DROPS / 112 / 32

Faustine in Pink by DROPS Design

DROPS Skulderstykke med hulmønster i ”Eskimo”.

DROPS design: Model nr EE-234
-------------------------------------------------------
Størrelse: S/M - L/XL - XXL/XXXL
Materialer: DROPS ESKIMO fra Garnstudio
250-300-350 gr f.nr 30, pastelrosa

DROPS Pinde nr 8 – eller den p du skal bruge for at få 11 m x 15 p glatstrik på 10 x 10 cm.
DROPS METALKNAP NR 542: 4 stk

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Garntype
Deals fra
22.00 DKK
17.95 DKK
24.00 DKK
18.95 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

STRIKKEINFO:
De p i diag som ikke har hele linier er forkortede p som bare skal strikkes over de m som er vist i diag. Strik m som er tegnet i diag, vend arb og strik tilbage. Dette gøres for at stykket skal blive videre nederst.
--------------------------------------------------------

SKULDERSTYKKE:
Slå 40 m op på p 8 med Eskimo. Strik 6 p ret over alle m. Fortsæt med M.1 – læs STRIKKEINFO! (1.p = retsiden).
Når M.1 er strikket 8-9-10 gange i højden strikkes der 2 p ret over alle m. Næste p strikkes således – fra retsiden: Strik 15 m ret, * 2 m ret sammen, slå om, 5 m ret * gentag fra *-* totalt 4 gange, men sidste gang sluttes der med 2 m ret. Strik 3 p ret over alle m og luk af. Arb måler ca 106-120-133 cm på det midterste stykke. Sy knapperne i.

Diagram

= ret fra retsiden, vrang fra vrangen
= ret fra vrangen
= slå om mellem 2 m
= 2 m ret sammen
= tag 1 m løst af p, 2 ret sammen, løft den løse m over.

Relaterede opskrifter

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 112-32.