DROPS / 65 / 3

DROPS 65-3 by DROPS Design

Kort DROPS sjal i Vienna

Denne model har endnu ikke noget navn. Har du et godt forslag?

Størrelse: S/M - M/L
Længde bag: 40 - 45 cm.

Materialer: DROPS Vienna fra Garnstudio
100-100 gr f.nr 43, lys brun
DROPS Pinde 15 og Hæklenål nr 5

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

Strikkefasthed: 6 m x 7 p på p 15 og glatstrik = 10 x 10 cm.

Retstrik (frem og tilb): 1. p: Ret 2. p: Ret.

Mønster: Se diagram - M.1. et diagram = 1 rapport, mønsteret i diagrammet ses fra retsiden.

Sjal: Slå 99-105 m op på p 15 med dobbelt garn Vienna. Skift til enkelt garn og strik M.1, men den yderste m i hver side mod midt foran strikkes i retstrik opover. Husk på strikkefastheden! Efter Mønsteret strikkes der videre med glatstrik - samtidig tages der 12-13 m ind jævnt fordelt på 1. p = 87-92 m. Videre tages der: 13-14 m ind jævnt fordelt når arb måler ca 26-27 cm, 13-14 m ind jævnt fordelt når arb måler 31-33 cm, 14-15 m ind jævnt fordelt når arb måler 35-39 cm = 47-49 m på p. Nu strikkes der 4 p retstrik over alle m før der lukkes løst af med dobbelt garn - samtidig med at der lukkes af, tages der 8-8 m ind jævnt fordelt på p. Arb måler ca 40-45 cm. Hækl en række med lange kædem på nål nr 5 øverst langs aflukningskanten for at gøre denne kraftigere.

Snoet snor: Klip 4 tråde på ca 120 cm. Få hjælp af en ven til at holde i den ene ende af alle 4 tråde. Sno trådene sammen til de gør modstand, træk trådene halvt igennem den 2. lukkede halsmaske på sjalet, læg trådene dobbelt og de vil tvinde sig. Bind en knude i enden. Sno 1 til og træk denne gennem den næst sidste aflukkede halsmaske.

Diagram

= Vrang
= Ret
= 1 omslag, 1 m løs af p, 1 r, løft den løse m over 1 r
= 2 r sammen, 1 omslag

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 65-3.