DROPS / 119 / 38

Pier Stroll by DROPS Design

Liten heklet DROPS veske i ”Muskat”.

DROPS design: Modell nr R-552
--------------------------------------------------------
Mål: Ca 20 cm bred x 14 cm høy.
Materialer: DROPS MUSKAT fra Garnsudio
50 gr f.nr 05, lys lilla.

DROPS HEKLENÅL nr 3,5 – eller den nåla du må bruke for å få 20 st x 10 rader på 10 x 10 cm.
DROPS PERLEMORKNAPP nr 523: 4 stk
--------------------------------------------------------

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge? Da hjelper det kanskje å vite at modellen på bildet er ca 170 cm høy og bruker størrelse S eller M. Om du lager en genser, jakke, kjole eller lignende, kan du finne en målskisse av det ferdige plagget (i cm) nederst i oppskriften.

(Fortsett til oppskrift...)

Stikkord: vesker,
Garntype
Deals fra

Tips & Hjelp

Takk for at du velger DROPS Design!

Vi gjør vårt beste for at våre oppskrifter skal være lette å forstå.

Du finner derfor instruksjonsvideoer nederst på siden i hver oppskrift.

Vi har også steg-for-steg leksjoner der du kan lære de ulike teknikkene som blir brukt i oppskriftene. Du finner dem her!

HEKLETIPS:
Første st på hver omg erstattes av 3 lm og hver omg avsluttes med 1 kjm i 3.lm på beg av omg.
--------------------------------------------------------
VESKE:
Først hekles bunnen på vesken, deretter fortsettes det rundt oppover sidene.
Hekle 35 løse lm på nål 3,5 med Muskat.
Hekle langs den ene siden av lm-raden slik: 1 st i 4.lm, deretter 1 st i hver av de neste 30 lm, i den siste lm hekles det 2 st, sett 1 merke (= i siden), hekle 2 st til i samme lm, deretter hekles det tilbake med 1 st i hver av de 30 lm på den andre siden av lm-raden, avslutt med 2 st i den første lm det ble heklet 1 st i, sett 1 merke (= den andre siden) og avslutt med 1 kjm i 3.lm på beg av omg. Det er nå totalt 68 st på omg (første st = 3 lm). Fortsett å hekle rundt slik - SE HEKLETIPS: 1 st i hver st fra forrige omg, men i st på hver side av hvert merke hekles det 2 st, (dvs at det økes 4 st på omg). Gjenta økningen på hver omg totalt 3 ganger = 80 st. Fortsett med 2 omg uten økning. HUSK PÅ HEKLEFASTHETEN!
Videre hekles det viftemønster på forsiden av vesken slik: 4 lm, * Hopp over 3 st, hekle 7 dbl-st i neste st, hopp over 3 st, hekle 1 fm i neste st *, gjenta fra *-* totalt 5 ganger, men siste gang erstattes fm med 1 dbl-st, fortsett med 1 dbl-st i hver st omg ut (= baksiden av vesken) og avslutt med 1 kjm i den 4.lm på beg av omg. Fortsett med 1 st i hver m. Når arb måler ca 12 cm hekles det 4 knapphull på forsiden av vesken slik: 1 st i hver av de 8 første st, * 1 lm, hopp over 1 st, 1 st i hver av de neste 7 st *, gjenta fra *-* 4 ganger, deretter hekles 1 st i hver st ut omg. Hekle 1 omg med 1 st i hver m, klipp deretter tråden.

MONTERING:
Hekle 1 lm-rad på ca 80 cm med 2 tråder Muskat. Sy fast 1 ende av snoren i hver side av vesken. Sy på knappene på innsiden av baksiden slik at de kan kneppes gjennom forsiden.

Trenger du hjelp? Her er instruksjonsvideoer som kan hjelpe deg!

For ytterligere hjelp med en oppskrift, vennligst kontakt butikken der du kjøpte garnet. Har du kjøpt DROPS garn, er du garantert kvalifisert hjelp fra en forhandler spesialisert på DROPS oppskrifter.

Alle oppskrifter er nøye gjennomgått og korrekturlest, men vi må ta forbehold for eventuelle feil eller mangler.

Hvis du mener å ha funnet en feil i en oppskrift, vennligst legg inn kommentarer eller spørsmål i vårt kommentarfelt.