DROPS / 172 / 6

Rosaline by DROPS Design

Virkatut nyppykuvioiset DROPS myssy ja kauluri ”Air”-langasta.

DROPS Design: Malli nro ai-042
Lankaryhmä C tai A + A
----------------------------------------------------------
MYSSY:
Koko: S - M - L
Pään ympärys: 54/56 - 56/58 - 58/60 cm.
Langanmenekki: Garnstudion
DROPS AIR:
50-50-100 g nro 14, kanerva

KAULURI:
Koko: S/M - L/XL
Mitat: Korkeus: n. 25-26 cm. Ympärys: n. 62-67 cm.
Langanmenekki: Garnstudion
DROPS AIR:
kumpaankin kokoon 100 g nro 14, kanerva

DROPS VIRKKUUKOUKKU NRO 6 tai käsialan mukaan.
VIRKKUUTIHEYS: 12 kp x 4,5 krs koukulla nro 6 = 10 x 10 cm. 6 nyppyä = 10 cm leveyssuunnassa.

(Siirry ohjeeseen)

Tagit:

ohjetyyppi: hatut, kauluri, setti,
Lankatyyppi
Deals alkaen
alkaen 1.40 EUR

Vinkkejä & Apua

Kaikkiin ohjeisiimme kuuluu ohjevideoita, jotka auttavat sinua saamaan työsi valmiiksi käden käänteessä!

Katso videot tästä!

Löydät lisäksi opastusta vaihe vaiheelta kaikkein tavallisimpiin neule- ja virkkaustekniikoihin DROPS Oppitunneista!

MALLIVIRKKAUS:
Katso piirrokset A.1-A.5.

LISÄYSVINKKI:
Kun teet lisäyksen, virkkaa 2 nyppyä samaan kjs:aan, mutta virkkaa nyppyjen väliin 1 kjs (työhön lisättiin 1 nyppy).
----------------------------------------------------------

MYSSY:
Virkataan suljettuna virkkauksena, ylhäältä alas. Virkkaa 4 kjs koukulla nro 6 ja Air-langalla ja sulje kjs:t renkaaksi 1 ps:lla ensimmäiseen kjs:aan. Virkkaa mallivirkkausta piirroksen A.1 mukaisesti. TARKISTA VIRKKUUTIHEYS! Kun olet virkannut piirroksen A.1 loppuun, työssä on 24 nyppyä. Virkkaa nyt ensimmäisen nypyn ja kjs:n kohdalla piirroksen A.2a mallivirkkausta ja toista seuraavien 23 kjs:n ja nypyn kohdalla piirroksen A.3a mallikertaa. Lisää SAMALLA tasavälein 4-6-8 nyppyä (LUE LISÄYSVINKKI) = 28-30-32 nyppyä. Virkkaa 1 nyppy jokaiseen kjs:aan ja 1 kjs jokaisen nypyn väliin, kunnes työn korkeus on yht. 23-24-25 cm. Virkkaa sitten piirroksen A.2a mallivirkkauksen kohdalla piirroksen A.2b mallivirkkausta ja virkkaa piirroksen A.3a mallivirkkauksen kohdalla piirroksen A.3b mallivirkkausta. Katkaise lanka ja päättele langanpäät.
----------------------------------------------------------

KAULURI:
Virkataan suljettuna virkkauksena. Virkkaa 74-80 kjs koukulla nro 6 ja Air-langalla ja sulje kjs:t renkaaksi 1 ps:lla ensimmäiseen kjs:aan. Virkkaa ensimmäisten 2 kjs:n kohdalla mallivirkkausta piirroksen A.4a mukaisesti (piirros A.4 näyttää miten krs:t alkavat ja loppuvat), toista sitten piirroksen A.5a mallikertaa (= yht. 36-39 mallikertaa krs:lla) = 37-40 nyppyä. Jatka mallivirkkausta tähän tapaan. TARKISTA VIRKKUUTIHEYS! Kun työn korkeus on 24-25 cm, virkkaa piirroksen A.4a mallivirkkauksen kohdalla piirroksen A.4b mallivirkkausta ja virkkaa piirroksen A.5a mallivirkkauksen kohdalla piirroksen A.5b mallivirkkausta. Katkaise lanka ja päättele langanpäät. Virkkaa työn vastakkaiseen reunaan (eli kjs-renkaan kjs:ihin) piirrosten A.4b ja A.5b mallivirkkausta samalla tavalla. Katkaise lanka ja päättele langanpäät.

Piirros

= kjs
= ps
= Nyppy: Virkkaa 1 kp seuraavaan kjs:aan, mutta jätä viimeinen läpiveto vielä tekemättä (= 2 s koukulla), virkkaa vielä 2 kp samaan kjs:aan samalla tavalla, vedä sitten lanka kaikkien koukulla olevien 4 s:n läpi
= Nyppy: Virkkaa 4 kjs, virkkaa 1 kp ensimmäiseen kjs:aan, mutta jätä viimeinen läpiveto vielä tekemättä (= 2 s koukulla), virkkaa vielä 1 kp samaan s:aan samalla tavalla, vedä sitten lanka kaikkien koukulla olevien 3 s:n läpi
= ks kjs:n ympäri
= 4 kjs ja 1 ps ensimmäiseen kjs:aan


Tarvitsetko apua? Tässä muutama opetusvideo, jotka voivat olla avuksi!

Saadaksesi lisää apua ohjeen kanssa, ole hyvä ja ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit langat. Mikäli olet ostanut DROPS lankoja, takaamme sinulle ammattimaista apua DROPS ohjesiin erikoistuvilta liikkeiltä.

Kaikki ohjeet käydään tarkasti läpi, mutta virheitä voi silti esiintyä. Kaikki ohjeet käännetään norjasta ja voit aina tarkistaa mittoja ja lukuja alkuperäisestä ohjeesta.

Mikäli uskot löytäneesi ohjeesta virheen, näppäile kommenttisi tai kysymyksesi ohjeen yläreunan Komentti-kenttään. Siirry mallin DROPS 172-6 alkuperäisohjeeseen.