DROPS / 100 / 25

DROPS 100-25 by DROPS Design

Løst strikket DROPS sjal med hulmønster i ”Salsa” og ”Vivaldi”

Denne model har endnu ikke noget navn. Har du et godt forslag?

Mål: Bredde øverst: ca 120 cm
Længde midt bagpå: ca 75 cm
Materialer: DROPS Salsa fra Garnstudio
100 gr f.nr 02, natur/rosameleret
og brug: DROPS Vivaldi fra Garnstudio
50 gr f.nr 06, natur

DROPS Pinde nr 20 – eller den p du skal bruge for at få 4,5 til 5 m i Mønster med 1 tråd i hver kvalitet på 10 cm i bredden.
DROPS Hæklenål nr 7.

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Garntype
Deals fra
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

Mønster: Se diag M.1. Diag viser mønsteret set fra retsiden.

Udtagningstips: Der tages 1 m ud indenfor yderste m i hver side på hver 2.p hele vejen op. Begynd udtagningerne på 1.p = retsiden. Tag 1 m ud ved at slå om p, på næste p strikkes omslaget ret - OBS: På 7.p i M.1 laves der 2 omslag indenfor yderste m, på 8.p slippes det ene omslag ned som forkl i diag-teksten og det andet strikkes ret som forkl over.

Sjal: Slå 3 m løst op på p 20 med 1 tråd i hver kvalitet (= 2 tråde). Strik M.1 samtidig med at der tages 1 m ud i hver side på hver 2.p til færdig mål - se Udtagningstips. Når arb måler ca 75 cm midt bagpå (målt når arb holdes op), evt ved ønsket længde, lukkes der løst af - OBS: For at aflukningskanten ikke skal stramme laves der omslag efter hver 2.m samtidig med at der lukkes af (omslagene lukkes også af som m).

Hæklet kant: Der hækles til sidst en kant rundt om hele sjalet på nål 7 med 2 tråde Vivaldi således (hækl lidt tættere i hjørnerne så det ikke strammer): 1 fm i første m, * 5 lm, 1 dbl-st i den første af de 5 lm, spring over ca 3 til 4 cm, 1 fm i næste m *, gentag fra *-* rundt om hele sjalet og slut af med 1 km i første fm i beg af omg - OBS: Kanten skal ikke blive bølget.

Diagram

= ret fra retsiden
= ret fra vrangen
= 1 løst omslag. På næste p slippes omslaget af p.

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 100-25.