DROPS Baby / 31 / 24

Aiden Socks by DROPS Design

Strikkede tøfler til baby med snoninger og rib. Størrelse 1 mdr – 4 år. Arbejdet er strikket i DROPS Lima

Tags: snoning, tøfler,
DROPS Design: Model li-004-by
Garngruppe B
-----------------------------------------------------------
Størrelse: 1/3 - 6/9 - 12/18 mdr (2- 3/4) år
Passer fodlængde: 10-11-12 (14-16) cm
Materialer:
DROPS LIMA fra Garnstudio (tilhører garngruppe B)
50-50-50 (50-50) g farve 0206, lys beige

Arbejdet kan også strikkes med garn fra:
"Alternativ garn (Garngruppe B)" – se link under.

DROPS STRØMPEPINDE nr 3,5 – eller de pinde du skal bruge for at få 22 masker og 30 pinde glatstrik på 10 cm i bredden og 10 cm i højden.

DROPS SNONINGSPIND – til snoningerne.
----------------------------------------------------------

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!

Vil du bruge et andet garn? Prøv vores omregner!

65% Uld, 35% Alpaca
fra 14.25 kr /50g
DROPS Lima uni colour DROPS Lima uni colour 14.25 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Lima mix DROPS Lima mix 14.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
Pinde & Hæklenåle
Garnet til denne opskrift koster fra 14.25kr. Læs mere.

Instruktioner

INFORMATION TIL OPSKRIFT:

MØNSTER:
Se diagram A.1 og A.2. Vælg diagram for din størrelse.
----------------------------------------------------------

TØFLER:
Arbejdet strikkes rundt fra midt under sålen og op til skaftet. Omgangen starter midt bagpå. Slå 38-42-46 (58-66) masker op på strømpepinde 3,5 med Lima. Sæt 1 mærke 19-21-23 (29-33) masker ind i arbejdet (= midt foran). Strik 1 omgang ret. Derefter tages der ud således:
1.OMGANG: Strik 1 maske ret, slå om, strik ret til der er 1 maske tilbage før mærket midt foran, slå om, strik 2 masker ret (mærket sidder midt mellem disse masker), slå om, strik ret til der er 1 maske tilbage, slå om, strik 1 maske ret (= 4 masker taget ud).
2.OMGANG: Strik ret, omslagen strikkes drejet ret, der skal ikke blive hul.
Gentag 1. og 2.omgang totalt 3 gange = 50-54-58 (70-78) masker. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN!
Strik 2 omgange ret. Strik 1 omgang vrang. Sålen er nu strikket færdig og der fortsættes at strikke mønster over alle masker således:
Strik A.1a (= 25-27-29 (35-39) masker), (mærket midt foran), strik A.2a (= 25-27-29 (35-39) masker). Fortsæt rundt i mønster således. Når A.1a og A.2a er strikket 1 gang i højden er der 40-44-48 (52-60) masker på pindene. Derefter strikkes A.1b over A.1a og A.2b over A.2a. Gentag A.1b og A.2b i højden til arbejdet måler totalt 7-9-12 (12-14) cm. Strik A.1c over A.1b og A.2c over A.2b = 44-48-52 (56-64) masker. Derefter strikkes der rib således: Strik A.1d over A.1c og A.2d over A.2c. Når arbejdet måler 13-16-20 (21-24) cm (der er nu 2 cm tilbage), strikkes der 2 huller til bindebånd i siden således: Strik 7-9-9 (11-11) masker som før, strik 2 masker ret sammen, slå om (= 1 hul), strik 2 masker som før, strik 2 masker ret sammen, slå om (= 1 hul), strik videre som før omgangen ud. Fortsæt med rib som før, omslagen strikkes ikke drejet, der skal blive hul. Når arbejdet måler 15-18-22 (23-26) cm, lukkes der af med ret over ret og vrang over vrang. Sørg for at aflukningskanten ikke strammer, luk evt af med 1 pinde nr større. Sy sømmen under tøflen i yderste led af yderste maske. Strik 1 tøffel til, og når der lukkes af til hul til bindebåndet, lukkes der af i slutningen af omgangen, dvs: Strik som før til der er 13-15-15 (17-17) masker tilbage, strik 2 masker ret sammen, slå om, 2 masker ret, 2 masker ret sammen, slå om, strik videre som før omgangen ud.

BINDEBÅND:
Klip 2 tråde Lima à ca 1 meter. Sno dem sammen til de gør modstand, læg snoren dobbelt og lad den tvinde sig sammen. Bind en knude i hver ende. Buk ribben ca halvvejs ned og træk snoren gennem hullerne, bind en sløjfe. Lav 1 bindebånd til hver af tøflerne.

Diagram

= ret
= vrang
= sæt 2 masker på snoningspind bag arbejdet, strik 2 ret, strik 2 masker ret fra snoningspinden
= sæt 2 masker på snoningspind foran arbejdet, strik 2 masker ret, strik 2 masker ret fra snoningspinden
= lav et omslag mellem 2 masker, omslaget strikkes ikke drejet på næste omgang, det skal blive hul
= lav et omslag mellem 2 masker, omslaget strikkes drejet på næste omgang, det skal ikke blive hul
= 2 masker ret sammen
= tag 1 maske løs af pinden som om den skulle strikkes ret, 1 ret, løft den løse maske over
= tag 1 maske løs af pinden som om den skulle strikkes ret, 2 ret, løft den løse maske over
= ingen maske

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS Baby 31-24) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

Vi har også skridt-for-skridt instruktioner til forskellige tekninkker som du finder her.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (18)

Dominique RENAULT 15.11.2019 - 13:48:

Merci merci👍👍

RENAULT DOMINIQUE 15.11.2019 - 10:44:

Bonjour...quand on glisse 1 maille que l'on tricote ensemble les 2 mailles suivantes et que l'on passe par dessus la maille glissée....il reste 1 maille...alors que le diagramme en montre 2 🤔 je n'arrive pas a comprendre, je me trompe où ? Merci de prendre du temps pour me répondre😀 j'adore votre site 👍👍👍

DROPS Design 15.11.2019 kl. 11:33:

Bonjour Mme Renault et merci. On doit glisser 1 maille, puis tricoter les 2 mailles suivantes séparément (et pas ensemble), puis on passe la maille glissée par-dessus la maille tricotée = il reste 2 mailles. Au tour suivant,on tricote: 1 m end, 1 jeté, 1 m end = on a de nouveau 3 m. Bon tricot!

Franzi 17.09.2019 - 11:35:

Bis zur Muster Beschreibung A1 verstehe ich die Anleitung danach komme ich einfach nicht nicht weiter. Vielleicht sind es auch die Musterbilder die mich einfach verwirren ich weiß einfach nimmer weiter. Dabei stricke ich öfters Muster. Danke schon einmal im Vor raus für die Hilfe.

DROPS Design 17.09.2019 kl. 13:29:

Lieber Franzi, Sie stricken zuerst A.1a und A.2a einmal in der Höhe = 7 bis 11 Reihen je nach der Größe, dann stricken Sie A.1b über A.1a und A.2b über A.2b (= 4 Reihen) bis die Arbeit 7-14 cm (siehe Grösse) misst, dann stricken Sie die Diagramme c = 1 Reihe in A.1c/A.2c ( = Zunahmen) und dann stricken Sie die Diagramme D (= 2 Reihen) bis die Arbeit 13-24 cm misst). Vergessen Sie nicht, die Diagramme für die gewünschte Größe zu wählen. Viel Spaß beim stricken!

Fanny 16.12.2018 - 22:37:

Bonjour ! Lorsque il est dit de glisser une maille à l'endroit, de tricoter 2 mailles endroit et de passer la maille glissée sur la maille tricotée, faut-il tricoter ensemble les deux mailles à l'endroit ou alors passer la maille glissée par dessus les deux mailles endroit ? Merci beaucoup pour votre site qui est une mine d'idée et d'astuces, encore bravo !

DROPS Design 17.12.2018 kl. 10:19:

Bonjour Fanny, cette vidéo montre comment tricoter cette petite torsade: on glisse 1 m, on tricote 2 m et on passe la m glissée par-dessus les 2 m tricotées. Bon tricot!

Sophia 29.11.2018 - 00:49:

Ich habe gerade die Frage nach dem Gespiegelten Muster gestellt und soeben den Sinn hinter A1 und A2 verstanden 🙈Jetzt kenn ich mich wieder aus, entschuldigen Sie bitte meine schusselige Frage! Die Anleitung ist wirklich super 👍

Sophia 29.11.2018 - 00:46:

Hallo, ich habe mit diesen hübschen Baby schühchen begonnen und frage mich nun, ob das Muster gespiegelt gestrickt werden muss nach der Mitten Markierung? Dem Photo nach schon denke ich... Vielen Dank für die Hilfe!

DROPS Design 29.11.2018 kl. 09:45:

Liebe Sofia, ja genau, das Muster wird gespiegelt gestrickt: in A.1a beginnen Sie mit dem Struckturmuster, Schmallen Zopf(Zöpfe je nach der Grösse) und Zopf (M vorne) un Strukturmuster (mit Abnahmen), nach der Markierung stricken Sie A.2a und Sie beginnen jetzt mit dem Struksturmuster (mit Abnhamen), Zopf (M hinten), Schmallen Zopf, Strukturmuster. Viel Spaß beim stricken!

Letty Cárdenas 28.10.2018 - 15:14:

Hola, me encantaron, tienen el tutorial? Si lo tienen me lo pueden mandar por favor, gracias, me encantan sus diseños

DROPS Design 03.11.2018 kl. 20:08:

Hola Letty. El patrón en castellano lo tienes aquí: https://www.garnstudio.com/pattern.php?id=8540&cid=23. También puedes encontrar allí unos vídeos para ayudarte con la labor.

Justens 24.10.2018 - 08:42:

Hoe word het koordje door de gaatjes gedaan begrijp ik niet goed

DROPS Design 24.10.2018 kl. 21:05:

Dag Justens,

Nadat je de boord omgeslagen hebt naar buiten toe, leg je het koord onder de omslag en doe je beide uiteinden van het koord elk door een gaatje.

Nadja 22.10.2018 - 21:56:

Hallo liebes Garnstudio Team Von welcher Seite werden die Muster gelesen (von rechts nach links oder von links nach rechts)? Und ist dies in jeder Runde gleich? Danke vielmals! Liebe Grüsse Nadja

DROPS Design 23.10.2018 kl. 09:49:

Liebe Nadja, Diagramme werden von unten nach oben gelesen und immer rechts nach links (= in der Runde gestrickt). Viel Spaß beim stricken!

Erika 24.09.2018 - 15:24:

Ich verstehe leider in der Anleitung nicht was das mit der "Keine Masche" zu tun hat. Ist die einfach mitgeschtrickt oder einfach abheben? Liebe Grüße

DROPS Design 25.09.2018 kl. 09:10:

Liebe Erika, man strickt hier einen kleinen Zopf über 2/3 M: bei der 1. Reihe wird 1 M abgehoben, 2 M re gestrickt und die abgehobene Masche über die gestrickte Masche übergezogen = es sind jetzt nur 2 Maschen übrig. Bei der 2. Reihe stricken Sie: 1 M. re, 1 Umschlag, 1 M re = 3 M wieder. Siehe auch Video unten. Viel Spaß beim stricken!

Kommentere opskrift DROPS Baby 31-24

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.