DROPS Extra / 0-941

Jenny by DROPS Design

Retstrikket DROPS bluse i ”DROPS ♥ YOU #4”. Str 3 - 12 år.

Tags: bluser,

DROPS Design: Model nr ne-013-bn
Garngruppe C
-----------------------------------------------------------
Størrelse: 3/4 - 5/6 - 7/8 - 9/10 - 11/12 år
Materialer:
DROPS ♥ YOU #4 fra Garnstudio
300-350-400-450-500 g f.nr 4434, lilla

Eller brug:
DROPS Nepal fra Garnstudio
300-350-400-450-500 g f.nr 4434, lilla

DROPS PINDE OG RUNDP (40 cm) nr 7 – eller det p.nr du skal bruge for at få 14 m x 26 p retstrik på 10 x 10 cm.

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!

Vil du bruge et andet garn? Prøv vores omregner!

65% Uld, 35% Alpaca
fra 14.25 kr /50g
DROPS Nepal uni colour DROPS Nepal uni colour 14.25 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Nepal mix DROPS Nepal mix 14.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
Pinde & Hæklenåle
Garnet til denne opskrift koster fra 85.5kr. Læs mere.

Instruktioner

RETSTRIK (frem og tilbage på p):
Strik ret på hver p.

UDTAGNINGSTIPS:
Der tages 1 m ud ved at lave et omslag indenfor 1 kant-m. På næste p strikkes omslaget drejet ret (dvs der strikkes i bagerste del af m i stedet for forreste del), så der ikke bliver hul.
----------------------------------------------------------

RYGSTK:
Arb strikkes frem og tilbage på p. Slå 48-50-54-58-60 m op (inkl 1 kantm i hver side) på p 7 med lilla. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Strik retstrik til færdig mål. Når arb måler 27-30-33-36-39 cm lukkes der af til ærmegab således: Luk 2 m af i beg af næste 2 p = 44-46-50-54-56 m.
Fortsæt i retstrik til arb måler 38-42-46-50-54 cm. På næste p lukkes de midterste 18-18-20-20-22 m af til hals og hver skulder strikkes færdig for sig = 13-14-15-17-17 m. Luk alle m løst af når arb måler 40-44-48-52-56 cm.

FORSTK:
Forstk er strikket på samme måde som rygstk frem til arb måler 37-41-45-49-53 cm. På næste p lukkes de midterste 14-14-16-16-18 m af til hals og hver skulder strikkes færdig for sig. Videre lukkes der 1 m af på hver af de næste 2 p fra halsen = 13-14-15-17-17 m tilbage på skulderen. Luk alle m løst af når arb måler 40-44-48-52-56 cm.

ÆRME:
Arb strikkes frem og tilbage på p. Slå 28-29-30-33-34 m op (inkl 1 kantm i hver side) på p 7 med lilla. Strik retstrik til færdig mål. Når arb måler 3 cm tages der 1 m ud i hver side – læs UDTAGNINGSTIPS. Gentag udtagningen på ca hver 9-7-6-7-7 cm 3-4-5-5-6 gange til = 36-39-42-45-48 m på p. Strik retstrik til arb måler 32-38-42-46-50 cm og luk løst af.

MONTERING:
Sy skuldersømmene indenfor aflukningskanterne. Sy ærmerne i for- og rygstk, sy den øverste del af ærmet til hvor der blev lukket 2 masker af til ærmegab og sy ærmesømmene videre indenfor 1 kant-m. Til sidst sys sidesømmen fra ærmegabet og ned.

HALSKANT:
Arb strikkes rundt på rundp. Strik ca 30-40 m op fra retsiden langs halsen på rundp 7. Strik 1 omg vrang og luk derefter løst af med ret. Klip og hæft tråden.

Diagram


Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS Extra 0-941) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

Vi har også skridt-for-skridt instruktioner til forskellige tekninkker som du finder her.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (10)

REINE MARIE 10.10.2019 - 23:32:

BONSOIR .VOILA POURRIEZ VOUS ME DIRE CAR J AI FAIS CE JOLI PULL QUI EST SUPERBE MAIS MA QUESTION EST ¨ES CE QUE JE PEUX LE LAVER SUR LE( PROGRAMME MAIN) EN MACHINE A LAVER BIEN SUR SANS ESSORAGE A PART LA VIDANGE SINON J AURAI DE L EAU PARTOUT .MERCI DE VOTRE REPONSE .JE NE VEUX PAS FAIRE UNE BETISE IL EST TELLEMENT BEAU

DROPS Design 11.10.2019 kl. 09:07:

Bonjour Reine Marie, vous trouverez toutes les instructions d'entretien de la laine que vous avez choisie sur l'étiquette de chaque pelote ainsi que sur son nuancier sur notre site; vous trouverez également ici des conseils sur l'entretien des laines en général. Pour toute question complémentaire, votre magasin DROPS pourra vous aider, même par mail ou téléphone. Bon tricot!

REINE MARIE 03.10.2019 - 13:40:

MERCI LA J AI BIEN COMPRIS ALORS JE VAIS VITE TERMINER LE PULL EST MAGNIFIQUE MERCI BEAUCOUP

REINE MARIE 02.10.2019 - 18:49:

BONJOUR POURRIEZ VOUS M EXPLIQUER VOILA J AI TERMINE CE JOLI PULL MAIS POUR COUDRE LA MANCHE ES CE QU IL FAUT COUDRE LES BORD DU HAUT DE LA MANCHE AVEC LES 2MAILLES RABATTUES C EST CELA QUE JE NE COMPREND PAS.MERCI DE VOTRE REPONSE

DROPS Design 03.10.2019 kl. 09:00:

Bonjour Reine Marie, tout à fait, le haut des manches (les derniers cm) vont être assemblés aux mailles rabattues pour les emmanchures sur le dos et le devant, comme dans cette vidéo. Bon tricot!

Stine 17.09.2019 - 19:54:

Hej, Kan man bruge DROPS Alaska til denne opskrift? Mvh Stine

DROPS Design 18.09.2019 kl. 10:01:

Hej Stine, Ja du kan bruge DROPS Alaska da den tilhører samme garngruppe C. God fornøjelse! :)

Charlotte 21.06.2019 - 17:40:

Bonjour, Je ne comprends pas très bien la partie pour le devant: « Rabattre ensuite 1 m au début des 2 rangs suivants à partir de l'encolure = il reste 13-14-15-17-17 m pour l'épaule. ». Je ne comprends pas à quel moment il faut le faire. Il faut rabattre tout au début, juste après avoir rabattu les mailles centrales ou ... ? Merci pour votre aide

DROPS Design 24.06.2019 kl. 06:58:

Bonjour Charlotte, les mailles de l'encolure se rabattent en début de rang qui commence par l'encolure vers l'emmanchure, après avoir rabattu les mailles de l'encolure (par ex sur l'endroit), terminez le rang par les mailles de l'épaule gauche sur l'endroit, tournez, tricotez les mailles de l'épaule gauche sur l'envers, tournez et rabattez 1 m au début du rang suivant, répétez les 2 derniers rangs encore 1 fois (= vous avez rabattu 2 fois 1 m côté encolure). Bon tricot!

Maguy Maury 22.02.2019 - 09:24:

Bonjour,faut-il faire l'encolure une fois le montage du pull? Faut-il prendre les mailles sur le devant et non au dos? Cordialement

DROPS Design 22.02.2019 kl. 14:35:

Bonjour Maguy Maury, pour le col, vous relevez les mailles tout autour de l'encolure dos et devant et tricotez juste 1 tour envers avant de rabattre. Bon tricot!

Martin 18.10.2017 - 10:44:

Merci pour votre réponse, à savoir combien de pelotes Nepal, je devais commander. Sachant que je veux tricoter ce modèle en laine drops Brushed Alpaga, si j'ai bien calculé, il me faudra 5 pelotes? Est ce bien cela? merci encore Cordialement

DROPS Design 18.10.2017 kl. 13:28:

Bonjour Martin, effectivement, c'est le nombre de pelotes qu'il vous faudra en Brushed Alpaca Silk - n'oubliez pas que des laines avec différentes compositions donneront des résultats différents - voir aussi ici/a>. Bon tricot!

Martin 14.10.2017 - 07:58:

Bonjour, j ai une question, je ne trouve pas le nombre de pelotes qu il faut pour faire ce pull? Je voudrais le faire pour mes deux filles en taille 7/8ans et 9/10ans? Merci pour votre reponse

DROPS Design 15.10.2017 kl. 22:08:

Bonsoir Martin, vous aurez besoin de 400 (7/8 ans) et 450 g (9/10 ans) de la laine DROPS Nepal, c'est respectivement 8 et 9 pelotes de cette laine. Bon tricot!

Céline 25.09.2017 - 23:17:

Merci bcp pour votre retour. J'ai maintenant une autre question : quand il est noté que pour faire le devant il faut tricoter comme pour le dos : cela veut il bien dire qu'il faut aussi faire les emmanchures et rabattre 2 mailles en début des 2 rangs suivants ? Désolée mais c'est le premier pull que je tricote ;-)

DROPS Design 26.09.2017 kl. 08:56:

Bonjour Céline, tout à fait, pour le devant, on va rabattre 2 m de chaque côté pour les emmanchures, comme on a fait pour le dos. Ce qui va changer, c'est la hauteur de l'encolure devant (37-53 cm pour le devant et 38-54 cm pour le dos). Bon tricot!

Céline 11.09.2017 - 21:44:

Bonjour j'ai un gros doute concernant la taille d'aiguille : quand il est noté DROPS numéro 7, est ce la taille US ou la taille en mm ? Merci beaucoup

DROPS Design 12.09.2017 kl. 08:04:

Bonjour Céline, la taille des aiguilles dans les explications en français sont toujours en métrique, vous pouvez à tout moment trouver la correspondance américaine en modifiant la langue (= English-US). Bon tricot!

Kommentere opskrift DROPS Extra 0-941

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.