DROPS / 180 / 28

Stripes in Monaco Set by DROPS Design

Sættet består af: Halstørklæde og pulsvanter med retstrik og striber, strikket fra side til side. Hele sættet er strikket i DROPS Fabel.

DROPS Design: Model fa-382
Garngruppe A
-----------------------------------------------------------
Til hele sættet går der ca 100 g af hver farve af DROPS Fabel.
-----------------------------------------------------------

HALSTØRKLÆDE:
Mål:
Bredde: ca 40 cm
Længde: ca 153 cm
Materialer:
DROPS FABEL fra Garnstudio (tilhører garngruppe A)
100 g farve 911, picnic
100 g farve 151, guacamole
100 g farve 677, grøn/turkis

Arbejdet kan også strikkes med garn fra:
"Alternativ garn (Garngruppe A)" – se link under.

DROPS RUNDPIND (80 cm) nr 4 – eller de pinde du skal bruge for at få 21 masker og 40 pinde retstrik på 10 cm i bredden og 10 cm i højden.

PULSVARMERE:
Størrelse: S/M - M/L - L/XL
Omkreds: 16-18-20 cm
Længde: 16-18-20 cm
Materialer:
DROPS FABEL fra Garnstudio (tilhører garngruppe A)
50 g farve 911, picnic
50 g farve 151, guacamole
50 g farve 677, grøn/turkis

Arbejdet kan også strikkes med garn fra:
"Alternativ garn (Garngruppe A)" – se link under.

DROPS JUMPERPINDE ELLER RUNDPINDE nr 2,5 – eller de pinde du skal bruge for at få 26 masker og 51 pinde retstrik på 10 cm i bredden og 10 cm i højden.

----------------------------------------------------------

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Garntype
Deals fra
24.00 DKK
17.95 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

INFORMATION TIL OPSKRIFT:

RETSTRIK (strikkes frem og tilbage):
Strik ret på hver pind.

UDTAGNINGSTIPS:
Der tages ud ved at slå om. Omslagen lukkes af som almindelige masker på næste pind. Der tages ud for at aflukningskanten ikke skal stramme.

STRIBER:
Når der strikkes striber klippes trådene ikke, de trækkes med op. Sørg for at trådene ikke strammer!
1.STRIBE = 2 p retstrik med grøn/turkis
2.STRIBE = 2 p retstrik med guacamole
3.STRIBE = 2 p retstrik med picnic
Gentag striberne i denne rækkefølge.

PICOT:
1.PIND: Strik ret over alle masker.
2.PIND: Strik ret over alle masker. Skift farve.
3.PIND: Strik ret til der er 4 masker tilbage, disse strikkes således: 2 masker ret sammen, slå om, i hver af de 2 sidste masker strikkes der 2 masker = 2 nye masker på pinden.
4.PIND: tag første maske løs af pinden, 1 ret og løft den løse maske over den strikkede maske, 1 ret og løft den bagerste maske på højre pinde over den forreste, 2 masker er lukket af - derefter strikkes der ret pinden ud. Skift farve. Gentag 1.-4.PIND.
----------------------------------------------------------

HALSTØRKLÆDE:
Halstørklædet strikkes sidelæns i RETSTRIK - se forklaring over. For at få plads til alle masker strikkes der frem og tilbage på rundpind. Slå 340 masker op på rundpind 4 med picnic. Strik 1 pind ret hvor der tages 20 masker ind ved at strikke hver 16. og 17. maske sammen (der tages ind således for at opslåningskanten ikke skal stramme) = 320 masker. Nu strikkes der STRIBER- se forklaring over. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Når arbejdet måler 40 cm, sørg for at næste pind er første pind i picnic, tages 1 maske ud mellem hver 16. og 17. maske - læs UDTAGNINGSTIPS = 340 masker. Luk af med ret på næste pind. Klip og hæft trådene.

---------------------------------------------------------

PULSVARMER:
Pulsvarmeren strikkes sidelæns i RETSTRIK - se forklaring over. Slå 42-46-52 masker op på pind 2,5 med picnic og strik STRIBER og PICOT - se forklaring over. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Når arbejdet måler ca 16-18-20 cm sættes maskerne på 1 tråd, afpas efter en hel picot. Brug maskesting og sy opslåningskanten sammen med maskerne på tråden. Strik 1 pulsvarmer til på samme måde.

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 180-28.