DROPS / 189 / 14

Clean Cables by DROPS Design

Neulotut pesurätit, joissa kaksiväristä patenttineuletta ja palmikko. Työ neulotaan DROPS Cotton Light -langasta.

DROPS Design: Malli cl-091
Lankaryhmä B
-----------------------------------------------------------
Mitat: n. 22 x 22 cm
Langanmenekki: Garnstudion
DROPS COTTON LIGHT (kuuluu lankaryhmään B):
50 g väriä 01, luonnonvalkoinen
50 g väriä 33, kissankello
50 g väriä 08, jäänsininen

Työ voidaan neuloa myös seuraavilla langoilla:
"Lankavaihtoehdot (Lankaryhmä B)". Katso alla oleva linkki.

DROPS PYÖRÖPUIKKO (40 cm) NRO 3,5 tai käsialan mukaan. NEULETIHEYS: 22 silmukkaa ja 30 kerrosta sileää neuletta puikoilla nro 3,5 = 10 cm leveyssuunnassa ja 10 cm korkeussuunnassa.

DROPS PALMIKKOPUIKKO (palmikoihin).

Oletko tehnyt tämän mallin, tai jonkun muun malleistamme? Jaa kuvia sosiaalisissa medioissa ja merkitse ne #dropsdesign, jotta voimme nähdä ne!

Haluatko käyttää toista lankaa? Kokeile lankamuunnintamme!
Kommentit (0)

50% Puuvillaa, 50% Polyesteria
alkaen 1.50 € /50g
DROPS Cotton Light uni colour DROPS Cotton Light uni colour 1.50 € /50g
Tilaa
Puikot & Virkkuukoukut
Saat tämän mallin langat alkaen 4.50€. Lue lisää.
OHJEESEEN LIITTYVÄT TIEDOT:

AINAOIKEINNEULE tasona:
Neulo kaikki kerrokset oikein.

KAKSIVÄRINEN PATENTTINEULE:
Pesurätti, jossa on patenttineuletta ja palmikko, neulotaan kissankellon värisellä langalla. Pesurätti, jossa ei ole palmikkoa, neulotaan jäänsinisellä langalla.

1.KERROS (= nurja puoli): Neulotaan kissankellon värisellä/jäänsinisellä langalla.
Neulo 3 silmukkaa ainaoikeaa kissankellon värisellä/jäänsinisellä langalla, *1 langankierto, nosta 1 silmukka nurin neulomatta, 1 silmukka oikein*, toista *-* kunnes jäljellä on 4 silmukkaa, 1 langankierto, nosta 1 silmukka nurin neulomatta ja neulo 3 silmukkaa ainaoikeaa kissankellon värisellä/jäänsinisellä langalla. Käännä työ.

2.KERROS (= oikea puoli): Neulotaan luonnonvalkoisella langalla.
Nosta ensimmäiset 3 kissankellon väristä/jäänsinistä silmukkaa nurin neulomatta, neulo luonnonvalkoisella langalla näin: *neulo langankierto ja nostettu silmukka oikein yhteen, 1 langankierto, nosta 1 silmukka nurin neulomatta*, toista *-* kunnes jäljellä on 4 silmukkaa, neulo langankierto ja nostettu silmukka oikein yhteen, nosta viimeiset 3 silmukkaa nurin neulomatta.
Työnnä silmukat pyöröpuikon toiseen päähän ja neulo silmukat samasta suunnasta vielä kerran.

3.KERROS (= oikea puoli): Neulotaan kissankellon värisellä/jäänsinisellä langalla.
Neulo 3 silmukka ainaoikeaa, *1 langankierto, nosta 1 silmukka nurin neulomatta, neulo langankierto ja nostettu silmukka nurin yhteen*, toista *-* kunnes jäljellä on 4 silmukkaa, 1 langankierto, nosta 1 silmukka nurin neulomatta ja neulo 3 silmukkaa ainaoikeaa. Käännä työ.

4.KERROS (= nurja puoli): Neulotaan luonnonvalkoisella langalla.
Nosta ensimmäiset 3 kissankellon väristä/jäänsinistä silmukkaa nurin neulomatta, neulo luonnonvalkoisella langalla näin: *neulo langankierto ja nostettu silmukka nurin yhteen, 1 langankierto, nosta 1 silmukka nurin neulomatta*, toista *-* kunnes jäljellä on 4 silmukkaa, neulo langankierto ja nostettu silmukka nurin yhteen, nosta viimeiset 3 silmukkaa nurin neulomatta.
Työnnä silmukat pyöröpuikon toiseen päähän ja neulo silmukat samasta suunnasta vielä kerran.

5.KERROS (= nurja puoli): Neulotaan kissankellon värisellä/jäänsinisellä langalla.
Neulo 3 silmukka ainaoikeaa, *1 langankierto, nosta 1 silmukka nurin neulomatta, neulo langankierto ja nostettu silmukka oikein yhteen*, toista *-* kunnes jäljellä on 4 silmukkaa, 1 langankierto, nosta 1 silmukka nurin neulomatta ja neulo 3 silmukkaa ainaoikeaa. Käännä työ.

Toista kerroksia 2.-5.

PALMIKKO:
Nosta ensimmäiset 3 kissankellon väristä/jäänsinistä silmukkaa nurin neulomatta, neulo luonnonvalkoisella langalla näin: *neulo langankierto ja nostettu silmukka nurin yhteen, 1 langankierto, nosta 1 silmukka nurin neulomatta*, toista *-* yhteensä 7 kertaa (= 7 luonnonvalkoista patenttisilmukkaa).
Siirrä seuraavat 6 silmukkaa + niihin kuuluvat 3 langankiertoa (= 3 luonnonvalkoista patenttisilmukkaa) apupuikolle työn taakse, toista *-* yhteensä 3 kertaa (= 6 silmukkaa + niihin kuuluvat 3 langankiertoa (= 3 luonnonvalkoista patenttisilmukkaa), toista *-* apupuikon silmukoilla ja vielä, kunnes jäljellä on 4 silmukkaa, neulo langankierto ja nostettu silmukka nurin yhteen, nosta viimeiset 3 silmukkaa nurin neulomatta.
Työnnä silmukat pyöröpuikon toiseen päähän ja neulo silmukat samasta suunnasta vielä kerran. Jatka neulomista 5.kerroksesta alkaen.
----------------------------------------------------------

PESURÄTIT:
Neulotaan tasona pyöröpuikolla, jotta voidaan neuloa useita kerroksia samasta suunnasta ennen kuin työ käännetään.

PESURÄTTI JOSSA PALMIKKO JA KAKSIVÄRINEN PATENTTINEULE:
Luo 45 silmukkaa kissankellon värisellä langalla pyöröpuikolle nro 3,5. Neulo tasona 2 kerrosta oikein. Jatka neulomalla KAKSIVÄRISTÄ PATENTTINEULETTA (katso selitys yllä). Toista kerroksia 2.-5., kunnes työn pituus on n. 6 cm ja seuraavaksi neulottava kerros on 4.kerros (luonnonvalkoisella langalla). Tee nyt 1 PALMIKKO (katso selitys yllä).
Neulo sitten patenttineuletta kuten aiemmin, kunnes työn pituus on n. 16 cm ja seuraavaksi neulottava kerros on 4.kerros (luonnonvalkoisella langalla). Tee 1 PALMIKKO. Neulo sitten patenttineuletta kuten aiemmin, kunnes työn pituus on n. 21 cm ja seuraavaksi neulottava kerros on 3. tai 5.kerros (kissankellon värisellä langalla). Neulo nyt seuraavasti: Neulo silmukat ja niihin kuuluvat langankierrot oikein yhteen, muut silmukat neulotaan oikein. Neulo 2 kerrosta oikein. Päätä silmukat oikein silmukoin. Katkaise lanka ja päättele langanpäät.


PESURÄTTI JOSSA KAKSIVÄRINEN PATENTTINEULE:
Luo 45 silmukkaa jäänsinisellä langalla pyöröpuikolle nro 3,5. Neulo tasona 2 kerrosta oikein. Jatka neulomalla KAKSIVÄRISTÄ PATENTTINEULETTA (katso selitys yllä). TARKISTA NEULETIHEYS! Neulo kunnes työn pituus on n. 21 cm ja seuraavaksi neulottava kerros neulotaan jäänsinisellä langalla. Neulo nyt seuraava kerros jäänsinisellä langalla näin: Neulo silmukat ja niihin kuuluvat langankierrot oikein yhteen, muut silmukat neulotaan oikein. Neulo 2 kerrosta oikein. Päätä silmukat oikein silmukoin. Katkaise lanka ja päättele langanpäät.

Tähän ohjeeseen on tehty korjaus. .

Päivitetty nettiin: 23.04.2018
4.kerroksen silmukkaluku on korjattu, neulotaan, kunnes kerroksella on jäljellä 4 silmukkaa

There are no comments to this pattern yet! Leave yours below.

Lisää kommentti ohjeeseen DROPS 189-14

Haluamme mielellämme kuulla mielipiteesi tästä ohjeesta!

Mikäli haluat esittää kysymyksen, valitse oikea kategoria alla olevasta valikosta - tällä tavoin saat vastauksen nopeammin. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä *.