DROPS Children 12-32 by DROPS Design

DROPS Muts met pompoentjes van Alaska

Dit model heeft nog geen naam. Heeft u misschien een goede voorstel?

Maat: 3/5 – 6/9 –10/14 jaar
Materialen: DROPS Alaska van Garnstudio
100-100-100 g kleur nr. 02, gebroken wit
50-50-50 g, kleur nr. 40, roze
DROPS korte rondbreinld 4.5 en 5 mm

(Ga verder naar het patroon...)

Trefwoorden: mutsen,
Garen type
Deals vanaf
2.10 EUR
1.80 EUR
vanaf 1.35 EUR

Tips & Hulp

Bedankt dat u voor DROPS Design kiest!

We doen ons best om ervoor te zorgen dat onze patronen makkelijk te volgen zijn.

Daarom heeft elk patroon een specifieke video met handleiding, welke u onderaan de pagina kunt vinden.

Tevens hebben we stap-voor-stap lessen om u te helpen met een aantal technieken die in het patronen gebruikt worden. U kunt ze hier vinden!

Steekverhouding: 17 st x 22 nld met breinld 5mm in tricotst = 10 x 10 cm. Gebruik eventueel grotere of kleinere nld om de juiste steekverhouding te krijgen. Brei een proeflapje!

Ribbelst (op de rondbreinld): 1 nld r, 1 nld av.

Muts: Zet losjes 72-78-84 st op met gebroken witte Alaska op rondbreinld 4.5 mm. Brei 8 nld ribbelst en wissel naar rondbreinld 5 mm en ga verder in tricotst. Kant de st los af bij een hoogte van 19-21-23 cm. Naai de bovenkant van de muts dicht. Vouw de 8 nld ribbelst om naar de goede kant.

Pompoentjes: Naai een grote pompoen aan weerskanten op de bovenkant van de muts. Maak de pompoentjes met het merendeel roze + en een paar draden gebroken wit. De pompoentjes moeten heel dik zijn en een doorsnede hebben van ca. 8 cm.

Heeft u hulp nodig? Hier zijn een paar instructievideo's die kunnen helpen!

Voor verdere hulp met een patroon, kunt u ook contact opnemen met het verkooppunt waar u het garen heeft gekocht. Heeft u DROPS garens gekocht, dan kunt u ook rekenen op vakkundige hulp en weet u dat de winkel kennis heeft van DROPS patronen.

De patronen worden zorgvuldig gecontroleerd, maar wij nemen een voorbehoud in acht voor eventuele fouten. De patronen zijn vertaald vanuit het Noors en u kunt ook altijd het originele patroon bekijken voor afmetingen en berekeningen.

Denkt u een fout te hebben gevonden in het patroon? Laat dan een opmerking of vraag achter in ons Opmerkingen gedeelte bovenaan het patroon. Ga naar het origineel patroon DROPS Children 12-32.