DROPS Delight

Een zacht en spannend superwash behandeld wolgaren!

 • Product image yarn Delight
 • Product image yarn Delight
 • Product image yarn Delight
 • Product image yarn Delight
 • Product image yarn Delight
 • Product image yarn Delight
 • Product image yarn Delight
 • Product image yarn Delight

Samenstelling: 75% wol, 25% polyamide
Garencategorie: A (23 - 26 steken) / 4 ply / fingering
Gewicht/looplengte: 50 g = ca 175 m
Aanbevolen naalddikte: 3,5 mm
Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 23 steken x 30 naalden
Fijne was of wol was 40ºC / Gebruik nooit wasverzachter / Plat laten drogen

Een luxe en super zacht wollen garen in vele fantastische kleuren!

DROPS Delight is een enkeldraads garen, gemaakt van Superwash behandelde wol en versterkt met polyamide. Een spannend dat je kunt gebruiken voor veel meer dan alleen sokken! Probeer het ook eens voor grotere projecten zoals vesten, truien, sjaal's en accessoires.

Het garen heeft een lekkere, handgesponnen structuur met kleine variaties in de dikte, maar ook de "magic print" verftechniek maakt unieke patronen en zachte kleurovergangen in DROPS Delight. Dit betekent ook dat er lichtere of donkere kleurvariaties kunnen voorkomen binnen hetzelfde verfbad. Dit is geen fout of defect in het garen, maar een deel van het karakter van dit garen.

De kleurvoorbeelden zijn gemaakt van een proeflapjes van ongeveer 30 cm in de breedte. De kleurovergangen zullen anders zijn in proeflapjes of kledingstukken van een andere breedte.

Made in EU

Dit garen heeft een Oeko-Tex® certificaat (certificaat nummer 25.3.0099), Standard 100, Class I. Dit betekent dat het getest is en volledig vrij van schadelijke chemicaliën bevonden is en veilig is voor menselijk gebruik. Klasse I is het hoogste niveau en het betekent dat het garen geschikt is voor babyproducten (0-3 maanden).

Garen type
Deals vanaf
DROPS DELIGHT PRINT
3.45 EUR
3.11 EUR

Verkooppunten die dit garen online verkopen

Klik op de Bestelbutton zodat u doorgestuurd wordt naar de website van het DROPS verkooppunt om uw bestelling te plaatsen.

Winkel naam Online prijs
Wolplein.nl
Webstore
3.11 EUR
50g
Bestel
Breicafe Het Breipunt
Webstore
3.45 EUR
50g
Bestel
Breiparadijs
Webstore
3.45 EUR
50g
Bestel
Breiwebshop
Webstore
3.45 EUR
50g
Bestel
Finlandia Import
Webstore
3.45 EUR
50g
Bestel
Hartje Winterswijk
Webstore
3.45 EUR
50g
Bestel
Het Wolhuis
Webstore
3.45 EUR
50g
Bestel
Hobbydoos.nl
Webstore
3.45 EUR
50g
Bestel
Mo and More
Webstore
3.45 EUR
50g
Bestel

Kijk hier of je locale verkooppunt het in voorraad heeft

18 Kleuren in DROPS Delight

rood/oranje/grijs
print 13
regenboog
print 12
lila/groen
print 11
beige/grijs/roze
print 05
frambozentaart
print 17
roze/paars
print 06
paars/groen
print 14
olijfgroen/roest/pruim
print 10
herfstbos
print 18
beige/blauw
print 07
zonsondergang aan zee
print 19
lichtblauw
print 04
blauw
print 03#
turkoois/paars
print 09
groen/blauw
print 16
groen/beige
print 08
pruim/beige/heide
print 02
grijs
print 01
Wij maken u erop attent dat de kleuren zoals u ze ziet op het beeldscherm af kunnen wijken van de werkelijke kleuren en dat kleuren licht kunnen variëren van verfbad tot verfbad
(*) binnenkort verkrijgbaar, (#) uit het assortiment.

Vind patronen voor DROPS Delight

+ Zie meer

Meer informatie over dit garen

Hoe verzorg ik dit garen?

yarn wash

Fijne was of wol was 40ºC / Gebruik nooit wasverzachter / Plat laten drogen

Wat betekent de symbolen?

Lees meer over het wassen van de garens

Wilt u het garen van dichter bij bekijken?

Bekijk het garen van dichtbij en bekijk hoe een gebreid proeflapje eruit ziet, in deze video:

Met welke andere garens kan ik deze combineren?

Veel van onze garens kunnen gecombineerd worden om een andere dichtheid, structuur of gevoel te creëren. Ter inspiratie vindt u hier een aantal combinatie ideeën

DROPS Delight 17, frambozentaart + DROPS Brushed Alpaca Silk 08, heide
DROPS Delight 17, frambozentaart + DROPS Kid-Silk 13, pink

Hulp nodig?

1) Welke type vezels bevatten de DROPS garens?

Garens kunnen worden gemaakt van vele soorten natuurlijke en synthetische vezels. DROPS heeft vooral garens gemaakt van wol, katoen, alpaca, linnen, mohair en zijde in het assortiment. Elke vezel heeft zijn eigen kwaliteiten en ze worden vaak gecombineerd om voordeel te hebben van de beste eigenschappen van alle kwaliteiten samen. Grove vezels heeft het voordeel dat het sterker is en slijtvast is en fijnere vezels bieden meer zachtheid en comfort. Hieronder volgt beknopte informatie over de voornaamste vezels die wij gebruiken:

Alpaca:
Alpaca is een natuurlijke vezel afkomstig van de alpaca en heeft een soortgelijke structuur als die van schapenwol. De vezel is zo zacht omdat hij een kleine diameter heeft, net als bij merinoswol. Alpaca is zacht, duurzaam, luxe en zijdeachtig. Garen van alpacavezels vilt en pilt niet zo snel en kan licht of zwaar zijn afhankelijk van hoe het gesponnen is. Hoewel het op schapenwol lijkt, is het warmer, prikt het niet en bevat het geen lanoline (wolvet) zodat alpaca van nature hypoallergeen is. Alpaca’s komen voor in 22 natuurlijke kleuren en met meer dan 300 tinten, van diep blauw tot bruinzwart en bruin en van wit en zilver tot roze-grijs.

Mohair:
Deze vezel is afkomstig van angorageiten en wordt beschouwd als een luxe vezel. Garen van mohair is net zo warm als wol, maar veel lichter; het is duurzaam, laat zich gemakkelijk verven en vilt niet snel. Mohairvezels glazen zacht door de manier waarop ze het licht weerkaatsen. Hoewel mohair een harde vezel is, wordt het meestal gesponnen tot een luchtig garen, zodat kledingstukken kan mohair luchtig en prachtig zijn.

Wol:
Wolvezels komen van de vacht van een schaap en wol is een relatief grove vezel. Twee in het oog springende eigenschappen van wol zijn het feit dat wol warmte vasthoud en dat wol kan vilten – dit komt door de schubben op het oppervlak van de vezels. Afhankelijk van het schapenras kan wol er zeer verschillend uitzien.
Wol van het merinosschaap wordt beschouwd als de fijnste wol, die zacht en krullend is. Alle merinoswol in DROPS garens komt uit Zuid Amerika en de schapen zijn niet blootgesteld aan mulesing.
Pure nieuwe wol is wol die direct gemaakt wordt van de schapenvacht en niet van gerecyclede wol uit kleding. Machinewasbare wol is wol die chemisch behandeld is zodat de buitenste laag van de vezel zo min mogelijk pluist, zodat de wol in de wasmachine gewassen kan worden op een wolwasprogramma (zie Superwash).

Zijde:
Zijde is een fijne en lange vezel die geproduceerd wordt uit de poppen van de motvlinder van zijderupsen. Hoewel de zijderups gecultiveerd is, wordt wilde of tussahzijde geproduceerd uit de poppen van de ongecultiveerde zijderupsen. De zijdevezel is een van de allersterkste natuurlijke vezels en geweldig om breigarens van te maken. Zijde laat zich ook erg goed mengen met andere vezels en vooral met wol. Zijde laat zich ook goed verven met natuurlijke verfstoffen.

Plantaardige vezels:
Er zijn allerlei plantaardige vezels die gewonnen worden uit de celwand van planten. Van alle varianten worden katoen en linnen het vaakst gebruikt voor breigarens.

Katoen
is de vezel die rond de kernen van de katoenplant wordt aangetroffen en het bestaat bijna volledig uit cellulose. Katoen is meestal wit van kleur, maar er zijn ook groene en bruine varianten. De katoenvezel wordt meestal tot (dun) garen gesponnen en er wordt zacht en ademende textiel van gemaakt dat zeer geschikt is voor zomerkleding en accessoires. Het is minder sterk dan zijde of linnen, maar sterker dan wol.

Gemerceriseerde katoen
is katoen die een speciale behandeling heeft ondergaan. Deze behandeling geeft katoen een prachtige glans zodat dit katoen een chiquere uitstaling heeft dan gewone katoen. Het is ook sterker, laat zich gemakkelijker verven en is beter bestand tegen meeldauw. Het is ook meer vormvast dan ‘reguliere’ katoen.

Linnen
is een vezel die gewonnen wordt uit de stelen van de vlasplant en hij is sterker dan de meeste andere vezels. De linnenvezel is relatief zacht, recht en glanzend en wordt steeds mooier als hij ouder wordt. Linnen is nog comfortabeler dan katoen bij hoge temperaturen omdat het vocht goed opneemt en snel weer droogt.

Andere materialen die gebruikt worden in onze garens zijn o.a. synthetische vezels zoals acryl, viscose en polyamide (nylon) en polyester. Deze vezels worden meestal gebruikt om extra sterkte te geven aan het garen (zoals ons sokkengaren DROPS Fabel) of een speciaal soort structuur (zoals ons "blown yarn", DROPS Air).

naar boven

2) Wat is polyamide?

De polyamidevezel, meer bekend onder de naam nylon, is heel sterk, duurzaam, licht en gemakkelijk in onderhoud (kan gewassen en gedroogd worden in de machine) en elastisch, zodat hij perfect combineert met andere vezels voor het maken van duurzame garens, zoals sokkengaren.

Vergeleken met polyester, is polyamide zachter en flexibeler, maar het neemt ook meer water op en droogt langzamer.

naar boven

3) Welke informatie vind ik op de garenwikkels van DROPS?

Alle DROPS garenwikkels bevatten informatie over de vezels die het garen bevat (wol, katoen, etc.), het gewicht in grammen en de lengte in meters en yards, wasvoorschriften en wassymbolen (deze worden hier uitgelegd), het kleurnummer, het verfbadnummer en de garengroep waartoe het garen behoort.

naar boven

4) Wat zijn de DROPS garencategorieën?

Alle DROPS garens zijn ingedeeld in een groep die de dikte aangeeft (A tot en met F). Garens in dezelfde groep hebben (bijna) dezelfde stekenverhouding en kunnen onderling gewisseld worden in de patronen; de looplengte kan wel variëren, dus als u een ander garen kiest, reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

naar boven

5) Kan ik ook een ander garen gebruiken dan er wordt vermeld in het patroon?

Ja, dat is mogelijk, zolang het garen dezelfde stekenverhouding heeft. Brei daarom altijd een proeflapje en controleer dat u hetzelfde aantal steken in de breedte en naalden in de hoogte heeft als aangegeven staat in het patroon.

Denk erom dat verschillende garen verschillende eigenschappen hebben en het kledingstuk een andere structuur en uitstraling kunnen geven. De looplengte kan ook verschillen, dus reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

lees hiermeer over hoe u de hoeveelheid van een alternatief garen berekent - en hoe u 1 draad van een garen vervangt door 2 of meer draden van een ander garen, .

naar boven

6) Wat betekent het dat een garen “Superwash” behandeld is?

Superwash wol is een wolproduct dat behandeld is zodat het machinewasbaar is. Veel mensen werken liever niet met wol omdat het kan krimpen bij het wassen (dit kunt u ook expres doen, dan vilt u de wol) en superwash wol kunt u gebruiken zonder deze zorgen. (Lees hier meer (Engelstalig))

naar boven

7) Wat betekent: “Oeko-Tex® gecertificeerd”?

De Oeko-Tex® Standard 100 is geïntroduceerd aan het begin van de jaren 90 in reactie op de vraag van het publiek naar textiel zonder gezondheidsrisico’s. De Oeko-Tex® Standard 100 is een uniforme en wereldwijde testmethode en certificering voor textielgrondstoffen, halffabricaten en eindproducten. De test op verboden middelen omvat middelen die verboden zijn bij wet en op chemicaliën die schadelijk zijn voor de gezondheid en andere zaken die de gezondheid kunnen schaden.

Voor meer informatie, ga naar www.oeko- tex.com

naar boven

8) Waar worden de DROPS garens geproduceerd?

U kunt lezen waar de DROPS garens zijn geproduceerd op elke kleurenkaart en op onze prijslijsten.

naar boven

9) Waarom zijn jullie garens zo goedkoop?

Als het grootste merk in breigarens en patronen van Noord-Europa hebben we de unieke kans om te werken met de beste ruwe materialen en zo kunnen we besparingen maken die u ten goede komen. Daarom kunt u DROPS garens gemiddeld 20-30% goedkoper kopen dan vergelijkbare producten!

naar boven

10) Hoe accuraat zijn de kleuren op de website?

Als we afbeeldingen selecteren voor de kleurenkaarten, doen we ons uiterste beste om de kleur zo goed mogelijk weer te geven. Helaas kunnen we niet garanderen dat de afbeeldingen op uw computerscherm volledig correct zijn. Elke monitor geeft kleuren anders weer; sommige kleuren zullen donkerder lijken dan in het echt of juist lichter en sommige kleuren zullen meer verzadigd lijken op bepaalde beeldschermen. Als u de ervaring heeft dat de kleuren in het echt vaak afwijken van die op uw beeldscherm, dan kunt u de instellingen van uw monitor aanpassen.

naar boven

11) Wat is micron? Wat betekent super fijn / extra fijn?

De dikte van garenvezels wordt in micron uitgedrukt (een duizendste van een millimeter). Super fijne alpaca wol is 26-28 micron. Fijne merinowol is minder dan 21,5 micron en extra fijne merinowol is minder dan 19,5 micron. Hoe minder micron des te zachter en fijner de kwaliteit zal zijn, hoe meer micron, hoe slijtvaster de kwaliteit zal zijn.

De reden dat het aantal micron in garenvezels belangrijk zijn, is omdat het garen uiteindelijk iets anders gaat worden en hoe delicaat of grof een garen is bepaalt voor een deel waarvoor we het gebruiken. Dat is de reden waarom we de zachtste garens (zoals DROPS Baby Merino) aanraden voor babykleding, of waarom we een meer korrelig, slijtvaster garen zoals DROPS Snow, voor zitmatjes en sloffen gebruiken.

naar boven

12) Waarom zijn de kleuren van mijn bollen of print verschillend?

De reden waarom twee bollen van hetzelfde garen er verschillend uit kunnen zien kan zijn 1) dat beide bollen van een verschillend kleurbad zijn; 2) dat de bollen met een andere techniek geverfd zijn, "magic print" genaamd (wat bijvoorbeeld toegepast wordt bij DROPS Delight), wat zorgt voor unieke patronen en zachte kleurovergangen voor elke bol, waar wat tevens inhoudt dat er binnen een verfbad lichtere en donkere variaties kunnen zijn. Dit is geen fout of defect, maar hoort bij het karakter van het garen.

naar boven

13) Mijn winkel heeft niet de kleur die ik wil hebben, wat kan ik doen?

Als uw DROPS winkel de kleur, die u graag wilt hebben, niet heeft, probeer dan contact op te nemen met een DROPS Super Store (degenen met de gouden badges) - zij zorgen ervoor om de kleur die graag wilt te regelen, zelfs als ze het zelf niet op voorraad hebben. Hier vindt u een lijst van alle DROPS winkels.

naar boven

14) Waar kan ik een specifiek verbad van een kleur vinden?

Neem altijd eerst contact op met uw DROPS winkel. Als zij niet het verbad hebben dat u wilt, raden we aan om andere breisters en haaksters te vragen in de DROPS Workshop op Facebook of Ravelry, deze hebben misschien het juiste verfbad en willen dit wellicht afstaan.

naar boven

15) Waarom pluist mijn garen?

Garen pluist omdat het niet genoeg in elkaar gedraaid is om alle vezels samen te houden. Alle garens hebben uitstekende vezels (van de productie) die naar buiten kunnen komen als een lint of door schuren, in verschillende gradaties afhankelijk van hoe het garen gesponnen is. Geborstelde garens (garens die "hariger" zijn) zoals DROPS Melody, hebben meer van deze losse vezels dan andere garens, en gaan daardoor makkelijker pluizen. Het pluizen is tevens afhankelijk van wat eronder gedragen wordt en of dit aan de vezels trekt. Het is daarom niet mogelijk om te garanderen dat het garen niet pluist.

Hieronder vindt u een aantal tips hoe u het beste resultaat krijgt als u met garens werkt die hariger zijn:

 • Als het kledingstuk klaar is (voordat u het wast) schudt u het flink uit, zodat de vezels eruit komen. LET OP: gebruik GEEN lint of roller, borstel of andere methode welke aan de garens trekt.
 • Doe het kledingstuk in een plastic tas en leg het in de vriezer - de temperatuur zorgt ervoor dat de vezels minder aan elkaar vast gaan zitten, en uitstekende vezels makkelijker los komen. Laat een paar uur in de vriezer liggen, voordat u het eruit haalt en opnieuw uitschudt.
 • Was het kledingstuk volgens de instructies op het label. Kledingstukken die met harigere garens zijn gemaakt, moeten meestal uitgeschud worden als ze droog zijn na het wassen, zodat de haren omhoog gaan staan en uitstekende vezels eruit kunnen komen.

naar boven

Opmerkingen / Vragen (181)

country flag Maria Do Souto 05.03.2021 - 21:14:

I purchased several balls of Delight Print, and the smell from them is so bad, I am having trouble breathing. I have never encountered this smell before...it smells like burning yarn.

user icon DROPS Design 08.03.2021 kl. 10:41:

Dear Mrs Do Souto, we are very sorry to hear that you have some worries with our yarn, please contact the DROPS store where you purchased the yarn to report this. Thank you. Happy knitting!

country flag Helle Hanghøj 18.02.2021 - 12:45:

Har i 1nøgle drops delight nr 09. 6862 Vh Helle Hanghøj

user icon DROPS Design 23.02.2021 kl. 15:25:

Hej Helle, skriv dit spørgsmål i gruppen DROPS Workshop på Facebook, her er det større chance for at du finder det :)

country flag Anne Toril Tveit 17.02.2021 - 22:19:

Hei😊 så et teppe som var heklet i drops delight som ser veldig gult og beige ut med color nr 07, Kjøpte garnet i color nr 07, men det er blått og beige. Er fargen blitt forandret? Veldig forskjellige fra det nøste jeg så med gult i kontra det jeg kjøpte

user icon DROPS Design 03.03.2021 kl. 09:45:

Hei Anne. Hvilket teppet gjelder det/DROPS nr? Kan ikke se at vi har et teppe heklet i DROPS Delight som ser veldig gult ut. I farge 07, beige/blå er det fargeområder som er beige-gult. Måten DROPS Delight blir farget på skaper helt unike mønstre og sjatteringer, noe som gjør at man innenfor det samme partinummeret kan få både mørkere og lysere variasjoner. Dette er ikke en feil, men en del av garnets egenskaper. Så da er det mulig at teppet du har sett har en lysere variasjon enn det nøstet du har fått. mvh DROPS design

country flag Eva Löfstrand 07.02.2021 - 08:45:

Letar efter ett bra mönster till en tröja i detta garn: rund hals(resår), isydd lång ärm, rak modell med resårmuddar både på ärmar och i nederkant. Har ni något tips?

user icon DROPS Design 08.02.2021 kl. 08:26:

Hei Eva. Bruk vår søkefunkjson og søk på genser strikket i garngruppe A. Selv om et plagg er f.eks strikket i DROPS Alpaca eller DROPS Flora kan du bruke DROPS Delight. Bare pass på at strikkefastheten stemmer med det som står i oppskriften. mvh DROPS design

country flag Mary 06.02.2021 - 16:46:

Mistä voi ostaa Suomessa?

user icon DROPS Design 14.04.2021 kl. 17:18:

Verkkokauppoja Suomessa löydät klikkaamalla Etsi liike -linkkiä.

country flag Gabriele Wilms-van Laak 30.01.2021 - 19:41:

Hallo.....wieviel Wolle benötige ich für eine Decke mit den Maßen 150 x 200 cm ?

user icon DROPS Design 01.02.2021 kl. 11:16:

Liebe Frau Wilms-van Laak, hier finden Sie alle unsere Decke, die Mit Delight gestrickt bzw gehäkelt werden, und hier alle die Decke, die mit einem Garn der Garngruppe A gestrickt/gehäkelt werden. Sicher finden Sie Inspiration. Viel Spaß beim stricken!

country flag Margret Sachs 19.01.2021 - 13:25:

Wieviel Knäuel benötige ich von Drops Delight print 10 für einen einfachen rechts gestrickten Schal 15x180 cm. Bin Strickanfänger - habe mich aber in diese Farbkompination verliebt....Können Sie mir bitte per Mail antworten ? M.Sachs

user icon DROPS Design 27.01.2021 kl. 08:06:

Liebe Frau Sachs, hier finden Sie alle unsere Modellen für gestrickte Schal mit Delight - Viel Spaß beim stricken!

country flag Arashi Sato 19.01.2021 - 06:53:

Hello, I have 3 questions. Could you send to Japan ? How much is the shipping price to Japan? How can I pay you? My mother likes your yarn. I wait your messages. Thank you.

user icon DROPS Design 19.01.2021 kl. 07:42:

Dear Mrs Sato, you will find list of DROPS Stores shipping worlwide here - you should find more information on their websites. Happy knitting!

country flag Gabi Gilberg 12.01.2021 - 17:06:

Hallöchen, ich hätte gerne das Garn für Ihr Modell de-207 -47 gestrickter Kissenbezug mit Krausrippen und Streifen in Drops Delight. Passend für ein Kissen von 50x50 cm. Viele Grüße Gabi Gilberg

user icon DROPS Design 13.01.2021 kl. 09:09:

Liebe Frau Gilbert, klicken Sie auf dem grünen Icon mit dem Caddy, so finden Sie die Liste von den DROPS Händler, die DROPS Delight anbieten. Viel Spaß beim stricken!

country flag Inger PIsaksson 12.01.2021 - 11:40:

Jag som är nybörjare vill sticka en tröja till mig i stl 46 i detta underbara regnbågsgarn. Men jag hittar inget enkelt mönster utan svåra maskor. Slätstickning på rundsticka. Hjälp mig med ett grundmönstret som sitter ledigt påmin runda kropp.

user icon DROPS Design 13.01.2021 kl. 07:40:

Hei Inger. Om du søker på Genser - Dame - strikke - Garngruppe A vil det komme opp mange forslag. F.eks DROPS 218-35, Selv om en genser er avbildet med f.eks DROPS Fabel, kan du bruke DROPS Delight. Men husk å sjekke din strikkefasthet mot den som er oppgitt i oppskriften. God Fornøyelse!

Hoe kan ik dit garen vervangen? Als u op zoek bent naar een vervanging van dit garen voor een ander DROPS garen, dan kunt u een ander garen gebruiken binnen dezelfde garengroep, of probeer onze garenvervanger!!

Heeft u een probleem met het bestelde DROPS garen? Als u garen besteld vanaf de kleurenkaart of de patronen op onze site dan koopt u niet rechtstreeks bij DROPS, maar van een van de honderden DROPS winkels over de hele wereld. Daarom is het van belang dat u contact opneemt met de DROPS winkel waar u het garen gekocht heeft, en dat u de garenlabels van alle bollen die u besteld heeft bewaard (want deze zijn uw garantie). TDe DROPSwinkel waar u contact mee opneemt zal u helpen om de klacht verder in te dienen, indien nodig. Hier vindt u een lijst met DROPS winkels.
Heeft u uw antwoord nog niet gevonden? Scroll dan naar beneden en laat een bericht achter, zodat een van onze experts kan proberen u te helpen. Dit wordt normaliter binnen 5 tot 10 werkdagen gedaan.

Stuur een opmerking over DROPS Delight

We would love to hear what you have to say about this yarn!

Wilt u een vraag stellen, kies dan de juiste categorie in het formulier hieronder om sneller een antwoord te krijgen. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.

Van de #dropsfan gallery

Shawl Boho

Carla, Italy

Rooster Mitten

Tone M Andersen, France

Candy Crumble Socks

Natalia, Germany

Zie meer