DROPS / 135 / 14

Aberforth by DROPS Design

DROPS hue i “Karisma” strikket sidelæns

DROPS design: Model nr U-646
Garngruppe B
---------------------------------------------------------
Størrelse: S - M - L
Passer hovedmål: ca 54 - 56 - 58 cm
Materialer: DROPS Karisma fra Garnstudio
50 g f.nr 01, naturhvid
50 g f.nr 16, mørk grå
50 g f.nr 21, mellem grå

DROPS PINDE nr 4 – eller den p du skal bruge for at få 21 m x 42 p retstrik på 10 x 10 cm.
---------------------------------------------------------

(Gå videre til opskrift...)

Garntype
Deals fra
22.00 DKK
16.95 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

RETSTRIK (frem og tilbage på p): Strik ret på hver p
STRIBER:
* Strik 18-16-14 p retstrik i naturhvid, 18-16-14 p retstrik mørk grå, 18-16-14 p retstrik mellem grå *, gentag fra *-*.
---------------------------------------------------------

HUE:
Huen strikkes sidelængs frem og tilbage på p. De 2 første m på p strikkes med dobbelt tråd til færdig mål. Lad der være ca 5 m ekstra tråd når der slåes op/skiftes farve, brug denne når der strikkes med dobbelt tråd. Slå 56-58-60 m op på p 4 med Karisma. Strik RETSTRIK - se forkl over - Samtidig med at der strikkes således: * 2 p over alle m på p, 2 p over de første 52 m på p, 2 p over de første 44 m på p *, gentag fra *-*. Luk af når arb måler 52-54-56 cm på det længste (= nederkant), afpas efter en hel stribe i mellem grå.

MONTERING:
Sy sammen opslåningskanten og aflukningskanten. Træk en tråd gennem m langs kanten øverst og træk sammen.

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 135-14.