DROPS / 126 / 21

Winter Classic by DROPS Design

Virkattu DROPS myssy ”Alaska”-langasta.

DROPS design: Malli nro X-363
----------------------------------------------------------
Koko: XS/S - M/L
Pään ympärys: n. 52 cm - 56 cm
Langanmenekki: Garnstudion DROPS ALASKA:
150-150 g nro 37, harmaansininen

DROPS VIRKKUUKOUKKU NRO 4 tai käsialan mukaan.
VIRKKUUTIHEYS: 16 p x 9 krs koukulla nro 4 = 10 x 10 cm.

DROPS PUHVELINSARVINAPPI (535): 2 kpl.

Etkö ole varma minkä koon mukaan sinun tulisi neuloa/virkata? Kuvan malli on noin 170 cm pituinen ja käyttää kokoa S tai M. Mikäli teet puseron, jakun, mekon tai muuta vastaavaa, löydät valmiin neuleen mitat (cm) ohjeen alareunassa olevasta mittapiirroksesta.

(Siirry ohjeeseen)

Tagit: hatut, kohoneule,
Lankatyyppi
Deals alkaen
alkaen 1.40 EUR

Vinkkejä & Apua

Kiitos kun valitsit DROPS Design mallin!

Teemme parhaamme, jotta ohjeemme olisivat mahdollisimman helppoja seurata.

Tästä syystä jokaisella ohjeella on omat opastavat ohjevideot, jotka löytyvät sivun alareunasta.

Meiltä löydät myös oppitunteja, joiden avulla opit ohjeissamme käytettyjä tekniikoita vaihe vaiheelta. Löydät ne tästä!

VIRKKAUSINFO 1:
Jokaisen pp-kerroksen ensimmäinen pp korvataan 2 kjs:lla, kerroksen lopuksi virkataan 1 pp edellisen kerroksen 2. kjs:aan.

VIRKKAUSINFO 2:
Jokaisen kerroksen ensimmäinen p korvataan 3 kjs:lla ja joka kerroksen lopuksi virkataan 1 ps kerroksen 3. kjs:aan.
Jokaisen kerroksen ensimmäinen ks korvataan 1 kjs:lla ja joka kerroksen lopuksi virkataan 1 ps kerroksen 1. kjs:aan.

PYLVÄIDEN YHTEENVIRKKAAMINEN:
Virkkaa 1 p, mutta jätä viimeinen langankierto ja läpiveto vielä tekemättä (= 2 s koukulla), virkkaa seuraava p ja vedä lanka viimeisellä läpivedolla kaikkien koukulla olevien 3 s:n läpi. Työstä kapeni 1 p.

KIINTEIDEN SILMUKOIDEN YHTEENVIRKKAAMINEN:
Virkkaa 1 ks, mutta jätä viimeinen langankierto ja läpiveto vielä tekemättä, virkkaa seuraava ks ja vedä lanka viimeisellä läpivedolla kummankin koukulla olevan s:n läpi.
----------------------------------------------------------

MYSSY:
Virkkaa aluksi reunus mallivirkkauksena ja sulje reunus renkaaksi. Jatka virkkaamalla silmukoita aukon reunaan suljettuna virkkauksena.

REUNUS:
Virkkaa 14 kjs koukulla nro 4 ja Alaska-langalla. Ensimmäinen krs virkataan näin: 1 pp 3. kjs:aan koukusta laskien, 1 pp jokaiseen 11 seuraavaan kjs:aan = 13 pp, käännä työ.
LUE VIRKKAUSINFO 1. Virkkaa tasona pp:itä. HUOM: Virkkaa aina vain silmukoiden takareunaan = mallivirkkaus.
Kun työn korkeus on 52-56 cm, tee 2 napinläpeä näin: Virkkaa 3 pp, 2 kjs, jätä 2 s väliin, 3 pp, 2 kjs, jätä 2 s väliin, 1 pp jokaiseen 3 viimeiseen s:aan, käännä työ. Virkkaa 1 pp jokaiseen pp:seen ja 2 pp jokaiseen kjs-kaareen = 13 pp. Katkaise lanka ja päättele langanpäät.

MYSSY:
Yhdistä reunus renkaaksi siten, että nappireunan uloimmat 2 krs jäävät toisen reunan uloimpien 2 krs:n päälle = napinläpihalkio. LUE VIRKKAUSINFO 2. Aloita napinläpihalkiosta ja virkkaa reunuksen ulkoreunan jokaiseen kerrokseen vuorotellen 1 ks ja 2 ks. HUOM: Napinläpihalkion kohdalla s:t virkataan molempien kerrosten läpi = n. 78-84 ks. Virkkaa jatkossa 1 p jokaiseen s:aan suljettuna virkkauksena ja säädä SAMALLA s-luku 80-88 p:seen, virkkaamalla tasavälein samaan ks:aan 2 p. Kun olet virkannut 4 krs pylväitä ja työn korkeus on n. 11 cm, kavenna tasavälein 8 p (eli virkkaa joka 9. ja joka 10. p yhteen koossa XS/S, ja virkkaa joka 10. ja joka 11. p yhteen koossa M/L, ks. selitys yllä). Toista tällaiset kavennukset joka 2. krs yht. 5 kertaa ja sitten jokaisella krs:lla 1-2 kertaa = 32-32 p jäljellä. Virkkaa sitten 2 krs ks:ita ja virkkaa SAMALLA kaikki ks:t pareittain yhteen = 8-8 ks jäljellä. Katkaise lanka, harsi lanka myssyn aukon reunaan ja kiristä aukko umpeen. Päättele langanpäät hyvin. Myssyn korkeus on n. 23-24 cm. Kiinnitä napit reunukseen.

Liittyvät ohjeet

Tarvitsetko apua? Tässä muutama opetusvideo, jotka voivat olla avuksi!

Saadaksesi lisää apua ohjeen kanssa, ole hyvä ja ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit langat. Mikäli olet ostanut DROPS lankoja, takaamme sinulle ammattimaista apua DROPS ohjesiin erikoistuvilta liikkeiltä.

Kaikki ohjeet käydään tarkasti läpi, mutta virheitä voi silti esiintyä. Kaikki ohjeet käännetään norjasta ja voit aina tarkistaa mittoja ja lukuja alkuperäisestä ohjeesta.

Mikäli uskot löytäneesi ohjeesta virheen, näppäile kommenttisi tai kysymyksesi ohjeen yläreunan Komentti-kenttään. Siirry mallin DROPS 126-21 alkuperäisohjeeseen.