DROPS BabyAlpaca Silk

En herlig blanding av baby alpakka og mulberry-silke!

fra:

37kr

per 50 g

Innhold: 70% Alpakka, 30% Silke
Garngruppe: A (23 - 26 masker) / 5 ply / sport
Vekt/lengde: 50 g = ca. 167 m
Anbefalt pinne: 3,5 mm
Strikkefasthet: 10 x 10 cm = 23 m x 30 p
Vaskeanvisning: Håndvask, maks 30°C/ Tørkes flatt

Made in: Peru
Råvarens opprinnelse: Alpakka fra Peru, silke fra Kina

Garntype
Deals fra
DROPS BabyAlpaca Silk
uni colour
63.00 NOK
37.00 NOK

Butikker som selger dette garnet på nett

Klikk på Bestill knappen, så kommer du direkte inn på DROPS forhandlerens egen webshop, hvor du kan bestille.

Butikk Pris
Pang Yang Yang
Webstore
37.00 NOK
50g
Bestill
Garnbørsen.no
Webstore
38.00 NOK
50g
Bestill
Ulleliten.no
Webstore
47.00 NOK
50g
Bestill
Anns Garndrøm
Webstore
47.00 NOK
50g
Bestill
Tuuuri
Webstore
49.00 NOK
50g
Bestill
Krabberødveien Landhandleri
Fredrikstad
54.00 NOK
50g
Bestill
LindeHobby
Webstore
63.00 NOK
50g
Bestill
Kremmerloftet
Webstore
63.00 NOK
50g
Bestill
Rasmus Design AS
Webstore
63.00 NOK
50g
Bestill
Snarby Strikkestudio
Webstore
63.00 NOK
50g
Bestill
Strikkenett.no
Webstore
63.00 NOK
50g
Bestill
Adlibris.com
Webstore
63.00 NOK
50g
Bestill
Bok & Papir A/S
Webstore
63.00 NOK
50g
Bestill
Camelias Hus
Webstore
63.00 NOK
50g
Bestill
Den lille garnbutikken AS
Webstore
63.00 NOK
50g
Bestill
Garnhuset
Webstore
63.00 NOK
50g
Bestill
Garnloftet Bremnes
Webstore
63.00 NOK
50g
Bestill
Garnpånett AS
Webstore
63.00 NOK
50g
Bestill
Garntoppen
Webstore
63.00 NOK
50g
Bestill
Hobbylaget Krambua
Webstore
63.00 NOK
50g
Bestill
Hæspetreet
Webstore
63.00 NOK
50g
Bestill
Life Orkanger as
Webstore
63.00 NOK
50g
Bestill
Norwegian Spirit
Webstore
63.00 NOK
50g
Bestill
Nøstetrøst AS
Webstore
63.00 NOK
50g
Bestill
Rishatten blomster
Webstore
63.00 NOK
50g
Bestill
Rokk Kafe
Webstore
63.00 NOK
50g
Bestill
Strikk.no
Webstore
63.00 NOK
50g
Bestill
Strikkemekka.no
Webstore
63.00 NOK
50g
Bestill
Sy & strikkebutikken
Webstore
63.00 NOK
50g
Bestill
Sømsenteret
Webstore
63.00 NOK
50g
Bestill

Finn flere butikker som har dette garnet inne her .

9 Farger i DROPS BabyAlpaca Silk

utgår
hvit
uni colour 1101
utgår
lys grå
uni colour 8108
utgår
lys rosa
uni colour 3125
utgår
lys gammelrosa
uni colour 3250
utgår
lyng
uni colour 4088
utgår
marineblå
uni colour 6935
utgår
gråblå
uni colour 6235
utgår
lys sjøgrønn
uni colour 7402
utgår
sort
uni colour 8903

Produktinformasjon

DROPS BabyAlpaca Silk er spunnet av 3 tråder og kombinerer det beste av to fantastiske fibre: en miks av 70% baby alpakka (for styrke og mykhet) og 30% mulberry silke (for glans). Garnfibrene er ubehandlet, det betyr at de kun er vasket og ikke utsatt for kjemisk behandling før farging. Dette fremhever best garnets naturlige egenskaper.

DROPS BabyAlpaca Silk er spesielt godt egnet til babyplagg. Den er ekstra mild mot huden, avkjølende når det er varmt og varmende når det er kaldt.

Les mer om våre produkters bærekraftighet her


Vi minner om at fargene du ser her kan avvike noe avhengig av skjermtype, på samme måte som garnpartier ofte avviker i noen grad fra fargebad til fargebad.

Hvordan tar jeg vare på dette garnet?

yarn wash

Håndvask, maks 30°C/ Tørkes flatt

Hva betyr symbolene?

Les mer om vasking av garn

Hvordan kan jeg erstatte dette garnet?

Hvis du vil erstatte dette garnet med et annet DROPS garn, kan du velge et fra samme garngruppe, eller prøve vår garnkalkulator!

Vil du se nærmere på det?

Se nærmere på garnet og se hvordan en strikkeprøve ser ut i denne videoen:

Hvilke andre garn kan jeg kombinere med denne?

Mange av våre garn kan kombineres for å få en annen strikkefasthet, struktur og uttrykk. Her er noen ideer til kombinasjoner som kan inspirere deg.

DROPS BabyAlpaca Silk 2110, lys gul + DROPS Kid-Silk 29, vanilje
DROPS Big Delight 12, jeansblå/teal + DROPS BabyAlpaca Silk 6235, gråblå
DROPS BabyAlpaca Silk 6235, gråblå + DROPS Kid-Silk 08, lys jeansblå
DROPS BabyAlpaca Silk 1306, pudder + DROPS Kid-Silk 01, natur

Har du et spørsmål om dette garnet?

Se ofte stilte spørsmål (FAQ) om våre garn.

1) Hvilke fibre brukes i DROPS garn?

Garn kan lages av en rekke naturlige og syntetiske fibre. DROPS fører hovedsakelig garn laget av ull, bomull, alpakka, lin, mohair og silke. Hver fibertype har sine egne kvaliteter, og de blir ofte blandet for å utnytte de beste egenskapene til hver enkelt. Grove garn har fordelen av å være slitesterk , og finere fibre mykere og komfortabel . Her kan du lese litt mer om hovedfibrene vi fører:

Alpakka:
Alpakkaull er det naturlige fiberet fra alpakkaen, det har lik struktur som ull fra sauen. Mykheten kommer av liten diameter på fiberet, i likhet med merinoullen. Det er et mykt, slitesterkt, luksuriøst og silkeaktig, naturlig fiber. Garn av alpakkafibre er ikke lett å tove og nupper ikke, og det kan være både lett og tungt, avhengig av hvordan det er spunnet. Samtidig som den er lik saueullen, er den varmere, stikker ikke, og er uten lanolin, som gjør den allergivennlig. Alpakka kommer i 22 naturlige farger, med mer enn 300 nyanser fra blå-svart til brun-svart, brun, hvit, sølv og grå.

Mohair:
Fibrene kommer fra angorageiten, og anses som et luksuriøst fiber. Mohairgarn er varmt som ull, men er mye lettere i vekt; det er slitesterkt og vanskelig å tove. Mohairfibre har også en særegen glans som kommer av måten den reflekterer lys på. Selv om det er et hardt fiber, er mohair spunnet til et veldig mykt garn, som resulterer i luftige og glansfulle plagg.

Ull:
Ullfibrene kommer fra sauen og er forholdsvis grove fibre. To slående egenskaper hos ull er dens mottakelighet for varme og toveegenskaper, som kommer av vekten på overflaten av fibrene. Utseende på ullen varierer avhengig av rase på sauen.
Ull fra merinosauen anses som den flotteste ullen, som er myk og pent krøllet. All merinoull i DROPS garn kommer fra Sør-Amerika og stammer fra sauer som ikke har vært utsatt for mulesing.
Ren, ny ull er lagd direkte av dyreull, og er ikke resirkulert fra eksisterende ullplagg. Ull som kan vaskes i vaskemaskin er kjemisk behandlet for å redusere krøllene på det ytre laget av fibrene, og er derfor egnet til maskinvask (se superwash).

Silke:
Silke er et fint og sammenhengende fiber laget av tråder fra kokongen som silkeormen spinner. Mens silkeormen er dyrket, er vill- eller tussasilken hentet fra villmarken. Silkefibre er en av de sterkeste naturlige fibrene og blir til et flott garn. Det blander seg godt med andre fibre, spesielt ull. Silke holder på varmen, absorberer fuktighet og er veldig sterk og stabil når det er strikket, det verken krymper eller strekker seg. Silken blir veldig pen når den farges med naturlige fargestoffer.

Vegetabilske fibre:
Det finnes flere varianter av vegetabilske fibre i celleveggen på planter og grønnsaker. Av alle varianter, er det to som er kjent som de store strikke- eller tekstilfibre; bomull og lin.
Bomull er et mykt fiber som vokser rundt frøene på bomullsplanten, og består av nesten ren cellulose. Bomull er oftest hvit, men det finnes også i grønne og brune varianter. Bomullsfibre er oftest spunnet i garn eller tråder som brukes til å lage et mykt, luftig tekstil som er godt egnet som sommerplagg og tilbehør. Det er svakere enn silke og lin, men sterkere enn ull.
Mercerisert bomull er bomull som har vært igjennom en mercerisert behandling. Dette gir bomullsstoff og tråder mer glans enn konvensjonell bomull. Det er også sterkere, tar lettere til seg fargestoffer, gjør garnet mer motstandsdyktig mot meldugg og reduserer lo. Det kan heller ikke krympe eller miste formen like mye som “vanlig” bomull.
Lin er et fiber fra stilken av linplanten, som er sterkere enn noe annet fiber. Linfiber er mykt, rett og glansfullt, og blir penere med årene. Lin er mer komfortabelt å gå med i varmt vær enn bomull, det er fordi den absorberer fuktighet bedre og tørker fortere.

Andre materialer som brukes i våre garn, er syntetiske fibre som akryl, viskose, polyamid (nylon) og polyester. Disse fibrene bruker vi mest for å få et slitesterk garn (som vårt sokkegarn, DROPS Fabel) eller en spesiell struktur på garnet(som vårt blow yarn, DROPS Air)

2) Hva er polyamid?

Polyamid fiberet, bedre kjent som nylon, er meget slitesterkt, lett, lettstelt (kan vaskes i maskin og tørkes i trommel), og elastisk, som gjør det perfekt til å blande med andre fibre når man produserer slitesterkt garn, som for eksempel sokkegarn.

Sammenlignet med polyester er polyamide mykere og mer elastisk, men det absorberer også mer vann og tørker saktere.

3) Hvilken informasjon kan jeg finne på DROPS etikettene?

Alle DROPS garnetiketter har informasjon om fiberinnhold (ull, bomull, osv.), vekt i gram og ounce, lengde i meter og yards, vaskeinstruksjoner og symboler (forklart her), fargenummer, fargebadnummer og informasjon om garngruppe.

4) Hva er DROPS garngrupper?

Alle DROPS garn er klassifisert i seks ulike grupper baster på tykkelse (fra A til F). Garn i samme gruppe har lik strikkefasthet, og kan derfor brukes til de samme oppskriftene; men løpelengden kan variere, beregn derfor alltid hvor mange meter du trenger til oppskriften før du erstatter garnet.

5) Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

Ja, så lenge garnet har samme strikkefasthet. Lag en liten strikkeprøve for å sjekke at du får samme antall masker i bredden og høyden som angitt i oppskriften.

Husk at ulike garn med forskjellig tekstur, vil gi plagget forskjellig utseende. Løpelengden kan også variere, mål derfor hvor mange meter du trenger når du erstatter et garn, da vet du hvor mange nøster du trenger.

Les mer om hvordan du beregner garnmengde ved bruk av alternative garn – og hvordan du erstatter 1 tråd med 2 tråder eller mer, her.

6) Hva menes med at garnet er “Superwash”?

Ull som er superwash er et ullprodukt som er behandlet på en måte som gjør at det kan vaskes i maskin. Mange er redd for å maskinvaske ull fordi det tover lett (selv om noen tover det med vilje) men superwash gjør det mulig å maskinvaske ull uten bekymring. (Les mer her).

7) Hva betyr “Oeko-Tex® sertifisert”?

Oeko-Tex® Standard 100 ble introdusert på begynnelsen av 1990-tallet som et svar på etterspørselen av tekstiler uten helserisiko. Oeko-Tex® Standard 100 er et globalt testing- og serifiseringsystem for råmaterialer, mellomprodukter og sluttprodukter i alle produksjonsfaser. Testen for skadelige stoffer omfatter stoffer som er forbudt eller regulert ved lov, kjemikalier som er kjent for å være skadelig for helsen, og parametere som inngår som et forebyggende tiltak for å ivareta helse.

For mer informasjon, se www.oeko-tex.com.

8) Hvor er DROPS garn produsert?

Du kan lese mer om hvor alle DROPS garn er produsert i fargekartet for hvert garn og i vår prisliste.

9) Hvorfor er DROPS garn så billig?

Som Nord-Europas største merkevare innenfor garn, håndstrikk og design , har vi unike muligheter til å jobbe med de aller beste råvarene, samt gjøre besparelser som kommer deg tilgode. Derfor kan du kjøpe DROPS garn som er 20-30% billigere enn lignende produkter!

10) Hvor nøyaktig er fargene i fargekartet på nettsiden?

Når vi lager bilder til fargekartet, gjør vi vårt beste for å oppnå høyeste fargenøyaktighet. Dessverre kan vi ikke garantere hvordan bildene vil se ut på din skjerm. Hver enkelt skjerm viser farger forskjellig, noen farger kan se mørkere ut enn de virkelig er, og noen farger kan være mer mettet på noen skjermer. Hvis du opplever at mange av garnfargene ser annerledes ut på skjermen enn den faktiske fargen på nøstet, kan du justere innstillingen på skjermen.

11) Hva er mikron? Hva betyr superfine / extra fine?

Finheten på fibre måles i mikron (tusendels millimeter). Super fine alpakkaull er 26-28 mikron. Fine merinoull er mindre enn 21,5 mikron og extra fine merino er under 19,5 mikron. Jo færre mikron, desto bløtere og finere garn, mens flere mikron gir en grovere og mer slitesterk kvalitet.

Årsaken til at antall mikron i garnets fibre er viktig er fordi garnet lett kan bli noe helt annet enn hva man regner med. Hvor fint og mykt eller hvor grovt et garn er, avgjør hva vi bruker det til. Derfor anbefaler vi de mykeste garnene (som Baby Merino) til babytøy, og et grovere garn (som DROPS Snow) til sitteunderlag og tøfler.

12) Hvorfor er fargene i nøstene mine med printfarger forskjellige?

Grunnen til at 2 nøster av samme printgarn kan se forskjellige ut kan være; 1) de har ulike partinummer 2) de har blitt farget med en teknikk som kalles ”magic print” (som brukes i f.eks. DROPS Delight) som skaper unike mønstre og jevne fargeoverganger på alle nøstene, hvilket innebærer at det kan forekomme både lyse og mørke partier i samme innfarging. Dette er ikke en feil, men en del av garnets egenskaper.

13) Min butikk har ikke fargen jeg ønsker, hva kan jeg gjøre?

Hvis din DROPS forhandler ikke har fargen du ønsker, så prøv å ta kontakt med en DROPS Super Store (butikkene med gullmerke på forhandlerlisten) - de har et stort utvalg av farger og dersom de ikke har fargen din på lager, så vil de bestille den for deg. Se listen over alle DROPS forhandlere her.

14) Where can I find a specific dye lot of a colour?

Always try contacting your DROPS store first. If they do not have the dye lot you want we recommend you to ask other knitters and crocheters in the DROPS Workshop in Facebook or Ravelry, which may have the dye lot in their stash and might be willing to part from it.

15) Hvorfør røyter garnet mitt?

Garn røyter fordi det ikke er spunnet nok for å holde fibrene sammen. Alt garn har overskudd av fibre(fra produksjonen) og vil røyte mer eller mindre, avhengig av hvordan garnet er spunnet. Børstede garn (og "langhårede" garn) som f.eks. DROPS Melody, har flere av disse løse fibrene enn andre garn og røyter derfor mer. Det kommer også an på hva man har på over og under sitt strikkede plagg, om det er noe plagg som trekker fibrene ut. Derfor vil det aldri være mulig å garantere at et garn ikke røyter.

Nedenfor har vi noen tips til hvordan man får det beste resultatet når man jobber med langhårede garn:

  • Når plagget er ferdig (innen du vasker det) skal det ristes ordentlig så alle overskuddsfibre faller av. NB: IKKE bruk tøyrulle eller børste, det vil bare dra ut enda mer fiber fra garnet.
  • Legg plagget i en plastpose og legg det i fryseren i noen timer - temperaturen vil få fibrene til å gli fra hverandre og de løse fibrene vil lettere kunne ristes bort etterpå.
  • Vask plagget etter vaskeanvisningen på banderolen. Plagg som er laget i langhårede garn, skal normalt alltid ristes etter vask, både for å få fibrene til å reise seg igjen, men også for å fjerne eventuelle løse fibre.
Har du et problem med et DROPS garn du har kjøpt? Når du bestiller garn fra fargekartene eller oppskriftene på vår side så kjøper du ikke direkte fra DROPS, men fra en av de hundrevis av DROPS butikkene rundt omkring i landet. Det er derfor viktig at du tar kontakt med DROPS butikken du kjøpte garnet fra, og at du tar vare på banderolene til nøstene du kjøpte (de er din garanti). DROPS butikken du kontakter vil hjelpe deg og ta klagen videre hvis nødvendig. Se listen over DROPS butikker her.

Kommentarer / Spørsmål (264)

country flag Lila wrote:

It's the most beautiful, elegant, the softest and warmest yarn . Why is it discontinued? Is it going to be replaced with similar one?

12.01.2023 - 22:35:

DROPS Design answered:

Dear Lila, our yarns are continuously being renewed as time passes. There may be a replacement yarn coming out to replace BabyAlpaca Silk.

15.01.2023 kl. 09:48:

country flag Line wrote:

Ja har prøvet DROPS Alpaca, DROPS Flora og DROPS Nord intet måler sig med blødheden og letheden i dette garn ?

12.01.2023 - 16:13:

DROPS Design answered:

Hei Lina. Prøv også DROPS Baby Merino (100% ull), veldig mykt og godt garn. Har noen meter lengre løpelengde, så er ørlite lettere, det samme gjelder for både DROPS Flora og DROPS Nord (lengre løpelengde). Men disse kvalitetene har ikke samme innhold som DROPS BabyAlpaca Silk, og siden DROPS BabyAlpaca Silk utgår er det disse alternativene vi kan tilby. mvh DROPS Design

16.01.2023 kl. 07:48:

country flag Anna wrote:

It's the best, softest and warmest yarn for babies and children. Why is it discontinued?

10.01.2023 - 13:39:

DROPS Design answered:

Dear Anna our yarns are continuously being renewed as time passes. There may be a replacement yarn coming out to replace BabyAlpaca Silk.

15.01.2023 kl. 09:48:

country flag Line wrote:

Hvilket alternativ vil i anbefale i stedet for, nu når denne type udgår 😭?

04.01.2023 - 12:52:

DROPS Design answered:

Hej Line, Har du prøvet DROPS Alpaca, DROPS Flora eller DROPS Nord ?

12.01.2023 kl. 15:40:

country flag Emma wrote:

So sad and disappointed that you are discontinuing this very special yarn. It was so beautiful, soft, light, warm and luxurious. I wanted to make a lot more projects using it, but won't be able to now.

03.01.2023 - 17:21:

country flag Lynn wrote:

Is it gone for good? Please don't get rid of this lovely yarn! One of my most favorite tops ever is knitted with this.

29.12.2022 - 07:48:

country flag Anna Bahriantseva wrote:

Ich fand dieses Garn auch nicht in meinem Shop erhältlich. Ich bin so sauer. Ich traf sie zum ersten Mal im Sommer und wollte mehr kaufen. Bitte bringen Sie es wieder in die Produktion! Dies ist ein großartiges Produkt und so viele Kunden lieben es. Oder erstellen Sie etwas Ähnliches 🙏

28.12.2022 - 09:12:

country flag Caro wrote:

Je suis tellement déçue que cette qualité de fil s’arrête, je l’utilise pour tous mes pulls et j’en suis très contente!

18.12.2022 - 07:36:

country flag Elizabeth Gibbons wrote:

I am very disappointed that Drops Baby Alpaca Silk appears to have been discontinued. It is the best yarn I have ever knitted with, and the completed garments hold their shape beautifully as well as being extremely comfortable to wear.

17.12.2022 - 07:49:

country flag Jenny wrote:

Det kan ikke være sant at dere slutter med dette garnet ?? Det er mitt absolutte favorittgarn 😱 det er mykt, varmt, lunt og ikke minst kløfritt !!! Vær så snill og start produksjonen igjen❤️

09.12.2022 - 09:13:

country flag Marta wrote:

Please don't withdraw this one! Its perfect for kid and not only for them! This yarn is so elegant! Loved this one and do!

30.11.2022 - 14:11:

country flag Joanna wrote:

Wird ein ähnliches Garn ins Sortiment eingeführt? Also Wolle und Seide?

22.11.2022 - 19:22:

DROPS Design answered:

Liebe Joanna, zur Zeit ist nichts geplannt aber später vielleicht. Viel Spaß beim stricken!

23.11.2022 kl. 16:14:

country flag Lena wrote:

Sehr schade, dass das Garn aus dem Sortiment verschwindet :( Ich habe meine ersten Strickprojekte damit gemacht (trage sogar gerade eines davon) und finde das Garn so angenehm. Drops sollte solche Infos wirklich in einem Newsletter ausschicken (Oder gibt es das schon? Hätte das jedenfalls noch nicht wo gesehen) Habe bereits mehrmals schmerzlich erfahren (und das zu spät), dass Garne oder Farben aus dem Sortiment verschwinden.

16.11.2022 - 12:14:

country flag Nathalie wrote:

Bonjour, S’il vous plaît, laissez-nous cette si belle laine, elle est si fantastique pour nos bébés !! Please, Please, Please....

12.11.2022 - 19:48:

country flag Lieselotte wrote:

Es ist wirklich ein Jammer, dass diese Wolle aus dem Sortiment genommen worden ist. Das war eines der tollsten Garne, die ich bisher verwendet habe und das zu einem fairen Preis. Man kann nur hoffen, dass die Entscheidung noch einmal überdacht wird... Wirklich traurig!

05.11.2022 - 22:48:

country flag Hanna Mourino wrote:

Hej! Detta garn är så flott och fint, snälla, plocka inte bort den från produktion. 🙁 Jag har använt den till många projekt.

23.10.2022 - 22:11:

country flag Jane wrote:

I'm so upset. I didn't know this yarn would be discontinued, and I planned to use it for two different future projects but haven't bought it yet, and now I can't because it's already unavailable in my country. This yarn was fantastic, please, please, reconsider.

23.10.2022 - 15:34:

country flag Elsebeth Norshald wrote:

Baby Alpaca Silk er bare sådan et dejligt blødt og supert garn. I må venligst ikke lade det gå ud af produktion 🙏

20.10.2022 - 14:26:

country flag Anne wrote:

Er det virkelig slik at dette garnet går ut av produksjon??? 🙈. Min «dropsbutikk» hadde ikke hørt det…trodde bare det var endel farger på vei ut…????

19.10.2022 - 23:28:

DROPS Design answered:

Hei Anne. DROPS BabyAlpaca Silk er nok dessverre på vei ut fra vårt sortiment. mvh DROPS Design

24.10.2022 kl. 14:40:

country flag Wollfühlladen wrote:

Können Sie die deutschen Kunden, die nach dem Garn fragen nicht einfach an mich verweisen? Ich habe noch fast alle Farben vorrätig.

18.10.2022 - 23:48:

country flag Ada wrote:

Please bring back this yarn or at least say its gonna be replaced with similar one... Its my favourite to knit with

12.10.2022 - 14:10:

country flag Andrea Högenauer wrote:

Please bring back Baby Alpaca Silk in yiur program - this is such a fantastic yarn to work with and to wear - would so much appreciate having this yarn back in program even with enlarged colourrange - e.h. beige, camel, light brown, flamingo, apricot, coral - woulc be nice colours in this quality pistacchio, berry Think it over please please - thank you very much

12.10.2022 - 04:11:

country flag Gabriele wrote:

Please think over your decision about putting the yarn out of your program, it is my favorite yarn to knit with. That was a bad decision.

07.10.2022 - 13:32:

country flag Lia wrote:

Please bring back this yarn, it is by far my favourite and a real joy to work!

06.10.2022 - 16:19:

country flag Inge wrote:

Please, bring back the BabyAlpaca Silk and the Alpaca Silk lace yarn! Why oh why are they being discontinued?

30.09.2022 - 15:20:

Skriv en kommentar til DROPS BabyAlpaca Silk

Vi vil gjerne høre hva du har å si om dette garnet!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.