DROPS / 183 / 28

Everyday Choice by DROPS Design

Sjal med retstrik og striber, strikket på skrå. Arbejdet er strikket i DROPS Brushed Alpaca Silk

DROPS Design: Model as-079
Garngruppe C
-----------------------------------------------------------
Mål:
Højde målt midt på: 52 cm
Længe øverst målt langs kanten: 188 cm
Materialer:
DROPS BRUSHED ALPACA SILK Garnstudio (tilhører garngruppe C)
25 g farve 09, lilla
25 g farve 08, lyng
25 g farve 03, grå

Arbejdet kan også strikkes med garn fra:
"Alternativ garn (Garngruppe C)" – se link under.

DROPS RUNDPINDE (80 cm) nr 9 – eller den pind du skal bruge for at få 11 masker og 22 pinde retstrik på 10 cm i bredden og 10 cm i højden.

----------------------------------------------------------

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

DROPS BrushedAlpacaSilk: Farvekort / Alternative garner (Garngruppe C)

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

INFORMATION TIL OPSKRIFT:

STRIBER:
Når der strikkes striber skal der skiftes farve efter en hel rapport af A.2, det er vigtigt for at farveskiftene skal komme på samme side. Mål langs med den side hvor der tages ind i diagrammet. Striberne strikkes således:
1.STRIBE: 50 cm lilla
2.STRIBE: 4 cm lyng
3.STRIBE: 6 cm grå
4.STRIBE: 32 cm lyng
5.STRIBE: 4 cm lilla
6.STRIBE: 22 cm grå
----------------------------------------------------------

SJAL:
Arbejdet strikkes frem og tilbage på rundpind. Slå 3 masker op på rundpind 9 med lilla. Derefter strikkes der efter diagram A.1 og STRIBER - se forklaring over. Når diagram A.1 er strikket 1 gang i højden strikkes diagram A.2, der er nu 11 masker på pinden.
Nu skal diagram A.2 strikkes videre i højden under resten af arbejdet, men da der tages 2 masker ud for hver repetition er der nu flere masker mellem omslagen i starten af pinden og indtagningerne i slutningen af pinden.
Strik A.2 således til sidste stribe er strikket færdig.

AFLUKNING:
For at kanten ikke skal stramme, lukkes der af med ret således: * luk 2 masker af, slå om og luk omslaget af som en almindelig maske *, gentag fra *-* pinden ud. Klip og hæft trådene.

Diagram

= ret fra retsiden
= ret fra vrangen
= lav et omslag mellem 2 masker, omslaget strikkes ret på næste pind og skal lave et hul
= strik 2 masker ret sammen

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 183-28.