DROPS / 127 / 30

Good Morning by DROPS Design

DROPS pitsineulehuivi ”Alpaca”-langasta.

DROPS design: Malli nro Z-552
--------------------------------------------------------
Yläreunan leveys: n. 114 cm
Korkeus (alas kärkeen asti mitattuna): n. 40 cm
Langanmenekki: Garnstudion DROPS ALPACA:
150 g nro 3112, hillitty roosa

DROPS PYÖRÖPUIKKO NRO 2,5 (60 cm) tai käsialan mukaan.
NEULETIHEYS: n. 24 s pitsineuletta puikoilla nro 2,5 = 10 cm leveyssuunnassa.

(Siirry ohjeeseen)

Tagit:

kuvio/tekniikka: pudotetut silmukat, muoto: poikittain, ohjetyyppi: huivit,
Lankatyyppi
Deals alkaen
alkaen 1.40 EUR

Vinkkejä & Apua

Kaikkiin ohjeisiimme kuuluu ohjevideoita, jotka auttavat sinua saamaan työsi valmiiksi käden käänteessä!

Katso videot tästä!

Löydät lisäksi opastusta vaihe vaiheelta kaikkein tavallisimpiin neule- ja virkkaustekniikoihin DROPS Oppitunneista!

AINAOIKEINNEULE tasona:
Neulo kaikki kerrokset oikein.
PITSINEULE:
1. KRS (= oikea puoli): *4 o, tee 1 langankierto puikolle, 1 o, tee 2 langankiertoa puikolle, 1 o, tee 3 langankiertoa puikolle, 1 o, tee 3 langankiertoa puikolle, 1 o, tee 2 langankiertoa puikolle, 1 o, tee 1 langankierto puikolle, 3 o*, toista *-*.
2. KRS: Neulo kaikki edellisen krs:n s:t oikein. Pudota samalla kaikki langankierrot, jotta työhön muodostuisi reikiä.
3.-4. KRS: Neulo kaikki s:t oikein.
5. KRS: *1 o, tee 3 langankiertoa puikolle, 1 o, tee 2 langankiertoa puikolle, 1 o, tee 1 langankierto puikolle, 7 o, tee 1 langankierto puikolle, 1 o, tee 2 langankiertoa puikolle, 1 o, tee 3 langankiertoa puikolle*, toista *-*.
6. KRS: Neulotaan kuten 2. krs.
7.-8. KRS: Neulo kaikki s:t oikein.
Toista krs:ia 1.-8.
LISÄYSVINKKI:
Lisää 1 s neulomalla reunimmaiseen s:aan 2 s.
KAVENNUSVINKKI:
Kavenna 1 s neulomalla kerroksen ensimmäiset 2 s oikein yhteen.
--------------------------------------------------------

HUIVI:
Neulotaan poikittain tasona. Työ neulotaan pyöröpuikolla, jotta kaikille silmukoille olisi tilaa.
Luo 13 s puikoille nro 2,5 Alpaca-langalla. Neulo 4 krs oikein. Neulo seuraavalla krs:lla (= oikea puoli) PITSINEULETTA (ks. selitys yllä), kunnes jäljellä on 1 s, neulo lopuksi 1 s oikein. Jatka pitsineuletta tähän tapaan ja lisää SAMALLA pitsineuleen 3. ja 7. krs:n loppuun 1 s (LUE LISÄYSVINKKI). Lisätyillä silmukoilla neulotaan pitsineuletta ja jokaisen krs:n viimeinen s neulotaan aina oikein. TARKISTA NEULETIHEYS! Jatka pitsineuletta, ja tee sivulisäykset kuten aiemmin, kunnes työssä on yht. 85 s (työssä on nyt 7 mallikertaa + 1 oikea s). Lopeta pitsineule sen 3. tai 7. krs:n jälkeen (eli oikean puolen krs:n jälkeen). Jatka neulomalla AINAOIKEAA (ks. selitys yllä) ja tee sivulisäykset joka 4. krs:lla kuten aiemmin. Neulo nyt SAMALLA lyhennettyjä kerroksia näin (1. krs = nurja puoli): Neulo kunnes jäljellä on 4 s, käännä työ ja neulo takaisin. Neulo kunnes jäljellä on 8 s, käännä työ ja neulo takaisin. Jatka lyhennettyjä kerroksia tähän tapaan, eli neulo aina 4 s vähemmän ennen kuin käännät työn. Kun viimeisen kääntymisen jälkeen on jäljellä 72 s ja sivuun on lyhennettyjen kerrosten aikana lisätty 9 s (= yht. 94 s työssä), neulo kaikilla silmukoilla 4 krs oikein ilman lisäyksiä (= huivin keskikohta). Kavenna sitten seuraavan krs:n (= nurja puoli) alussa 1 s (LUE KAVENNUSVINKKI). Toista tällaiset kavennukset joka 4. krs ja neulo SAMALLA lyhennettyjä kerroksia näin (1. krs = nurja puoli): Neulo kunnes jäljellä on 76 s, käännä työ ja neulo takaisin. Neulo kunnes jäljellä on 72 s, käännä työ ja neulo takaisin. Jatka sivukavennuksia ja lyhennettyjä kerroksia tähän tapaan, eli neulo aina 4 s vähemmän ennen kuin käännät työn, kunnes työssä on yht. 85 s. Jatka neulomalla pitsineuletta (1. krs = oikea puoli). Jatka kaikilla silmukoilla tasoneuletta ja kavenna pitsineuleen 4. ja 8. krs:n alussa 1 s kuten aiemmin. Kun työssä on jäljellä 13 s (lopeta pitsineule sen 2. tai 6. krs:n jälkeen), neulo kaikilla silmukoilla 4 krs oikein. Päätä s:t.

Tarvitsetko apua? Tässä muutama opetusvideo, jotka voivat olla avuksi!

Saadaksesi lisää apua ohjeen kanssa, ole hyvä ja ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit langat. Mikäli olet ostanut DROPS lankoja, takaamme sinulle ammattimaista apua DROPS ohjesiin erikoistuvilta liikkeiltä.

Kaikki ohjeet käydään tarkasti läpi, mutta virheitä voi silti esiintyä. Kaikki ohjeet käännetään norjasta ja voit aina tarkistaa mittoja ja lukuja alkuperäisestä ohjeesta.

Mikäli uskot löytäneesi ohjeesta virheen, näppäile kommenttisi tai kysymyksesi ohjeen yläreunan Komentti-kenttään. Siirry mallin DROPS 127-30 alkuperäisohjeeseen.