.
Merseroitu puuvilla on puuvillaa, jota on käsitelty merseroimalla. Tämä käsittely antaa puuvillaneuleille ja -langoille tavallista enemmän kiiltoa. Puuvilla on myös vahvempaa, se imee väriä hieman paremmin, neule ei myöskään homehdu yhtä helposti eikä se helposti nukkaannu. Neuleet eivät kutistu tai menetä muotoaan yhtä helposti kuin ”tavallisesta” puuvillasta tehdyt neuleet.
Pellava on kuitu, jota saadaan pellavataimenen varresta, pellava on kaikkia muita kuituja vahvempi. Pellavakuitu on melko pehmeä, suora ja kiiltävä ja se tulee iän myötä vain kauniimmaksi. Pellava on puuvillaa mukavampi kuitu kuumassa, koska se imee kosteutta paremmin ja kuivuu nopeammin .

Muut langoissamme käytetyt materiaalit ovat ym. synteettiset kuidut kuten akryyli, viskoosi, polyamidi (nailon) ja polyesteri.

2) Mikä on polyamidi?

Polyamidikuitu, tai nailon, on hyvin vahva, kestävä, kevyt, helposti hoidettava (voidaan pestä pesukoneessa ja kuivattaa kuivausrummussa) ja joustava. Tämän ansiosta kuitu voidaan yhdistää muihin kuituihin, jolloin saadaan todella kestäviä lankoja kuten esim. sukkalankoja .

3) Minkä tyyppistä tietoa DROPS vyötteistä löytyy?

Kaikista DROPS lankojen vyötteistä löytyy seuraavat tiedot: kuitusisältö (villa, puuvilla jne.), paino (g), juoksevuus (m), pesuohjeet ja merkit (selitetään tässä), värinumero, eränumero ja lankaryhmä.

4) Mitkä ovat DROPS lankaryhmät?

Kaikki DROPS langat luokitellaan 6 eri paksuusryhmään (A-F). Samaan lankaryhmään kuuluvilla langoilla on sama neuletiheys, joten niitä voidaan käyttää toistensa lankavaihtoehtoina. Lankojen juoksevuus voi kuitenkin vaihdella, joten käyttäessäsi lankavaihtoehtoa, laske aina neuleeseen tarvittava metrimäärä.

5) Voinko käyttää lankavaihtoehtoja?

Kyllä, kunhan langassa on oikea neuletiheys. Tee aina mallitilkku ja tarkista, että leveyssuunnassa on oikea määrä silmukoita ja että korkeussuunnassa on oikea määrä kerroksia.

Ota huomioon, että eri lankojen rakenteet antavat neuleelle erilaiset pinnat. Lankojen juoksevuudet voivat myös vaihdella, joten käyttäessäsi lankavaihtoehtoa, laske aina tarvittava metrimäärä.

Lue lisää siitä, miten lasket korvaavan langan metrimäärän - ja miten korvaat 1-kertaisen langan esim. 2-kertaisella toisella langalla, tästä.

6) Mitä tarkoittaa “Superwash” käsitelty?

Superwash villa on erityinen villatuote, jota on käsitelty koneessa pestäväksi. Usein ihmiset välttävät villalankojen käyttämistä, koska neuleet kutistuvat helposti (jotkut kuitenkin kutistavat villaa tahallaan). Kun villa on superwash käsitelty, neuleet eivät kutistu. (Lue lisää tästä).

7) Mitä tarkoittaa “Öko-Tex® sertifiointi”?

Öko-Tex® Standardi 100 esiteltiin 1990-luvun alussa. Tämä on myrkytön vaihtoehto, joka ei vaaranna terveyttä. Öko-Tex® Standardi 100 on maailmanlaajuinen tekstiilien raaka-aineiden testaus- ja sertifiointijärjestelmä kaikissa tuotantoprosessin vaiheissa. Haitta-aineiden testaus käsittää aineita, joita on kielletty tai säädetty lain mukaisesti, kemikaaleja joita tiedetään olevan terveydelle haitallisia sekä rajoituksia joita sisällytetään varotoimina terveyden ylläpitämiseksi.

Lisätietoja löydät tästä www.oeko-tex.com

8) Missä DROPS langat valmistellaan?

Nämä tiedot löytyvät hinnastomme eri värikartoista.

9) Miksi lankanne ovat niin halpoja?

Pohjois-Euroopan laajimpana neulelankojen ja neulemallien tuottajana meillä on ainutlaatuinen tilaisuus työskennellä kaikkein parhaimmilla raaka-aineilla ja tehdä sinua hyödyntäviä säästöjä. Tästä syystä voit ostaa DROPS langat 20-30% muita samankaltaisia tuotteita halvemmalla!

10) Miten tarkat verkkosivujenne värit ovat?

Kun laadimme värikarttojen värit, pyrimme saavuttamaan mahdollisimman tarkat värit. Valitettavasti emme pysty takaamaan miten värit esiintyvät näytölläsi. Jokainen näyttö näyttää värejä eri tavalla, jotkut värit voivat esiintyä tummempina kuin ne ovat todellisuudessa, ja jotkut näytöt voivat näyttää värejä himmeämpinä. Mikäli huomaat, että useat lankavärit erottuvat näytölläsi todellisesta väristä, voit muuttaa näyttösi asetuksia.

11) Mikä on microni? Mitä tarkoittaa super fine / extra fine?

Langan hienous mitataan microneissa (tuhansissa millimetreissä). Super fine alpakkavilla on 26-28 micronia. Fine merinovilla on vähemmän kuin 21,5 micronia ja extra fine merinovilla on alle 19,5 micronia. Mitä vähemmän microneja, sitä pehmeämpi ja hienompi lanka yleensä on. Mitä enemmän microneja langassa on, sitä kestävämpi lanka on.

12) Miksi liukuvärjättyjen kerien sävyt eivät ole samanlaiset?

Kaksi samaan värinumeroon kuuluvaa lankakerää voivat poiketa toisistaan eri syistä. Syyt voivat olla seuraavat: 1) Kerät eivät kuulu samaan värierään; 2) kerät on värjätty käyttämällä tekniikkaa nimeltään ”magic print” (kyseistä tekniikkaa käytetään esimerkiksi DROPS Deligt-langan värjäyksessä). Tämän tekniikan ansiosta jokainen kerä saa ainutlaatuisen värisävyn ja värit liukuvat kauniisti toisiinsa, tällöin samassa värierässä voi kuitenkin esiintyä vaaleampia ja tummempia sävyjä. Tämä ei ole virhe tai puute, vaan tunnusomaista kyseiselle langalle.

13) Lankaliikkeestäni ei löydy haluamaani väriä, mitä teen?

Mikäli DROPS liikkeestäsi ei löydy haluamaasi väriä, ota yhteyttä DROPS Super Store liikkeeseen (kultaisella merkillä varustetut liikkeet) - he hankkivat sinulle kyseisen värin, vaikka sitä ei löytyisi heidän omasta varastostaan. Katso listaus kaikista DROPS liikkeistä tässä.

14) Mistä löydän tietyn värin tietyn värierän?

Ota aina ensin yhteyttä DROPS liikkeeseesi. Mikäli heiltä ei löydy tarvitsemaasi värierää, voit kysyä muilta neulojilta ja virkkaajilta DROPS Työpajassa Facebookissa tai Ravelryssa onko heillä kyseistä värierää kotonaan ja ovatko he valmiita luopumaan siitä.

15) Miksi langasta irtoaa karvaa

Langasta irtoaa karvaa, koska sitä ei ole kierretty niin tiukasti, että kaikki kuidut pysyisivät kiinnittyneinä toisiinsa. Kaikissa langoissa on ylimääräisiä kuituja (tuotannollisista syistä), jotka irtoavat karvana tai nukkana. Riippuen siitä, miten lanka on kierretty, siitä irtoaa joko enemmän tai vähemmän karvaa. Harjatuissa langoissa (”karvaisemmissa” langoissa) kuten DROPS Melody-langassa, näitä irtonaisia kuituja on enemmän kuin muissa langoissa, ja tästä syystä siitä irtoaa myös enemmän karvaa. Riippuen siitä, minkä vaatteen puet neuleen alle, neuleesta voi irrota enemmän karvaa, esim. jos alla oleva vaate hankaa neuletta. Tästä syystä emme voi taata, ettei neuleesta irtoaisi karvaa.

Alta löydät vinkkejä siitä, kuinka saat parhaimman lopputuloksen, kun työskentelet karvaisemman langan kanssa:

  • Kun neule on valmis (ennen pesua), ravistele vaatetta kunnolla, jotta irtonaisemmat karvat irtoavat. HUOM: Älä käytä nukkarullaa, harjaa tai jotain muuta työvälinettä, joka vetää langasta.
  • Aseta neule muovipussiin ja laita se pakastimeen - alhaisemman lämpötilan vuoksi kuidut irtoavat paremmin toisistaan. Jätä neule muutamaksi tunniksi pakastimeen, poista se pakastimesta ja ravistele sitä uudestaan.
  • Pese vaate lankavyötteen ohjeen mukaisesti. Karvaista neuletta ravistellaan sen kuivuttua, jotta karvat nousevat pystyyn ja ylimääräiset kuidut irtoavat.
Onko sinulla ongelmia ostettujen DROPS lankojen kanssa? Kun tilaat lankoja verkkosivujemme värikartasta tai ohjeesta, et tilaa suoraan DROPSilta, vaan jostakin sadoista maan DROPS liikkeistä. Tästä syystä sinun tulee säästää kerien vyötteet, ne ovat takuusi, kun otat yhteyttä DROPS liikkeeseen, josta ostit langat. DROPS liike, johon otat yhteyttä, auttaa sinua ja tekee tarvittaessa korvausvaatimuksen puolestasi. Katso listaus DROPS liikkeistä tässä.

Kommentit / Kysymykset (232)

country flag Patrizia wrote:

Vi prego...non sospendete i colori di questo filato... sono così belli!!!

03.08.2022 - 09:16:

country flag Lynn wrote:

Hello, I'm looking for drops baby alpaca and silk: 1. 4313 (lavender) 2. light grey with lavender tone, colour # unknown can you help? Thanks very much

19.06.2022 - 00:36:

DROPS Design answered:

Dear Lynn, 4313 is discontinued. 8108 may be the second colour you are looking for and should still be in stock. We recommend you contact our DROPS stores to see if they have any stock left of 4313, as well as if 8108 is available in their store.

19.06.2022 kl. 16:47:

country flag Josie wrote:

Bonjour j'aimerais réaliser une petite mariniere blanche et bleu marine pour le un p'tit gars en taille 12/18, combien dois-je commander de laine en baby alpaca silk ? Merci beaucoup et bonne journée et surtout Bon courage avec les températures extrêmes que nous avons actuellement.

14.06.2022 - 13:31:

DROPS Design answered:

Bonjour Josie, cela va dépendre de différents facteurs: votre tension, la forme exacte du pull, etc... vous pourrez retrouver ici tous nos modèles de pulls en taille 12/18 mois, y compris quelques uns avec des rayures, et tricotés avec une laine du groupe A (utilisez le convertisseur si besoin). Bonne inspiration et bon tricot!

15.06.2022 kl. 09:31:

country flag Sandra wrote:

I love to knit precious baby garments from Drops alpaca silk. It knits up beautifully in lacy matinee jackets and cardigans and is so soft and warm for baby. I have found it to wash well and can be passed down for years. Perfect for heirloom garments.

05.06.2022 - 10:42:

country flag Maieli Claudine wrote:

Je voudrai 150 gr Drop babAlpaga SIlk 6235 bleu gris et je ne trouve pas comment les commander par correspondense Je souhaiterai l associer à la drop Silk que je viens de recevoir

13.05.2022 - 15:04:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Maieli, vous pouvez vous adresser au même magasin où vous aviez commandé votre Kid-Silk / ou Brushed Alpaca Silk peut-être, ou bien simplement cliquez sur le bandeau "Commander" avec le petit caddie pour afficher la liste des magasins DROPS, puis choisissez votre magasin et cliquez sur "commander" à droite de son nom pour ouvrir sa boutique en ligne. Bon tricot!

13.05.2022 kl. 16:31:

country flag Christel Grube wrote:

Ich stricke gerade für eine Taufe mit Baby Alpaca Silk in Merinoblau , Farbe 6935, Partie 519289. Meine Hände sind inzwischen auch blau, die Wolle färbt stark. Ist das ein Produktionsfehler? Was kann ich tun?

12.05.2022 - 18:01:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Grube, es ist ja typisch mit solchen Farben und andere dunklen Farben, daß sie zusätschlichen Farbe haben. Am besten waschen Sie diese Farben separat. Es ist wichtig, dass das Kleidungsstück so lange ausgespült wird, bis das Wasser klar ist. Damit vermeidet man, dass die überschüssige Farbe andere Farben des Strickstücks beeinträchtigt. Viel Spaß beim stricken!

13.05.2022 kl. 13:44:

country flag Laura Barbacci wrote:

Cosa vuol dire colore sospeso? In babyalpacasilk sono sospesi 5 colori su 17, per un filato così prezioso sarebbe bello avere più scelta di colori. Grazie!

06.05.2022 - 21:29:

DROPS Design answered:

Buonasera Laura, i colori sospesi purtroppo sono fuori produzione. Inoltriamo la sua richiesta al settore design. Buon lavoro!

07.05.2022 kl. 16:54:

country flag Krystyna Dukat wrote:

Potrzebuję włóczki Drops baby alpaca silk

02.05.2022 - 21:09:

DROPS Design answered:

Witaj Krystyno, listę sklepów prowadzących sprzedaż włóczki DROPS w Polsce znajdzie Pani TUTAJ. Pozdrawiamy!

05.05.2022 kl. 08:58:

country flag Emmanuelle Aurousseau wrote:

Baby alpaca silk est une merveille de douceur et de finesse! Les mailles sont bien dessinées! Très agréable à tricoter!

29.04.2022 - 02:40:

country flag Catharina Danckwardt-Lillieström wrote:

Hej, Jag har ett jättegammalt mönster (1950-talet) till en barntröja i Pingouin Alpin eller Chainette Pingouin med masktäthet 13 m x 30 v på stickor nr 3. Vilket garn kan jag använda istället. Helst med ull i som ovanstående garn Med vänlig hälsning Catharina Danckwardt-Lillieström

28.04.2022 - 09:25:

DROPS Design answered:

Hei Catharina. Ojj, dette er noen gamle kvalitetter jeg ikke kjenner til, og med en strikkefasthet på 13 masker på pinne 3, må det jo strikkes utrolig løst. De kvalitetene (se garngruppe A) vi har som strikkes på pinne 3 har en masketetthet på 23/24 masker. Så her har DROPS ingen kvalitet som kan erstatte Pingouin Alpin eller Chainette Pingouin . mvh DROPS Design

02.05.2022 kl. 09:25:

country flag Siv Grip wrote:

Ni rekommenderar stickor 3,5mm till detta garn men då jag stickar (stickar hårt) behöver jag ha 3mm. 3,5 blir för glest. I de mönster ni har, som jag tittat på är det också 3mm. Varför 3,5 på banderollen? / Bästa hälsningar Siv

19.03.2022 - 06:05:

DROPS Design answered:

Hei Siv. Pinne str. er kun veilledende /anbefalt. Det viktigste er å overholde den strikkefastheten som er oppgitt i den oppskriften du skal strikke. mvh DROPS Design

21.03.2022 kl. 09:22:

country flag Sara wrote:

Hej. På bilder av babyalpacka silk med blå nyanser så är det ett längst bak ser ut som kornblått. Vilket nr har den färgen?

14.03.2022 - 20:59:

DROPS Design answered:

Hei Sara. Det er DROPS BabyAlpaca Silk farge 6935, marineblå (bakerste nøste og den mørkeste fargen på bildet). mvh DROPS Design

21.03.2022 kl. 09:12:

country flag Birthe Holmqvist wrote:

Er det rigtigt at Baby Alpaca Silk udgår?

08.03.2022 - 10:33:

DROPS Design answered:

Hei Birthe. Foreløpig er det bare farge 3609 rød som utgår. mvh DROPS Design

14.03.2022 kl. 08:28:

country flag Magda Neřoldová wrote:

Dobrý den, bohužel jsem si vyhlédla vzor na svetr na anglických stránkách a na českých není dostupný. Bylo by možné ho pro české pletařky přeložit? Jedná se o vzor Penny z příze Baby Alpaca Silk. Velmi děkuji. Magda

22.02.2022 - 09:33:

DROPS Design answered:

Dobrý den, Magdo, překlady návodů publikujeme pravidelně, sledujte, prosím, naše stránky, určitě se na na svetr také dostane. Hodně zdaru!

23.04.2022 kl. 08:16:

country flag Anne Cathrine Fischel wrote:

Hvor mange nøster trenger jeg til en kort jakke str 38 av Baby alpaca silk?

05.02.2022 - 20:38:

DROPS Design answered:

Hei Anne Cathrine. Det kommer helt an på jakken, f.eks er det A-fason, innsving, lange ermer, 3/4 lange ermer osv. Er det i glattstrikk, hullmønster, rillestrikk osv. Men rundt 350 gram +/-. mvh DROPS Design

07.02.2022 kl. 09:50:

country flag Svetlana wrote:

How can I order? Do you deliver in Moldova?

30.01.2022 - 19:22:

DROPS Design answered:

Dear Svetlana, here you can find DROPS stores with international shipping: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=19&w=1&cid=19

31.01.2022 kl. 00:30:

country flag Karin Fridlund wrote:

Hej Jag undrar om baby alpaca silk går att filta?

25.01.2022 - 17:50:

DROPS Design answered:

Hei Karin. Silken i Baby AlpacaSilk tover ikke, slik at det kan bli et ujevnt resultat dersom du tover dette garnet. mvh DROPS Design

31.01.2022 kl. 11:42:

country flag Edeltraud Eck, Berlin wrote:

Würde gerne die Wolle Drops Baby Alpaka, Silk weiß unicolor 1101 600gr á 50 gr. auf Rechnung bestellen. Meine Rechnungsanschrift lautet: Edeltraud Eck Müggelschlößchenweg 34 12559 Berlin, Deutschland Tel.Nr. 030/65482226. Ich bedanke mich im Voraus, freundliche Grüße Edeltraud

28.12.2021 - 14:47:

country flag Gilda wrote:

Sarebbe possibile ricevere dei campioni (non necessariamente gratuiti) dei filati? É successo più di una volta che il colore online non fosse quello che mi aspettavo e vorrei un modo di scegliere i colori con più sicurezza

25.12.2021 - 10:00:

DROPS Design answered:

Buonasera Gilda, purtroppo non è possibile ricevere campioni di filati, ma può chiedere al suo rivenditore DROPS di fiducia di inviarle delle foto dei filati per poter fare la scelta più adatta. Buon lavoro!

26.12.2021 kl. 22:34:

country flag Cynthia Checkley wrote:

Is it possible to get this sent to New Zealand?

23.12.2021 - 07:44:

DROPS Design answered:

Dear Cynthia, you can check at the following link the stores that ship worldwide: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=17&w=1&show=table&cid=19

24.12.2021 kl. 19:34:

country flag Anne Jensen Chatroux wrote:

What needles size can be used when two strands of BabyAlpacaSilk?

22.12.2021 - 22:49:

DROPS Design answered:

Dear Anne, you can use 4.5mm or 5mm needles. Happy knitting!

24.12.2021 kl. 19:36:

country flag Christiane Klenke wrote:

In meinem Laden sind noch fast alle Farben vorrätig, einschließlich der nicht mehr im Sortiment befindlichen. Einfach bei Wollfühlladen bestellen.

21.12.2021 - 01:37:

country flag Helga Steiner wrote:

Liefern sie auch nach Österreich

11.12.2021 - 06:44:

DROPS Design answered:

Liebe Helga, eine Liste der DROPS Händler in Österreich finden Sie hier . Viel Spaß beim Stricken !

26.01.2022 kl. 23:32:

country flag Emma-Jane De Villiers wrote:

Is the silk obtained by boiling the cocoon with the silk worm still inside, or the humane way of waiting for the moth to leave the cocoon?

09.12.2021 - 09:56:

country flag Rita Goethals wrote:

Hoeveel alpaca baby wol heb je nodig voor een debarment voor maat 38

18.11.2021 - 18:36:

DROPS Design answered:

Dag Rita,

Wat is een debarment?

De hoeveelheid benodigde wol voor een bepaald project is heel erg afhankelijk van het patroon. Kijk bij het patroon hoeveel wol er precies nodig is.

06.01.2022 kl. 12:06:

Lisää kommentti ohjeeseen DROPS BabyAlpaca Silk

Haluamme mielellämme kuulla mielipiteesi tästä langasta!

Mikäli haluat esittää kysymyksen, valitse oikea kategoria alla olevasta valikosta - tällä tavoin saat vastauksen nopeammin. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä *.