DROPS / 144 / 4

Miranda pillows by DROPS Design

Gebreide DROPS kussenhoes in ribbelst van "Fabel".

DROPS design: Model nr. fa-214
Garengroep A
-----------------------------------------------------------
Maten:
Ongeveer 45 x 45 cm – de hoes past om een kussen van ongeveer 50 x 50 cm, de hoes wordt dan licht opgerekt zodat hij mooi past.

Materiaal:
DROPS FABEL van Garnstudio
100 gr. kleur nr. 901, candy
100 gr. kleur nr. 672, wijnrood of 522, turkoois/blauw

DROPS RONDBREINLD 4 mm (80 cm) - of de maat die u nodig hebt voor een stekenverhouding van 21 st x 42 nld in ribbelst = 10 x 10 cm.

----------------------------------------------------------

(Ga verder naar het patroon...)

Trefwoorden: diagonaal, kussens, strepen,

Tips & Hulp

Bedankt dat u voor DROPS Design kiest!

We doen ons best om ervoor te zorgen dat onze patronen makkelijk te volgen zijn.

Daarom heeft elk patroon een specifieke video met handleiding, welke u onderaan de pagina kunt vinden.

Tevens hebben we stap-voor-stap lessen om u te helpen met een aantal technieken die in het patronen gebruikt worden. U kunt ze hier vinden!

KUSSENHOES:
We hebben twee kussenhoezen gebreid, een in rode tinten en een in blauwe tinten. Een hoes bestaat uit 2 vierkanten die later aan elkaar worden genaaid.

VIERKANT:
Wordt heen en weer gebreid op de rondbreinld.
Zet 3 st op met rondbreinld 4 mm en candy. LEES HET HELE PATROON DOOR VOOR U BEGINT MET BREIEN.
* Brei 2 nld recht met candy, brei dan 2 nld recht met wijnrood of blauw/turkoois *, herhaal van *-* en meerder TEGELIJKERTIJD aan het begin van elke nld door 2 st in de eerste st te breien.
Begin bij een hoogte van ongeveer 32 cm - in het midden gemeten vanaf de opzetrand tot de nld - (er zijn ongeveer 137 st op de nld) met minderen. Ga verder met strepen als hiervoor en minder TEGELIJKERTIJD 1 st aan het begin van elke nld door 2 st r samen te breien. Brei tot er 3 st over zijn, kant deze st af.

Brei nog een vierkant. Leg de vierkanten op elkaar en naai ze aan elkaar, naai met de zijkanten tegen elkaar langs drie zijden. Plaats een kussen in de hoes en naai dan de laatste zijde dicht.

Heeft u hulp nodig? Hier zijn een paar instructievideo's die kunnen helpen!

Voor verdere hulp met een patroon, kunt u ook contact opnemen met het verkooppunt waar u het garen heeft gekocht. Heeft u DROPS garens gekocht, dan kunt u ook rekenen op vakkundige hulp en weet u dat de winkel kennis heeft van DROPS patronen.

De patronen worden zorgvuldig gecontroleerd, maar wij nemen een voorbehoud in acht voor eventuele fouten. De patronen zijn vertaald vanuit het Noors en u kunt ook altijd het originele patroon bekijken voor afmetingen en berekeningen.

Denkt u een fout te hebben gevonden in het patroon? Laat dan een opmerking of vraag achter in ons Opmerkingen gedeelte bovenaan het patroon. Ga naar het origineel patroon DROPS 144-4.