DROPS Extra / 0-1380

Time to Nap by DROPS Design

Hæklet og filtet tæppe til kat i DROPS Eskimo.

DROPS Design: Model ee-590
Garngruppe E eller C + C
-----------------------------------------------------------
Mål før filtning: Diameter: ca 46 cm
Mål efter filtning: Diameter: ca 31 cm
Materialer:
DROPS ESKIMO fra Garnstudio (tilhører garngruppe E)
100 g farve 09, lys burgunder
50 g farve 36, ametyst

DROPS HÆKLENÅL nr 10 – eller den nål du skal bruge for at få 7 stangmasker og 4 rækker på 10 cm i bredden og 10 cm i højden før filtning.
----------------------------------------------------------

(Gå videre til opskrift...)

Garntype
Deals fra
22.00 DKK
17.95 DKK
24.00 DKK
18.95 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

HÆKLEINFO:
Hver omgang startes med 3 luftmasker og afsluttes med 1 kædemaske i den 3.luftmaske i begyndelsen af omgangen (disse luftmasker tælles ikke med i stangmaske-antallet).
----------------------------------------------------------

TÆPPE TIL KAT:
Hækl 4 luftmasker på nål 10 med lys burgunder og sæt dem sammen til en ring med 1 kædemaske i første luftmaske.
1.OMGANG: Læs HÆKLEINFO! Hækl 12 stangmasker om ringen.
2.OMGANG: Hækl 2 stangmasker i hver stangmaske = 24 stangmasker. HUSK PÅ HÆKLEFASTHEDEN!
3.OMGANG: Hækl * 2 stangmasker i første stangmaske, 1 stangmaske i næste stangmaske *, gentag fra *-* omgangen rundt = 36 stangmasker.
4.OMGANG: Hækl * 2 stangmasker i første stangmaske, 1 stangmaske i hver af de næste 2 stangmasker *, gentag fra *-* omgangen rundt = 48 stangmasker.
5.OMGANG: Hækl * 2 stangmasker i første stangmaske, 1 stangmaske i hver af de næste 3 stangmasker *, gentag fra *-* omgangen rundt = 60 stangmasker.
6.OMGANG: Skift til ametyst og hækl * 2 stangmasker i første stangmaske, 1 stangmaske i hver af de næste 4 stangmasker *, gentag fra *-* omgangen rundt = 72 stangmasker.
7.OMGANG: Hækl * 2 stangmasker i første stangmaske, 1 stangmaske i hver af de næste 5 stangmasker *, gentag fra *-* omgangen rundt = 84 stangmasker.
8.OMGANG: Skift til lys burgunder og hækl * 2 stangmasker i første stangmaske, 1 stangmaske i hver af de næste 6 stangmasker *, gentag fra *-* omgangen rundt = 96 stangmasker.
9.OMGANG: Hækl * 2 stangmasker i første stangmaske, 1 stangmaske i hver af de næste 7 stangmasker *, gentag fra *-* omgangen rundt = 108 stangmasker.
Arbejdet måler ca 46 cm i diameter. Klip og hæft tråden.

FILTNING:
Vask tæppet i vaskemaskinen med et vaskemiddel uden enzymer og optisk blegemiddel. Vask på 40 grader med almindelig centrifugering og uden forvask. Bagefter formes tæppet til de rigtige mål mens det stadigvæk er vådt. Fremover vaskes tæppet på uldprogram.

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS Extra 0-1380.