DROPS / 152 / 33

Summer Splash by DROPS Design

Strikket DROPS vaskeklud i ”Paris”.

DROPS Design: Model nr w-501
Garngruppe C
-----------------------------------------------------------
Mål: ca 19 cm x 22 cm
Materialer: PARIS fra Garnstudio
Der bliver 1 vaskeklud ud af 50 gr.
Brug evt farver som:
F.nr 19, lys gul
F.nr 16, hvid
F.nr 35, vaniljegul
F.nr 14, stærk gul

DROPS PINDE nr 4 – eller det p.nr du skal bruge for at få 22 m af mønsteret på 10 cm i bredden eller 19 m x 25 p glatstrik på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

(Gå videre til opskrift...)

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

RETSTRIK (frem og tilbage på p):
Strik ret på hver p.

MØNSTER:
Strik * 3 m ret, tag 1 m løst af som den skulle strikkes vrang *, gentag fra *-* til der er 1 m tilbage, afslut med 1 m ret.
----------------------------------------------------------

KLUD:
Arb strikkes frem og tilbage. Slå 36 m op på p 4 med Paris. Strik 4 p retstrik – læs forkl over. SAMTIDIG på sidste p tages der ud således: Strik 1 r, slå om, * 4 r, slå om *, gentag fra *-* til der er 3 m tilbage, afslut med 3 r = 45 m på p. Omslagen strikkes drejet på næste p, de skal ikke lave hul. Derefter strikkes MØNSTER – læs forkl over – på alle p. Strik således til der er ca 4,5 meter tilbage af garnnøglet. Strik 4 p retstrik Samtidig med at der på 1.p tages ind således: Strik 2 m r sammen, * 3 m r, 2 m r sammen *, gentag fra *-* til der er 3 m tilbage, afslut med 3 m r = 36 m tilbage på p. Luk af.

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 152-33.