DROPS / 6 / 5

DROPS 6-5 by DROPS Design

DROPS raitapusero Embrezza- tai Paris-langasta.

Tällä ohjeella ei vielä ole nimeä. Tee nimiehdotus!

DROPS design: Malli nro Q-030
-------------------------------------------------------

DROPS Retro 1980-1993

Koko: M (katso mittapiirros).
Langanmenekki: Garnstudion DROPS Paris:
350 g nro 015, musta
250 g nro 016, valkoinen
50 g nro 014, keltainen

DROPS PUIKOT NRO 5 tai käsialan mukaan.
DROPS VIRKKUUKOUKKU NRO 4.
NEULETIHEYS: 17 silmukkaa x 23 kerrosta sileää neuletta puikoilla nro 5 = 10 x 10 cm.

Etkö ole varma minkä koon mukaan sinun tulisi neuloa/virkata? Kuvan malli on noin 170 cm pituinen ja käyttää kokoa S tai M. Mikäli teet puseron, jakun, mekon tai muuta vastaavaa, löydät valmiin neuleen mitat (cm) ohjeen alareunassa olevasta mittapiirroksesta.

(Siirry ohjeeseen)

Tagit: raidoitus, topit,

Vinkkejä & Apua

Kiitos kun valitsit DROPS Design mallin!

Teemme parhaamme, jotta ohjeemme olisivat mahdollisimman helppoja seurata.

Tästä syystä jokaisella ohjeella on omat opastavat ohjevideot, jotka löytyvät sivun alareunasta.

Meiltä löydät myös oppitunteja, joiden avulla opit ohjeissamme käytettyjä tekniikoita vaihe vaiheelta. Löydät ne tästä!

HUOM. TÄRKEÄÄ: Langat eivät ole saman paksuisia, ohjeen ja mittapiirroksen suluissa olevat luvut koskevat Paris-lankaa. Paris-langalla voidaan neuloa tasoneuletta pyöröpuikolla.

MALLINEULE: Pusero neulotaan raidoittaen. 6 cm = n. 10(13) kerrosta
sileää neuletta mustalla tai valkoisella langalla. Työhön neulotaan yhteensä 11 raitaa, vuorotellen 1 musta ja 1 valkoinen raita siten, että työ alkaa ja loppuu mustalla raidalla. Etu- ja takakappaleen toiseksi viimeinen raita neulotaan kuitenkin keltaisella langalla (hihassa valkoisella).

ETUKAPPALE: Luo 54(92) silmukkaa puikoille nro 8(5) mustalla langalla. Neulo mallineuletta ja lisää SAMALLA kumpaankin reunaan joka 6.(18.)kerros: 6(5) x 1 silmukka = 66(102) silmukkaa. Päätä silmukat, kun olet neulonut 11.raidan loppuun. Työn pituus on n. 65 cm.

TAKAKAPPALE: Neulo kuten etukappale.

HIHAT: Luo 36(64) silmukkaa puikoille nro 8(5) mustalla langalla. Neulo raidoitusta ja lisää SAMALLA kumpaankin reunaan joka 2.(3.)kerros: 12(13) x 1 silmukka = 60(90) silmukkaa. Päätä silmukat, kun olet neulonut 3 raitaa = n. 18 cm. Neulo toinen hiha samoin.

VIIMEISTELY: Ompele pusero yhteen (katso mittapiirros). Ompele uloimmista silmukanreunoista, jottei saumasta tulisi paksu. Virkkaa mustalla langalla 1 kerros kiinteitä silmukoita kummankin hihan reunaan, etu- ja takakappaleen alareunaan ja pääntien reunaan.

Piirros


Tarvitsetko apua? Tässä muutama opetusvideo, jotka voivat olla avuksi!

Saadaksesi lisää apua ohjeen kanssa, ole hyvä ja ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit langat. Mikäli olet ostanut DROPS lankoja, takaamme sinulle ammattimaista apua DROPS ohjesiin erikoistuvilta liikkeiltä.

Kaikki ohjeet käydään tarkasti läpi, mutta virheitä voi silti esiintyä. Kaikki ohjeet käännetään norjasta ja voit aina tarkistaa mittoja ja lukuja alkuperäisestä ohjeesta.

Mikäli uskot löytäneesi ohjeesta virheen, näppäile kommenttisi tai kysymyksesi ohjeen yläreunan Komentti-kenttään. Siirry mallin DROPS 6-5 alkuperäisohjeeseen.