DROPS / 178 / 37

Radiant by DROPS Design

Rundt gulvtæppe med stangmasker og hulmønster, hæklet i 3 tråde DROPS Paris

DROPS Design: Model w-630
Garngruppe C + C + C
----------------------------------------------------------
Mål: Diameter: ca 92 cm.
Materialer:
DROPS PARIS fra Garnstudio
1050 g f.nr 17, naturhvid

DROPS HÆKLENÅL nr 8 – eller den nål du skal bruge for at få 8 stangmasker og 5 rækker med 3 tråde på 10 cm i bredden og 10 cm i højden.
----------------------------------------------------------

(Gå videre til opskrift...)

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

MØNSTER:
Se diagram A.1 til A.3.

UDTAGNINGSTIPS:
Der tages 1 stangmaske ud ved at hækle 2 stangmasker i en stangmaske.

HÆKLETIPS:
Alle masker som hækles i en maske hækles i bagerste led af masken.
----------------------------------------------------------

GULVTÆPPE:
Gulvtæppet hækles rundt - læs HÆKLETIPS!

Start med 3 tråde Paris på nål 8 og hækl mønster efter diagram A.1 - start med A.1a som viser hvordan omgangen starter og slutter, hækl så A.1b 3 gange. Fra 7.omgang hækles diagrammet 9 gange på omgangen og på sidste omgang tages der 3 stangmasker ud jævnt fordelt - læs UDTAGNINGSTIPS = 120 stangmasker på omgangen. HUSK PÅ HÆKLEFASTHEDEN! Når hele diagram A.1a og A.1b er hæklet færdig i højden måler arbejdet ca 44 cm i diameter.

Hækl videre fra 2.omgang i diagram A.2b totalt 12 gange på omgangen (A.2a viser hvordan omgangen starter og slutter). Når hele diagram A.2a og A.2b er hæklet færdig i højden er der 192 stangmasker på omgangen og arbejdet måler 76 cm i diameter.

Hækl videre fra 2.omgang i diagram A.3b totalt 48 gange på omgangen (A.3a viser hvordan omgangen starter og slutter). Når hele diagram A.3a og A.3b er hæklet færdig i højden er der 240 stangmasker på omgangen og arbejdet måler 92 cm i diameter. Klip og hæft tråden.

Diagram

= hækl 4 luftmasker og sæt dem sammen til en ring med 1 kædemaske i første luftmaske
= 1 stangmaske om luftmaskeringen/ luftmaskebuen
= 1 stangmaske om luftmaskeringen/ luftmaskebuen
= Omgangen begynder med 3 luftmasker og afsluttes med 1 kædemaske i 3.luftmaske i starten af omgangen
= hækl 2 stangmasker sammen således: Hækl 1 stangmaske om luftmaskebuen, men vent med sidste gennemtræk (= 2 løkker på nålen), hækl 1 stangmaske til, men ved sidste gennemtræk, trækkes tråden gennem alle løkker på nålen
= 1 kædemaske hæklet i bagerste led af masken
= 1 luftmaske
= 1 fastmaske om luftmaskebuen
= Omgangen begynder med 1 luftmaske og afsluttes med 1 kædemaske i 1.luftmaske i starten af omgangen, derefter hækles der 1 kædemaske i hver af de første 6 luftmasker på omgangen
= Omgangen begynder med 1 luftmaske og afsluttes med 1 kædemaske i 1.luftmaske i starten af omgangen
= På denne omgangen tages der 3 stangmasker ud jævnt fordelt - se forklaret i opskriften
= Når denne omgang hækles er det vigtig at hver af luftmaskebuerne (= de 11 luftmasker) måler 11 cm i længden! hvis du ikke får hæklefastheden til at stemme her skal der enten lægges ekstra luftmasker til eller trækkes fra
= Fra denne omgang (= 7.omgang) hækles diagrammet 9 gange på omgangenBehöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 178-37.