DROPS Extra / 0-1239

Afternoon Walk by DROPS Design

Hæklet DROPS stola i ”Delight” med viftemønster og lm-buer

DROPS Design: Model nr de-150
Garngruppe A
----------------------------------------------------------
Mål: ca 30 x 170 cm
Materialer:
DROPS DELIGHT fra Garnstudio
200 g f.nr 11, syren/grøn

DROPS HÆKLENÅL nr 3 – eller det p.nr du skal bruge for at få 24 st x 13 rækker på 10 x 10 cm, 1 rapport af A.1B måler ca 7,5 cm i bredden.
----------------------------------------------------------

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Garntype
Deals fra
28.00 DKK
20.95 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

MØNSTER:
Se diag A.1.
----------------------------------------------------------

STOLA:
Arb hækles frem og tilbage i 2 dele fra midt bagpå og nedad.
Hækl de 2 første rækker (= midten af stolaen) i A.1 således: Hækl 114 lm på nål 3 med Delight, vend og hækl 1 fm i 2.lm fra nålen, hækl * 6 lm, spring over 6 lm, hækl 1 fm i næste lm * gentag fra *-* rækken ud = 16 lm-buer til hver af de 2 dele.

Videre hækles den første del af stolaen efter diag således (= fra vrangen): Hækl A.1A over de 3 første lm-buer, A.1B over de næste 12 lm-buer og afslut med A.1C over sidste lm-bue. Videre gentages A.X opover - HUSK PÅ HÆKLEFASTHEDEN! Fortsæt således til arb måler ca 85 cm - afpas efter 6.række i A.X (efter at vifterne er færdig hæklet). Klip og hæft tråden.

Videre hækles den anden del af stolaen på samme måde som første del, men der hækles i de 16 lm-buer i modsat retning af midten. Stolaen måler ca 180 cm totalt.

Diagram

= lm
= st om lm-buen
= st i st/lm
= picot: 3 lm, 1 st i første lm
= fm
= denne omg er forklaret i opskriften (fm er på midten af stolaen)

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS Extra 0-1239.