Bl by DROPS Design

Gebreide beenwarmers voor kinderen met boordsteek en tricotsteek. Maten 3 - 12 jaar. Het werk wordt gebreid in DROPS Brushed Alpaca Silk.

DROPS Design: Patroon nr. zoals-002-bn
Garengroep C of A + A
-----------------------------------------------------------
Maten: 3/5 - 6/8 - 9/12 jaar
Lengte: 24 - 26 - 28 cm
Materiaal:
DROPS BRUSHED ALPACA SILK van garnstudio (behoort tot garengroep C)
25-25-50 g kleur 13, jeans blue

Het werk kan tevens gebreid worden met garen van:
"Alternatief garen (Garengroep C)" – zie de link hieronder.

DROPS NAALDEN ZONDER KNOP MAAT 5 MM – of de maat die u nodig heeft voor een stekenverhouding van 17 steken en 22 naalden tricotsteek is 10 cm breed en 10 cm hoog.

DROPS NAALDEN ZONDER KNOP MAAT 4.5 MM voor boordsteek - of de maat die u nodig heeft voor een stekenverhouding van 18 steken en 23 naalden tricotsteek is 10 cm breed en 10 cm hoog.
----------------------------------------------------------

(Ga verder naar het patroon...)

Trefwoorden: beenwarmers,

Tips & Hulp

Bedankt dat u voor DROPS Design kiest!

We doen ons best om ervoor te zorgen dat onze patronen makkelijk te volgen zijn.

Daarom heeft elk patroon een specifieke video met handleiding, welke u onderaan de pagina kunt vinden.

Tevens hebben we stap-voor-stap lessen om u te helpen met een aantal technieken die in het patronen gebruikt worden. U kunt ze hier vinden!

BEENWARMER:
Het werk wordt in de rondte gebreid met breinaalden zonder knop.

Zet 44-48-52 steken op met breinaalden zonder knop maat 4.5 mm en Brushed Alpaca Silk. Brei boordsteek (= 2 recht / 2 averecht). Brei tot de boordsteek ongeveer 4 cm meet. DENK OM DE STEKENVERHOUDING! Ga verder met breinaalden zonder knop maat 5 mm. Ga verder met tricotsteek tot het werk 20-22-24 cm meet. Ga verder met breinaalden zonder knop maat 4.5 mm en brei boordsteek (= 2 recht / 2 averecht). Kant af met recht boven recht en averecht boven averecht als het werk 24-26-28 cm meet (de boordsteek meet ongeveer 4 cm). Brei nog een beenwarmer op dezelfde manier.

Heeft u hulp nodig? Hier zijn een paar instructievideo's die kunnen helpen!

Voor verdere hulp met een patroon, kunt u ook contact opnemen met het verkooppunt waar u het garen heeft gekocht. Heeft u DROPS garens gekocht, dan kunt u ook rekenen op vakkundige hulp en weet u dat de winkel kennis heeft van DROPS patronen.

De patronen worden zorgvuldig gecontroleerd, maar wij nemen een voorbehoud in acht voor eventuele fouten. De patronen zijn vertaald vanuit het Noors en u kunt ook altijd het originele patroon bekijken voor afmetingen en berekeningen.

Denkt u een fout te hebben gevonden in het patroon? Laat dan een opmerking of vraag achter in ons Opmerkingen gedeelte bovenaan het patroon. Ga naar het origineel patroon DROPS Children 30-26.