DROPS Extra / 0-830

Sweet Lady Blue by DROPS Design

Rillestrikket DROPS genser i ”Ice” eller i "Eskimo"

Stikkord: gensere, nedenfra og opp,
DROPS Design: Modell nr TT-051
Garngruppe E
----------------------------------------------------------
Størrelse: S - M - L - XL - XXL - XXXL
Materialer: DROPS ICE fra Garnstudio
F.nr 09, blå:
600-650-700-750-850-900 gr

Eller bruk:
Materialer: DROPS Eskimo fra Garnstudio
F.nr 21, blåfiolett:
550-600-650-700-750-850 gr

DROPS RUNDP NR 10 (80 cm) - eller den p du må ha for å få 9 m x 16 p rillestrikk på 10 x 10 cm.
DROPS HEKLENÅL NR 10 - til heklekant.
----------------------------------------------------------

Har du strikket/heklet denne oppskriften, eller noen av våre andre design? Del bilder i sosiale medier og bruk taggen #dropsdesign slik at vi kan se dem!

Vil du bruke et alternativt garn? Prøv vår garnkalkulator!
Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge? Da hjelper det kanskje å vite at modellen på bildet er ca 170 cm høy og bruker størrelse S eller M. Om du lager en genser, jakke, kjole eller lignende, kan du finne en målskisse av det ferdige plagget (i cm) nederst i oppskriften.
DROPS Ice DROPS Ice
55% Bomull, 45% Polyakryl
Utgått
finn alternativer
Pinner & Heklenåler

Instruksjoner

RILLE (rundt på p):
1 rille = 1 omg r og 1 omg vr.
RILLE (frem og tilbake på p):
Strikk alle p rett.
MÅLETIPS:
Alle mål tas når arb ligger flatt, det er viktig at det ikke strekkes i arb når målene tas.
--------------------------------------------------------

BOL:
Arb strikkes rundt i riller - Les forkl over. Legg løst opp 80-88-96-104-112-120 m på rundp 10 med Ice eller i Eskimo. Strikk vrbord (1 r/1 vr) i 5 cm, videre strikkes riller. HUSK PÅ STRIKKEFASTHETEN!
Når arb måler 37-38-39-40-41-42 cm settes det 1 merketråd på beg av omg, og 1 merketråd etter 40-44-48-52-56-60 m. På neste omg felles det til ermhull slik: Fell 2-2-3-3-4-4 m på hver side av hver merketråd (= 4-4-6-6-8-8 felte m i hver side). Videre strikkes hver del ferdig for seg.

BAKSTK:
= 36-40-42-46-48-52 m. Sett 1 merketråd på beg og 1 merketråd på sluttet av p (her skal ermene strikkes opp senere). Fortsett i riller frem og tilbake til arb måler 52-54-56-58-60-62 cm. Deretter felles de midterste 12-12-14-14-16-16 m av til hals og hver skulder strikkes ferdig for seg. Videre felles det 1 m på neste p fra halsen = 11-13-13-15-15-17 m tilbake på skulderen. Fell av når arb måler 54-56-58-60-62-64 cm.

FORSTK:
= 36-40-42-46-48-52 m. Sett 1 merketråd på beg og 1 merketråd på slutten av p (her skal ermene strikkes opp senere). Fortsett i riller frem og tilbake til arb måler 47-49-50-52-53-55 cm. Deretter felles de midterste 6-6-8-8-10-10 m av til hals og hver skulder strikkes ferdig for seg. Videre felles det på hver p fra halsen slik: 2 m 1 gang, 1 m 2 ganger = 11-13-13-15-15-17 m tilbake på skulderen. Fell av når arb måler 54-56-58-60-62-64 cm.

MONTERING:
Sy skuldersømmene i den ytterste ledd av ytterste m.

ERME:
Arb strikkes frem og tilbake på p. Strikk opp fra retten ca 30 - 40 m mellom merketrådene langs det ene ermhullet (NB: det strikkes ikke opp m over de felte m til ermhull). På neste p strikkes det rett SAMTIDIG som m-antallet justeres til 30-32-34-36-38-40 m. Strikk riller i 3-3-4-4-5-5 cm, deretter felles det 1 m (ved å strikke 2 m sammen) i hver side av arb. Gjenta fellingen på hver 11.-8.-8.-6.-6.-5.cm totalt 5-6-6-7-7-8 ganger = 20-20-22-22-24-24 m. Fortsett i riller til arb måler 49-48-48-46-46-45 cm (kortere mål i større str pga større skuldervidde), videre strikkes det vrbord (1 r/1 vr) i 5 cm, fell alle m av med rett over rett og vrang over vrang. Arb måler ca 54-53-53-51-51-50 cm.

MONTERING:
Sy ermesømmene i den ytterste ledd av ytterste m slik at sømmen ikke blir tykk.

HEKLEKANT:
Hekle med nål 10 rundt halsen slik (start midt bak): 1 fm i første m, * 1 lm, hopp over ca 1½ cm, 1 fm i neste m *, gjenta fra *-*, avslutt med 1 kjm i 1.fm, klipp og fest tråden. NB: Pass på at heklekanten ikke strammer.

Diagram


Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

Vi har også steg-for-steg instruksjoner for ulike teknikker som du finner her.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (15)

Ge Noort 31.07.2019 - 10:27:

Kan ik deze trui ook breien zonder rondbreinaald? En is daar ook een patroon van?

DROPS Design 31.07.2019 kl. 18:09:

Dag Noort,

Er is helaas geen aparte beschrijving om de trui met rechte naalden te breien, maar we hebben wel een instructie gemaakt hoe je patronen aan kunt passen, zodat je deze met rechte naalden kunt breien. De uitleg kun je hier vinden.

Vicky 04.04.2019 - 23:15:

What happens to the 4 stitches not picked up under the arm please?

DROPS Design 05.04.2019 kl. 10:03:

Dear Vicky, they will be sewn together to the first top cm worked on sleeve. Happy knitting!

Windy 16.09.2018 - 10:41:

Hola, buen día. Tengo una pregunta respecto al cosido de las mangas. En el patrón dice que no debía considerar los puntos rematados para sisa al momento de tejer la parte del brazo. Al terminar de tejer, he cosido ambos bordes de la manga, pero no sé cómo unir la manga cerrada a los puntos rematados para la sisa. Muchas gracias por su orientación.

DROPS Design 18.09.2018 kl. 12:09:

Hola Windy. Debido a la estructura de la prenda ( tiene la tendencia a estirarse) se trabajan bajo la manga varias puntadas para que no quede un agujero y de la misma manera la sisa queda más firme.

Brenda Drew 07.03.2017 - 00:56:

Sleeve instructions are confusing. How do you put the stitches around the armhole, on a straight needle???

DROPS Design 07.03.2017 kl. 08:57:

Dear Mrs Drew, you can work either on a straight or on a circular needle, your choice, sleeves will be worked back and forth. Pick up sts from RS between markers for armholes on front piece and on back piece, work in garter st and on next row from RS adjust number of size to the one give for your size. Happy knitting!

William 16.02.2017 - 00:04:

Could this be worked in a lighter cotton yarn for summer? Such as Drops Cotton Light

DROPS Design 16.02.2017 kl. 09:50:

Dear William, Ice & Eskimo belong both to yarn group E, you could then use instead 2 yarns group C - read more here. Happy knitting!

Marion Mauger 22.01.2017 - 15:24:

Bonjour, Je suis en train de tricoter le sweat lady blue. J'ai terminé le devant/derrière et m'attaque aux manches. Il est expliqué que je dois relever des mailles entre les deux marqueurs, cela signifie qu'il y aura 6 mailles où je ne relèverai rien. Cela ne risque-t-il pas de créer un trou sous le bras ? Ou bien est-il préférable que je répartisse les mailles relevées sur toute l'emmanchure ? Merci beaucoup pou votre aide, et pour les modèles mis en ligne ! Bine cordialement,

DROPS Design 23.01.2017 kl. 10:57:

Bonjour Mme Mauger, vous relevez les mailles entre les marqueurs, le long des emmanchures, c'est-à-dire pour la manche droite, commencez au marqueur du dos, relevez les mailles jusqu'à l'épaule puis relevez les mailles le long du devant jusqu'au marqueur (pour la manche gauche, commencez au marqueur du devant jusqu'à l'épaule puis jusqu'au marqueur du dos. Bon tricot!

Helen 28.12.2016 - 14:45:

Hi - Where can I find a size guide for this pattern please? For example, would a UK size 16 be a M, L or XL? (or an XXL even!) Thanks!

DROPS Design 28.12.2016 kl. 23:03:

Hi Helen! How to choose the right size please see the lesson How to read a schematic drawing. Happy knitting!

Cristina 27.04.2016 - 14:05:

Buonasera, vorrei realizzarla in cotone, quale consigliate? grazie

DROPS Design 27.04.2016 kl. 14:13:

Buongiorno Cristina. Può usare i cotoni del gruppo A (Loves You 6, Loves You 7, Safran) lavorandoli a quattro capi, oppure i cotoni del gruppo C (Loves You 5 e Paris) lavorandoli a due capi. Buon lavoro!

Ineke Meijerink 22.09.2014 - 17:29:

Dag, deze trui wil ik graag breien, maar ik kan niet tegen wol. Heb je ook een ander advies voor me?Eventueel iets met glans. Groet, ineke

DROPS Design 24.09.2014 kl. 17:08:

Hoi Ineke. Je kan vervangen door 1 draad DROPS Peak of een dubbele draad DROPS Paris. U kunt ook bij jouw DROPS verkooppunt vragen voor meer mogelijkheden.

Lynn 13.01.2014 - 15:39:

Can you please advise what yarn this is knitted in. Is it Chunky? Thanks

DROPS Design 13.01.2014 kl. 15:42:

Dear Lynn, this jumper is worked either in DROPS Ice (discontinued) or in Eskimo - to read more about your yarns, click on link to shademap above or here. Happy knitting!

Kommentér oppskrift DROPS Extra 0-830

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.