DROPS / 143 / 32

Rainbow Mitts by DROPS Design

Strikkede DROPS vanter i ”Fabel” med mønster.

DROPS Design: Model nr fa-209
Garngruppe A
-----------------------------------------------------------
Størrelse: One-size
Materialer:
DROPS FABEL fra Garnstudio
50 g f.nr 400, sort
50 g f.nr 820, karneval

DROPS STRØMPEP nr 3 - eller det p.nr du skal bruge for at få 24 m x 32 p glatstrik på 10 x 10 cm.
DROPS STRØMPEP nr 2,5 – til Rib.

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Garntype
Deals fra
24.00 DKK
17.95 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

MØNSTER:
Diag A-1 til A-4. Alle diag strikkes i glatstrik.
--------------------------------------------------------

HØJRE VANTE:
Arb strikkes rundt på strømpep.
Slå 64 m op på strømpep 2,5 med sort. Strik 1 omg r og 6 omg Rib = 1 r / 1 vr. Skift til strømpep 3, strik 1 omg r med sort, fortsæt med diag A-1 (= 4 rapporter rundt). HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Når A-1 er strikket 1 gang i højden strikkes A-2 – SAMTIDIG på første omg af A-2 tages der 10 m ind jævnt fordelt = 54 m, og på sidste omg af A-2 tages der 6 m ud jævnt fordelt = 60 m. Fortsæt med A-3. Når der er strikket op til de 3 helt sorte ruder i A-3, strikkes A-4 over disse 3 ruder (de øvrige m fortsættes i A-3). Tag ud i A-4 som vist i diag - på næste omg strikkes omslagen drejet r for at undgå hul. Når der er taget ud 6 gange (der er nu 15 m i tommelf-kilen) strikkes der 3 omg uden udtagning som vist i A-4, derefter sættes de 15 tommelf-m på 1 tråd. Slå 3 nye m op over m på tråden = 60 m. Strik videre efter A-3. Når der startes med at tage ind øverst på hånden, tages der ind på hver side af 3 m i siden (1 karneval, 1 sort og 1 karneval). Tag ind før disse 3 m ved at strikke 2 r sm med sort og tag ind efter disse 3 m ved at strikke 2 drejet r sm med sort. Efter alle indtagninger er der 12 m tilbage på p. Klip tråden og træk den gennem de resterende m, træk sammen og sy godt fast. Hele vanten måler ca 30 cm.

TOMMELFINGER:
Sæt de 15 tommelf-m tilbage på strømpep 3. Strik 9 m op i kanten bagpå tommelfingeren = 24 m. Fortsæt rundt efter A-4. Når indtagningerne starter, tages der ind på hver side af 1 m sort i hver side. Tag ind før denne m ved at strikke 2 r sm med karneval og tag ind efter denne m ved at strikke 2 drejet r sm med karneval. Efter alle indtagninger er der 8 m tilbage på p. Klip tråden og træk den gennem de resterende m, træk sammen og hæft godt.

VENSTRE VANTE:
Slå op og strik som højre vante, men de 3 sorte m til tommelfinger strikkes i 3., 4. og 5.m fra venstre side i diag A-3.

----------------------------------------------------------
Sokker – se DROPS: 143-33
----------------------------------------------------------

Diagram

= karneval
= sort
= slå om mellem 2 m


Relaterede opskrifter

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 143-32.