DROPS / 109 / 15

DROPS 109-15 by DROPS Design

Retstrikket DROPS halstørklæde med pomponer i 2 tråde ”Eskimo” og 1 tråd ”Vienna”. Kan også strikkes i 1 tråd ”Polaris”.

Denne model har endnu ikke noget navn. Har du et godt forslag?

Mål: 22 x 200 cm
Materialer: DROPS Eskimo fra Garnstudio
700 gr f.nr 01, natur
DROPS Vienna fra Garnstudio
150 gr f.nr 21, natur

Som garnalternativ til 2 tråde Eskimo:
Brug evt 1 tråd: DROPS Polaris
100% ren ny uld
100 gr = 36 m

DROPS Pinde nr 20 - eller den p du skal bruge for at få 6 m med 2 tråde Eskimo og 1 tråd Vienna i retstrik på 10 cm i bredden.

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Tags: tørklæder,
Garntype
Deals fra
22.00 DKK
17.95 DKK
24.00 DKK
18.95 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

Retstrik: Strik ret både frem og tilbage på p.

Udtagningstips:
Der tages ud indenfor 1 m retstrik således:
Der tages 1 m ud ved at slå om p. På næste p strikkes omslaget drejet r (dvs strik i bagerste del af m i stedet for i forreste del) så der ikke bliver hul.

Indtagningstips:
Alle indtagninger sker fra retsiden.
Tag ind således før og efter 1 m retstrik:
2 ret sm.

Halstørklæde: Slå 3 m op på p 20 med 2 tråde Eskimo og 1 tråd Vienna = 3 tråde. Strik retstrik - se forkl over. Samtidig på 2.p startes der med at tage 1 m ud - læs Udtagningstips! i hver side på hver 2.p totalt 5 gange = 13 m. Husk på stikkefastheden Fortsæt i retstrik til arb måler ca 2 m. Nu tages der 1 m ind - læs Indtagningstips! i hver side på hver 2.p totalt 5 gange = 3 m. Luk af.

Pomponer: Lav 2 pomponer af det resterende garn med en diameter på ca 10 cm. Pomponerne bør ikke være for tætte. Sy dem fast nederst i hver side af halstørklædet.
Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 109-15.