DROPS Baby / 36 / 6

Baby Diamonds by DROPS Design

Strikket plaid i DROPS Merino Extra Fine. Arbejdet strikkes med hulmønster til baby.

DROPS Design: Model me-072-by
Garngruppe B
-----------------------------------------------------------

STØRRELSE:
Bredde: 47-65 cm. Længde: 52-80 cm.

MATERIALER:
DROPS MERINO EXTRA FINE fra Garnstudio (tilhører garngruppe B)
200-300 g farve 23, gråblå

STRIKKEFASTHED:
20 masker i bredden og 26 pinde i højden med glatstrik = 10 x 10 cm.

PINDE:
DROPS RUNDPIND NR 4,5: Længde på 60 cm eller 80 cm.
Pinde nr er kun vejledende. Får du for mange masker på 10 cm, skift til tykkere pinde. Får du for få masker på 10 cm, skift til tyndere pinde.

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!

Vil du bruge et andet garn? Prøv vores omregner!

100% Uld
fra 23.95 kr /50g
DROPS Merino Extra Fine uni colour DROPS Merino Extra Fine uni colour 23.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Merino Extra Fine mix DROPS Merino Extra Fine mix 23.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
Pinde & Hæklenåle
Garnet til denne opskrift koster fra 71.85kr. Læs mere.

Instruktioner

-------------------------------------------------------

FORKLARING TIL OPSKRIFTEN:

-------------------------------------------------------

RETSTRIK (strikkes frem og tilbage):
Strik ret på hver pind.

MØNSTER:
Se diagram A.1 og A.2. Diagrammerne viser alle pinde i mønsteret set fra retsiden.

IND-/UDTAGNINGSTIPS (jævnt fordelt):
For at beregne hvordan der skal tages ind/ud jævnt fordelt, regner man det totale maskeantal på pinden (f.eks 130 masker) minus kantmaskerne i retstrik i siderne (f.eks 4 masker), og deler de resterende masker med antal ind-/udtagninger som skal gøres (f.eks 5) = 25,2.
I dette eksempel tages der ind ved at strikke ca hver 24. og 25. maske ret sammen, og der tages ikke ind over kantmaskerne i hver side.
Hvis der skal tages ud, laves der omslag om pinden efter ca hver 25.maske, og der tages ikke ud over kantmaskerne i hver side. På næste pind strikkes omslagene drejet så der ikke bliver hul.

-------------------------------------------------------

START ARBEJDET HER:

-------------------------------------------------------

PLAID - KORT OVERSIGT OVER ARBEJDET:
Arbejdet strikkes frem og tilbage på rundpind.

PLAID:
Slå 94-130 masker op på rundpind 4,5 med Merino Extra Fine. Strik mønster således: 2 kantmasker RETSTRIK – læs forklaring over, A.1 til der er 2 masker tilbage, 2 kantmasker retstrik. Fortsæt frem og tilbage således. På sidste pind med ret fra vrangen, tages der 1-5 masker ind jævnt fordelt – læs IND-/UDTAGNINGSTIPS = 93-125 masker.
Nu strikkes der mønster således: 2 kantmasker retstrik, A.2a over de næste 9 masker, A.2b over de næste 72-104 masker (= 9-13 rapporter à 8 masker), A.2c over de næste 8 masker, 2 kantmasker retstrik. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Fortsæt mønsteret således til arbejdet måler 45-73 cm – sørg for at der afsluttes efter 8. eller 16.pind i diagrammerne.
Nu strikkes der mønster således: 2 kantmasker retstrik, A.1 til der er 2 masker tilbage, 2 kantmasker retstrik, samtidig på 3.pind tages der 1-5 masker ud jævnt fordelt – husk IND-/UDTAGNINGSTIPS = 94-130 masker. Når A.1 er strikket færdig i højden, lukkes der af med vrang fra retsiden. Plaiden måler ca 52-80 cm.

Denne opskrift er blevet rettet. .

Opdateret online: 11.03.2020
Nyt garnforbrug: DROPS MERINO EXTRA FINE fra Garnstudio (tilhører garngruppe B) 200-300 g farve 23, gråblå

Diagram

= ret fra retsiden, vrang fra vrangen
= vrang fra retsiden, ret fra vrangen
= lav 1 omslag mellem 2 masker, på næste pind strikkes omslaget vrang (det skal blive hul)
= strik 2 masker ret sammen (= 1 maske taget ind)
= tag 1 maske løst af pinden som om den skulle strikkes ret, strik 1 maske ret, løft den løse maske over masken som blev strikket (= 1 maske taget ind)
= tag 1 maske løst af pinden som om den skulle strikkes ret, strik 2 masker ret sammen, løft den løse maske over maskerne som blev strikket sammen (= 2 masker taget ind)

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS Baby 36-6) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (10)

Claudia 04.08.2020 - 10:01:

Hallo, ich muss leider nochmal fragen. Bedeutet das 1 Symbol das ich nur 1 Masche rechts in Hinreihen und 1 Masche links in Rückreihen stricke, oder ist damit jeweils die gesamte Reihe gemeint. Also rechts in Hinreihen und links in Rückreihen? Und beim 2. Symbol einfach umgekehrt, also in Hinreihen links und in Rückreihen rechts. Gruß Claudia Kopydlowski

DROPS Design 04.08.2020 kl. 10:05:

Liebe Claudia, je nach den Diagrammen/Reihen dann es unterchiedlich sein, aber wenn die ganze Reihe mit nur weissen Kästchen sind dann werden diese Maschen glatt rechts gestrickt, und bei den 2. Symbol stricken Sie alle Maschen glatt links (= 1. und 2. Reihe in A.1 z.B.). Viel Spaß beim stricken!

Clauida 04.08.2020 - 09:59:

Hallo, ich muss leider nochmal fragen. Bedeutet das 1 Symbol das ich nur 1 Masche rechts in Hinreihen und 1 Masche links in Rückreihen stricke, oder ist damit jeweils die gesamte Reihe gemeint. Also rechts in Hinreihen und links in Rückreihen? Und beim 2. Symbol einfach umgekehrt, also in Hinreihen links und in Rückreihen rechts. Gruß Claudia Kopydlowski

Claudia Kopydlowski 03.08.2020 - 20:14:

Hallo, ich verstehe leider die Beschreibung im Diagramm nicht richtig. Ist mit "1 Masche rechts in Hin-Reihen, 1 Masche rechts in Rück-Reihen" gemeint, dass die Hinreihe rechts und die Rückreihe links gestrickt werden soll? Danke

DROPS Design 04.08.2020 kl. 09:33:

Liebe Frau Kopydlowski, das 1. Symbol steht für 1 Masche glatt rechts (= diese Maschen stricken Sie rechts bei den Hinreihen und links bei den Rückreihen) - das 2. Symbol steht für 1 Masche glatt links (= diese Maschen stricken Sie links bei den Hinreihen und rechts bei den Rückreihen). Viel Spaß beim stricken!

Claudia 03.08.2020 - 19:00:

Hallo, ich verstehe den schwarzen Strich, der mal nach links und mal nach rechts, der an dem Symbol für einen Umschlag steht, nicht? Lieben Gruß Claudia

DROPS Design 04.08.2020 kl. 09:30:

Liebe Claudia, meinen Sie das 3. Symbol? Es sind einfach ein Umschlag für das Lochmuster - z.B. bei der 11. Reihe in A.1 stricken Sie: 2 M re, 2 M re zusammen, 1 Umschlag, 1 M re, 1 Umschlag, 1 Masche wie zum Rechtsstricken abheben, 1 Masche rechts, die abgehobene Masche über die gestrickte ziehen, 2 M re. Viel Spaß beim stricken!

Jas 20.04.2020 - 14:46:

When piece reach 73 cm, do we just knit and purl for the next 2 rows with 125 sts then do the increase on the 3rd to make up 130 sts and carry on from row 4th till row 26th for Diagram A for the ending part.

DROPS Design 21.04.2020 kl. 10:07:

Dear Mrs Jas - did you see the previous answer? Do you still have some worries? Just let us know if you need further explanations. Happy knitting!

Jas 20.04.2020 - 14:44:

When piece reach 73 cm, do we just knit and purl for the next 2 rows with 125 sts then do the increase on the 3rd to make up 130 sts and carry on from row 4th till row 26th for Diagram A for the ending part.

DROPS Design 20.04.2020 kl. 15:29:

Dear Mrs Jas, when piece measures 73 cm (remember to adjust after a row 8 or 16 in A.2), work A.1 with 2 edge sts in garter st in each side. Work A.1 as follows starting from RS: Purl 1 row from RS, Knit 1 row from WS, knit 1 row from RS increasing 5 sts evenly. Continue then diagram as shown over the middle 126 sts. Happy knitting!

Alma 14.04.2020 - 17:09:

Quindi se ho compreso bene 10 o 14 volte le ripetizioni nel senso della larghezza grazie scusate

DROPS Design 14.04.2020 kl. 17:49:

Buongiorno Alma. Sì esatto. Buon lavoro!

Alma 14.04.2020 - 16:53:

Il motivo traforato sullo schema A1 quante ripetizioni si dovranno fare cioè ogni 9 maglia a dritto una ripetizione e così via fino alla fine? Grazie

DROPS Design 14.04.2020 kl. 17:04:

Buongiorno Alma. Ripete lo schema A1 su tutte le maglie ad eccezione delle prime 2 e delle ultime 2 maglie. Quindi a seconda della misura che sta lavorando, ripeterà A1 10 oppure 14 volte. Buon lavoro!

Jessica 23.03.2020 - 21:36:

Jag får verkligen inte ihop det med 20 maskor på stickfastigheten. Spelar ingen roll om jag går ner i storlek på stickorna. Gick ner till nr 3, men fick ändå inte ihop 10 cm på 20 maskor. Vad ska jag göra?

DROPS Design 24.03.2020 kl. 08:59:

Hej Om du får fler än 20 maskor på 10 cm så får du byta till tjockare stickor för att få stickfastheten att stämma. Mvh DROPS Design

Lotte Thorsbjerg 09.03.2020 - 15:48:

Hej Jeg kan ikke forstå at 4 nøgler til den store størrelse er korrekt. Min strikkefasthed passer men 1 nøgle skulle svare til 20 cm strik og det gør det ikke. Mvh Lotte

DROPS Design 10.03.2020 kl. 15:00:

Hej Lotte, vi skal se på garnforbruget igen. Hold øje her på opskriften om der kommer en opdatering i løbet af et par dage :)

Kommentere opskrift DROPS Baby 36-6

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.