DROPS Extra / 0-677

DROPS Extra 0-677 by DROPS Design

Gehaakte DROPS bloem als decoratie voor glazen van ”Cotton Viscose”.

Dit model heeft nog geen naam. Heeft u misschien een goede voorstel?

DROPS design: Model nr. N-116

Maat: één maat
Materiaal: DROPS Cotton Viscose
50 gr. kleur nr. 28, lichtroze of
kleur nr. 27, lila of 29, lichtgrijs/groen

DROPS Haaknld 4 mm – of de maat die u nodig heeft voor een stekenverhouding van 16 v met 2 draden = 10 cm breed.

Heeft u deze of een van onze andere ontwerpen gemaakt? Tag uw afbeeldingen in social media met #dropsdesign, zodat we ze kunnen zien!

Wilt u een ander garen gebruiken? Probeer de garenvervanger!
Opmerkingen (0)

Instructies voor het patroon

GEHAAKTE BLOEM:
Haak 4 l met haaknld 4 mm en 2 draden van dezelfde kleur en vorm een ring met 1 hv in de eerste l.
Toer 1: *1 v in de ring, 3 l,* herhaal van *-* in totaal 3 keer en eindig met 1 hv in de eerste v van het begin van de toer = 3 l-lussen.
Toer 2: Haak als volgt in iedere l-lus: 1 hv, 5 stk en 1 hv = 3 blaadjes. Keer het werk – haak de volgende toer aan de achterkant van de bloem.
Toer 3: 1 l, 1 v rond de eerste v van toer 1, 4 l, 1 v aan de onderkant van het eerste blaadje van toer 2, * 4 l, 1 v rond de volgende v van toer 1, 4 l, 1 v aan de onderkant van het volgende blaadje van toer 2 * herhaal van *-* tot er in totaal 5 l-lussen zijn en eindig met 4 l en 1 hv in de eerste v op de toer = 6 l-lussen. Keer het werk – haak de volgende toer aan de voorkant van de bloem.
Toer 4: Haak als volgt in iedere l-lus: 1 hv, 6 stk en 1 hv = 6 blaadjes. Keer het werk – haak de volgende toer aan de achterkant van de bloem.
Toer 5: 1 l, 1 v rond de eerste v van toer 3, 5 l, * 1 v rond de volgende v van toer 3, 5 l, * herhaal van *-* tot er in totaal 5 l-lussen zijn en eindig met 5 l en 1 hv in de eerste v op de toer = 6 l-lussen. Keer het werk – haak de volgende toer aan de voorkant van de bloem.
Toer 6: Haak als volgt in iedere l-lus: 1 hv, 6 stk en 1 hv = 6 blaadjes. Knip de draden af en zet vast. Haal een satijnband door de bloem aan de achterkant en strik dit lint om het glas. Kies een persoonlijke kleur voor iedere gast!

There are no comments to this pattern yet! Leave yours below.

Laat een opmerking achter voor DROPS Extra 0-677

Wij horen graag wat u vindt van dit patroon!

Wilt u een vraag stellen, kies dan de juiste categorie in het formulier hieronder om sneller een antwoord te krijgen. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.