DROPS / 140 / 5

Natascha by DROPS Design

Strikket DROPS hals i ”Verdi” med ribkant

DROPS Design: Model nr ve-024
Garngruppe C
----------------------------------------------------------
Størrelse: One-size
Omkreds: 160 cm
Bredde: ca 40 cm
Materialer: DROPS VERDI fra Garnstudio
F.nr 07, rød/sort: 350 g (halsen vejer ca 220 g)

DROPS PINDE NR 5 - eller den p du skal bruge for at få 17 m x 22 p glatstrik på 10 x 10 cm.
---------------------------------------------------------

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Tags: halsvarmere,

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

RETSTRIK (frem og tilbage på p):
Strik r på alle p.
--------------------------------------------------------

HALS:
Arb strikkes frem og tilbage. Slå 100 m op på p 5 med Verdi. 1.p (= retten) strikkes således: 4 m RETSTRIK – læs forkl over, * 4 r, 4 vr *, gentag fra *-* til der er 8 m tilbage på p, afslut med 4 r og 4 m retstrik. Fortsæt med rib 4 r/4 vr over de midterste m og 4 m retstrik i hver side til arb måler 160 cm, luk løst af. Sy aflukningskanten og opslåningskanten sammen i yderste led af yderste m.

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 140-5.