DROPS Baby / 16 / 9

Sea Water by DROPS Design

Gebreide babydeken in DROPS Eskimo.

Afmeting: ongeveer 68 x 85 cm
Materiaal: DROPS ESKIMO van Garnstudio,
400 gr kleur nr. 31, pastelblauw

DROPS RONDBREINLD 10 mm (80 cm) – of de maat die u nodig heeft voor een stekenverhouding van 9 st x 12 nld in tricotst = 10 x 10 cm.
DROPS HAAKNLD 8 mm.

(Ga verder naar het patroon...)

Trefwoorden: babydeken,
Garen type
Deals vanaf
2.45 EUR
1.96 EUR
vanaf 1.35 EUR

Tips & Hulp

Bedankt dat u voor DROPS Design kiest!

We doen ons best om ervoor te zorgen dat onze patronen makkelijk te volgen zijn.

Daarom heeft elk patroon een specifieke video met handleiding, welke u onderaan de pagina kunt vinden.

Tevens hebben we stap-voor-stap lessen om u te helpen met een aantal technieken die in het patronen gebruikt worden. U kunt ze hier vinden!

GERSTEKORREL:
Nld 1: * 1 st recht, 1 st av *, herhaal van *-*.
Nld 2: recht boven av en av boven recht. Herhaal naald 2.

DEKEN:
Wordt heen en weer op de rondbreinld gebreid zodat alle st op de nld passen.
Zet 59 st op met rondbreinld 10 mm en Eskimo. Brei 1 nld av aan de verkeerde kant en ga verder in gerstekorrel – ZIE BOVEN. Ga bij een hoogte van 16 cm verder aan de goede kant als volgt: brei 11st gerstekorrel, 37 tricotst, 11 st gerstekorrel. Ga verder tot een totale hoogte van 69 cm.
DENK OM DE STEKENVERHOUDING!
Brei verder in gerstekorrel over alle st tot een hoogte van 84 cm. Brei tenslotte 1 nld av aan de verkeerde kant en kant losjes af.

GEHAAKTE RAND:
Haak een rand met Eskimo en haaknld 8 mm rond de deken als volgt: * 1 v, 2 l, sla 2 st over *, herhaal vanaf *-* en eindig de toer met 1 hv in de eerste v.

Heeft u hulp nodig? Hier zijn een paar instructievideo's die kunnen helpen!

Voor verdere hulp met een patroon, kunt u ook contact opnemen met het verkooppunt waar u het garen heeft gekocht. Heeft u DROPS garens gekocht, dan kunt u ook rekenen op vakkundige hulp en weet u dat de winkel kennis heeft van DROPS patronen.

De patronen worden zorgvuldig gecontroleerd, maar wij nemen een voorbehoud in acht voor eventuele fouten. De patronen zijn vertaald vanuit het Noors en u kunt ook altijd het originele patroon bekijken voor afmetingen en berekeningen.

Denkt u een fout te hebben gevonden in het patroon? Laat dan een opmerking of vraag achter in ons Opmerkingen gedeelte bovenaan het patroon. Ga naar het origineel patroon DROPS Baby 16-9.