DROPS / 177 / 1

Carried Away by DROPS Design

Virkattu kuviollinen laukku 2-kertaisesta DROPS Safran-langasta.

DROPS Design: Malli e-256
Lankaryhmä A + A tai C
-----------------------------------------------------------
Mitat:
Ympärys: n. 80 cm
Korkeus: n. 34 cm

Langanmenekki: Garnstudion
DROPS SAFRAN (kuuluu lankaryhmään A):
200 g väriä 17, valkoinen
150 g väriä 06, farkunsininen
100 g väriä 05, vaalea sinilila

DROPS VIRKKUUKOUKKU NRO 3,5 tai käsialan mukaan.
VIRKKUUTIHEYS: 18 pylvästä ja 10,5 kerrosta 2-kertaisella langalla, koukulla nro 3,5 = 10 cm leveyssuunnassa ja 10 cm korkeussuunnassa.

(Siirry ohjeeseen)

Tagit: graafinen, laukut,
Lankatyyppi
Deals alkaen
alkaen 1.40 EUR

Vinkkejä & Apua

Kiitos kun valitsit DROPS Design mallin!

Teemme parhaamme, jotta ohjeemme olisivat mahdollisimman helppoja seurata.

Tästä syystä jokaisella ohjeella on omat opastavat ohjevideot, jotka löytyvät sivun alareunasta.

Meiltä löydät myös oppitunteja, joiden avulla opit ohjeissamme käytettyjä tekniikoita vaihe vaiheelta. Löydät ne tästä!

MALLIVIRKKAUS:
Katso piirrokset A.1 ja A.2. Piirrokset näyttävät kuvion värejä. 1 ruutu = 1 pylväs.

LANKAVINKKI:
Ota yksi lanka kerän sisältä ja yksi lanka kerän ulkoa. Kun vaihdat uuteen lankakerään, älä vaihda molempia lankoja yhtaikaa, koska tällöin lankojen päätöskohdasta tulee liian paksu. Päätä langanpäät siten, että asetat langanpäät edellisen kerroksen silmukoiden päälle ja virkkaat silmukat niiden ympäri työn aikana.

VÄRIKUVIO (virkataan suljettuna virkkauksena):
Kun vaihdat väriä, tee seuraavasti: Virkkaa viimeinen pylväs ensimmäisellä värillä, mutta jätä viimeinen läpiveto vielä tekemättä, vaihda seuraavaan väriin ja tee viimeinen läpiveto, virkkaa sitten seuraava pylväs. Kun virkkaat kahdella värillä, aseta odottamassa oleva lanka edellisen kerroksen silmukoiden päälle ja virkkaa lankojen ympäri siten, että ne jäävät huomaamattomiksi ja jäävät odottamaan oikeaan kohtaan.

VIRKKAUSINFO:
Kerroksen ensimmäinen pylväs korvataan 3 ketjusilmukalla, kerroksen lopuksi virkataan 1 piilosilmukka kerroksen 3.ketjusilmukkaan.
---------------------------------------------------------

LAUKKU:
Virkataan suljettuna virkkauksena 2-kertaisella langalla.

Virkkaa 5 ketjusilmukkaa 2-kertaisella farkunsinisellä langalla ja koukulla nro 3,5. Sulje ketjusilmukat renkaaksi 1 piilosilmukalla ensimmäiseen ketjusilmukkaan. Virkkaa sitten suljettua virkkausta piirroksen A.1 mukaisesti (kerrokselle tulee 12 piirroksen A.1 mallikertaa). LUE VÄRIKUVIO!
1.KERROS: Virkkaa 12 pylvästä renkaaseen (LUE VIRKKAUSINFO).
2.KERROS: Virkkaa 2 pylvästä jokaiseen pylvääseen = 24 pylvästä.
3.KERROS: Virkkaa *1 pylväs ensimmäiseen pylvääseen, 2 pylvästä seuraavaan pylvääseen*, toista *-* koko kerroksen ajan = 36 pylvästä.
4.KERROS: Virkkaa *1 pylväs kumpaankin 2 ensimmäiseen pylvääseen, 2 pylvästä seuraavaan pylvääseen*, toista *-* koko kerroksen ajan = 48 pylvästä. TARKISTA VIRKKUUTIHEYS!
5.-12.KERROS: Jatka lisäyksiä ja piirroksen A.1 mallivirkkausta kuten aiemmin, eli virkkaa jokaisella kerroksella lisäysten väliin 1 pylväs enemmän = 144 pylvästä. Lisää jokaisella kerroksella 12 pylvästä.
13.KERROS: Jatka suljettua virkkausta, mutta ilman lisäyksiä, ja virkkaa nyt suljettua virkkausta piirroksen A.2 mukaisesti (= 8 mallikertaa kerroksella). Jatka mallivirkkausta tähän tapaan, kunnes olet virkannut piirroksen A.2 loppuun. Katkaise lanka ja päättele langanpäät.

NYÖRI:
Leikkaa sekä vaalean sinililasta että farkunsinisestä langasta 12 kappaletta n. 10 metrin pituista lankaa (= 24 lankaa). Kierrä langat tiukasti yhteen, aseta nyöri kaksinkerroin ja anna sen kiertyä uudestaan yhteen. Tee nyörin kumpaankin päähän solmu.

Pujota nyöri laukun 3. viimeiseen kerrokseen, aina 2 pylvään välistä, seuraavasti: Aloita kerroksen 21.pylvään jälkeen: Pujota nyöri laukun sisäpuolelta ulos, jätä 30 pylvästä väliin ja pujota nyöri ulkopuolelta sisään. Jätä 12 pylvästä väliin ja pujota nyöri sisäpuolelta ulos, jätä 18 pylvästä väliin ja pujota nyöri ulkopuolelta sisään. Jätä 12 pylvästä väliin ja pujota nyöri sisäpuolelta ulos, jätä 30 pylvästä väliin ja pujota nyöri ulkopuolelta sisään. Jätä 12 pylvästä väliin ja pujota nyöri sisäpuolelta ulos, jätä 18 pylvästä väliin ja pujota nyöri ulkopuolelta sisään. Säädä tarvittaessa nyörin pituutta ja solmi päät yhteen laukun sisäpuolella.

Piirros

= valkoinen
= vaalea sinilila
= farkunsininen

Tarvitsetko apua? Tässä muutama opetusvideo, jotka voivat olla avuksi!

Saadaksesi lisää apua ohjeen kanssa, ole hyvä ja ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit langat. Mikäli olet ostanut DROPS lankoja, takaamme sinulle ammattimaista apua DROPS ohjesiin erikoistuvilta liikkeiltä.

Kaikki ohjeet käydään tarkasti läpi, mutta virheitä voi silti esiintyä. Kaikki ohjeet käännetään norjasta ja voit aina tarkistaa mittoja ja lukuja alkuperäisestä ohjeesta.

Mikäli uskot löytäneesi ohjeesta virheen, näppäile kommenttisi tai kysymyksesi ohjeen yläreunan Komentti-kenttään. Siirry mallin DROPS 177-1 alkuperäisohjeeseen.