DROPS Extra / 0-1332

Holiday Project by DROPS Design

Strikket og filtet kurv til jul med nordisk mønster i DROPS Eskimo.

DROPS Design: Model nr ee-581
Garngruppe E eller C + C
----------------------------------------------------------
Mål før filtning: Diameter: ca 36 cm. Højde: ca 24 cm.
Mål efter filtning: Diameter: ca 23 cm. Højde: ca 14 cm.
Materialer:
DROPS ESKIMO fra Garnstudio
150 g f.nr 01, natur
200 g f.nr 46, mellemgrå

DROPS STRØMPEP OG RUNDP (80 cm) nr 8 - eller den p.nr du skal bruge for at få 11 m x 15 p glatstrik på 10 x 10 cm før filtning.
Efter filtning 13 m x 25 p på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

(Gå videre til opskrift...)

Garntype
Deals fra
22.00 DKK
17.95 DKK
24.00 DKK
18.95 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

RETSTRIK (strikkes rundt således):
1 omg ret og 1 omg vrang.

MØNSTER:
Se diag A.1. Alle m strikkes i glatstrik.
----------------------------------------------------------

KURV:
Arb strikkes rundt.

Slå 8 m op på strømpep 8 med mellemgrå.
1.OMG: Strik ret.
2.OMG: * 1 ret, slå om *, gentag fra *-*.
3.OMG: Strik ret - omslagen strikkes drejet ret (dvs i bagerste del af m i stedet for forreste) for at undgå hul (= 16 m).
4.OMG: * 2 ret, slå om *, gentag fra *-*.
5.OMG: Strik som 3.omg (= 24 m).
6.OMG: * 3 ret, slå om *, gentag fra *-*.
HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Gentag 5.og 6.omg, men for hver gang der tages ud bliver der 1 m mere mellem udtagningerne (skift til rundp når det er nok m på p).
Når der er 112 m på p strikkes der 1 omg ret hvor der tages 13 m ud jævnt fordelt = 125 m. Bunden er nu færdig. Strik 1 omg vrang. Arb måles videre herfra!
Strik videre rundt i glatstrik til arb måler 4 cm. Nu strikkes A.1 (= 25 m) 5 gange på omg. Når hele diag er strikket færdig i højden strikkes der 4 omg retstrik – se forkl over, med natur. Luk løst af – Sørg for at aflukningskanten ikke strammer.

FILTNING:
Læg kurven i vaskemaskinen med et vaskemiddel uden enzymer og optisk blegemiddel. Vask på 40 grader med almindelig centrifugeringring og uden forvask. Efter vask formes kurven til rigtig mål i våd tilstand. Fremover vaskes kurven på uldprogram.

Diagram

= grå
= natur

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS Extra 0-1332.