DROPS BabyAlpaca Silk

En herlig blanding av baby alpakka og mulberry-silke!

fra:

38kr

per 50 g

Innhold: 70% Alpakka, 30% Silke
Garngruppe: A (23 - 26 masker) / 5 ply / sport
Vekt/lengde: 50 g = ca. 167 m
Anbefalt pinne: 3,5 mm
Strikkefasthet: 10 x 10 cm = 23 m x 30 p
Vaskeanvisning: Håndvask, maks 30°C/ Tørkes flatt

Made in: Peru
Råvarens opprinnelse: Alpakka fra Peru, silke fra Kina

Garntype
Deals fra
DROPS BabyAlpaca Silk
uni colour
63.00 NOK
38.00 NOK
36.00 NOK

Butikker som selger dette garnet på nett

Klikk på Bestill knappen, så kommer du direkte inn på DROPS forhandlerens egen webshop, hvor du kan bestille.

Butikk Pris
SiSiVe
Skjærhalden
36.00 NOK
50g
Bestill
LindeHobby
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Garnbørsen.no
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Krabberødveien Landhandleri
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Kremmerloftet
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Rasmus Design AS
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Snarby Strikkestudio
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Strikkenett.no
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Adlibris.com
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Anns Garndrøm
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Bok & Papir A/S
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Camelias Hus
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Den lille garnbutikken AS
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Garnhuset
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Garnius.no
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Garnloftet Bremnes
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Garnpånett AS
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Garntoppen
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Hobbiten
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Hobbylaget Krambua
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Hæspetreet
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Mette-Maris blomster AS
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Norwegian Spirit
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Nøstetrøst AS
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Pang Yang Yang
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Rishatten blomster
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Rokk Kafe
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Strikk.no
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Strikkemekka.no
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Sy & strikkebutikken
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Sømsenteret
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Tuuuri
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Ulleliten.no
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill

Finn flere butikker som har dette garnet inne her .

15 Farger i DROPS BabyAlpaca Silk

utgår
hvit
uni colour 1101
utgår
natur
uni colour 0100
utgår
lys gul
uni colour 2110
utgår
pudder
uni colour 1306
lys grå
uni colour 8108
utgår
mellomgrå
uni colour 8465
utgår
lys rosa
uni colour 3125
utgår
lys gammelrosa
uni colour 3250
utgår
lyng
uni colour 4088
marineblå
uni colour 6935
gråblå
uni colour 6235
lys sjøgrønn
uni colour 7402
utgår
pistasj
uni colour 7219
utgår
grønn
uni colour 7820
sort
uni colour 8903

Produktinformasjon

DROPS BabyAlpaca Silk er spunnet av 3 tråder og kombinerer det beste av to fantastiske fibre: en miks av 70% baby alpakka (for styrke og mykhet) og 30% mulberry silke (for glans). Garnfibrene er ubehandlet, det betyr at de kun er vasket og ikke utsatt for kjemisk behandling før farging. Dette fremhever best garnets naturlige egenskaper.

DROPS BabyAlpaca Silk er spesielt godt egnet til babyplagg. Den er ekstra mild mot huden, avkjølende når det er varmt og varmende når det er kaldt.

Les mer om våre produkters bærekraftighet her


Vi minner om at fargene du ser her kan avvike noe avhengig av skjermtype, på samme måte som garnpartier ofte avviker i noen grad fra fargebad til fargebad.

Hvordan tar jeg vare på dette garnet?

yarn wash

Håndvask, maks 30°C/ Tørkes flatt

Hva betyr symbolene?

Les mer om vasking av garn

Hvordan kan jeg erstatte dette garnet?

Hvis du vil erstatte dette garnet med et annet DROPS garn, kan du velge et fra samme garngruppe, eller prøve vår garnkalkulator!

Vil du se nærmere på det?

Se nærmere på garnet og se hvordan en strikkeprøve ser ut i denne videoen:

Hvilke andre garn kan jeg kombinere med denne?

Mange av våre garn kan kombineres for å få en annen strikkefasthet, struktur og uttrykk. Her er noen ideer til kombinasjoner som kan inspirere deg.

DROPS BabyAlpaca Silk 2110, lys gul + DROPS Kid-Silk 29, vanilje
DROPS Big Delight 12, jeansblå/teal + DROPS BabyAlpaca Silk 6235, gråblå
DROPS BabyAlpaca Silk 6235, gråblå + DROPS Kid-Silk 08, lys jeansblå
DROPS BabyAlpaca Silk 1306, pudder + DROPS Kid-Silk 01, natur

Har du et spørsmål om dette garnet?

Se ofte stilte spørsmål (FAQ) om våre garn.

1) Hvilke fibre brukes i DROPS garn?

Garn kan lages av en rekke naturlige og syntetiske fibre. DROPS fører hovedsakelig garn laget av ull, bomull, alpakka, lin, mohair og silke. Hver fibertype har sine egne kvaliteter, og de blir ofte blandet for å utnytte de beste egenskapene til hver enkelt. Grove garn har fordelen av å være slitesterk , og finere fibre mykere og komfortabel . Her kan du lese litt mer om hovedfibrene vi fører:

Alpakka:
Alpakkaull er det naturlige fiberet fra alpakkaen, det har lik struktur som ull fra sauen. Mykheten kommer av liten diameter på fiberet, i likhet med merinoullen. Det er et mykt, slitesterkt, luksuriøst og silkeaktig, naturlig fiber. Garn av alpakkafibre er ikke lett å tove og nupper ikke, og det kan være både lett og tungt, avhengig av hvordan det er spunnet. Samtidig som den er lik saueullen, er den varmere, stikker ikke, og er uten lanolin, som gjør den allergivennlig. Alpakka kommer i 22 naturlige farger, med mer enn 300 nyanser fra blå-svart til brun-svart, brun, hvit, sølv og grå.

Mohair:
Fibrene kommer fra angorageiten, og anses som et luksuriøst fiber. Mohairgarn er varmt som ull, men er mye lettere i vekt; det er slitesterkt og vanskelig å tove. Mohairfibre har også en særegen glans som kommer av måten den reflekterer lys på. Selv om det er et hardt fiber, er mohair spunnet til et veldig mykt garn, som resulterer i luftige og glansfulle plagg.

Ull:
Ullfibrene kommer fra sauen og er forholdsvis grove fibre. To slående egenskaper hos ull er dens mottakelighet for varme og toveegenskaper, som kommer av vekten på overflaten av fibrene. Utseende på ullen varierer avhengig av rase på sauen.
Ull fra merinosauen anses som den flotteste ullen, som er myk og pent krøllet. All merinoull i DROPS garn kommer fra Sør-Amerika og stammer fra sauer som ikke har vært utsatt for mulesing.
Ren, ny ull er lagd direkte av dyreull, og er ikke resirkulert fra eksisterende ullplagg. Ull som kan vaskes i vaskemaskin er kjemisk behandlet for å redusere krøllene på det ytre laget av fibrene, og er derfor egnet til maskinvask (se superwash).

Silke:
Silke er et fint og sammenhengende fiber laget av tråder fra kokongen som silkeormen spinner. Mens silkeormen er dyrket, er vill- eller tussasilken hentet fra villmarken. Silkefibre er en av de sterkeste naturlige fibrene og blir til et flott garn. Det blander seg godt med andre fibre, spesielt ull. Silke holder på varmen, absorberer fuktighet og er veldig sterk og stabil når det er strikket, det verken krymper eller strekker seg. Silken blir veldig pen når den farges med naturlige fargestoffer.

Vegetabilske fibre:
Det finnes flere varianter av vegetabilske fibre i celleveggen på planter og grønnsaker. Av alle varianter, er det to som er kjent som de store strikke- eller tekstilfibre; bomull og lin.
Bomull er et mykt fiber som vokser rundt frøene på bomullsplanten, og består av nesten ren cellulose. Bomull er oftest hvit, men det finnes også i grønne og brune varianter. Bomullsfibre er oftest spunnet i garn eller tråder som brukes til å lage et mykt, luftig tekstil som er godt egnet som sommerplagg og tilbehør. Det er svakere enn silke og lin, men sterkere enn ull.
Mercerisert bomull er bomull som har vært igjennom en mercerisert behandling. Dette gir bomullsstoff og tråder mer glans enn konvensjonell bomull. Det er også sterkere, tar lettere til seg fargestoffer, gjør garnet mer motstandsdyktig mot meldugg og reduserer lo. Det kan heller ikke krympe eller miste formen like mye som “vanlig” bomull.
Lin er et fiber fra stilken av linplanten, som er sterkere enn noe annet fiber. Linfiber er mykt, rett og glansfullt, og blir penere med årene. Lin er mer komfortabelt å gå med i varmt vær enn bomull, det er fordi den absorberer fuktighet bedre og tørker fortere.

Andre materialer som brukes i våre garn, er syntetiske fibre som akryl, viskose, polyamid (nylon) og polyester. Disse fibrene bruker vi mest for å få et slitesterk garn (som vårt sokkegarn, DROPS Fabel) eller en spesiell struktur på garnet(som vårt blow yarn, DROPS Air)

2) Hva er polyamid?

Polyamid fiberet, bedre kjent som nylon, er meget slitesterkt, lett, lettstelt (kan vaskes i maskin og tørkes i trommel), og elastisk, som gjør det perfekt til å blande med andre fibre når man produserer slitesterkt garn, som for eksempel sokkegarn.

Sammenlignet med polyester er polyamide mykere og mer elastisk, men det absorberer også mer vann og tørker saktere.

3) Hvilken informasjon kan jeg finne på DROPS etikettene?

Alle DROPS garnetiketter har informasjon om fiberinnhold (ull, bomull, osv.), vekt i gram og ounce, lengde i meter og yards, vaskeinstruksjoner og symboler (forklart her), fargenummer, fargebadnummer og informasjon om garngruppe.

4) Hva er DROPS garngrupper?

Alle DROPS garn er klassifisert i seks ulike grupper baster på tykkelse (fra A til F). Garn i samme gruppe har lik strikkefasthet, og kan derfor brukes til de samme oppskriftene; men løpelengden kan variere, beregn derfor alltid hvor mange meter du trenger til oppskriften før du erstatter garnet.

5) Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

Ja, så lenge garnet har samme strikkefasthet. Lag en liten strikkeprøve for å sjekke at du får samme antall masker i bredden og høyden som angitt i oppskriften.

Husk at ulike garn med forskjellig tekstur, vil gi plagget forskjellig utseende. Løpelengden kan også variere, mål derfor hvor mange meter du trenger når du erstatter et garn, da vet du hvor mange nøster du trenger.

Les mer om hvordan du beregner garnmengde ved bruk av alternative garn – og hvordan du erstatter 1 tråd med 2 tråder eller mer, her.

6) Hva menes med at garnet er “Superwash”?

Ull som er superwash er et ullprodukt som er behandlet på en måte som gjør at det kan vaskes i maskin. Mange er redd for å maskinvaske ull fordi det tover lett (selv om noen tover det med vilje) men superwash gjør det mulig å maskinvaske ull uten bekymring. (Les mer her).

7) Hva betyr “Oeko-Tex® sertifisert”?

Oeko-Tex® Standard 100 ble introdusert på begynnelsen av 1990-tallet som et svar på etterspørselen av tekstiler uten helserisiko. Oeko-Tex® Standard 100 er et globalt testing- og serifiseringsystem for råmaterialer, mellomprodukter og sluttprodukter i alle produksjonsfaser. Testen for skadelige stoffer omfatter stoffer som er forbudt eller regulert ved lov, kjemikalier som er kjent for å være skadelig for helsen, og parametere som inngår som et forebyggende tiltak for å ivareta helse.

For mer informasjon, se www.oeko-tex.com.

8) Hvor er DROPS garn produsert?

Du kan lese mer om hvor alle DROPS garn er produsert i fargekartet for hvert garn og i vår prisliste.

9) Hvorfor er DROPS garn så billig?

Som Nord-Europas største merkevare innenfor garn, håndstrikk og design , har vi unike muligheter til å jobbe med de aller beste råvarene, samt gjøre besparelser som kommer deg tilgode. Derfor kan du kjøpe DROPS garn som er 20-30% billigere enn lignende produkter!

10) Hvor nøyaktig er fargene i fargekartet på nettsiden?

Når vi lager bilder til fargekartet, gjør vi vårt beste for å oppnå høyeste fargenøyaktighet. Dessverre kan vi ikke garantere hvordan bildene vil se ut på din skjerm. Hver enkelt skjerm viser farger forskjellig, noen farger kan se mørkere ut enn de virkelig er, og noen farger kan være mer mettet på noen skjermer. Hvis du opplever at mange av garnfargene ser annerledes ut på skjermen enn den faktiske fargen på nøstet, kan du justere innstillingen på skjermen.

11) Hva er mikron? Hva betyr superfine / extra fine?

Finheten på fibre måles i mikron (tusendels millimeter). Super fine alpakkaull er 26-28 mikron. Fine merinoull er mindre enn 21,5 mikron og extra fine merino er under 19,5 mikron. Jo færre mikron, desto bløtere og finere garn, mens flere mikron gir en grovere og mer slitesterk kvalitet.

Årsaken til at antall mikron i garnets fibre er viktig er fordi garnet lett kan bli noe helt annet enn hva man regner med. Hvor fint og mykt eller hvor grovt et garn er, avgjør hva vi bruker det til. Derfor anbefaler vi de mykeste garnene (som Baby Merino) til babytøy, og et grovere garn (som DROPS Snow) til sitteunderlag og tøfler.

12) Hvorfor er fargene i nøstene mine med printfarger forskjellige?

Grunnen til at 2 nøster av samme printgarn kan se forskjellige ut kan være; 1) de har ulike partinummer 2) de har blitt farget med en teknikk som kalles ”magic print” (som brukes i f.eks. DROPS Delight) som skaper unike mønstre og jevne fargeoverganger på alle nøstene, hvilket innebærer at det kan forekomme både lyse og mørke partier i samme innfarging. Dette er ikke en feil, men en del av garnets egenskaper.

13) Min butikk har ikke fargen jeg ønsker, hva kan jeg gjøre?

Hvis din DROPS forhandler ikke har fargen du ønsker, så prøv å ta kontakt med en DROPS Super Store (butikkene med gullmerke på forhandlerlisten) - de har et stort utvalg av farger og dersom de ikke har fargen din på lager, så vil de bestille den for deg. Se listen over alle DROPS forhandlere her.

14) Where can I find a specific dye lot of a colour?

Always try contacting your DROPS store first. If they do not have the dye lot you want we recommend you to ask other knitters and crocheters in the DROPS Workshop in Facebook or Ravelry, which may have the dye lot in their stash and might be willing to part from it.

15) Hvorfør røyter garnet mitt?

Garn røyter fordi det ikke er spunnet nok for å holde fibrene sammen. Alt garn har overskudd av fibre(fra produksjonen) og vil røyte mer eller mindre, avhengig av hvordan garnet er spunnet. Børstede garn (og "langhårede" garn) som f.eks. DROPS Melody, har flere av disse løse fibrene enn andre garn og røyter derfor mer. Det kommer også an på hva man har på over og under sitt strikkede plagg, om det er noe plagg som trekker fibrene ut. Derfor vil det aldri være mulig å garantere at et garn ikke røyter.

Nedenfor har vi noen tips til hvordan man får det beste resultatet når man jobber med langhårede garn:

  • Når plagget er ferdig (innen du vasker det) skal det ristes ordentlig så alle overskuddsfibre faller av. NB: IKKE bruk tøyrulle eller børste, det vil bare dra ut enda mer fiber fra garnet.
  • Legg plagget i en plastpose og legg det i fryseren i noen timer - temperaturen vil få fibrene til å gli fra hverandre og de løse fibrene vil lettere kunne ristes bort etterpå.
  • Vask plagget etter vaskeanvisningen på banderolen. Plagg som er laget i langhårede garn, skal normalt alltid ristes etter vask, både for å få fibrene til å reise seg igjen, men også for å fjerne eventuelle løse fibre.
Har du et problem med et DROPS garn du har kjøpt? Når du bestiller garn fra fargekartene eller oppskriftene på vår side så kjøper du ikke direkte fra DROPS, men fra en av de hundrevis av DROPS butikkene rundt omkring i landet. Det er derfor viktig at du tar kontakt med DROPS butikken du kjøpte garnet fra, og at du tar vare på banderolene til nøstene du kjøpte (de er din garanti). DROPS butikken du kontakter vil hjelpe deg og ta klagen videre hvis nødvendig. Se listen over DROPS butikker her.

Kommentarer / Spørsmål (238)

country flag Ewelina wrote:

I'm sooooo disapointed. Why did you decided to discontinued this awesome yarn? So beautifull colours and fabulous composition. It's too bad! Maby you will change your decision?

24.09.2022 - 11:30:

country flag Katja Berden wrote:

Is ist possible that you are discontinuing Baby Alpaca Silk?! That is a pitty, really. Are the 5 colours staying?

14.09.2022 - 10:00:

country flag Arlene wrote:

I am sooooo disappointed to hear that Baby Alpaca Silk is being discontinued. It is by far my most favourite yarn that you carry. Why?????

31.08.2022 - 15:42:

country flag Susan wrote:

Hallo, kratzt die Wolle? Kann man Info bekommen wieviel Mikron das Garn hat? Danke !

22.08.2022 - 14:51:

DROPS Design answered:

Liebe Susan, our Baby Alpaca Silk ist 21,5/22,5 mikron. Gerne wird Ihnen Ihr DROPS Laden damit helfen, die beste passende Wolle zu finden. Viel Spaß beim stricken!

26.08.2022 kl. 09:51:

country flag Wollfühlladen wrote:

Ich habe noch fast alle Farben vorrätig, auch die, die nicht mehr im Sortiment sind. Bestellen Sie einfach bei Wollfuehlladen.

21.08.2022 - 00:20:

country flag Jette wrote:

Is it true that Drops Baby Alpaca Silk will be discontinued? 😱 I hope not - it’s my favorite yarn 🙌🏻😍 All the colors are disappearing on your website..😢 Thank you 😊

19.08.2022 - 15:01:

DROPS Design answered:

Dear Jette, yes, Baby Alpaca Silk is being discontinued.

21.08.2022 kl. 20:04:

country flag Patrizia wrote:

Vi prego...non sospendete i colori di questo filato... sono così belli!!!

03.08.2022 - 09:16:

country flag Lynn wrote:

Hello, I'm looking for drops baby alpaca and silk: 1. 4313 (lavender) 2. light grey with lavender tone, colour # unknown can you help? Thanks very much

19.06.2022 - 00:36:

DROPS Design answered:

Dear Lynn, 4313 is discontinued. 8108 may be the second colour you are looking for and should still be in stock. We recommend you contact our DROPS stores to see if they have any stock left of 4313, as well as if 8108 is available in their store.

19.06.2022 kl. 16:47:

country flag Josie wrote:

Bonjour j'aimerais réaliser une petite mariniere blanche et bleu marine pour le un p'tit gars en taille 12/18, combien dois-je commander de laine en baby alpaca silk ? Merci beaucoup et bonne journée et surtout Bon courage avec les températures extrêmes que nous avons actuellement.

14.06.2022 - 13:31:

DROPS Design answered:

Bonjour Josie, cela va dépendre de différents facteurs: votre tension, la forme exacte du pull, etc... vous pourrez retrouver ici tous nos modèles de pulls en taille 12/18 mois, y compris quelques uns avec des rayures, et tricotés avec une laine du groupe A (utilisez le convertisseur si besoin). Bonne inspiration et bon tricot!

15.06.2022 kl. 09:31:

country flag Sandra wrote:

I love to knit precious baby garments from Drops alpaca silk. It knits up beautifully in lacy matinee jackets and cardigans and is so soft and warm for baby. I have found it to wash well and can be passed down for years. Perfect for heirloom garments.

05.06.2022 - 10:42:

country flag Maieli Claudine wrote:

Je voudrai 150 gr Drop babAlpaga SIlk 6235 bleu gris et je ne trouve pas comment les commander par correspondense Je souhaiterai l associer à la drop Silk que je viens de recevoir

13.05.2022 - 15:04:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Maieli, vous pouvez vous adresser au même magasin où vous aviez commandé votre Kid-Silk / ou Brushed Alpaca Silk peut-être, ou bien simplement cliquez sur le bandeau "Commander" avec le petit caddie pour afficher la liste des magasins DROPS, puis choisissez votre magasin et cliquez sur "commander" à droite de son nom pour ouvrir sa boutique en ligne. Bon tricot!

13.05.2022 kl. 16:31:

country flag Christel Grube wrote:

Ich stricke gerade für eine Taufe mit Baby Alpaca Silk in Merinoblau , Farbe 6935, Partie 519289. Meine Hände sind inzwischen auch blau, die Wolle färbt stark. Ist das ein Produktionsfehler? Was kann ich tun?

12.05.2022 - 18:01:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Grube, es ist ja typisch mit solchen Farben und andere dunklen Farben, daß sie zusätschlichen Farbe haben. Am besten waschen Sie diese Farben separat. Es ist wichtig, dass das Kleidungsstück so lange ausgespült wird, bis das Wasser klar ist. Damit vermeidet man, dass die überschüssige Farbe andere Farben des Strickstücks beeinträchtigt. Viel Spaß beim stricken!

13.05.2022 kl. 13:44:

country flag Laura Barbacci wrote:

Cosa vuol dire colore sospeso? In babyalpacasilk sono sospesi 5 colori su 17, per un filato così prezioso sarebbe bello avere più scelta di colori. Grazie!

06.05.2022 - 21:29:

DROPS Design answered:

Buonasera Laura, i colori sospesi purtroppo sono fuori produzione. Inoltriamo la sua richiesta al settore design. Buon lavoro!

07.05.2022 kl. 16:54:

country flag Krystyna Dukat wrote:

Potrzebuję włóczki Drops baby alpaca silk

02.05.2022 - 21:09:

DROPS Design answered:

Witaj Krystyno, listę sklepów prowadzących sprzedaż włóczki DROPS w Polsce znajdzie Pani TUTAJ. Pozdrawiamy!

05.05.2022 kl. 08:58:

country flag Emmanuelle Aurousseau wrote:

Baby alpaca silk est une merveille de douceur et de finesse! Les mailles sont bien dessinées! Très agréable à tricoter!

29.04.2022 - 02:40:

country flag Catharina Danckwardt-Lillieström wrote:

Hej, Jag har ett jättegammalt mönster (1950-talet) till en barntröja i Pingouin Alpin eller Chainette Pingouin med masktäthet 13 m x 30 v på stickor nr 3. Vilket garn kan jag använda istället. Helst med ull i som ovanstående garn Med vänlig hälsning Catharina Danckwardt-Lillieström

28.04.2022 - 09:25:

DROPS Design answered:

Hei Catharina. Ojj, dette er noen gamle kvalitetter jeg ikke kjenner til, og med en strikkefasthet på 13 masker på pinne 3, må det jo strikkes utrolig løst. De kvalitetene (se garngruppe A) vi har som strikkes på pinne 3 har en masketetthet på 23/24 masker. Så her har DROPS ingen kvalitet som kan erstatte Pingouin Alpin eller Chainette Pingouin . mvh DROPS Design

02.05.2022 kl. 09:25:

country flag Siv Grip wrote:

Ni rekommenderar stickor 3,5mm till detta garn men då jag stickar (stickar hårt) behöver jag ha 3mm. 3,5 blir för glest. I de mönster ni har, som jag tittat på är det också 3mm. Varför 3,5 på banderollen? / Bästa hälsningar Siv

19.03.2022 - 06:05:

DROPS Design answered:

Hei Siv. Pinne str. er kun veilledende /anbefalt. Det viktigste er å overholde den strikkefastheten som er oppgitt i den oppskriften du skal strikke. mvh DROPS Design

21.03.2022 kl. 09:22:

country flag Sara wrote:

Hej. På bilder av babyalpacka silk med blå nyanser så är det ett längst bak ser ut som kornblått. Vilket nr har den färgen?

14.03.2022 - 20:59:

DROPS Design answered:

Hei Sara. Det er DROPS BabyAlpaca Silk farge 6935, marineblå (bakerste nøste og den mørkeste fargen på bildet). mvh DROPS Design

21.03.2022 kl. 09:12:

country flag Birthe Holmqvist wrote:

Er det rigtigt at Baby Alpaca Silk udgår?

08.03.2022 - 10:33:

DROPS Design answered:

Hei Birthe. Foreløpig er det bare farge 3609 rød som utgår. mvh DROPS Design

14.03.2022 kl. 08:28:

country flag Magda Neřoldová wrote:

Dobrý den, bohužel jsem si vyhlédla vzor na svetr na anglických stránkách a na českých není dostupný. Bylo by možné ho pro české pletařky přeložit? Jedná se o vzor Penny z příze Baby Alpaca Silk. Velmi děkuji. Magda

22.02.2022 - 09:33:

DROPS Design answered:

Dobrý den, Magdo, překlady návodů publikujeme pravidelně, sledujte, prosím, naše stránky, určitě se na na svetr také dostane. Hodně zdaru!

23.04.2022 kl. 08:16:

country flag Anne Cathrine Fischel wrote:

Hvor mange nøster trenger jeg til en kort jakke str 38 av Baby alpaca silk?

05.02.2022 - 20:38:

DROPS Design answered:

Hei Anne Cathrine. Det kommer helt an på jakken, f.eks er det A-fason, innsving, lange ermer, 3/4 lange ermer osv. Er det i glattstrikk, hullmønster, rillestrikk osv. Men rundt 350 gram +/-. mvh DROPS Design

07.02.2022 kl. 09:50:

country flag Svetlana wrote:

How can I order? Do you deliver in Moldova?

30.01.2022 - 19:22:

DROPS Design answered:

Dear Svetlana, here you can find DROPS stores with international shipping: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=19&w=1&cid=19

31.01.2022 kl. 00:30:

country flag Karin Fridlund wrote:

Hej Jag undrar om baby alpaca silk går att filta?

25.01.2022 - 17:50:

DROPS Design answered:

Hei Karin. Silken i Baby AlpacaSilk tover ikke, slik at det kan bli et ujevnt resultat dersom du tover dette garnet. mvh DROPS Design

31.01.2022 kl. 11:42:

country flag Edeltraud Eck, Berlin wrote:

Würde gerne die Wolle Drops Baby Alpaka, Silk weiß unicolor 1101 600gr á 50 gr. auf Rechnung bestellen. Meine Rechnungsanschrift lautet: Edeltraud Eck Müggelschlößchenweg 34 12559 Berlin, Deutschland Tel.Nr. 030/65482226. Ich bedanke mich im Voraus, freundliche Grüße Edeltraud

28.12.2021 - 14:47:

country flag Gilda wrote:

Sarebbe possibile ricevere dei campioni (non necessariamente gratuiti) dei filati? É successo più di una volta che il colore online non fosse quello che mi aspettavo e vorrei un modo di scegliere i colori con più sicurezza

25.12.2021 - 10:00:

DROPS Design answered:

Buonasera Gilda, purtroppo non è possibile ricevere campioni di filati, ma può chiedere al suo rivenditore DROPS di fiducia di inviarle delle foto dei filati per poter fare la scelta più adatta. Buon lavoro!

26.12.2021 kl. 22:34:

Skriv en kommentar til DROPS BabyAlpaca Silk

Vi vil gjerne høre hva du har å si om dette garnet!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.