DROPS / 173 / 1

Santa Fe by DROPS Design

Hæklet DROPS taske i ”Nepal” med farvemønster.

DROPS Design: Model nr ne-232
Garngruppe C eller A + A
----------------------------------------------------------
Mål:
Omkreds: ca 67 cm
Højde: ca 34 cm
Materialer:
DROPS NEPAL fra Garnstudio
200 g f.nr 0206, lys beige
200 g f.nr 0506, mørk grå

DROPS HÆKLENÅL nr 3,5 – eller den nålen du skal bruge for at få 18 st x 10,5 rækker på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Tags: grafisk, tasker,
Garntype
Deals fra
DROPS NEPAL UNI COLOUR (50g)
DROPS Alpaca Party! / 30% OFF!
22.00 DKK
15.00 DKK
14.95 DKK
DROPS NEPAL MIX (50g)
DROPS Alpaca Party! / 30% OFF!
23.00 DKK
16.00 DKK
15.95 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

MØNSTER:
Se diag A.1 og A.2. Diag viser farverne i mønsteret. 1 rude = 1 st.

FARVEMØNSTER (hækles rundt):
Når der skiftes farve hækles der således: Hækl sidste st med første farve, men vent med sidste gennemtræk, skift til næste farve og hækl sidste gennemtræk, derefter hækles næste st. Når der hækles med to farver lægges trådene på den farve der ikke hækles med over maskerne fra forrige omg, der hækles rundt om trådene så de bliver skjult og trukket med rundt.

HÆKLEINFO:
Første st på omg erstattes af 3 lm, afslut omg med 1 km i tredje lm.
---------------------------------------------------------

TASKE: Arb hækles rundt.

Hækl 5 lm med mørk grå på nål 3,5, og sæt dem sammen til en ring med 1 km i første lm. Videre hækles der rundt og efter diagram A.1 (der hækles 12 rapporter af A.1 i bredden) – læs FARVEMØNSTER!
1.OMG: Hækl 12 st om ringen – LÆS HÆKLEINFO!
2.OMG: Hækl 2 st i hver st = 24 st.
3.OMG: Hækl * 1 st i første st, 2 st i næste st *, gentag *-* omg rundt = 36 st.
4.OMG: Hækl * 1 st i hver af de 2 første st, 2 st i næste st*, gentag *-* omg rundt = 48 st. HUSK PÅ HÆKLEFASTHEDEN!
5.-10.OMG: Fortsæt med udtagninger og mønster som før, dvs for hver omg hækles der 1 st mere mellem udtagningerne = 120 st.

11.OMG: Fortsæt at hækle rundt, men uden udtagninger, og der hækles efter A.2 (= 4 rapporter i bredden). På omg med pil hækles der således: * 1 st i hver af de 3 første/næste st, 1 lm, spring over 1 st *, gentag fra *-*. Fortsæt til A.2 er hæklet færdig, klip og hæft tråden.

STROPPER:
Klip 18 tråde af hver farve à 120 cm = 36 tråde. Læg trådene sammen og bind en løs knude, lad ca 12 cm være efter knuden. Fordel trådene i 3 bunker med 12 tråde i hver bunke. Flet de tre bunker sammen til fletningen måler ca 68 cm. Del trådenderne i 2 bunker. Træk de 2 halvdele gennem tasken med 3 st imellem, i omg med hul. Bind dem sammen til en knude på forsiden af tasken. Løs knuden op i begyndelsen af fletningen og sy enden fast i tasken på samme måde, men i modsat side. Lav en fletning til på samme måde – se foto.

Diagram

= lys beige
= mørk grå

Relaterede opskrifter

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 173-1.