DROPS / 157 / 33

Astrid Mittens by DROPS Design

Kötött Drops kesztyű "Eskimo" fonalból.

DROPS design: ee-508-as minta
E vagy C+C fonalcsoport
----------------------------------------------------------
Méret: S/M – L/XL
Alapanyagok:
DROPS ESKIMO a Garnstudio-tól
Minden mérethez 100 gramm az 53-as világos szürke színből

DROPS KÉTHEGYŰ KÖTŐTŰ KÉSZLET 7 mm-es - vagy olyan vastagságú, amellyel 12 szem X 16 sor = 10X 10 cm lustakötéses kötésmintát tudunk elérni.
DROPS KÉTHEGYŰ KÖTŐTŰ KÉSZLET, 6 mm vastag a bordásmintához.
----------------------------------------------------------

(Folytatás a mintához...)

Tagek: kesztyű, struktúra,
Fonaltípus
Deals from
713.00 HUF
690.00 HUF
775.00 HUF
750.00 HUF

Tips & Help

Thank you for choosing DROPS Design!

We do our best to make our patterns easy to follow.

For that purpose, each of our patterns has specific tutorial videos to help you, which you will find at the bottom of the page.

We have also step-by-step lessons to help you understand some of the techniques we use in our patterns. You'll find them here!

MINTA:
1. kör: *1 sima, 1 fordított.* Ismételjük a *-* közötti részt
2. kör: Minden szemet sima szemekkel kötünk.
----------------------------------------------------------

BAL KESZTYŰ:
Körben haladva készítjük: A kezdéshez szedjünk fel 26-30 szemet az 6 mm-es kéthegyű kötőtűkre, az Eskimo fonallal. Kössünk a bordás mintával = 1 sima/1 fordított 5 cm-ig. Váltsunk a 7 mm-es körkötőtűre, és kössünk egy kört sima szemekkel, miközben, UGYANAKKOR, 2 szemet egyenletesen elosztva fogyasztunk=24-28 szem, Ezután haladjunk a következő módon: 12-14 szem harisnyakötéssel, 12-14 szem a mintával- lásd a fenti magyarázatot. NE FELEDKEZZÜNK MEG A MEGFELELŐ KÖTÉSPRÓBA BETARTÁSÁRÓL! Amikor a darabunk 9-10 cm-es a köv körben készítsünk nyílást a nagyujjnak a köv módon: kössünk 7-8 szemet, csúsztassuk a köv 5-6 szemet egy szemtartóra, kössük a kör többi részét = 19-22 szem. A köv körben szedjünk fel 5-6 új szemet a szemtartóra félretett szemek mögött = 24-28 szem. Folytassuk a fentiek szerint, amíg a darabunk körülbelül 19½-20½ cm-es lesz. Most folytassuk a köv. módon:
1. kör: *4-5 sima, a következő két szemet simán összekötjük, * ismételjük a *-* közötti részt az egész körben= 20-24 szem (= 4 szemet fogyasztottunk).
2. kör (majd minden második kör) Minden szemet sima szemekkel kötünk.
3. kör: *3-4 sima, a következő két szemet simán összekötjük, * ismételjük a *-* közötti részt az egész körben= 16-20 szem.
5. kör: *2-3 sima, a következő két szemet simán összekötjük, * ismételjük a *-* közötti részt az egész körben= 12-16 szem.
7. kör: *1-2 sima, a következő két szemet simán összekötjük, * ismételjük a *-* közötti részt az egész körben= 8-12 szem.
Csak az L/XL méretben: 9. kör: *1-2 sima, a következő két szemet simán összekötjük, * ismételjük a *-* közötti részt az egész körben= 8-12 szem.
Vágjuk el a fonalat és húzzuk át a megmaradt szemeken, és varrjuk el a szálat. A darabunk körülbelül 24-26 cm hosszú.

NAGYUJJ:
Körben haladva készítjük: Csúsztassuk a szemtartóra félretett 5-6 szemet vissza a 7 mm-es kéthegyű kötőtűkre, szedjünk fel 5-6 új szemet a nyílás mellett = 10-12 szem. Osszuk el a szemeket a kéthegyű kötőtűkészlet tűin. Folytassuk harisnyakötéssel, amíg a nagyujj körülbelül 6-7 cm hosszú (attól a ponttól, ahol a szemeket visszatettük a kötőtűkre). A következő körben a színe oldal felől kössünk össze minden szemet kettesével= 65-6 szem marad a kötőtűn. Vágjuk el a fonalat és húzzuk át a megmaradt szemeken, és varrjuk el a szálat.

JOBB KESZTYŰ:
Ugyanúgy készítjük, mint a jobb kesztyűt, vagyis a minta 12-14 szemét kötjük a körben először majd 12-14 szemet harisnyakötéssel. A nagyujj nyílását ezután a köv módon készítjük: Kössük a minta 12-14 szemét (1 fordított szemmel kezdünk). Csúsztassuk a köv 5-6 szemet a szemtartóra, kössünk 7-8 szemet harisnyakötéssel.

Kapcsolódó minták

Do you need some help? Itt olyan videókat talál, amik segíthetnek!

Ha további segítségre van szüksége a mintákkal kapcsolatban, kérjük keresse az üzletet, ahol a DROPS fonalat vásárolta. Ha DROPS fonalat vásárol, garantáltan segítséget kap, egy DROPS fonalakra és mintákra specialzálódott üzlettől.

Minden mintát alaposan átnézünk, de nem tudjuk teljesen kizárni az előforduló hibákat. Minden minta eredetileg norvég nyelven kerül megírásra, a norvég nyelvű mintákban mindig ellenőrizheti a méretek, számok, számítások helyességét.

Ha úgy érzi, hogy hibát talált a mintában, kérjük, írja megjegyzését vagy kérdését a Hozzászólások mezőbe. Ugrás a DROPS 157-33 jelű eredeti mintához..