DROPS / 167 / 33

Marie Antoinette by DROPS Design

Strikkede DROPS knæstrømper i ”Fabel” med hulmønster. Str 35- 43

DROPS Design: Model nr fa-342
Garngruppe A
----------------------------------------------------------
Størrelse: 35/37 - 38/40 - 41/43
Fodens længde: 22 - 24 - 27 cm
Skaftets længde: 39 - 42 - 44 cm

Materialer: DROPS FABEL fra Garnstudio
150-150-200 g f.nr 100, natur

DROPS STRØMPEP nr 2,5 – eller det p.nr du skal bruge for at få 26 m x 34 p glatstrik på 10 x 10 cm.
2 meter lys beige silkebånd i 5 mm bredde.
----------------------------------------------------------

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!

Vil du bruge et andet garn? Prøv vores omregner!
Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

75% Uld, 25% Polyamid
fra 15.95 kr /50g
DROPS Fabel uni colour DROPS Fabel uni colour 15.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Fabel print DROPS Fabel print 17.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Fabel long print DROPS Fabel long print 18.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
Pinde & Hæklenåle
Garnet til denne opskrift koster fra 47.85kr. Læs mere.

Instruktioner

MØNSTER:
Se diag A.1 til A.3.

INDTAGNINGSTIPS:
Der tages 1 m ind på hver side af første rapport af A.2 således - start 2 m før A.2:
2 ret sammen, A.2, tag 1 m løs af p, 1 r, løft den løse m over.

HÆLINDTAGNING:
1.p (= retsiden): Strik til der er 6-7-7 m tilbage, tag næste m ret løst af p, 1 ret, løft den løse m over, vend arb.
2.p (= vrangen): Strik til der er 6-7-7 m tilbage, tag næste m vrang løst af p, 1 vrang, løft den løse m over, vend arb.
3.p (= retsiden): Strik til der er 5-6-6 m tilbage, tag næste m ret løst af p, 1 ret, løft den løse m over, vend arb.
4.p (= vrangen): Strik til der er 5-6-6 m tilbage, tag næste m vrang løs af p, 1 vrang, løft den løse m over, vend arb.
Fortsæt indtagningen på samme måde ved at strikke til der er 1 m mindre tilbage før der tages 1 m løst af, til der er 15-15-17 m tilbage på p.
----------------------------------------------------------

STRØMPE:
Arb strikkes rundt på strømpep.
Slå 110-110-120 m op på strømpep 2,5 med Fabel. Strik 1 omg ret og 1 omg vr, derefter strikkes der efter A.1 (= 11-11-12 rapporter i bredden). På sidste omg i A.1 tages der 6-0-2 m ind jævnt fordelt = 82-88-94 m. Strik 1 omg ret. Nu fortsættes der således: 14-16-18 m glatstrik, A.2 (= midt bagpå), 16-19-22 m glatstrik, A.2 (= midt foran), 2-3-4 m glatstrik. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! SAMTIDIG når arb måler 8 cm tages der 1 m ind på hver side af den første rapport af A.2 – læs INDTAGNINGSTIPS, gentag indtagningen på hver 2.cm 13-14-15 gange til (totalt 14-15-16 gange) = 54-58-62 m. Fortsæt til arb måler ca 34-36-38 cm – afpas efter 1 hel rapport af A.2. Nu beholdes de første 25-27-29 m (A.2 + 0-1-2 m i hver side) på p til hæl, sæt de næste 29-31-33 m på en tråd (= midt ovenpå foden). Strik glatstrik frem og tilbage over hæl-m i 5-5½-6 cm. Sæt 1 mærke. Derefter strikkes HÆLINDTAGNING – se forkl over. Efter hælindtagningen strikkes der 13-14-16 m op på hver side af hælen og de 29-31-33 m fra tråden sættes tilbage på p = 70-74-82 m. Sæt 1 mærke på hver side af de 29-31-33 m ovenpå foden. Fortsæt i glatstrik under og A.2 ovenpå foden som før. SAMTIDIG tages der ind i hver side således: Strik de 2 sidste m FØR første mærke ovenpå foden drejet ret sammen (dvs der strikkes i bagerste del af m i stedet for i forreste) og strik de 2 første m EFTER sidste mærke ovenpå foden ret sammen. Gentag indtagningen på hver 2.omg 8-8-10 gange til (totalt 9-9-11 gange) = 52-56-60 m. Strik videre til arb måler ca 13-15-18 cm fra mærket på hælen, afpas efter en hel rapport af A.2 – (arb skal ikke måle mere end 13-15-18 cm), nu fortsættes der med A.3 over A.2. Strik videre til arb måler 18-20-22 cm fra mærket på hælen (= ca 4-4-5 cm tilbage). Sæt 1 mærke i hver side så der bliver 26-28-30 m både ovenpå og under foden. Fortsæt i glatstrik over alle m Samtidig med at der tages ind til tå på hver side af begge mærker således: Før mærket: 2 r sm.
Efter mærket: 2 drejet r sm (strik i bagerste m-bue i stedet for i forreste).
Tag ind på hver 2.omg totalt 5-6-7 gange og derefter på hver omg 5-4-4 gange = 12-16-16 m tilbage på p. Klip tråden, træk den gennem de resterende m, træk sammen og hæft tråden godt.

Træk 1 silkebånd på ca 1 meter gennem hulrækken øverst på strømpen og bind en sløjfe.
Strik 1 strømpe til.

Diagram

= ret
= vrang
= slå om mellem 2 m
= 2 m ret sammen
= tag 1 m løs af p, 1 m ret, løft den løse m over
= tag 1 m løs af p, 2 m ret sammen, løft den løse m over

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 167-33) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

Vi har også skridt-for-skridt instruktioner til forskellige tekninkker som du finder her.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (9)

Silange 07.11.2019 - 15:01:

Je ne comprends pas les diminution repartir 6 dim. 110 - 6 =104 et non 82

DROPS Design 07.11.2019 kl. 15:20:

Bonjour Silange, vous commencez avec 110 mailles et tricotez A.1, au 13ème rang de A.1 vous allez diminuer 2 m dans chaque A.1, il restera ainsi 8 m x 11 = 88 m, au dernier rang de A.1 vous diminuez 6 m = il reste 82 m. Bon tricot!

Silange 07.11.2019 - 14:49:

Peut on faire ses bas avec des aiguilles circulaires

DROPS Design 07.11.2019 kl. 15:19:

Bonjour Silange, vous pouvez commencer avec une petite aiguille circulaire de 40 cm, et continuer ensuite avec une aiguille circulaire de 80 cm en utilisant la technique du magic loop, ou bien les tricoter entièrement avec cette méthode. Bon tricot!

Johanna 01.08.2019 - 16:11:

Hej igen! Har ffarande problem ned A2, har rätt antal maskor (88st) och satt markörer för mönstret och slätstickningen. Det är mönstret jag inte riktigt fattar. Tror jag gör fel vid omslagen. På vissa ställen i mönstret (första raden) ser det ut som omslagen sitter ihop med nästa m, dvs när jag stickar ihop två m. Dom 25 m räcker liksom inte till innan jag ska sticka 19 släta.\r\nTack för snabbt svar och en superbra sida med mycket inspiration!!!\r\nMvh\r\nJohanna

Johanna 01.08.2019 - 12:11:

Har problem med A2, får det inte att stämma med antalet maskor när varvet är avslutat, det fattas tre maskor slätstickning. Läser nog beskrivningen fel då jag har 88 m på stickorna. Det är första raden som krånglar. Vill ni hjälpa mig förklara första raden?

DROPS Design 01.08.2019 kl. 15:06:

Hej Johanna, du har 88 m, 16 slst, A2(25m), 19 slst, A2(25m), 3 slst = 88 m. Lycka till :)

Pitsineuleiset Pitkät Sukat 11.03.2019 - 14:44:

Tässä ohjeessa on varmaan virhe olen yrittänyt tehdä ja aina mennyt purkuun alussa 120s sitten jossain kohtaan kavennetaan 6s ja jäljellä ja 84s mihin ne muut silmukat hävinneet

DROPS Design 14.03.2019 kl. 13:08:

Hei, piirroksen A.1 13. kerroksella jokaisessa mallikerrassa kavennetaan 2 silmukkaa (eli työstä kavennetaan yhteensä 24 + 2 silmukkaa), jäljellä jää tällöin 94 silmukkaa (120 - 26 = 94).

Ana Quiteria 28.05.2016 - 16:59:

Tenho duas duvidas em relação a este modelo. Quantas malhas monto em cada agulha (110 malhas/4 agulhas)? Não entendo o que querem dizer com distribuir diminuições? Na última carreira de A.1, distribuir 6-0-2 diminuições = 82-88-94 ms/pts. Se me pudessem esclarecer ficaria muito grata. Obrigado

DROPS Design 30.05.2016 kl. 11:38:

Se pretende tricotar a meia com 4 agulhas, sugerimos que monte em cada uma das agulhas 27, 28, 27 e 28 malhas, respectivamente. Não é indicado o nº exacto de malhas porque há quem tricote com 3 agulhas ou em magic loop (com 2 agulhas). Quanto às diminuições, devem ser feitas ao longo da carreira. Por exemplo, para o número mais pequeno, deve-se fazer as dimuições a cada 6 e a cada 7 malhas, respectivamente. Se fizer todas as diminuições no princípio ou no fim da carreira, não ficam distribuídas de forma igual e afectam a forma da meia. Bom tricô

Cousseau 03.01.2016 - 14:51:

S'il-vous-plaît, elles sont absolument adorables !!!

Weimer Sandra 20.12.2015 - 12:53:

Ohhh magnifique c'est princier !! vite vite les explications svp :)))

Wassila 15.12.2015 - 05:05:

Stunning socks

Kommentere opskrift DROPS 167-33

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.