DROPS Extra / 0-1291

West Wittering by DROPS Design

Hæklet DROPS sjal i ”Paris” med viftemønster.

DROPS Design: Model nr w-577
Garngruppe C eller A + A
----------------------------------------------------------
Mål: Bredde: ca 165 cm
Højde: ca 76 cm
Materialer:
DROPS PARIS fra Garnstudio
350 g f.nr, 103, dark wash

DROPS HÆKLENÅL nr 5 – eller den nål du skal bruge for at få 14 st x 8,5 rækker på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

MØNSTER:
Se diag A.1 og A.2.

ST-GRUPPE:
Hækl en st, men vent med sidste gennemtræk, hækl 1 st til i samme st, på sidste gennemtræk trækkes nålen gennem alle tre løkker på nålen.
----------------------------------------------------------

SJAL:
Hækl 302 lm på nål 5 med Paris. Vend og hækl 1 fm i den anden lm fra nålen, * hækl 6 lm, spring over 5 lm, hækl 1 fm i næste lm *, gentag fra *-* rækken ud = 50 lm-buer. Videre hækles der således: Hækl A.1 A over de første 7 lm-buer, A.1 B over de næste 36 lm-buer og afslut med A.1 C over de sidste 7 lm-buer = 11 vifter. HUSK PÅ HÆKLEFASTHEDEN! Når A.1 er hæklet en gang i højden er der 42 lm-buer på rækken. Videre hækles der således: A.1 A over de første 7 lm-buer, A.1 B over de næste 28 lm-buer og afslut med A.1 C over de sidste 7 lm-buer. Fortsæt således men for hver gang A.1 er hæklet en gang i højden hækles der 2 rapporter mindre af A.1 B. Fortsæt til der er 10 lm-buer tilbage i bredden, nu hækles A.2. Klip og hæft tråden.

KANT ØVERST:
Vend sjalet og hækl en kant øverst (om lm-rækken). Hækl 1 fm om hver lm så lm-rækken ikke udvider sjalet. Klip og hæft tråden.

Diagram

= lm
= st om lm
= st i st
= picot: 3 lm, 1 st i første lm
= fm om lm-bue
= denne række er forklaret i opskriften
= ST-GRUPPE - se forkl i opskriften
= 6 lm
= 8 lm

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS Extra 0-1291.