DROPS / 129 / 40

DROPS 129-40 by DROPS Design

Gehaakte DROPS bloemen van ”Lin” en ”Muskat”.

Dit model heeft nog geen naam. Heeft u misschien een goede voorstel?

DROPS design: Model nr. R-602
--------------------------------------------------------
Maten: Één-maat
Materiaal: DROPS LIN
50 gr. kleur nr. 103, naturel mix
En gebruik: DROPS MUSKAT
50 gr. kleur nr. 08, naturel

DROPS HAAKNLD 3 mm

Weet u niet zeker welke maat u moet kiezen? Dan is het misschien zinvol om te weten dat het model in de afbeelding ongeveer 170 cm is en maat S of M heeft. Wanneer u een trui, vest, jurk of vergelijkbaar kledingstuk maakt, dan kunt u onderaan het patroon een schema vinden met de afmetingen van het uiteindelijke kledingstuk (in cm).

(Ga verder naar het patroon...)

Trefwoorden: bloem,
Garen type
Deals vanaf
vanaf 1.35 EUR

Tips & Hulp

Bedankt dat u voor DROPS Design kiest!

We doen ons best om ervoor te zorgen dat onze patronen makkelijk te volgen zijn.

Daarom heeft elk patroon een specifieke video met handleiding, welke u onderaan de pagina kunt vinden.

Tevens hebben we stap-voor-stap lessen om u te helpen met een aantal technieken die in het patronen gebruikt worden. U kunt ze hier vinden!

GROTE GEHAAKTE BLOEM:
Haak 7 l met haaknld 3 mm en Lin en vorm een ring met 1 hv in de eerste l.
TOER 1: 3 l (= 1 stk), 2 stk in de l-ring, * 6 l, 1 v in het laatst gehaakte stk, 3 stk in de l-ring *, herhaal van *-* in totaal 6 keer en eindig met 6 l en 1 hv in de 3e l van het begin van de toer = 7 l-lussen met 3 stk tussen iedere lus. Knip de draad af en zet vast.
TOER 2: Ga verder met Muskat. Haak 1 v in het midden van de eerste 3 stk op de toer, * 12 stk in de l-lus, sla 1 stk over, 1 v in het volgende stk, sla 1 stk over*, herhaal van *-* over de hele toer en eindig met 1 hv in de eerste v van het begin van de toer. Knip de draad af en zet vast.

KLEINE GEHAAKTE BLOEM:
Haak 6 l met haaknld 3 mm en Lin en vorm een ring met 1 hv in de eerste l.
TOER 1: 2 l (= 1 hstk), 2 hstk in de l-ring, * 5 l, 1 v in het laatst gehaakte hstk, 3 hstk in de l-ring *, herhaal van *-* in totaal 5 keer en eindig met 5 l en 1 hv in de 2e l van het begin van de toer = 6 l-lussen met 3 hstk tussen iedere lus. Knip de draad af en zet vast.
TOER 2: Ga verder met Muskat. Haak 1 v in het midden van de eerste 3 hstk op de toer, * 10 stk in de l-lus, sla 1 hstk over, 1 v in het volgende hstk, sla 1 hstk over *, herhaal van *-* over de hele toer en eindig met 1 hv in de eerste v van het begin van de toer. Knip de draad af en zet vast.

Heeft u hulp nodig? Hier zijn een paar instructievideo's die kunnen helpen!

Voor verdere hulp met een patroon, kunt u ook contact opnemen met het verkooppunt waar u het garen heeft gekocht. Heeft u DROPS garens gekocht, dan kunt u ook rekenen op vakkundige hulp en weet u dat de winkel kennis heeft van DROPS patronen.

De patronen worden zorgvuldig gecontroleerd, maar wij nemen een voorbehoud in acht voor eventuele fouten. De patronen zijn vertaald vanuit het Noors en u kunt ook altijd het originele patroon bekijken voor afmetingen en berekeningen.

Denkt u een fout te hebben gevonden in het patroon? Laat dan een opmerking of vraag achter in ons Opmerkingen gedeelte bovenaan het patroon. Ga naar het origineel patroon DROPS 129-40.