DROPS Extra / 0-530

DROPS Extra 0-530 by DROPS Design

Gebreide DROPS muizen voor Kerst van ”Alpaca”.

Dit model heeft nog geen naam. Heeft u misschien een goede voorstel?

Lengte: ongeveer 8 cm.
Materiaal: DROPS ALPACA
50 gr kleur nr. 501, lichtgrijs mix
50 gr kleur nr. 517, grijs mix
Een restje roze garen voor de neus en een restje zwart garen voor de ogen.
Kussenvulling voor in het lijf. IJzerdraad voor in de staart en de oren.
----------------------------------------------------------
DROPS BREINLD 3 mm – of de maat die u nodig heeft voor een stekenverhouding van 21 st x 28 nld in tricotst met 2 draden Alpaca = 10 x 10 cm.
DROPS HAAKNLD 3 mm.

(Ga verder naar het patroon...)

Trefwoorden: decoratie, dieren, kerst,
We hebben honderden gratis Kerstpatronen. Bekijk ze hier!
Garen type
Deals vanaf
DROPS ALPACA UNI COLOUR (50g)
DROPS Alpaca Party! / 30% OFF!
3.55 EUR
2.50 EUR
2.45 EUR
DROPS ALPACA MIX (50g)
DROPS Alpaca Party! / 30% OFF!
3.75 EUR
2.65 EUR
2.59 EUR
vanaf 1.35 EUR

Tips & Hulp

Bedankt dat u voor DROPS Design kiest!

We doen ons best om ervoor te zorgen dat onze patronen makkelijk te volgen zijn.

Daarom heeft elk patroon een specifieke video met handleiding, welke u onderaan de pagina kunt vinden.

Tevens hebben we stap-voor-stap lessen om u te helpen met een aantal technieken die in het patronen gebruikt worden. U kunt ze hier vinden!

MUIS:
Wordt gebreid met 2 draden, afhankelijk van uw keuze in een kleur of met strepen.

LIJF: Zet 16 st op met nld 3 mm en 2 draden lichtgrijs mix of grijs mix en brei tricotst heen en weer op de nld. Meerder TEGELIJKERTIJD in de derde nld 8 st gelijkmatig verdeeld over de nld door iedere 2e st 2 keer te breien = 24 st. Ga verder tot een totale hoogte van 7 cm. Brei nu alle st op de naald 2 aan 2 r samen = 12 st. Brei 2 nld, brei 1 nld in roze (= neus). Knip de draad af, haal deze door de overgebleven st en zet vast.

Vul de muis met kussenvulling en naai hem middenachter dicht. Haal de draad door de st van de opzetnld, trek de draad stevig aan om de muis dicht te maken en zet de draad vast.

OREN: Zet 5 st op met nld 3 mm en 2 draden lichtgrijs mix of grijs mix en brei 4 nld r. Brei de volgende nld als volgt: 2 st r samenbreien, 1 st r, 2 st r samenbreien = 3 st. Brei 2 nld r en brei 3 st samen in de volgende nld.
Maak er twee. Naai de oren bovenop de kop en rijg een klein ijzerdraadje door de buitenkant van de oren zodat ze rechtop staan. Borduur 2 st met zwart voor ieder oogje.

STAART: Haak 12 l met 2 draden lichtgrijs mix of grijs mix en haaknld 3 mm. Haak 3 v in iedere l. Knip de draad af en naai de staart aan de muis. Rijg een klein ijzerdraadje door de staart zodat deze gekruld rechtop gezet kan worden.

Heeft u hulp nodig? Hier zijn een paar instructievideo's die kunnen helpen!

Voor verdere hulp met een patroon, kunt u ook contact opnemen met het verkooppunt waar u het garen heeft gekocht. Heeft u DROPS garens gekocht, dan kunt u ook rekenen op vakkundige hulp en weet u dat de winkel kennis heeft van DROPS patronen.

De patronen worden zorgvuldig gecontroleerd, maar wij nemen een voorbehoud in acht voor eventuele fouten. De patronen zijn vertaald vanuit het Noors en u kunt ook altijd het originele patroon bekijken voor afmetingen en berekeningen.

Denkt u een fout te hebben gevonden in het patroon? Laat dan een opmerking of vraag achter in ons Opmerkingen gedeelte bovenaan het patroon. Ga naar het origineel patroon DROPS Extra 0-530.