DROPS / 178 / 71

Berry Dip Bag by DROPS Design

Hæklet taske med hulmønster i DROPS Paris

DROPS Design: Model w-652
Garngruppe C eller A + A
----------------------------------------------------------
Mål: Højde: ca 44 cm. Omkreds: ca 63 cm
Materialer:
DROPS PARIS fra Garnstudio (tilhører garngruppe C)
300 g farve 26, mørk beige
100 g farve 06, stærk rosa

Hvis tasken hækles ensfarvet vil der gå 350 g DROPS PARIS.

DROPS HÆKLENÅL nr 3,5 – eller den nål du skal bruge for at få 19 stangmasker på 10 cm i bredden.
----------------------------------------------------------

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

MØNSTER:
Se diagram A.1 til A.4. A.3 viser hvordan omgangene starter og slutter.

HÆKLEINFO:
På starten af hver omgang med stangmasker erstattes første stangmaske med 3 luftmasker. Afslut omgangen med 1 kædemaske i 3. luftmaske.
----------------------------------------------------------

TASKE:
Arbejdet hækles rundt fra bunden og op.
Hækl 4 lm på nål 3,5 med stærk rosa og sæt dem sammen til en ring med 1 kædemaske i første luftmaske. Hækl A.1 (= totalt 7 gange rundt) - HUSK PÅ HÆKLEFASTHEDEN! Når A.1 er færdig i højden er der 112 stangmasker på sidste omgang.
Næste omgang hækles således: Hækl 1 stangmaske i hver stangmaske, men i hver 14.stangmaske hækles der 2 stangmasker = 120 stangmasker. Hækl 2 omgange til med 1 stangmaske i hver stangmaske. Arbejdet måler ca 24 cm i diameter. HERFRA MÅLES ARBEJDET VIDERE!
Skift til mørk beige og hækl 1 omgang med 1 stangmaske i hver stangmaske. Derefter hækles A.2 (= 15 rapporter i bredden) - A.3 viser hvordan omgangene starter og slutter, således: Hækl A.2a 1 gang i højden. Derefter hækles A.2b. Gentag A.2b til arbejdet måler ca 17 cm. Derefter hækles A.2c og A.2d. Gentag A.2d til arbejdet måler ca 26 cm. Hækl A.2e. Klip og hæft tråden.

SNOET SNOR:
Klip 4 tråde mørk beige à 4 meter + 4 tråde stærk rosa à 4 meter. Sno dem sammen til de gør modstand, læg snoren dobbelt og lad den tvinde sig sammen. Bind en knude i hver ende. Lav en snor til. Start i den ene side og sæt snoren i tasken ved at føre snoren op og ned rundt om hele den øverste omgang med luftmaskebuer - se A.4. Placere snoren så de to ender bliver lige lange. Sæt den anden snor i på samme måde men i omgangen med luftmaskebuer under, og start på modsat side af tasken så der bliver to ender i hver side. Bind de to ender i hver side af tasken sammen til en knude ca 15 cm fra enden så længden på snoren bliver 70 cm, eller til ønsket mål.

Diagram

= luftmaske
= fastmaske om luftmaskebuen
= fastmaske i masken
= stangmaske i masken
= stangmaske om luftmasken/luftmaskebuen
= viser sidste omgang før A.1, omgangen er allerede hæklet, start på næste omgang
= kædemaske
= hækl kædemasker til midten af første luftmaskebue og hækl 1 luftmaske. Afslut omgangen med 1 kædemaske i første luftmaske
= erstat første stangmaske i begyndelsen af omgangen med 3 luftmasker. Afslut omgangen med 1 kædemaske i 3.luftmaske
= 4 luftmasker, 1 kædemaske i første luftmaskeBehöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 178-71.