DROPS / 165 / 28

Fairy Day by DROPS Design

Hæklet DROPS hals i ”Delight”.

DROPS Design: Model nr de-145
Garngruppe A
----------------------------------------------------------
Størrelse: One Size
Højde: 36 cm
Omkreds: 75 cm
Materialer:
DROPS DELIGHT fra Garnstudio
150 g f.nr 18, efterårsskov

DROPS HÆKLENÅL nr 3 - eller den nål du skal bruge for at få 8 x * 2 st, 1 lm * på 10 cm i bredden.
----------------------------------------------------------

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Tags: halsvarmere,
Garntype
Deals fra
28.00 DKK
20.95 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

OMG MED ST OG LM:
Hver omg med st og lm hækles således: Vend arb så du har vrangen mod dig, hækl 3 lm (= 1 st), 1 st + 1 lm i 1.lm-bue (= sidste lm fra forrige omg), * 2 st om næste lm-bue, 1 lm *. Gentag fra *-*, afslut omg med 2 st + 1 lm om sidste lm-bue, 1 km om lm-buen med 3 lm i beg af omg - dvs der hækles skiftevis fra retsiden og vrangen så der bliver en pæn afslutning/begyndelse på omg.
--------------------------------------------------------

HALS:
Arb hækles rundt. Hækl 180 lm med Delight på nål 3, og sæt dem sammen til en ring med 1 km i første lm. Hækl 3 lm (= 1 st), 1 st i næste lm, 1 lm * spring over 1 lm, 1 st i hver af de 2 næste lm, 1 lm *, gentag fra *-* omg rundt, slut af ved at springe over 1 lm og afslut med 1 km om lm-buen med 3 lm i beg af omg = 120 st + 60 lm. Videre hækles OMG MED ST OG LM - se forkl over. HUSK PÅ HÆKLEFASTHEDEN! Klip og hæft tråden når arb måler ca 36 cm i højden.

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 165-28.