DROPS / 109 / 58

Winter Plum by DROPS Design

DROPS vanter med hul til tommelfinger i ”Eskimo”.

Størrelse: One size
Materialer: DROPS Eskimo fr Garnstudio
100 gr f.nr 20, blomme

DROPS Strømpepinde nr 8 - til Rib.
DROPS Strømpepinde nr 9 - eller den p du skal bruge for at få 10 m x 14 p glatstrik på 10x10 cm.

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Tags: vanter,
Garntype
Deals fra
22.00 DKK
17.95 DKK
24.00 DKK
18.95 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

Indtagningstips:
Tag ind således efter mærketråden:
2 m ret sammen.
Tag ind således 2 m før mærketråden:
tag 1 m løs af p som om den skulle strikkes ret, 1 ret, løft den løse m over.

Højre vante: Arb strikkes rundt på Strømpep. Slå 32 m op (8 m på hver p) på p 8 med blomme. Strik 1 omg glatstrik, fortsæt med Rib 2 r/2 vr til arb måler 7 cm. Skift til p 9. Strik 1 omg glatstrik, samtidig med at der tages 12 m ind jævnt fordelt på omg (3 m på hver p) = 20 m. Husk på strikkefastheden! Fortsæt i glatstrik til arb måler 12 cm. Sæt 1 mærketråd i beg af arb og strik videre i glatstrik. Når arb måler 3 cm fra mærketråden strikkes næste omg således: 1 m glatstrik, slå 3 nye m op på p, de 3 næste m sættes på en tråd til tommelf, derefter strikkes der glatstrik over de resterende 16 m = 20 m på p. Strik videre i glatstrik. Når arb måler 14 cm fra mærketråden, sættes der 2 nye mærketråde i arb således: En i 1.m på 1.strømpep og en i 1.m på 3.strømpep (i hver side af vanten). Videre tages der ind på hver side af begge mærketråde på hver omg – læs Indtagningstips! – til der er 8 m tilbage på p (totalt 3 omg). Klip tråden og træk den igennem de resterende m, træk sammen og sy tråden godt fast.

Tommelf: Sæt de 3 m fra tråden tilbage på p 9. Strik 3 m op fra kanten af de 3 m som blev slået op til hånden og saml i tillæg 1 m op på hver side af disse = 8 m på p. Fordel m på 3 p og strik 2 omg glatstrik.
På næste omg laves der hul til tommelfinger således: Luk 3 m af på indersiden af tommelf = 5 m. På næste omg slåes der 3 nye m op over de aflukkede til tommelfinger = 8 m. Strik glatstrik i 5 omg. På næste omg tages der ind ved at strikke m sammen 2 og 2. Klip tråden og træk den igennem de resterende m, træk sammen og sy tråden godt fast.

Venstre vante: Strikkes som højre, men når arb måler 3 cm fra mærketråden strikkes næste omg således: Strik glatstrik til der er 4 m tilbage, slå 3 nye m op på p, de 3 næste m sættes på en tråd til tommelf, 1 m glatstrik = 20 m på p. Strik videre som højre vante.

Relaterede opskrifter

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 109-58.