DROPS / 173 / 11

Dakota by DROPS Design

Strikket DROPS hue i ”Puna” med rullekant og rib.

DROPS Design: Model nr pu-001
Garngruppe B
----------------------------------------------------------
Størrelse: S/M - M/L
Passer hovedmål: 54/56 - 56/58 cm.
Materialer:
DROPS PUNA fra Garnstudio
100 g i begge str i f.nr 04, gråbrun

DROPS STRØMPEP OG RUNDP (40 cm) nr 4 – eller det p.nr du skal bruge for at få 21 m x 28 p glatstrik på 10 x 10 cm.
DROPS RUNDP (40 cm) nr 3,5 – eller det p.nr du skal bruge for at få 22 m x 30 p glatstrik på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Tags: huer, posehue,
Garntype
Deals fra
27.00 DKK
18.95 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

HUE:
Huen strikkes rundt på rundp. Gå over til strømpep efterhånden som der tages ind. Slå 104-108 m op på rundp 4 med Puna. Strik 3 omg glatstrik rundt på pinden. Skift til rundp 3,5 og strik 4 omg Rib (2 ret / 2 vrang). Skift tilbage til rundp 4 og strik glatstrik til arb måler 20-21 cm. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Strik 1 omg hvor der tages 4-0 m ud jævnt fordelt = 108 m i begge str. Nu sættes der 6 mærker med 18 m imellem. På næste omg tages der 1 m ind efter hvert mærke ved at strikke de 2 m efter hvert mærke ret sammen. Tag ind således på hver 2.omg 11 gange = 42 m i begge str. På de næste 2 omg strikkes m ret sammen 2 og 2 = 11 m. Huen måler ca 28-29 cm. Klip tråden, træk den gennem de resterende m, træk sammen og hæft godt.

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 173-11.